Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elemer

0 bejegyzést írt és 469 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét durva tarhálásba kezdett a Klubrádió, múlt csütörtökön minden műsor a hallgatók megfejéséről szólt. Telefonálj, adj pénzt, hogy ne szűnjünk meg. Hiába adta oda négy bírósági bukta után a Médiatanács a jelenleg használt frekvenciát a rádiónak, úgy tűnik,…..
Elemer 2013.04.16 21:40:06
én kb. fél éve kezdtem el hallgatni a klubrádiót, először csak érdekességképpen, de aztán jópár műsor megtetszett. nem vagyok nyugdíjas, de még komcsi sem. a kereskedelmi rádiók ugye nem foglalkoznak politikával/közélettel, egyrészt mert így elvesztenék a hallgatóik egy részét, másrészt pedig a hirdetőik egy részét is. az viszont fontos szerintem, hogy akit ezek a témák mégis érdekelnek, annak is legyen egy rádió, ahol néha tud hallgatni nem kormánypárti hír és elemző műsorokat. egyik reggel bekapcsolatam az m1 reggeli műsorát és egy kigombolt ingű, zselézett hajú műsorvezető éppen azt mondta, hogy "elnézést kérek miniszter úr, de meg kell, hogy kérdezzem" és aztán kb valami olyasmit kérdezett, hogy mik a tervei, amire a Balogh Zoltán szépen el tudta mondani, amit előre megírtak neki a sajtósai. na ez nem közszolgálat, nézzen meg valaki egy nyugati közszolgálati tévét, hogy ott hogyan kérdeznek az újságírók és hogyan reagálnak a kormánypárti vagy ellenzéki politikusok. ma a hirdetési piac nagy része kormámyközeli mogulok/oligarchák kezében van Simicska, Csányi stb. ha csak az állam és az ő cégeik nem hirdetnek, már azzal ki lehet csinálni egy adót, de a többiek is tudják a dolgukat, hiszen láttunk már olyat, hogy egy iparágat egyik pillanatról a másikra eltüntettek, államosítottak, megadóztattak stb. egy cégnek jó esetben nem politikai céljai vannak, hanem hogy profitot termeljen, ezért nem fog vállalni egy ilyen rizikót, csak hogy mondjuk a Klub Rádióban hirdessen. amúgy természetesen nem elfogulatlanan a rádió és sokszor esnek túlzásba, de szerintem pl Váradi Júlia beszélgetős műsora, a fogyasztóvédelmi műsor, a szombat délelőtti kulturális műsor simán megállnák a helyüket egy közszolgálati adón és nincs benne orbánozás sem.
Kövér László „fizetett forradalmárokhoz” és az egykori KISZ-vezetőkhöz hasonlította azokat, aki most „hergelik” a hallgatókat. Úgy fogalmazott: a KISZ-vezetőket „ugyanúgy a kutya sem választotta meg a fejünk fölé, és ugyanúgy nem képviselték a valóságos…..
Elemer 2012.12.18 11:04:37
@The brain: szóval aki nem ájul el a Fidesztől meg magától Orbán Viktortól, az rögtön komcsilibsi? Tudod ezt a fajta gondolkodásmódot (aki nincs velünk az ellenünk) már Kádár János is meghaladta. Nekem speciel az egész családom gyűlölte a kommunistákat és erre minden okuk meg is volt. De mi köze ennek ahhoz, hogy tele van a tököm azzal, amit ez a kormány művel már lassan két éve?
Médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk ma: a magyar sajtóban talán még sosem jelent meg olyan cikk, amiben a média és a gazdaság, illetve a média és az állami cégek viszonyáról olyan leplezetlen módon beszéltek volna, mint ma a Gépnarancsban. A Megpróbálják cenzúrázni a…..
Ma jelent meg az Indexen az az írás, amiben az egykori EstFM alapítói, műsorvezetői, tulajdonosai emlékeznek vissza a nagyjából tíz évvel ezelőtt meghalt rádióra. Melis András tulajdonos abban a cikkben nem szerepel nyilatkozattal, most viszont teljes egészében, vágatlanul…..
Elemer 2012.03.29 13:17:06
@will: már bocs, de szerintem tényleg sznob vagy egy picit! nem szabad lenézni senkit, amiatt, hogy milyen rádiót hallgat, vagy milyen zenét szeret. Szerintem egyébként ha többen ismerik az est.fm-et akkor nagyobb lett volna a hallgatottsága is. Sokan írnak az óriási bevezető kampányról, de ez engem például nem ért el, pedig Pesten laktam, amikor viszont egyszer véletlenül belehallgattam, akkor maradtam is. Biztos lett volna jópár olyan danubius, juventus, stb. hallgató, akik ha egyszer belefutnak, akkor azt mondják, hogy jé ezt tök jó és áttérnek. Emlékszem, hogy az ismerőseim közül is kevesen ismerték, amikor meséltem nekik róla.
Valami van, valaminek lennie kell, de nem tudom mi lehet az. Egészen egyszerűen nem találok magyarázatot a dolgok miértjére. Járvány? Valami furcsa fertőzés? Már az se lepne meg, ha kiderülne, hogy valójában az egerek kísérleteznek velünk. Arra kíváncsiak, hogy mennyi idiotizmust,…..
Elemer 2012.03.18 21:11:58
@Trompf:
Valaki már leírta, hogy alapvetően nem is a fizetésükkel van baj (bár szerintem azzal is, tök mindegy ki szavazta meg) hanem azzal, hogy ezért a pénzért arra nem képesek, hogy egy újságírói kérdésre normálisan válaszoljanak. Itt is meg az indexes videókban is mindig azt látom, hogy a nagyon elfoglalt képviselő hölgyek és urak, rohannak, meg sem állnak és csak úgy futtában odavakkantanak valamit, már ha egyáltalán válaszra méltatják. De abban a válaszban sincs köszönet, "erről őt kellene megkérdezni" "én erről nem tudok" "nem voltam ott" stb. hát akkor mi az anyádért kapod a pénzedet? Legyen úgy, hogy lázár jani gombja kétharmadot ér a többi frakcióvezetőé meg a szavazatuknak megfelelőt és kész.
Volt már egyszer szó a Piarista Központ átépítéséről és arról, hogy mi is lesz majd a tetőterében. A fejlesztők akkor meg is invitáltak megnézni az átalakítást, én meg azóta is adós vagyok nekik egy átfogó poszttal. Pedig közben nem csak az irodaszint készült el, hanem az…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Elemer 2011.08.11 10:51:43
@olajoslajos: Ebben igazad van de én irodai munkára gondoltam, ahol gyakorlatilag nem lenne szükség diplomára, sőt a legtöbb esetben nyelvtudásra sem, mégis beleírják, mert így 800 helyett mondjuk csak 120 önéletrajzot kell átolvasniuk. Egyfelől ez egy előszűrés, másrészt pedig lehet, hogy egy évente csak egyszer kell valakivel angolul beszélni, de akkor is jól jön.
Elemer 2011.08.11 11:36:50
@Winston Smith: Pontosan így van! Vajon miért talált az összes Angliába távozó ismerősöm pillanatok alatt munkát, akár beszélt angolul, akár nem, akár volt diplomája, akár nem. És itt nyilván nem csak az én ismerőseimről van szó, hanem arról a nagyon sok emberről itthonról, meg egy csomó országból, akik mind kimentek oda dolgozni és azóta is ott vannak.
Elemer 2011.08.11 12:00:50
@EnTeO: Azért, mert a szülei úgy tudták, hogy az érettségi egy jól kamatoztatható, hasznos dolog. Mert az ő idejükben így volt. Az én szüleim is ezt mondták nekem anno.
Budafok nagymértékben a Törley családnak köszönheti, hogy bor- és pezsgőkultúrájáról lett ismert, mégis hagyja tönkremenni a család sírboltját. Belógtunk, körülnéztünk, fotóztunk. Kép: Wikipedia / Civertan..
Elemer 2011.07.24 11:28:24
@efeszrobi: pont ez akartam még írni, hogy sokan valamiért azt hiszik, hogy valami harmadik, negyedik generációs törley aranyifjú a cég tulajdonosa, aki nem törődik a nagyapja/ükapja sírjával, csak bezsebeli a nagy zsét. Egyébként szerintem elsősorban nem is kegyeleti okokból kellene rendbehozni, hanem azért, mert szép, ráadásul egy jól látható helyen van a domb oldalán. Persze Panasz Mukit is megértem, de gondolom ő sem hiszi azt, hogy az iskolák, közlekedés stb. támogatások miatt nem újítottak fel semmit (az önkormányzat épületén kívül) az elmúlt 20 évben.
Elemer 2011.07.24 12:12:01
@Balatony: pár évvel ezelőtt a munkám során kapcsolatba kerültem a Törley-vel és amikor néhányszor náluk voltam, úgy éreztem magamat, mintha 1972-ben járnék egy nagy állami vállalat termelési értekezletén. Ahhoz képest, hogy ahogy olvasom Törley József meglehetősen innovatív volt, a gyártás és a "marketing" területén, a Törley gyár, mintha bentrekedt volna a szocializmusban.
Tisztelt terror blog! Megalázásom történetét mesélném el önöknek. Kérem, a nevemet ne tegyék ki az oldalra. Irodai állásra jelentkeztem egy a szomszédos városban található munkahelyre. Egy kis faluban élek, sajnos itt nem igazán van munkalehetőség. Sajnos még gyermekkoromban…..
Elemer 2011.04.06 11:41:35
@_tx_:
Én nem gondolom, hogy Mária magas lóról beszélt volna, persze lehet, hogy nincs igaza, de ő csak annyit javasolt, hogy a posztoló gondolkodjon el ezen. Ő tudja, hogy milyen a kapcsolata az anyjával, úgyhogy fel tudja mérni, hogy reális lehet-e ez a dolog, vagy nem.
A te eseted teljesen más, külön élsz a szüleidtől, rég elszakadtál ezt mindenki tudomásul vette, de sajnos valóban léteznek ilyen anyák én is ismerek több ilyen kapcsolatot, ahol a már felnőtt fiú, lány szenved ehhez hasonló érzelmi zsarolásoktól és képtelenek kitörni, nem tudnak az életben egyről a kettőre jutni. Én sem mondom, hogy itt biztosan erről van szó, de nem látok itt semmilyen rossz szándékot.
Elemer 2011.04.06 11:43:31
@Rosa Rugosa: Az a baj, hogy könnyű nekünk így utólag tanácsokat osztogatni, de a legtöbb ember egy ilyen helyzetben egyszerűen nem képes azonnal reagálni, tényleg csak hebeg-habog és csak utólag jutnak eszébe a frappáns megoldások.
hogyvolt VV4 - 4X86 2011.03.13 12:30:00
Sietek mindenkit megnyugtatni, a titokzatos hölgy nem vette el Szandikától a Sanyit, nincs köztük semmi, Nikinek hívják és jár a lovardába, Szandika is ismeri. Mondta Sanyinak, hogy szeretne elmenni a párbajra, mert nem volt még ilyenen, Sanyi meg mondta neki, három-négy sms és…..
Elemer 2011.03.13 21:11:39
@Peter_Cs: pontosan bb évi miatt, figyelhettek volna egy kicsit jobban a castingnál, de vagy ennyire bénák voltak, vagy jobban számított, a showelem, mint az, hogy az adott játékos kibírja-e épségben az egész játékot.
Elemer 2011.03.13 22:36:15
@Hódos Hajnalka: emlékszem még a kezdeti időkre, amikor a 90-es évek végén betárcsázós modemről interneteztem és már akkor lehetett fórumozni. az volt aztán a társaság! akkor még lehetett beszélgetni, vitatkozni, értelmesen, egymás véleményét maximálisan tiszteletben tartva. ma már? idejönnek mindenféle trollok az ÉN internetemre az okostelefonjukról, meg kit tudja honnan és beleszólnak a művelt emberek dolgaiba! én ma este már nem is nagyon fogok írni ebbe a blogba, annyira elkeserítő a helyzet!
hogyvolt VV4 - 4X84 2011.03.11 15:00:00
Hát kérem, tegnap ment a faszméregetés premier plánban, és nem Lacira gondolok, aki tulajdonképpen már nem is él, hiszen az életét adta emberekért. Azt tudtam, a legenda szerint a macskáknak kilenc élete van, de hogy a Hit és Becsület szobrának is egynél több akad, azt nem…..
Elemer 2011.03.11 22:11:56
@K.Tomoceusz: azért milyen furcsaságokat produkál az élet. két tehetséges fiata együtt indul útnak, együtt zenélnek, aztán 10 évvel később az egyikük menő médiasztár lesz, a másik pedig teljesen lecsúszik és szociális munkásként dolgozik külföldön
Elemer 2011.03.12 00:27:34
@lamb79: lambikám természetesen csak vicceltem, maximális respekt a melódért. az alekosszal való közös zenéléssel viszont tényleg elnyerted tőlem a fórum legnagyobb királya díjat!
hogyvolt VV4 - 4X83 2011.03.10 15:00:00
Bekövetkezett, amitől rettegtem. Jaj, dehogy a Béci kihívására gondolok, lekéstem a kihívást. Igen, nyomós okom volt rá, pofáztam telefonon. Mivel pénteken retro buliba megyek a barátnőmmel, és már csak kerek két nap van készülődni, az olyan égető kérdéseket, mint hogy…..
Elemer 2011.03.11 15:05:57
@Kékdelfin: Én a lemezbemutató koncertjét várom már nagyon. Több számát is meghallgattam és egyszerűen nem tudok szabadulni Béla hatása alól. A dallamvilág teljesen egyedi, változatos, merész, a szövegek pedig valós társadalmi problémákra reflektálnak, több rétegűek és persze rendkívül szórakoztatóak.
Elemer 2011.03.11 15:10:26
@*azta*: tényleg, valai írja már le, hogy laci kire volt annyira kiakadva, mert pont lemaradtam róla. azt láttam, hogy anikóéknak puffogott, de alapvetően nem rájuk volt mérges, nem?
Elemer 2011.03.11 15:16:41
@Kékdelfin: itt tudod meghallgatni a slágereit: young-g.hu/media
Ha lesz Outlaw koncert Bécsben, akkor előtte majd beszéljünk, mert mehetnénk egy kocsival.
hogyvolt VV4 - 4X82 2011.03.09 14:36:00
Mickey Mouse, Jerry, Grabowski és Stuart Little mellé VV Csengettyű Úr is bevonult a felejthetetlen egerek közé, jaj hát biztosan haláli aranyos kis jelenet volt, és én vagyok egy dög, vállalom, de agyvérzést kaptam és halálhörgést hallattam végig, hitetlenkedve ráztam a fejem…..
hogyvolt VV4 - 4X79 2011.03.06 11:30:00
Az hagyján, hogy a kezem úgy néz ki, mint Jackonak a hansaplastos korszakában, mert tegnap hagymaszeletelés közben jobban összekaszaboltam magam, mint a Menyaszony a nyolcvannyolcakat, az sokkal jobban aggaszt, hogy ma reggel beleénekeltem a fogkrémes tubusba, hogy „jó lenne…..
Elemer 2011.03.06 20:03:44
@Tompó: én a látottak alapján még ezt is sokallom.
Elemer 2011.03.06 20:09:23
@Kata Marán: én nem tudom, hogy ki várt való világ játékosoktól kimagasló intelligenciát. mondom én még ezt a 105-öt is sokallom lacitól, biztos nagyon rápihent
hogyvolt VV4 - 4X72 2011.02.27 18:00:00
Nem ez volt az a párbaj, mikor a doboz cigi, öngyújtó, hamutartó, acc kombó mellé kikészítettem a szilikon fogsoremelőmet – itthoni becenevén a szopóálarcom – hogy megakadályozzam az izgalmak ill. kín következtében rám törő kényszeres fogcsikorgatást, Alekosz…..
Elemer 2011.02.28 15:03:51
@traff: ez a két hülye majom szerintem ingyen is elvállalta. meghallgatnám, ahogy éva kiosztja tibit
Elemer 2011.02.28 15:12:35
@genevieve: lehet, hogy le volt szervezve előre, csak a STARvendég volt kérdéses és ha úgy alakul, akkor Alekosz vetkőzött volna a hölgyeknek :)
Elemer 2011.02.28 16:14:53
@MegLepke: én arra számítok, hogy éva lecigányozza ll juniort majd telibekőpi kasza tibit. lenne végre megint egy izgalmas összefoglaló
hogyvolt VV4 - 4X71 2011.02.26 15:15:00
Őszintén szólva nem hittem, hogy a VV4 stábja meg tud lepni, de azt, hogy egy egész összefoglalót lehet alapozni a nyikhaj gecire, még én sem gondoltam, pedig vettem már részt olyan egész estét betöltő barchobában, ahol IV. (Szép) Fülöp bal heréje volt a megfejtés. Kezdjük a…..
Elemer 2011.02.27 17:29:44
@canzone: srácok én csak hülyéskedtem. csak próbáltam rávilágítani pc kolléga és éva közötti párhuzamra :)
Elemer 2011.02.27 17:40:06
@Hannibal22: én örülök neki, hogy itt adod ki a mérgedet és nem otthon vágod be az asszonyt a gardróbszerkénybe.
egyébként ki is akartam kérni a véleményedet egy fontos ügyben. a következő kiválasztásnál valószínűleg évát jelölik, aki jerzyt, gigit vagy szandált fogja vinni. szerinted kire küldjem az sms-eket? évára?
Elemer 2011.02.27 17:41:38
@Elemer: ez temrészetesen nem hannibálnak szólt, hanem pcc-nek.
hogyvolt VV4 - 4X70 2011.02.25 13:00:00
Egy hét után ma először ébredtem úgy, hogy nem fuldoklom a saját slájmomban, nem nyákos a testem az izzadtságtól, nem álmodtam hülyeségeket és nem akar kiszakadni a tüdőm. Rá is gyújtottam rögtön, rossz ötlet volt, de most, hogy a roham elmúlt nem férek a bőrömbe, egész…..
hogyvolt VV4 - 4X69 2011.02.24 15:30:00
Szegény Gombi nem is sejti, hogy házhoz ment a lófaszért, annyi esélye van Alekosszal szemben, mint Fekete Pákónak a szépkiejtési verseny döntőjébe kerülni, de aki hülye, haljon meg. Lilut mindenesetre sikerült jól meglepnie, mást aligha. Talán Alekoszt, de ő majd két-három nap…..
Elemer 2011.02.25 13:27:55
@Retardált Légpisztoly: szerintem sem. jerzsi kiesése ráadásul kicsit sem gyengítené a klánt, sőt béci még örülne is neki, de lehet, hogy gigi is megkönnyebbülne. ha viszont kiejtené gigit, az elég nagy érvágás lenne, mert a testvérpár összetartó ereje erős. olyan mint alek és olivéré volt. ráadásul utána lenne egy kis nyugalma is, mert tartanának tőle a csajok.
Elemer 2011.02.25 13:32:16
@Ayesha: arra mindenképpen figyelj, hogy ne beszélj úgy, mint alekosz. ezt komolyan mondom, kurvára ragadós, én már többször észrevettem magamon
Elemer 2011.02.25 13:40:42
@Ayesha: nem is a szóhasználatra gondoltam, hanem a hangsúlyozásra, tényleg átveszi az ember észrevétlenül.
bár még mindig jobban jársz, mintha éva stílusában válaszolsz a kérdésekre.
- én úgy látom, hogy az eddigi tapasztalatai alapján nem feltétlenül tudná ellátni ezt a munkakört
- igen? miért ki vagy te?
hogyvolt VV4 - 4X68 2011.02.23 15:00:00
Szandika úgy ébredt reggel, hogy a háta közepére nem kívánja Évát. Én úgy, hogy még mindig nem kapok levegőt és annyi erőm van, mint egy zacskó hangyának. Ha szemmel ölni lehetett volna, már rég kivégezte volna. Én azt, aki az influenzát kitalálta. Évának sincsenek szebb…..
Elemer 2011.02.24 15:18:33
@Thulea: számomra ő a legszórakoztatóbb. már egy leírtam, hogy ilyen karaktereket vígjátékírók szoktak kitalálni, az rtl meg készen kapott egy igazit :)
megmosolyogtat az okoskodása, a saját kis abszurd világa, amiből nem lehet kizökkenteni, az egész megjelenése vicces szerintem nem beszélve arról, ahogyan beszél. ennyi :)
Elemer 2011.02.24 15:26:41
@Thulea: Ok buta, persze, de hát ebben a társaságban mindenki az. Szerintem én is, te is meg a kommentelők többsége is úgy van vele, hogy se a családjából, se a baráti köréből nem tudna mondani olyan embert, aki beköltözne egy valóságsóba. Egy normális, intelligens embernél szerintem ez eleve kizárt. A másik, hogy egy épeszű ember nem ír alá egy olyan szerződést, amit a villalakóknak kell. Én nem láttam még ilyet, de azért hallani lehetett róla, gondolom úgy van megfogalamzva, hogy bármit megcsinálhatnak veled, neked pedig kussolnod kell. A harmadik pedig, hogy egy nagyon okos, művelt embert nem is engedne be a csatorna, mert nekik aztán nem érdekük, hogy egy intelligens játékos irányítsa a dolgokat, a műsort nekik kell szerkeszteniük és kész.
Elemer 2011.02.24 15:31:37
@47pcc63: én azt hiszem, hogy láttalak már más fórumon is és olyan szintű gyűlölet érződik rajtad olivér íránt, hgy azt kell gondoljam, ez inkább valami személyes ügy lehet és semmi köze a vv-hez
hogyvolt VV4 - 4X67 2011.02.22 16:30:00
Sok előnnyel jár, ha kiválasztott vagy, mintha kihívnak, mert így legalább tudsz gondolkodni elég sokat azon, hogy te kit vigyél ki párbajozni, és van választási lehetőséged. Ezekkel a bölcs gondolatokkal kezdjük a műsort és Liluval. Újgazdagné a szafarin, elmondtam mindent,…..
Elemer 2011.02.23 13:02:37
@sihaya: szerintem meg pont leszarná. én annak a csajnak már a melleit sem hiszem, pedig sokáig hittem bennük :)
Elemer 2011.02.23 13:29:31
@bélabú: én nem tulajdonítok ezeknek túl nagy jelentőséget. persze az RTL próbálja terelni, irányítani a dolgokat, ez érthető is, mert súlyos pénzekről van itt szó. Laci beszólása szerintem vonatkozhatott arra is, hogy szemmel láthatóan bujtogatták gigiéket a szexre, ott volt ugye amikor elvitték őket, hogy kettesben lehessenek, aztán a nagy büntetés, ami után újabb összeborulás volt betervezve, most ez a kameramentes óra, biztos volt még más is és ezekből azért a bentieknek is teljesen egyértelmű, hogy mire megy ki a játék. én azt nem értem, hogy hogy nem veszik le a szerkesztők, hogy gigi kurvára nem kívánja ezt a srácot, sőt a metakommunikációjából egyértelműen lejött, hogy nem is volt soha szerelmes belé és ha sokáig erőltetik rá, akkor meg is fogja utálni. undorodni fog tőle
hogyvolt VV4 - 4X65 2011.02.18 13:00:00
Ha újra kezdhetném, újra kezdeném. Meteorológus lennék. Jobban mondva időjós béka, mert őstehetség vagyok. Elég lenne egy rohadt nagy befőttesüveg meg egy létra, én meg a front előtt két nappal már ügyesen másznék fel-alá, keresnék egy csomó pénzt és röhögnék a…..
Elemer 2011.02.20 20:07:09
@arkangyal44: nem tudom miről beszélsz, nekem nincs is tévém!
Elemer 2011.02.20 20:09:06
@Lone Starr: szerintem gigi úgy döntött, hogy lekoccintja ezt a szegény retardált légpisztolyt, hogy kint már ne kelljen ilyesmivel foglalkoznia, hanem egyből ugorhat majd egy pénzes csávó nyakába
Elemer 2011.02.20 20:11:51
@Szentpeter: jézusom, liluék neked is teljesen átmosták az agyadat
hogyvolt VV4 - 4X64 2011.02.17 14:00:00
Köszikösziköszi, hogy eljöttél, ébred a VV4 századik adásának reggelén Éva Ádám mellett. Kutyanyakörvben. Ádám úgy megy, ahogy jött, vévészűzen. Mosatlan fogakkal, zuhanyzás nélkül, Évának annyi esze sem volt, hogy készítsen neki egy kis reggelit és tálcán bevigye a…..
Elemer 2011.02.18 11:43:14
@K.Tomoceusz: így van. ráadásul ha jerzsi úgy érzi, hogy neki különösen rosszul esnek az ilyen sértések, nem tudja őket feldolgozni, akkor nyugodtan kimaradhatott volna ebből az egészből. ő döntött úgy, hogy olivér távozásával megmutatja, hogy ő s kemény, ő is oda tud mondogatni. csak azt felejtette el, hogy ez nem csak abból áll, hogy kőkeményen megmondja a véleményét, hanem aztán fogadnia kell a reakciókat is :)
Elemer 2011.02.18 13:12:34
@tizenot: ez az egész gombi-picúr lamúr egy akkora röhej. mióta vannak együtt, egy-másfél éve? abból 5 hónapot külön töltöttek, most meg gombi beköltözött a való világba. hát ez tényleg kurva nagy szerelem!
hogyvolt VV4 - 4X63 2011.02.16 13:15:00
A Valentin nappal önmagában ki lehetne kergetni a világból, a szívecskét szorongató plüss egerekkel, villogó szőrös állatkákkal meg az aranyáron kínált vörös rózsákkal együtt, biztosan bennem van a hiba, a nettó három kilónyi virágcsokrokkal sem tudok mit kezdeni, mi vagyok…..
Elemer 2011.02.16 21:42:40
@beebeer: ln emlékszem még arra nickre is, aki olivér ellen fröcsögött olyan szinten, hogy szerintem frankón megkattant. ki is vágták miután 200-szor leírta, hogy kell bécire sms-t küldeni. én csak arra vagyok kiváncsi, hogy ezek az emberek a barátok köztön, vagy a vészhelyzeten is felbasszák magukat? ROHADT KÖCSÖG CARTER DOKTOR, PUSZTUJJÁ EL TE GECI!
Elemer 2011.02.17 14:43:46