Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Semerreretyó

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BBC elég komolyan gondolja a Jeremy Clarkson ellen folytatott háborút: a műsorvezető felfüggesztésével és a már leforgatott Top Gear-adások letiltásával már így is megmutatták, hogy mekkora tökük van/menyire csökönyös barmok, egy mai hír szerint pedig a Top Gear Live című…..
Semerreretyó 2015.03.23 15:12:08
@Make Valamit: valóban volt egy kis hullámvölgy, de ez az új széria szerintem újra a régi hangulatot hozza. én szétröhögtem magam az eddigi részeken.
Orbán és a Fidesz saját, hithű és áldozatkész elitjének felépítése és megerősítése közben számos bűnt követett el a nemzet ellen. Ezen bűnök egyike a földmutyiként elhíresült dúlás, amely során a rendszerváltás után húsz évre bérbe adott állami földek újabb húsz…..
A The Daily Show vendége volt Anne Hathaway színésznő, akit Jon Stewart új filmjéről a Song One-ról kérdezett. Hathaway egy dalt is énekel a filmben, Stewart először csak az éneklésről kérdezte, majd hibát követett el, mert megkérdezte azt is, hogy miről szól a film. Hathaway…..
Az előzetes híresztelésekre rácáfolva a CBS-nél készülő Supergirl főszerepére úgy tűnik nem kell tehetséges színésznő, elég csak ha akkora mellei vannak, mint VV Dórinak. Az idén 30 éves brit Gemma Atkinson fehérneműmodellből lett színésznő, már ha az ottani Barátok…..
Semerreretyó 2015.01.06 07:12:37
@Bubu the Hun: nekem is. a farkamon.
Aggasztó lenne, ha egy feleltőlen intézkedéssel felelőtlen politikusok Amerikát a digitális kőkorszakba löknék vissza. Ez szembemegy a világban zajló folyamatokkal. Szélsőségesen antidemokratikus és antiszociális. Növeli az egyébként is meglévő digitalis szakadékot és csak…..
Semerreretyó 2014.12.06 07:55:46
@Zolka50: az rendben van, hogy valaki ostoba, de nem értem, hogy ezt miért reklámozza?
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Egy dolgot máris az elején le kell, hogy szögezzek a témával kapcsolatban. A hétköznapi ruhadarabok nem megfelelőek a vadonbéli barangolásokhoz! Itt ugyanis teljesen más szempontokat kell teljesítenie a ruházatnak. A…..
A szlovák milliomosnő - akit hat év fogházra ítéltek nem jogerősen első fokon négy ember halálát okozó közúti baleset miatt - a Magyar Ciarán Tobin Lovagkereszt polgári fokozatát kapta meg. "Emlékeztessen ez a díj mindannyiunkat az értelmetlenül elvett és megtorlatlanul…..
Semerreretyó 2013.11.29 06:16:20
@Dinkainka: Ti pl kurvára tudjátok az igazságot ugye? gondolom ott ültetek Rezesová mellett az ikszötösben. meghalt négy ember és rögtön akasztanátok.
A kommentelők megosztása és a gyűlöletkeltés érdekében ByeAlex született a Szegedi Állatkertben. „A zsiráfra már lószar sem jött, nemhogy lájk, kénytelenek voltunk valami keményebbhez nyúlni, így jött az ötlet, hogy hipsztert tenyésszünk. A technikai részletekre nem…..
Tegnap a német vendéglátóipart néztük meg egy kicsit közelebbről, ma a spektrum másik vége kerül terítékre. Mai szerzőnk, Er ugyanis egy angliai egyetemen végzi a PhD-jét, onnan küldte el beszámolóját. „Valamikor összevitatkoztam az osztályfőnökömmel a kis falusi…..
Semerreretyó 2012.11.28 14:13:38
Hónapok óta tervezgettem a cserét. A Nike Lunarglide 3. bevált, írtam már róla ódát is, ahogy a tavaly szeptemberi félmaratonon váratlan beugróként igen jól vizsgázott, de azóta eltelt egy év. Nem készültem semmilyen versenyre, épp az volt a lényeg, hogy különösebb,…..
Filmdroid Ha nem zavar a reklám! 2012.10.07 08:00:00
21:00 Film+ Kill Bill 1 és 2 Uma Thurman, David Carradine, Lucy Liu, Vivicia A Fox, Michael Madsen, Daryl Hanna egy Quentin Tarantino filmben, amit két részben forgattak le, és most egymás után adja a tv. Imdb 1. rész: 8.2 Imdb 2. rész: 8.0 Ítélet: Tarantino, kung fu, szamuráj,…..
Sajátos módját választotta egy angol barlangászcsoport a figyelem felkeltésének, és a bevétel gyűjtésének. A különböző naptárak sikerét például véve elkészítettek egy saját fotósorozatot, melyen minden hölgy és férfi azt csinálja, amihez a legjobban…..
Filmdroid The Lone Ranger előzetes 2012.10.04 08:26:04
Megjött a The Lone Ranger előzetese. Az utóbbi évek legnagyobb buktájára van kilátás, hiszen kasszát kellene robbantania a filmnek, hogy megtérüljön az alkotásba befektetett összeg. 250 millióból akarta elkészíteni a vadnyugati eposzt Gore Verbinski ám ebbe a Disney nem ment…..
..
Semerreretyó 2012.08.23 10:12:47
Filmdroid THE END 2012.08.04 19:54:18
Nem szokás abbahagyni egy több éves és sok ezer látogatóval büszkélkedő oldalt, de én mégis megteszem. 2007 októberében indult útjára a Filmdroid, hatalmas lelkesedéssel vágtam bele azzal a céllal, hogy minél több hírt megosszak az olvasókkal a filmek világából.…..
Ez egy ilyen kis kedves backstage anyag a Victoria's Secret lányokról. A szőke Candice Swanepoel, Lais Ribeiro és Bregje Heinen az új Body by Victoria fehérnemű és illat kampányt készítette éppen. Meg is mutatják hogyan...  Melyik darab a kedvenced?    ..
Semerreretyó 2012.07.30 07:43:39
Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés…..
Semerreretyó 2012.07.27 17:12:46
@dannythedog: egyetértek. gagyi volt a szinkron, választás nincs. szegeden pláne nincs :(
Terepjáróval ütöttek rajta P. Feri kollégán a vadőrök, miközben rutinszerű kerékpáros tréningjét végezte a Szentendre környéki erdőkben. A rajtaütés oka, hogy már fél nyolckor ott tekert az erdei aszfalt úton, pedig az erdő csak nyolckor nyit. "Egy jó ideje már, hogy…..
Semerreretyó 2012.07.10 22:42:51
@Spadla z oblakov: de ugye ezt az ÖSSZES kerékpárosra értetted? mert MINDEGYIK bunkó paraszt, ugye?
Nem sikerült valami fényesen a Perzsia hercege film, az Ubisoftnál sem voltak elégedettek. Éppen ezért tavaly megalapította saját filmes részlegét, mivel a negatív visszhang nem szegte kedvüket, továbbra is szeretnének mozifilmeket játékaik alapján, de csak úgy, ha ők tartják…..
Nos, korábban láthattatok már egy képet, ahol Rachel McAdams és Noomi Rapace eléggé közel került egymáshoz. Itt viszont már eléggé eldurvult a helyzet. Brian De Palma thrillerében McAdams egy gátlástalan nőt alakít, aki rendszeresen ellopja a Rapace által játszotta…..
Semerreretyó 2012.07.03 13:34:02
Meccs előtt ez járt a fejünkben (a közvetítés a képek után indul) Drága orosz barátaink! Évszázadokon keresztül nyomorgattátok a lengyel nemzetet, ha rajtatok múlna, máig lenne közös orosz-német határ, a katyni mészárlást és a különös szmolenszki tragédiát soha nem…..