Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PetrásHanna

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyetemi diplomáját, majd doktori fokozatát is a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte Csepeti Ádám, és közel tizenöt évet dolgozott a Marketing és Média Intézet munkatársaként, mielőtt 2022-ben a Miniszterelnökség stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkárrá nevezték volna ki. A corvinusos…..
Bár az idő még nem mindig támasztja alá, javában itt a tavasz, mi pedig ismét ajánlókat hoztunk. Film és beszélgetés a figyelemről, romantika, Charlie, stand-up, kávé, Csehov és még hosszan folytathatnánk a sort, mi mindenről maradnál le nélkülünk. Borítókép:  KávéBár Bazár – Kelle Fanni Nincs…..
Március 2-án folytatódik a Filmklub a Corvinuson. A tavaszi félévben három klasszikus és két kortárs alkotást vetítenek. Szokás szerint lehetőség nyílik az alkotókkal való beszélgetésre, március 23-án Szabó István Kossuth- és Oscar-díjas filmrendező lesz a vendég. Az előadásokról, amelyek kéthetente…..
Az Egyetem fenntartható működésének érdekében megújítja fenntarthatósági stratégiáját. Ehhez kapcsolódóan hallgatói, oktatói és munkatársi ötleteket és véleményeket gyűjtöttek az ERS Agora – Fenntarthatósági stratégia című eseményen, amelyet a Kutatási hét keretein belül az ERS Hub…..
A Budapesti Corvinus Egyetem idén is megnyitja kapuit a tudomány és a kutatás érdeklődői előtt. A Kutatók Éjszakáját szeptember 30-án 15.30 és 21.00 óra között tartják meg a campuson. Írta: Weller-Petrás Hanna; borítókép: Kutatók Éjszakája A Fővám téri Közgáz Campus 2011-ben adott először otthont…..
Egyre vonzóbb az interkulturalitás és a nemzetközi környezet az egyetemisták számára. Nem csak a Budapesti Corvinus Egyetem jár élen, hogy ilyen környezetet biztosítson a hallgatói számára, a Gyakorlati Diplomácia Szakkollégiuma is igyekszik felzárkózni ehhez a trendhez. A szervezetről Rimóczi…..
Akár egy év alatt megszerezhető a mesterszakos diploma a Corvinuson 2023-tól. A validációs eljárás négy képzést érint: az ellátásilánc-menedzsment, a közgazdálkodás és közpolitika, a nemzetközi gazdaság és gazdálkodás, valamint a marketing szakokat. Írta: Weller-Petrás Hanna; Borítókép: Közgazdász…..
A Startup Buda-Pest Ötletverseny kétnapos program egyetemistáknak, ahol a Budapesttel kapcsolatos üzleti ötletek elindulhatnak a megvalósítás útján. A megmérettetést idén is a Budapesti Corvinus Egyetemen szervezték meg. Az első helyezést és az ezzel járó 200.000 forintot a BASEMENT, a budapesti…..
A legújabb piaci trendekhez igazodva újultak meg a Corvinus szakirányú továbbképzései. Azok a hallgatók, akik július 15-ig jelentkeznek a képzések valamelyikére, kedvezményesen kezdhetik meg tanulmányaikat. Írta: Weller-Petrás Hanna A Budapesti Corvinus Egyetem a legújabb trendekhez igazította…..
Miért nem a Parlament helyén van a Corvinus? Valóban be lehetett menni az aulába vonattal? Ezeket a kérdéseket is megválaszolták a múlt héten megrendezett Kutatási héten. Zsidi Vilmos és Kalmár Miklós, az egyetemi levéltár munkatársai a Budapesti Corvinus Egyetem épületéről és elődintézményei…..
Első alkalommal szervezték meg külföldön a Danube Cup versenyt. A Budapesti Corvinus Egyetem és a Budapesti Műszaki Egyetem kooperációjából született megmérettetés döntőjének idén a bécsi WU adott otthont, ahol a Charitask képviselte a Corvinust. Írta: Weller-Petrás Hanna; borítókép: Huszák…..
Július 7-ig egy alkalommal megváltoztathatod a felvételi jelentkezésed végleges sorrendjét. Akár alap-, akár mesterszakon folytatod a tanulmányaidat, fontos, hogy megalapozott döntést hozz. Összegyűjtöttünk 5 érvet, hogy miért a Corvinust jelöld be az első helyen! Írta: Weller-Petrás Hanna;…..