Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k.rego

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar sportrajongók már megszokhatták, hogy évről-évre a Bajnokok Ligája sorozat egyik legfontosabb közvetítője 2015-től az M4 Sport. Volt. Hiszen a 2024/2025-ös idénytől kezdve a BL otthona az RTL Magyarország lesz. A közvetítési jogok megvétele után már közzé is tett az MTVA egy kemény…..
Október közepén robbant a bomba, miszerint a Network4 csoport megszerezte az Eurosport elől a férfi tenisztornák közvetítési jogait. Azt már előre tudni lehetett, hogy az online platformjukra akarják tenni a hangsúlyt, ami miatt eléggé megharagudtak rájuk a rajongók. Januárban el is kezdődött az…..
Szombaton rendezték (volna) az Indian Wells-i tenisztorna elődöntőit, ám a teniszrajongóknak három órán át kellett várniuk a folytatásra. Most viszont nem egy méhraj támadta meg a centerpályát - mint pénteken, hanem az időjárás szólt közbe. Carlos Alcaraz és Jannik Sinner játszott a döntőbe…..
Esőszünet. Minden teniszrajongó találkozott már egy váratlanul érkező zivatarcellával, valamint az utána következő hosszas várakozással. Most viszont nem egy meglepő vihar szakította félbe az összecsapást! Carlos Alcaraz és Alexander Zverev negyeddöntős mérkőzése zajlott éppen az Indian Wells-i…..
Pénteken rendezték a dubaji 500-as rangsorolású tenisztorna első elődöntőjét, amelyet a kazah Alexander Bublik és az orosz Andrey Rublev játszott. Izgalmas mérkőzés kezdett körvonalazódni, két tiebreak-es szett is lezajlott már, amikor beindultak a feszültségek. A harmadik szett elején Alexander…..
Vasárnap rendezték a Carabao Cup-döntőjét a londoni Wembley Stadionban, amelyet a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool, valamint a 2021-es Bajnokok Ligája-győztes Chelsea játszott. A mérkőzés egyetlen gólja a ráadásban született, amely Virgil van Dijk nevéhez fűződött. Két év után újra a…..
Július 18-án, kedden rendezték a már szokásosnak mondható Gyulai István Memorial atlétikai versenyt. Erre a rendezvényre szeretett volna bejutni az Atlétika TV és az Eurosport kommentátora, csatornaigazgatója, Szabó Gábor - mesélte el történetét a Rekortán podcast legfrissebb epizódjában. Szabó…..
iho.hu - „A vasútvonalon visszaáll az alapmenetrend", azaz "véget ért"" a koronavírus-járvány a MÁV mellékvonalain is július 1-jétől 2020. június 6-án, az első járványhullám végén az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) - a kevés utasra tekintettel - ritkították a mellékvonali…..
Mozdonyvezetők nyílt levele itt érhető el. A mozdonyvezetők nyílt levelet írtak az autósoknak, annak apropóján, hogy idén már rekordot döntő - 39 vasúti átjárós baleset történt, köztük tizenhét halálos áldozattal. A baleset során nemcsak a gyászoló család érzi meg a tragédiát, hanem a…..