Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nudli

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Építeni mentünk 2008.01.17 11:00:00
Kedvesen fogadtak minket a munkaterületen, de munkavédelmi okokból nem tehettük hozzá a magunk ásócsapásait az M4-projekthez. Az M4 Barátai még ma újra jelentkeznek a blogon videóval, képekkel, sztorival...
Világszenzációt jelentő fax jutott a birtokunkba. Közel 60 millió AIDS-es beteg gyógyulhatna meg, de Gyurcsány Ferenc akadályozza! Dr. Vida Richárd Emil vagyok. 2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen általános orvosként. Számos találmányom van, amivel jobbá tehetem az emberek…..
Mindenki azt hiszi pornózni könnyű. Kell hozzá pár testnyílás, minimális motiváció, és bele is lehet vágni. Mi viszont nem is tudjuk kit röhögjünk itt ki jobban: a csajt, akit sehogy sem lehet beindítani, és még robot táncot is nyom? Vagy az idiótát aki öt perc után sem adja…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
Gondoltál már arra, hogy sétálással, fotózgatással és rosszindulatú gecizéssel keresd meg a napi betevőt? Jó hírünk van! A Centrum Parkoló Kft. folyamatosan vesz fel ellenőröket. Sajnos ezeknek a vérszívóknak a honlapja annyira kezelhetetlen, hogy kénytelenek voltunk átkopizni…..