Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hadházi Kiss Melinda

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a férjem, és én is utazni, felfedezni szeretünk a legjobban, ezért a 24. születésnapomra milánói utat kaptam ajándékba. Most Jázmin és Szenátor nélkül, kettesben turistáskodtunk, amit innen is köszönünk a nagyszülőknek, nélkülük ez nem valósulhatott volna meg. 1 éjszakát töltüttünk Milánóban,…..
Nem hagyott nyugodni, hogy nem láttuk teljes pompájában Alicantét, így visszatértünk utolsó napjaink egyikén. Kicsit felkészültebben (azt hittük), és nyugodtabban, mint érkezésünkkor. Mielőtt elindultunk azért utánanéztem, hogy babakocsival is be tudjuk-e járni, nem lesz-e nagyon nehéz a terep. Több…..
Jázmin ébresztője egész korán szólt, így időben el tudtuk indítani a napot még a nagy meleg előtt. Egy gyors avokádós tükörtojásos reggeli, és már kocsiban is voltunk. Az egész kis kiruccanásunk alatt Altea-t vártam a legjobban, és nem csalódtam. Ez a város tényleg mesés, a gyönyörű virágba borult…..
A reggelünket igencsak megcsúszva kezdtük, 9-kor keltünk (ha spanyolok lennénk még ez is korai kelésnek számítana, ugyanis ők 10 óra előtt kb. levegőt venni sem hajlandóak), mert Jázminnak becsúszott egy hajnali etetés. Bár bevallom jól esett tovább aludni, mint a megszokott, de fullasztóan meleg…..
A tegnapi napon Benidormot látogattuk meg, nem véletlenül. Egy kedves hölggyel volt találkozónk, aki mesélt nekünk a benidormi életről. Kissé félve, de annál magabiztosabban indultunk neki a napnak, vagy inkább azt mondanám próbáltuk azt mutatni gyermekünknek, hogy ma bizony ura leszünk a…..
Akár azt is írhatnám, hogy a mai napunk szuperül telt, nem volt semmi gond, mindent kézben tartottunk, és persze mindent meg tudtunk nézni amit akartunk. Ezt is írhatnám, de mivel megígértem hogy mindenről őszintén beszámolok nektek, így ez most nem az a rózsaszín felhős történet. Reggel mindenki…..
Megszólalt az 5:30as anyaébresztő, úgy voltam vele, hogy inkább felkelek hamarabb, és minden ami kimaradt a bőröndből bepakolom, rendet rakok, reggelit csinálok (én kis naiv), így majd a Hadházi család életében először időben el fog tudni indulni. Aha jó poén… Minden jól indult, eléggé sínen voltunk…..
  A férjemmel mindig is aktív életet éltünk, már gyerekkorunkban sem tudtunk sokáig egy helyben megmaradni. Imádunk utazni, felfedezni, jókat enni, na és persze az életünk a sport, így állandó mozgásban vagyunk. Sportolunk éjjel-nappal amikor csak tehetjük, vezetjük a saját triatlon…..