Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerencsekerék

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kőgazdag fiatalok címmel hamarosan új reality műsor érkezik a TV2-re - derül ki a TV2 rövid videójából...
Az RTL a honlapján hirdet egy elég rejtélyes műsort, melynek reklámjában azokat a nézőket szólítja meg, akik egyfolytában tévét néznek, és mindenről megvan a véleményük...
Újból jelentkezik az elfeledett tévéműsorokkal foglalkozó cikksorozatunk. Ezúttal azonban nem egy olyan műsor történetét idézzük fel, amit már csak a legkeményebb tévézők ismernek. Kevesen emlékeznek rá, de a 2010-es, óriási népszerűséggel futó Való Világ negyedik etapját az RTL klub már a kétezres…..
Pár hónapja robbant a hír, miszerint öt év után ismét vetélkedő készít az RTL. Ráadásul azt, ami Amerikában 1956 óta folyamatosan képernyőn van, itthon még soha nem volt képernyőn. A The Price Is Right című show a tengerentúlon hatalmas kultusszal rendelkezik, ami főként az egyszerűségének…..
Rövid szünet után ismét jelentkezik az elfeledett tévéműsorokat felidéző sorozatunk. Ennek előző részében az RTL Klub hosszú életű táncos showműsoráról, a Szombat esti lázról volt szó. Most azonban a 2000-es évek első felének meghatározó TV2-es vetélkedőjét, a Multimillomost vesszük górcső alá, ami…..
Cikksorozatunk előző részében az RTL Klub egyik, hamar bukásba fulladó showműsoráról, a Tébolygóról esett szó. Felidéztük a műsor keletkezésének körülményeit, valamint azt is, miért bukhatott meg gyorsan a show. Elfeledett tévéműsorok közötti kalandozásunk újabb részében ma újra a TV2 háza tájára…..
Elfeledett tévéműsorokkal foglalkozó sorozatunk előző részében egy rövid életű, de annál sikeresebb vetélkedő, az Esti Broadway történetét mutattuk be. A TV2 egyik 1999-es nagy "durranása" után viszont újra visszatérünk az RTL klub képernyőjére, ahol - a változatosság kedvéért - ma is egy…..
Sorozatunk előző részében egy különleges rekordkísérletről, a DominoDay-ről volt szó, melyet egyaránt sugárzott a TV2 és az RTL Klub is. Most viszont előbbi csatorna egyik olyan műsorát vesszük elő, ami a maga korában (és talán még ma is) újítónak számítana. Az Esti Broadway története alább…..
Az elfeledett tévéműsorok között legutóbb a Sztárbox című, 18 évvel ezelőtti gálaműsorral foglalkoztunk. Cikkünk után néhány nappal viszont kiderült: az RTL olyannyira nem felejtette el a műsort, hogy idén ősszel új részt készít belőle. Mostani írásunkban viszont szeretnénk egy szintén elfeledett…..
Nemrég új sorozatot indítottunk a ReklámInvázión, amiben mára feledésbe merült tévéműsorokat idézünk fel. Rovatunk első részében a TV2 egyik ezredfordulós műsoráról, a Milliót vagy semmit!-ről írtunk, most viszont egy kicsit előbbre megyünk az időben. Ezúttal egy olyan RTL Klubos műsort szemlézünk,…..
Új rovat indul a ReklámInvázión, melyben igyekszünk olyan műsorokról írni, amikre mára már senki sem emlékszik. Elsőként egy 22 évvel ezelőtti vetélkedőről írunk, ahol hiába szerette volna a TV2 az átigazoló Vágó Istvánnak megmutatni, hazudott, mégis a csatorna húzta a rövidebbet. A Milliót vagy…..
Napokon belül itt a karácsony, ez pedig nem jelent mást, mint hogy megannyi jobbnál jobb (?) alkotást láthatunk a tévéképernyőn. Ezek többnyire ismétlések, de azért mindig akad egy-két olyan film vagy műsor, amin igencsak meglepődik az ember (mint például az idei Mi kis falunk különkiadás). A…..
Hétfőn este megjelent a TV2 karácsonyi filmjeit reklámozó ajánló, melyből kiderült, milyen alkotásokat láthat majd a nagyérdemű karácsonykor a csatornán. Természetesen jön Kevin is, aki idén még irritálóbb kis videóval jelzi visszatérését. Több a TOVÁBB gomb után...
Az RTL kistestvére, az RTL II november 20-án megújul, és lecseréli az indulás óta, azaz 2012. október 1. óta használt arculatát, amely a magyar televíziózásban szinte páratlanul hosszú ideig használt grafikai dizájn volt. A nagy frissítést egybekötik a Való Világ legújabb, immár tizenegyedik…..
Ahogy arról korábban beszámoltunk, ma tartották a 2023-as Big Picture nevű tévés konferenciát, ahol az RTL és a TV2 is fontos bejelentéseket tett, de persze nemcsak ők árultak el részleteket hamarosan induló műsoraikról, hanem két kisebb csatorna, az ATV és a Viasat3-at (is) üzemeltető Antenna…..
Az ősz beköszöntével nemcsak a nagy kertévéken indult el a tévés szezon, a kisebb csatornák is igyekeznek új műsorokat készíteni. A Duna TV folytatja két sikeres műsorát és egy újat indít, a Viasat3 pedig több új műsorral szórakoztatja a nagyérdeműt. Hogy pontosan melyek ezek, arról a TOVÁBB után…..
Az RTL Klub február végén bejelentette az ősz egyik legjobban várt formátumát, a Tehetség első látásra című műsort, melyről pár héttel később kiderült, hogy Istenes Bence fogja vezetni. Néhány ajánlót közzétett az RTL a honlapon, melyekben láthatóak a brit és az amerikai változatok is, így kérdéses…..
Hamarosan elindul a TV2-n is az első, őszre tervezett műsor, a Város vs vidék, de hogy addig se maradjunk változtatás nélkül, a csatorna gondoskodik róla, hogy gyakorlatilag a következő két hétben tök más műsorokat nézhessünk náluk. További részletek a változásokról a TOVÁBB után!..
A TV2 a napokban több új műsoráról rántotta le a leplet, melyek számtalan meglepetést találunk. Lesznek vadiúj műsorok, jön egy óriási visszatérő, és a főcsatorna mellett erősítik az egyik legerősebb kábelcsatornát, a SuperTV2-t is. Hogy milyen műsorokról van szó, kiderül a TOVÁBB után...
Az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozata, A mi kis falunk mindig is egy jolly jokere volt a csatornának, hiszen számtalanszor megnézik az emberek. Nem egyszer fordult már elő, hogy az ismétlés nézettebb volt mint a TV2-n akkor éppen futó premier műsor. Pénteken véget ért a Mestercukrász, így az…..
Valószínűleg sokan emlékeznek az egykor szebb napokat megélt Kölyökklubra, mely az RTL Klubon látható minden hétvégén és ünnepnapokon. Azok, akik több mint 25 évesek, arra is emlékeznek, hogy régebben nemcsak a rajzfilmekből állt a műsor, hanem játékos vetélkedők, vagy éppen könnyed beszélgetések…..
A 90-es években és a 2000-es évek elején felfigyelhettetek arra, hogy amikor egy izgalmas film vagy egy népszerű sorozat következett, némelyik csatorna egy speciális animációval jelezte ezt nekünk, ami általában egy tetszetős, figyelemfelkeltő ident volt. Az elmúlt 20 évben azonban kikopott a…..