Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puffneki

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puffneki 2013.01.13 16:38:05
Nehéz, talán nem is lehet minősíteni a  tragédiát, amit egy Adam Lanza nevű fiatalember okozott. December közepén egy mindössze 27 ezer lélekszámú amerikai kisváros iskolájában lőtt agyon 26 embert, majd főbe lőtte magát. Pokoli tette előtt saját anyját is kivégezte. Az…..
Mint tudjuk, a nyári Magyarország – Izrael barátságos mérkőzés előtt honfitársaink egy része – legyünk finomak – hangot adott abbéli meggyőződésének, hogy a zsidók mocskosok és még mindenféle gonoszsággal bírnak. Csányi Sándor, a helyszínen tartózkodó MLSZ-elnök…..
A diákok elérték céljaik nagy részét, regisztráció nem lesz, ezért nyilván ellene sem szerveznek tüntetést: a CÖF munka nélkül maradt. Ha így megy tovább, túrót sem osztanak ki maguknak idén, nemhogy kitüntetést. És egyáltalán, mi a fene ez a CÖF? Jó, tudom, Civil…..
Drága Testvéreim, kik egyesültetek Jézusunk imádatában, hozzon reátok szeretetteljes, békés ünnepeket az idei Karácsony is, és ne feledkezzetek meg  a Keresztyén szeretet mindama megnyilatkozásairól sem, amelyekkel minden felebarátimnak tartoztok azáltal, hogy  Jézusunk…..
Pont, mintha jógáznék: érzem, ahogy lelkem lenyugszik, stressz, félelem, feszültség messze távozik és mennyei béke, szeretet áraszt el. Szinte már a Paradicsomban vagyok, Pártunk és Viktorunk végtelen harmóniája egy pillanat alatt elűzte baljós gondolataimat. És mindehhez elég…..
Puffneki Semjén-búcsú(cédula) 2012.12.13 08:40:03
A búcsúcédulák arra szolgáltak a középkorban, hogy a bocsánatos bűnökért járó túlvilági büntetést részben vagy teljesen „elengedje” a katolikus egyház. A cédulákért cserébe előírt bűnbánati cselekedeteket – ima, böjt, vezeklés, stb. – kellett teljesíteni.…..
-„Hódmezővásárhely az ország egyik legeladósodottabb települése, a város minden lakosára, a csecsemőtől az aggastyánig, több százezer forintnyi adósság jut." - mondta Gúr Nándor, az MSZP alelnöke nyáron egy sajtótájékoztatón. Most pert indított ellene a város, Lázár…..
Volt olyan időszak Magyarországon, amikor gyakorlatilag minden nyilvános megjelenést, közlést, beszédet úgy volt illendő befejezni, hogy valamiképpen Rákosi és Sztálin elvtársak érdemeit hangsúlyozta a szerző, az előadó. Ezt nevezték vörös faroknak. (Az illendőt ne tessék…..
Puffneki Nem bocsátok meg 2012.11.30 12:23:01
„A szocialista és valamennyi, demokratikus érzelmű képviselő nevében kért elnézést Steiner Pál (MSZP), amiért nem vették észre az Országgyűlés hétfői ülésnapján elhangzott "provokációt"…” (nol.hu) Ez szép. Nem fogok megbocsátani. Bocsásson meg Önöknek a Schiffer…..
Puffneki Balczó 2012.11.28 17:47:03
András. 1972, müncheni Olimpia. Sétálni vittem a kutyámat, kerestem egy nyugodt helyet, leheveredtem és bekapcsoltam a Sokolt. (Ősrégi szovjet kisrádió, 2 db még ma is van belőlük.) Tizenhét éves voltam és abban a pillanatban az ég adta világon nem érdekelt semmi más azon…..
Puffneki Pozitív kampányt! 2012.11.24 20:32:36
A CÖF-Fidesz többre menne, ha Bajnai szidalmazása helyett saját eredményeivel kampányolna. Például azzal, hogy sokkal jobban élnek – a fideszes képviselők -, mint korábban. Alábbiakban ismertetünk néhány kreatív tervet, plakáttippet. Képtelen vagyok megszerezni Orbán Viktor…..
Puffneki Horthy Miklós körút 2012.11.19 20:33:26
Mindig csak a zsidók… Pedig a „magyar” társadalmat – bizonyos értelemben – legalább annyira elintézte a Főméltóságú úr, mint a zsidókat. A legújabb hungaricum: kapjon szobrot valaki, mert „hivatalosan” nem háborús bűnös? 1993 szeptemberében, az egykori kormányzó…..
Puffneki Most akkor mi legyen? 2012.11.11 19:53:03
Napok óta nem hallok, nem olvasok az Együtt 2014-et bíráló véleményt a „mi” oldalunkról. Talán azért, mert a  Medián adatainak ismeretében – az Együtt bő hét alatt a legjelentősebb ellenzéki erővé vált - újra kell értékelni mindent. A demokratikus ellenzék…..
Puffneki ZAGY - 00 2012.11.08 17:00:38
Nem szeretnék rendőr lenni Egerben. Lesülne a képemről a bőr, hogy kollégáim szégyent hoztak városomra, megyémre, hazámra és összes nemzettestvéremre egyaránt. Történt, hogy néhány tudatlan és nyilván rosszindulatú egri rendőr megállított egy gépkocsit, amellyel az…..
Janics Natasa, háromszoros olimpiai bajnok kajakosunk elhagyta hazánkat. Nem volt könnyű, de végül összejött. Ha szerencsénk van és ez a nő nem próbál meg aljas módon kijátszani minket, két évig nem versenyezhet. Jaj, de jó! Reméljük, nem vetemednek arra, hogy férje bolgárból…..
Szanyi Tibor, az MSzP elnökségi tagja – többek között – az alábbiakat írta a Milla tömegtüntetése másnapján.  „Miért van az, hogy kívülről érkezett miniszterelnökeink és mindazon minisztereink, akik ugyancsak kívülről jöttek, ma az MSZP-vel szemben - jobb esetben…..
Ha a Főpolgármester Úr így folytatja, neve fogalommá is válhat. Például: -  Pistike erkölcstan órán letarlósozta Dezsőkét, ezért megrovásban részesítem – olvashatják majd szomorú szülők gyermekük ellenőrzőjében. Szegény Tarlós. Hirtelen ő lett a nagy, budapesti…..
Puffneki Az ember, aki ott sem volt 2012.10.24 16:57:19
A Népszabadság online tudósított arról, hogy Bauer Tamás, a DK alelnöke is ott volt a Milla tömegtüntetésén. Azaz nem is volt ott, hanem mindössze meghallgatott néhány szónoklatot a Petőfi-szobor közelében – mondta a politikus. A fenébe! Bauertől kell megtudnom, hogy én sem…..
Döntöttem: mindenképpen elmegyek a Milla tüntetésére 23-án. Tény, kicsit ingadoztam, hogy melyik tiltakozást tüntessem ki személyemmel, de Bauer Tamás, a Demokratikus Koalíció kérlelhetetlen alelnöke meggyőzött, miután közel 3 oldalon át fejtegette – 12 pontos betű, Times New…..
A munkaszüneti napokat nem számítva jóval két héten belül megkapta az elsőfokú ítéletet az a kedves, megtévedt, újnyilas fiatalember, aki bántalmazott egy másik embert a származása miatt, konkrétan azért, mert zsidó volt az illető. A 21 éves hős hasba rúgott és megütött…..
„Kavarja ez, vagy nem kavarja?” Az a helyzet, hogy Gyurcsány Ferenc a távollétével is nagyobb befolyást fejt ki, mint bármelyik politikus a demokratikus ellenzékből. Emlékezzünk, mennyire dadogva kezdődött a 23-i tüntetés megszervezése, legalább a civil összefogás…..
Add vissza a pénzt, Natasa! Teljesen kétségbeestem, amikor megismertem a szegediek nyilatkozatát a távozó Janics Natasáról. Azt mondták, hogy nagyon sajnálják, de bármikor visszajöhet hozzájuk, várják szeretettel. Ez nem lehet, gondoltam. Olyan volt, mintha éjjel valami titokzatos…..
Lehet, hogy Orbánnak mégis igaza van? Tényleg létezik egy különleges emberfajta, akik az igazi, vér szerinti magyarságot alkotják? Első olvasatra kissé röhejesnek tűntek a miniszterelnök ópusztaszeri lázálmai, de  azóta elgondolkodtam. Vajon miként lehetséges az, hogy…..
Puffneki Őskép, vér, akasztófa 2012.10.05 08:30:20
Őskép, vér, akasztófa Az utolsó vezetőjét hazánknak, akinek a vérségi kötelék volt a mániája, 66 évvel ezelőtt végezték ki. Szálasi Ferenc felakasztása óta magyar felsővezető ajkát nem hagyták el hasonló szavak, agyát nem bomlasztották a vérségi kötelék őrült…..