Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vegacs

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már megállapítottam az elején, hogy az autós lábpumpa, mint műfaj, szinte teljesen halott. Járkáltam egyik barkácsáruházról a másikra, gyakorlatilag mindenhol ugyanazokat a pár ezer forintos, 12 voltról üzemeltethető kompresszorokat árulták. Nem mintha valamiféle…..
addict A vegák jobban dugnak 2012.02.17 09:00:00
Legalábbis ezt állítja a PETA legújabb víruskampánya, melyben BWVAKTBOOM kórban szenvedő lányok mesélik el, milyen is a zöld oldal. De vajon mit takar ez a betegség? A BWVAKTBOOM (Boyfriend Went Vegan and Knocked the Bottom out of Me) szabad fordítsában kb. annyit tesz, hogy “a…..
vegacs 2012.02.18 10:33:49
@LAVÓRVAGÁNY: Te beteg vagy.Sajnos.
Jómagam vegeteriánus vagyok immár kilenc éve és egészségesebb vagyok mint valaha.
A párommal úgy esünk néha egymásnak,hogy az néha ijesztő.
Kecsketáp?Soha nem kóstoltam.
A szervek leépülését meg fejtsd már ki légyszíves.
És halat sem eszik a környezetemben élő egyik vega sem.
És képzeld túlnyomó részük diplomás.
Ezzel biztosan felzaklattalak.
Fikázz...
Nemrég olvastam a hírt, hogy a Debreceni Egyetem 90 ember elbocsátására készül. Mivel van néhány ismerős a Közgazdaságtudományi Karon, gondoltam, megnézem, hogy a honlapjukon mit írnak erről, szóval szépen be is írtam a címsorba, hogy econ.unideb.hu, és mit látok? Az oldalt…..
vegacs 2012.02.13 18:43:00
@marosy: Mé',ki nem?
Grafitember továbbra is a vad kalandok embere. Menő art director volt egy reklámcégnél, de energiáit egyre inkább a népszerű underground képregényoldal, a napirajz.hu-ra fordította. Aztán maga mögött hagyta mindkettőt, hogy elmenjen vázépítő tanoncnak egy neves olasz…..
vegacs 2012.01.04 08:38:53
@samot: A campa soha nem gyártott vázat!Bocs...
Az ünnepek alatt leleplezett a rendőrség egy bűnbandát, melynek tagjai vízóra, gázóra és menóra leolvasóknak adták ki magukat, és így loptak meg idős embereket. A banda tagjai rabbinak öltözve, a Magyar Menóra Művek azonosító kártyájával járták a 7. kerületi…..
A budai rakparton rengeteg hely van, de amikor ezt a trafót megcsinálták, az alkotóknak nem tűnt fel, hogy a gyalogos-biciklis közös járdára helyezték. Keresztbe, úgy, hogy legalább a háromnegyedét elfoglalja. Ideiglenesen, még minimum egy évig. Nehéz magyarázni egy olyan…..
vegacs 2011.09.15 22:12:55
Az önkormányzati lakásokat mára kihalás szélére sodorta az elmúlt 20 év privatizációs kényszere. A lepusztulás és panamázás oltárképévé vált bérlakások önkormányzati tulajdonosai tankönyvi igényességgel bizonyították, hogy az "állam rossz gazda". Ráadásul…..
Csak most hozták nyilvánosságra azokat a képeket, amelyeket még 2008/2009 nyarán készített az ausztráliai Gippsland Lakes-nél Phil Hart fényképész. A különleges látvány oka a vízben szokatlanul nagy koncentrációban megjelenő biolumineszcens mikroorganizmus, a Noctiluca…..
vegacs 2011.02.13 20:18:03
Ha még lenne olyasvalaki, akinek nincs meg ennek a sötét-súlyos bandának, az első sötét-súlyos 4 dalt tartalmazó, sötét-súlyos EP-je, az orvosolja a problémát az alant található linkre való kattintás segítségével, jó igényessen:http://www.mediafire.com/?vqmhyts0q0a9tvb..
Ez az írás egyszer már megjelent a másik oldalunkon, az Appleblogon, de mivel a tematika miatt azt egészen mások olvassák, mint az Egy nap a városban blogot, úgy döntöttem, hogy leporolva, kicsit átírva, aktualizálva kirakom ide is a legjobb vidéki magyar étteremről szóló…..
Sikerült a videót feltölteni, remélem ennek ti is annyira örültök, mint én :) A ferihegyi könnyes búcsú után, a frankfurti átszálláskor szembesültünk azzal, hogy az afgán légitársaság járatán folytatjuk az utat Kabulba...Kissé remegő lábbal szálltam fel a gépre, de azt…..
Ez a brutális videó jött szemben velem az interneten, naná, hogy ezt mindenkinek látnia kell! Igen, ez tényleg nagyüzemi rongálás (mielőtt kommentben felhívná bárki erre a figyelmünket), de graffiti is a javából! Belegondoltam, hogy milyen félelmetes lehet a vonatban ülő emberek…..
 Egy volt főpolgármester-jelölt, egy volt miniszterelnök-jelölt és egy volt főpolgármester-helyettes...
vegacs 2010.09.08 20:03:57
Szövetből készült, egy régi kamerát mintáz. Elég vastagnak tűnik a tok, hogy védje fényképezőgépünket. Alig 30 gramm nehéz és tíz dollárba kerül.Köszi Kelt..
vegacs 2010.09.08 19:31:17
@baliquez: Ja...
Írnak is vele.
Az amúgyis fűorientált kaliforniai város vezetése megszavazta, hogy a négy engedéllyel működő gyógykendershop ellátására létesüljön négy gigabaszó kenderfarm. A rendelet nem határozta meg az ültetvények maximális méretét, így van aki 10000 m2-es tervekkel indul a tenderen.…..
vegacs 2010.07.25 19:52:39
Kontár Komlókutató Borsodi Friss 2010.06.24 23:21:00
magyar ízesített világos sör Bármilyen hihetetlennek is tűnjék a különféle importritkaságos cikkek gyűrűjéből nézve, a KK szokott foglalkozni hazai tömegsörökkel is. Főleg amikor valamelyik első számú márka új tagját pillantja meg, aminek addig sehol nem látta nyomát…..
Bár nem áll szándékomban közepesen unalmas énbloggá alakítani az Urbanistát, sajnos nem mehetek el szó nélkül a tény mellett, hogy tegnap csak a gyerekszobában mintegy 30 szúnyogot csaptunk le lámpaoltás előtt. Mindezt Budapesten, egy négyemeletes ház tetőterében, igaz…..
Ha már épp most volt az oroszok kivonulásának évfordulója, elbicikliztünk a Kunmadaras melletti szovjet katonai támaszpontra. Egy tízezres szovjet város, amit a falu határába úgy húztak fel, hogy nem került rá a térképre. 64 hangár, folyamatosan köröző MIG-ek. Innen bombázták…..
Egy hét eltelt, amióta Mekler Laciék elindultak Mongólia felé. Elébe megyek az eseményeknek – elakadás eddig nem volt, csúszás, fura dolog viszont mind több. Mekiék lassan egyre jobban alámerülnek az ex-szoci Ázsia kreténségeiben, merev szabályok közé szorított ad hoc…..
vegacs 2010.06.08 19:37:21
Megérkeztek Dél-Afrikába a dánok, az elsők között, így akklimatizálódási problémáink biztosan nem lesznek. Valahogy több szó esett a velünk egyidőben érkező argentinokról, pedig nekünk sokkal jobb edzőnk van.Arról már írtunk, hogy a csapatok és főleg a szurkolók számára…..
Köztudott, hogy James Hetfieldnek, a Metallica énekesének, régebben elég sok gondja akadt az alkohollal. Elmondása (és a Some Kind Of Monster című film) szerint függősége miatt a 2000-es évek elején a zenekara is majdnem feloszlott. Hetfield azonban elvonóra ment, állítólag ma már…..
Én egy svájci csávót ismertem személyesen, a tagnak olyan volt a gyorshajtás, mint a Krisztus Király Misszionárius Szerzetesrend nővéreinek a double penetration; elég erős szégyenérzettel gondolt volna rá, már ha hallott volna róla egyáltalán, de még csak nem is arról beszélek,…..
vegacs 2010.05.25 20:02:44
Nehezen találjuk a szavakat, hogy egy dán focista hogyan lehet annyira ügyetlen, mint Kim Olsen. A dán futballkultúra mentségére szóljon, hogy már régen nem otthon, hanem Svédországban játszik. Örebro SK-Djurgården, az állás 0-0, a haziak támadnak, és: Talán itt kellene…..
vegacs 2010.05.13 19:29:07