Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalandfereg

0 bejegyzést írt és 816 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem titok, hogy minden pár esetén az egyik fél valamivel szerelmesebb, mint a másik. Egy feltáró, új tanulmány az odaadás szintjének mérésére egy barométert hozott létre. A szexi, új felmérés rávilágított arra, hogy az, hogy ki adja és ki kapja egy kapcsolatban az orális szexet, egyértelműen…..
Ha fájt már a könyöke, akkor tudja, hogy ez mennyire kellemetlen érzés. A könyökfájdalom olyan tünet, ami több ok miatt is kialakulhat. Nézzük, melyek lehetnek ezek!..
Szeretettel köszöntök minden kedves régi blogolvasót!   Azt a mindenit, de elrepült az idő! Csaknem három és fél évvel ezelőtt találkoztunk utoljára. Elég sok minden történt körülöttünk ez alatt az idő alatt, de erre hamarosan kitérek. Először viszont szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik…..
kalandfereg 2020.12.04 11:19:54
@MAXVAL birсaman közíró:
Ha az összes buzi fideszes lenne, nem is buzilobbinak hívnák őket, hanem hibát elkövető megesetteknek. :D:D
Micsoda szép utópia, megszabadulnánk egy súlyos problémától a világban!

Ez a baj, ha valaki először elhatározza mi a valóság, és aztán meg nem nézi meg, mert akkor már minek. :D
kalandfereg 2020.12.04 18:18:19
@MAXVAL birсaman közíró:

Az első variációt úgy hívják, humanista és empatikus.
(De tény, hogy átbillent a dolog negatívba a parádékkal, gyerekkönyvekkel. De az eredeti cél akkor is a virággyermekkedés volt.)
A másodikat meg úgy hívják, hogy gyáva, képmutató és áruló.

Nem beszélve, hogy most hol vagytok azzal a másik mantrátokkal, hogy ez egy betegség és ki kell kezelni Szájert? És különben is ő maga tehet róla, miért buzult meg?
Hajlékonyak a tények és a valóság.
Eddig leginkább mikróban mixelt zabkását készítettem, mert azt gondoltam, ez az étel melegen az igazi, és így a legegyszerűbb és leggyorsabb elkészíteni. Mivel kísérletezős típus vagyok, eljött az ideje a másnapos, angolul overnight oats névre hallgató, hidegen áztatott verziónak is. Ha már ősz van…..
Amikor egy baba hajjal születik, sokszor meglepetést okoz, hogy egészen más szerkezetű és színű újszülöttkori haja, mint a szülőké. Ez azonban nem marad meg, de így természetes...
Manapság egyre kevésbé illenek bele a kapcsolatok az eddig ismert sémákba. Noha az érzelmek alapvetően nem változnak a technológia fejlődésével, vagyis továbbra is érzünk szerelmet, vágyat, utálatot, közönyt, továbbra is féltékenykedünk, uralkodunk, behódolunk, könyörgünk vagy fenyegetőzünk, ezt…..
kalandfereg 2020.08.07 09:09:35
@Almandin:
Mert a szerelem az valós?
Illúzió az mindenestől. :)
A legtöbb embernek nagyon negatív a véleménye a randizásnak nevezett népszokásról. Merthogy ez egy életforma, és kifejezetten a nagyvárosi környezetre jellemző: ott van értelme, ahol az ember nem ismer mindenkit és ahol nem ágyazódott be annyira a társadalom szövetébe, hogy készséges családtagok és…..
kalandfereg 2020.07.18 09:36:54
@biohouse:
Mint no javaslom ne told tul a koltsegeket az elejen. Akit az erdekel, ugyse baj, ha lekopik.
Nem a viragon fog mulni.
Inkabb legyel erdekes, izgalmas, vicces, hozd a legjobb onmagad.
A svédek sok mindenben büszkén eltérnek az átlagtól, nagyon innovatív nép, általában elég fegyelmezett, ráadásul elég puritán is. Több területen is létezik a „svéd modell”, például a munkaerőpiacon, ahol például az emberek 90%-a kollektív szerződéssel van foglalkoztatva, vagy épp a…..
Kösz Norbi, hogy megihlettél a tapló videóddal! Rég nevettem ilyen jót emberi butaságon. Nem megyek bele mélyen abba, hogy mekkora hímsoviniszta ember képét festetted magadról, felesleges, látja mindenki. Abba sem megyek bele, hogy mit és miért mondtál rosszul, mert azt is látja…..
                       „Az biztat, hogy van olyan – ritkán, de van – hogy képes teljesíteni az ágyban és élvezi is. De ha egy férfiben nincs vágy, nos, az eléggé látványos...” - a pasi szereti a barátnőt, sok mindent meg is tesz a kapcsolatért, csak a szex része nem tökéletes. Ő ilyenkor azt…..
Mindenkinek eljön az életében az a pillanat, amikor belenézel a tükörbe, és nem Te nézel vissza saját magadra. Velem is így történt. Ekkor mondtam azt, hogy elég volt. Szeretnék végre az az ember lenni, aki én vagyok, szeretném felvállalni önmagam és nem megfelelni szeretnék, hanem boldogan…..
Két kollégám is lakáscsere előtt áll. Megszülettek a gyerekek, és nagyobb lakás kell. Már egy éve keregélnek, de egyre reménytelenebb a helyzetük. Az ingatlanárak emelkedése eljutott odáig, hogy ma két jó fizetésből sem temelhető ki az az összeg, ami egy másfélszobás lakásból egy háromszobás, jobb…..
kalandfereg 2019.10.01 16:01:51
Az ingatlanközvetítők már ennél sokkal alapabb szinten is átvernek mindenkit:
semmivel se tesznek többet és jobban, mintha a tulaj saját maga hirdetné az ingatlanát.

Ugyanarra a 2 hirdetési oldalra teszik fel az ingatlant, mint bárki halandó.
Csakhogy, míg az ember a saját lakása esetén felveszi az érdeklődők telefonját, továbbá érdekében áll a hirdetésben megadni az ingatlan címét, és jól felismerhetően körbefényképezni az ingatlant, addig az ingatlanközvetítők mindezekben ellenérdekeltek, hiszen ha felismerhető lenne a helyszín, szükségtelen jelenlétük már ki is lenne küszöbölve.
Áldatlan közreműködésük ellentételezéseképp 4-5-6-7 %-ot számítanak fel, ami még a legkisebb ingatlanok esetében is egy vagyon.

De az emberek a hülyék, akik ezeket az élősdiket fenntartják.

Mi úgy vettünk meg mélyen áron alul egy telket, hogy a szerencsétlen eladók már teljesen reményvesztettek voltak, évek óta senkit se érdekelt a hirdetés, olyan előnytelen fényképek voltak fent. Minimális infók alapján, google maps-on lenyomoztam a helyszínt, ebben hatalmas gyakorlatot szereztem :)) és megkerestem őket direktben.
Létrejött az üzlet, de üröm az örömben, hogy a szerencsétlenek kizárólagosságot írtak alá az ingatlanossal, így fizetniük kellett, bár az ingatlanos épphogy csak annyit tett bele, hogy elbénázta, és egy pici nyom alapján mégis le lehetett nyomozni a telket a googlemapson. :)))
Etan Patz története minden szülő rémálma. A hatéves kisfiú 1979 májusában iskolába indult, de soha többé nem látta senki. Egészen 2012-ig nem lehetett tudni, mi történt vele.          Etan Patz - Fotó: CNN A fiú eltűnése megrázta a világot, minden korábbi ügynél nagyobb visszhangot keltett: ő volt…..
Egyre többet olvashatunk, illetve hallhatunk az elektromos fűtés + napelem rendszer kombinációról, mint az ingyenes fűtés lehetőségéről. Nagyon érdekes levelet kaptunk a témával kapcsolatban a Kardos Labor Kft-től, egy olyan vállalkozástól, amely több mint 10 éves gyakorlattal rendelkezik a megújuló…..
Meg is van az első sztorink! Az első posztunkban leírt történetet egy fiatal, 20 éves srác olvasói levele alapján készítettünk, akinek az internetes random név generátor a Péter nevet adta. Alighanem a legszebb szerelmek az egyetemi évek alatt szövődnek. És a legfájdalmasabbak is. Lássuk! Péter…..
Talán a hajdani rádiókritikus beidegződése, de a japán készüléket este tizenegy után tíz percre állítottam be. Körülbelül ekkor végződik a Magyar Rádió hírblokkja, és a szomszédos szobában felhangzik a sportműsor. Utána pedig az Ütköző című vitaműsor, amelyben két kormányközeli intézmény vagy…..
kalandfereg 2019.06.14 16:08:19
@kalandfereg: Mærmint úgy értve, hogy még ha OV is mondta, kivételesen igazat beszélt.
Ervin szerette késleltetni a kellemes élmények bekövetkezését. A tányérján mindig az utolsó falat volt a legfinomabb, a regények vége előtt mindig megállt, és a végkifejletet egy későbbi időpontra halasztotta, és hagyta, hogy a sóvárgó kíváncsiság lassan minden porcikáját bizsergésbe hozza. A randi…..
kalandfereg 2019.04.13 19:27:46
Újabb bizonyíték arra, hogy a csilivili animált honlap egyáltalán nem garancia arra, hogy mögötte valódi, megbízható webshop működik. Olvasónk megjárta a Mediumbutorral, mi összeszedtük, hogy a honlapon mi minden lehetett volna baromi gyanús, és megkértük tanácsadóinkat is, hogy a szakvéleményükön…..
Úgy határoztam erőt veszek végre magamon és megosztom a világgal, hogy milyen is egy asperger-szindrómával élő nő élete. Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg hasonló (és talán hasznosabb) blog, weboldal létezik a témával kapcsolatban, amelyekkel én is sok mindenben tudok azonosulni, viszont egyik…..
kalandfereg 2019.01.23 16:22:40
@$pi$:
Az emberek minimum 75%-a egyenlőrét is egyelőre helyett, de én pl. szinte sose érzem, hogy edukálnom kellene emiatt.
De ha meg már igen, nem a megfelelő helyet találtad meg.
kalandfereg 2019.01.24 08:29:46
@$pi$: :))))))))) Okoska. ;)
Sok embernek nem jön be ez az O1G logó. Én nem csak az idősebbekről van szó. Beszéltem huszonévessel és beszéltem politika iránt érdeklődő tizenévessel is, aki azt mondta, hogy ez sok. Gusztustalan. Én magam is így gondolom. De! Minden szerveződő mozgalomnak szüksége van egy szimbólumra. Olyanra,…..
kalandfereg 2019.01.11 10:12:06
@ember100:
Persze, nyilván muszáj volt valami fennkölttel indokolnia, azt mégse mondhatja Simicska, hogy O1G, mert mostantól mással lop, nem velem.
Egyébként meg, azért egy ilyen kirúgásnak van egy hályogeltávolító hatása, azt elhiszem.
Pontosabban a lopnihagyásnak van hályogosító hatása. Aki nekem kamionnal önti a pénzt, az biztos csak jó ember lehet, ugye...
Az étterem gyorsan alkalmazkodott a NER-hez, és megszüntette az értékelés lehetőségét. ..
Számítok-e én? Előre leszögezem, hogy nincs tapasztalatom társadalmak megváltoztatásában. Viszont úgy gondolom, hogy jó helyen élünk a világban és szívesen csinálnék sokkal okosabb és jobb társadalmat hazánkból. Mivel ez a blog úgyis elmélkedésekről szól, hát elmélkedjünk. Tegyük fel, hogy van…..