Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atanáz11

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időkben küszködök az alvással, esténként rengeteget gondolkodom és aggódom, amit telefonozással próbálok csökkenteni.  Szerintem a köztudatba már kellően beépült, hogy a kék fény sokat árt az alvásunknak, és hogy meg kellene próbálnunk elkerülni az erős fényeket elalvás előtt 1-2 órával.…..
Ez a történet 2018-ba nyúlik vissza. Ekkor kezdett el igazán foglalkoztatni a vállalkozás építés. Szerintem sokan találkoztunk már webshop építő képzésekkel, nos engem az akkoriban elképesztően magába szippantott. Annyira, hogy 2019-ben meg is vásároltam egy ilyen tréninget.  Nagy lelkesedéssel…..
Egy kicsit most elhanyagoltam a blogot. Viszont a statisztika azt mutatja, hogy folyamatosan vannak látogatások, és ezt szertném nektek megköszönni. Nagyon jó érzés és sok motiváct ad! Ez egy remek visszajelzést a számomra, és nagyon elégedett vagyok.  Köszönöm nektek még egyszer, nagyon hálás…..
Ha éhes vagy tudod kit kell keresned! Legalábbis amikor aktívan egyedüli szakácsként munkálkodtam egy konyhán, mindig ezt mondtam a vendégeknek! A közelmúltban felkértek egy nagyon izgalmas kihívásra. Mégpedig egy 17 fős családi Grill vacsoraest megvalósítására. Így gondoltam megosztom a…..
Te is gondolkozol a Brand építésen?  Ha igen a tartalomgyártás nehezen lesz elkerülhetô. Sokan vágyunk arra, hogy alkossunk valami sajátot amivel kiérdemeljük az emberek bizalmát egyben támogatását, amivel anyagilag kisegítenek minket. Ehhez viszont kockázat vállaláson át vezet az út, ami nagy…..
Egy középiskolás lánnyal beszélgettünk a szabadidejérôl, hogy mennyire nincs.. 35 órája van egy héten ami majdnem annyi mint egy 8 órás mûszak. Én pont abba a korosztályba tartozok akiknél bevezették az új törvényeket, emlékszem fájó szívvel néztem hogy az elôttünk lévô osztálynak a legtöbb talán…..
  Hajnal 5-kor kelés. Nekem egy nagy álmom és vágyam, hogy ekkor keljek. De miért?Mert egyszerûen imádok akkor tevékenykedni amikor az emberek nagy része még alszik. Akadnak olyanok is akik 3 - 4 órakkor ébredeznek. Kis személyes történetem:Fitalabb koromban én így éltem az iskolás éveim alatt.…..
  A végén elrejtettem egy kis bónusz ajándékot!  Igen és igen ezt a könyvet 1916-ban adták ki, viszont már 1912-ben is elérhető volt levelező tanfolyam formájában! Hihetetlen számomra, hogy 1912-ben ismétlem 1912-ben, már volt önfejlesztő levelező tanfolyam!!! 1912-ben.. Annyira érdekel, hogy…..
Time is like a River Félelem 2022.08.11 00:51:11
   Az a helyzet van, hogy brutálisan félek.Gyakran elönt a félelem érzete. Beírtam a YouTube keresőbe, hogy félelem, és így találtam rá erre a videóra. Eléggé drámai.. Nekem viszont kifejezettem jó érzés volt megnézni, könnyedén lehet vele azonosulni, és talán amíg az ember nézi filmes hősnek érzi…..
Én nem nézek tv-t, és nagyon büszke vagyok rá, viszont képes vagyok órákon át nézni a YouTube-ot. Kérdem én magamtól és a kettő miben más? - Lehet hogy az interneten én válogatom meg a tartalmat amit látni akarok, és az hasznosnak tartom..Viszont a két cselekvés miben különbözik, ugyan úgy egy…..
  Jó reggelt! Jó reggelt! Vagy szép napot, estét ki hol tart a napszakában.. Igaz nálam is épp most múlt dél, de totál olyan érzetem van mintha még kora reggel lenne. Na de elég is a szóból és lássuk a mai egyszerű, gyors és könnyen elkészíthető reggelinket!  Jó szokásomhoz híven, ma sem volt…..
  Gyorsan akarok enni valami finomat.. FONTOSHogy sokkal egyszerűbb mint amennyi szöveget írtam hozzá! Mai kalóriásabb reggelim. Eléggé lusta voltam ma, hogy bonyolult reggelit készítsek, szóval maradt a rántotta, de az meg olyan unalmas. Így szétnéztem a hűtőben és megpróbáltam egy kicsit…..
 SERPENYŐS BUNDÁS KENYÉR  Gyermekkorom egyik kedvenc reggelijét a mái napigszeretem elkészíteni. Főleg ha üres a hűtő..Viszont két apró de lényeges változtatással!! Bő zsiradék helyett csak egy evő kanállal, és kovászos kenyeret használok!   A recept nagyon egyszerű, ahogy én ma…..
Első sorban szerintem olyan környeztet és szokásokat lenne érdemes kialakítani amik feltöltenek. A szokásokon belül nagyon alap dolgokra gondolok. Sikereket nehéz elérni, ha folyamatosan kialvatlan és kimerült az ember. Eddig amikor úgy döntöttem, hogy változtatok. Mindig a célok kitűzésével…..
2022.05.29. Péntek. Péntek délután szerettem volna posztolni, sajnos / nem sajnos húztam az időt és végül elmaradt, azon a agyaltam, hogy vajon néhány nagymenő barátom (Akik egyébként dopamin függők) mit szólna, ha ezt a bejegyzést olvasná, szerintem nagy valószínűséggel kacagnának egy jót.…..
  Köszöntelek az elsô bejegyzésemben!Egyben köszönöm az idôd, amit a gondolatimra szánsz.   Blogolás? Miért?  Csak úgy mint te aki ezt olvasod, én is sikeres és boldog életre vágyom. Amikor ezt írom 25 éves vagyok, az a helyzet hogy, fiatalabb koromban (10 évvel ezelôtt) teljesen másképp…..