Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dél Klíma

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hőszivattyús fűtés rendszerének fókuszában az energiatakarékosság és környezetvédelem áll. Nézzük meg részletesen ennek a rendszernek az előnyeit és hátrányait. Levegő – levegő hőszivattyú (klíma) Előnyök: Gyors telepítés és alacsony költségek: A levegő – levegő hőszivattyúk rendkívül…..
A klímaváltozás és az energiahatékonyság iránti növekvő igények hatására az innováció és a környezetbarát technológiák terén egyre nagyobb előrelépéseket tapasztalunk. Az egyik ilyen technológiai fejlesztés a levegő-víz hőszivattyú, mely a háztartásokban és vállalkozásokban egyaránt elterjedt…..
   Az éghajlatváltozás és az energiahatékonyság kihívásai Az éghajlatváltozás súlyosan érinti bolygónkat, ezért kiemelt fontosságú, hogy fenntartható megoldásokat találjunk a fűtési igényeinkre. A hagyományos fűtési rendszerek sokszor környezetszennyezőek és energiaigényesek. Az energiatakarékos…..
Megfelelő technológiával ugyanis nem pusztán az enyhébb tavaszi és őszi estéken, de a hideg télben is felmelegítheted a lakást a légkondival. Az utóbbi években egyre népszerűbb megoldás itthon is klímával fűteni télen. Nézzük milyen előnyei vannak. Környezetbarát megoldás Klímára alapozva…..
Rengetegszer hallhattuk már a kérdést, miszerint több monosplit klímát vagy multisplit légkondicionáló rendszert érdemes beszereltetni? Ebben a blogbejegyzésben igyekszünk tisztázni az alapfogalmakat és bemutatni a lehetséges előnyöket és hátrányokat. Mindkét klímarendszer beszerelése esetén.  Mit…..
A hőszivattyúk egyre csak népszerűbbek, ha az energiaárakról vagy az otthoni fűtési-hűtési megoldásokról van szó. A hőszivattyúk által biztosított hatékonyság, hosszú távú kedvező megtérülés csak néhány azon okok közül, amiért manapság az eddigi, fosszilis tüzelőanyagokat használó technológiákat…..
  A tavalyihoz képest az idei nyár még inkább melegebb, azonban éppen egy kis enyhülésnek lehetünk tanúi. Ennek ellenére a meteorológusok nem biztatnak bennünket semmi jóval… A közeljövőben sem várható kevésbé szélsőséges időjárás. A globális hőmérséklet a következő hónapokban is emelkedni fog, az…..
Mára az időjárás elég szélsőségessé vált, valamint a hőmérséklet értékei egyre hektikusabbak, a meleg így egyre inkább elviselhetetlenné válik. Nem csak a szabadban, de a házak valamint a lakások nagy tempójú felmelegedése is gondot okoz komfortérzetünk fenntartásában. Erre is létezik már megfelelő…..
Az anticiklon, amely a múlt hét végén Nyugat-Európában hőhullámot okozott, kelet felé mozdult el, de még mindig érezzük a hatásait. A kánikula a hétvégén is folytatódik, a hőmérséklet országszerte 32-37, 33-38 fokos lesz, és enyhülés nem várható. Mit tegyünk a nagy forróságban, hogy könnyebb legyen…..
Cégünk rendelkezik a Dél-aföldi régió legszínvonalasabb DAIKIN és MIDEA klíma termékeket bemutató Szegeden, a Kossuth Lajos sgt. 45. szám alatt. Számtalan típusú készüléket forgalmazunk melyek otthoni és ipari felhasználásra egyaránt alkalmasak. A klímák beüzemelését végző kollégáink rendelkeznek…..
Sokakban felmerül a kérdés, hogy hova tegyük otthonunkban a klímát, hogy hatékony is legyen és zavaró se legyen…  Kellő átgondolás nélkül sajnos könnyen megeshet, hogy a berendezésből kifújt hideg levegő épp a családtagok valamelyik kedvenc tartózkodási helyére érik, számos kellemetlenséget, sőt…..
Energiatakarékos klímahasználat   Sok ember elgondolkodik azon, hogy a rendszeres klímahasználat milyen mértékben emeli meg az áramfogyasztást, ezzel együtt az áramszámlát. A jó hír az, hogy az új, inverteres klímaberendezések megjelenése óta a légkondicionáló berendezések üzemeltetése többé már…..
  A megfelelő klímaberendezés kiválasztása alapos körültekintést igényel, mivel számos tényező befolyásolja a megfelelő komfortérzet elérését. A teljesítmény, garancia és extrák mellet a készülék szakszerű felszerelésére is nagy hangsúlyt kell fektetni.    Klímaszerelés - Profi szerelőcsapat A…..
A Daikin az elsőszámú csúcskategóriás légkondicionáló berendezéseket forgalmazó cég lakossági, illetve kereskedelmi felhasználásra egyaránt. Vezető gyártó a fűtés, a szellőztetés, a klimatizálás és a kereskedelmi hűtés területén.  A társaság 1924 óta fejleszti és gyártja a legkorszerűbb…..
A Daikin japán gyártóként a klimatizálás élvonalában jár. A Daikin az egyetlen olyan gyártó, amely a gyártás minden lépésében, a légkondicionáló termékek értékesítésében és szervizelésében is részt vesz. Saját kompresszorokat gyárt és kutatásokat végez a vegyi anyagok és hűtőközegek…..
Dél-Klíma Fűtés klímával 2022.05.05 13:47:00
Lehet-e villamos árammal gazdaságosabban fűteni, mint gázzal? A válasz: igen! A klímával fűtés nem új keletű dolog, de igazán csak az elmúlt 2-3 évben terjedt el hazánkban. A mai klímaberendezések sok helyen már teljesen átvették a fűtés irányítását gazdaságosabb, költséghatékonyabb tulajdonságai…..
Ugyan sok gondot okozhat a párás levegő is, azonban fontos megjegyezni azt, hogy a túl száraz levegő is legalább akkora problémákat tud okozni, mint a túl magas páratartalmú. Száraz, kis páratartalmú légtérben könnyebben bedugulhat az orrunk, kiszáradhat a szánk, emiatt fogékonyabbak leszünk a…..
  A hőség mindenkit megvisel, de elsősorban mégis a krónikus betegeknek és időseknek kell óvatosnak lenniük, és természetesen fokozottan kell vigyázni a gyerekekre is. A folyamatos hőség hatására felléphet több egészségügyi probléma is, például hőkollapszus, kiszáradás és akár hőguta…..