Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megint

0 bejegyzést írt és 2256 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem irigylem a tanári társadalom mostanra minden bizonnyal személyiségzavarral küzdő azon tagjait, akik őszintén hittek és teljes mellszélességgel támogatták, megvédték minden fórumon a számukra regnáló kormányzati oktatáspolitikát és ezzel együtt a Fidesz-kormány - nevesítve Orbán Viktor -…..
Közelednek az ünnepek, amelyek nem múlhatnak el alkoholfogyasztás nélkül. A magyar ember bort és pálinkát iszik, és mivel sajnos a kultúránk alapvető elemének számíthatjuk az alkoholt, a néphit szerint gyógyítunk is vele. Maradjunk most a pálinkánál...
  Sok mítosz él a köztudatban arról, mikor és mennyit kellene enni ahhoz, hogy kordában tartsuk, esetleg csökkentsük testtömegünket. Az igazság az, hogy ezeknek a diétáknak sokkal kisebb a jelentősége, mint azt gondolnánk...
Odaverek Na ki a hibás? 2016.10.17 22:49:53
Hát a Gyurcsány bazmeg, ki lenne más, érted a csapból is a Gyurcsány folyik. Fogalmam sincs, hogy csinálja, azért az elég meredek kép, amikor egy kétméteres pali folyik kifele reggel a csaptelepből, tekereg bele a modókagylóba, végül nagy pukkanással végül kihúzza az orrát is és aszondja: Lárifári,…..
A társkeresésben kevés olyan pont van, ami meghatározóbb tud lenni, mint a magasság! Ez ráadásul a társadalmi elvárásoknak köszönhető. Hiszen a már a mesékben azt kapják a lányok, hogy a jött a magas herceg a fehér lovon, majd ahogy telnek-múlnak az évek ezt a marhaságot támasztják alá. Pedig jó…..
A standup egy állati nehéz műfaj. Lehet monomániásnak tűnök azzal, hogy ezt emlegetem, de nem érdekel, tessék odaállni a tükör elé otthon, és csak tíz percen át folyamatosan könnyednek és viccesnek lenni. Ha megy, ki lehet állni ismeretlen emberek elé, és elmondani ugyanazt,…..
Egy milliárd és egy millió dolláros áron az ingatlanpiacra került a világ legdrágább háza, írja az Elle Decor. Ez mintegy 300 milliárd forint. Ha valakinek van feleslegesen ennyi pénze, és szívesen élne olyan kastélyban, amiben anno egy király is lehajtotta a fejét, akkor eljött az ő ideje...
A szakirodalom, de legalábbis azok a humán etológusok, akik már kénytelenek voltak végignézni legalább egy Szeszélyes évszakokat a rendszerváltás derekán, szekunder szégyennek nevezik a jelenséget, amikor mi érezzük magunkat kínosan, hogy mások égnek. A szekunder szégyen legnagyobb pillanatai talán…..
Egyre csak gyűlnek a viharfelhők Orbán kedvenc borosgazdája, Tiffán Zsolt feje felett. Miután Tiffánt megkérték, hogy ne induljon a Fidesz megyei elnökségéért teljesen visszavonult a saját vadászterületeként kezelt Harkányba, de újabb sikerekkel nem, legfeljebb újabb botrányokkal "dicsekedhet" a…..
El is ment kivasaltatni - negyedjére is. A Bors persze résen volt, és a korszakalkotó beavatkozásról szóló híradásban a következő, örökbecsű mondatok (is) szerepelnek: Mennyi titok rejlik egy herevasalásban!  A médiatörténeti szempontból mérföldkőnek számító első simítást két újabb követte…..
Pénteken este hétkor vetíti a Food Network az Kövesd Donalt Európába! című sorozat első részét, melynek nyitó epizódja éppen Budapestet mutatja be. A Nagy-Britanniában és Írországban nagyon népszerű, - egyébként Dublinban élő, és népszerűségét egy ír fiúbandával megalapozó - Donal Skehannak már több…..
A Dal második középdöntője (ami egyébként simán lehetne elődöntő is, hiszen a középdöntő általában és a hagyományos sportnyelvben a selejtező/csoportkör utáni fordulót jelöli, az elődöntő meg a döntőbe jutásról döntő kört, az MTVA-nál meg fordítva, de hagyjuk, a kertévés nyelvezetben az élő…..
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
Hogy mindig odajutunk! Döbbenetes! Számtalanszor volt már szó a sörhasuk alá csúszott fürdőgatyában, pocakjukat kidüllesztve álló díszes kompánia tagjairól, akik a medence partján hatalmas mellénnyel osztályozzák a nőciket. Ez a mellény itt a parton legyen egy kis képzavar. Figyelembe van itt véve a…..
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
Kedves követőinknek talán feltűnt, hogy kimaradt egy írás a sormintából. (Nem kedves követőink véleménye szerint kimaradhatna az összes.) Bizonyára eljő a pillanat, amikor elegünk lesz magunkból - kéretik nem türelmetlenkedni -, most azonban még igazi vérfideszesként megfogadjuk szeretett vezérünk…..
megint 2016.01.23 15:23:47
Nőgyalázó rappert támogatott a Telekom címmel jelentetett meg cikket a kormánypárti Magyar Idők az Ákos-botránnyal kapcsolatban. A parádés eszmefuttatás lényege, hogy a Telekom Ákos előtt is támogatott szerintük nőgyalázó előadót, bezzeg az nem verte ki a biztosítékot.…..
Hiába nyerte meg a TV2-nél Gáspár Laci a Sztárban sztárt, miközben a színpadon szerepelt, már a konkurens RTL Klubbal tárgyalt, - írja a Bors. Így végül is az a furcsa helyzet állt elő, hogy nem a TV2 lopkodja az embereket az RTL-től, hanem éppen az RTL az, aki először átigazol…..
Duma van! De Block 2015.12.03 14:47:36
Maggie De Block már egy 2014-es bejegyzésben szerepelt a blogon, mert kapott hideget-meleget, miután ő lett az új belga egészségügyi miniszter. A magyar kommentelők és megmondóemberek természetesen már akkor is megcsillogtatták az intelligenciájukat, de ami most történt, az simán…..
Egy gyereket nem lehet rángatni, szidni, mint a bokrot, szenvedést okozni neki, legalábbis normális ember ilyet nem tesz. Egy orvos pedig főként nem tehetne, ilyet, mert őt egy eskü köti, amely a gyógyításhoz és az emberek egészségének megőrzéséhez köti őt. Tisztelt Praxis…..