Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mazsolka_1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiv Tiví naplója 2.0!Nedves naplóm, ezt nem hiszem el!!! Hát mi ez kutyák?!? Ezt a börtöntöltelék bűnöző kárszeget szavaztátok vissza helyettem? Egy sittes gecit? Magyarország esze-szíve helyett? Ti mocskos kis senkik, akik, alattomban, sunyin nyomkodjátok a apellációtok gombját, mert ingyen van?…..
Reggeli körkapcsolás: mindenki csak néz kifele a bepállott pofájából. Valami ilyesmi lehet a pokol, ha még hozzáadjuk azt az embertelen testszagot, ami abban az ablak nélküli szobában megállhat. Még mielőtt megérkezne a levél, Tivy és Zseraldin Depardieu megbeszélik a cigiskanapén a tegnap estét, a…..
A Fidesz frakcióvezetője a TV2 Mokka című műsorában járt ma reggel, ahol a kötelező körök (Magyarország jobban teljesít, 2016-ban merjünk optimisták lenni, történelmi rekordokat dönt a foglalkoztatottság) mellett Kárász elvitte egy kanyarra nőügyben is, ami, legalábbis Kósa első reakcióját elnézve,…..
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
  Gólem a parton, a kamera a homokban, az Éden Hotel lakói egy pokoli társasjáték résztvevői, mondja, de ezt ő maga sem gondolja komolyan. Jó, azt mégsem mondhatja, hogy egy bolondokházával kevert bordélyba zártunk pár paranoiás agyhalottat, illetve lehet mondta, csak nem ez…..
Gólem kiszabadult a pálmaligetből, és a tengerparton álldogál, de a menekülés alatt a nadrágszár ott maradt a gerilláknál. Két csaj jön ma, és felforgat, mondja, az egyik meg különösen veszélyes lesz. Na, majd meglátjuk, az előzetes alapján Botox és Ivar is üvölteni fog.…..
Mazsolka_1 2015.03.24 11:37:28
@mgrc: shopping királynők, és snezi is tuti szerepelt benne.
Subba Jú maderfaker 2008.08.25 07:44:00
Nagyon sajnáljuk, de nem tudjuk a videó hol készült, valami hotel recepcióján egy kései kurvázós órában. Az sem biztos, hogy a származását tekintve az úr elpasszolható magyarnak, de mi örömmel vállaljuk! Legalább valami közeli országból származzon, bennünket már az is…..
Ha ti is lemaradtatok volna véletlenül a közszolgálati tévé eme remek alkotásáról, Áron jóvoltából bepótolhatjátok a mulasztást. Párkapcsolati dráma és tipródás a református főiskolások életében, remek színészi alakítások, dialógusok és dramaturgia, minden perce…..