Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gulg

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..
Gulg 2008.08.23 00:34:43
Kedves almaecet meg többi megmondó "ember"!

Pár dolog fölött sikeresen elsiklottunk, értelem helyett csak anyázás folyik.

1., Vitray zsidó származású. Kéretik cáfolni ha nem. Remélem egy "demokráciában" nem baj, ha egy ilyet le mer írni az ember, ha igen, az már sztem diktatúra. Valaki pl.: sváb ősökkel rendelkezik, s ezt kimondjuk, ettől még nem leszünk rasszisták vagy igen?

2., Boldizsár Miklós zsidó származású dramaturg (MTV-s más jellegű életpályáját tessék átolvasni) nem nyilvános körülmények között fejbevágta Friderikuszt egy sörös korsóval, ahol jelen volt Vitray is. Boldizsár azon akadt ki, hogy a zsidó társaság a magyarokat, mint nemzetet hangosan ócsárolta. Boldizsár mint zsidó üvöltözni kezdett Friderikusszal, Vitrayval s a többi hittárssal, hogy "minden zsidó buzi, vagy minden buzi zsidó, ezt nem értem csak". Ebben az a szép, hogy ezt nem egy mélymagyar mondja, hanem egy zsidó ember. Na kedves almaecet, arra válaszolj, hogy ez a kis történet mér antiszemita, rasszista, fasiszta? Érdemben, ne anyázás szintjén. Hogy mondhat zsidó ilyet a saját társaira? Erre válaszolj, ne rajtam köszörüld a nyelved.

3., Vitray zsidó származása alapvetően meghatározta az életpályáját. Így lehetett ÁVO-s, s tv riporter. Na ezen lehet vitatkozni. De kérdem tisztelettel, fasiszta, antiszemita vagyok, mert ezt lemerem írni? Minden korszaknak meg van a saját elitje. Nem lehet kimondani, hogy a kommunizmusban felül voltak reprezentálva a zsidók a felsővezetésben? Ez komolyan bűn? Bűn erről beszélni? Kedves ecet! Én nem gyűlölködök, mint te, én csak állítok, amiket lehet cáfolni. CÁFOLNI. De nem anyázni. Tudod a gyűlölet egy idő után fölemészt.

Jó éjt mindenkinek!

RE
Gulg 2008.08.23 18:21:11
:-)