Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serwer

0 bejegyzést írt és 606 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2004, vagyis EU tagságunk kezdete óta harmadszorra jelölhet Magyarország uniós biztost. Az első két alkalommal a FIDESZ ellenzékben volt, lássuk, hogy álltak a támogatás kérdéséhez AKKOR: 2004. augusztus 13.  A külügyminiszter kellemes meglepetésnek nevezte, hogy energiaügyi…..
Hát, ennyi volt a kirándulás a pártpolitika sűrűjébe:  Egy francia hátterű befektetésre szakosodott multinacionális cégnél folytatja pályafutását Bajnai Gordon, ugyanakkor nem költözik el Magyarországról – értesült a hvg.hu. Az Együtt nevű párt alapítója…..
ProgBlog Kutyatragédia? 2014.08.15 16:44:37
„Eine derartige Chance haben wir nie wieder!” („Ilyen esélyünk sosem lesz!”) Hans Jeschonnek vezérezredes – 1940 nyara   Vannak emberek – és néha embercsoportok is -, amelyek két lehetőség közül sohasem tudják a jobbikat választani, mert vagy a bölcsességük, vagy a…..
Csodálatos hír a Gmail-es címmel rendelkezőknek: az e-mail fiók kigazolása mától sokkal egyszerűbb lett. A Google bejelentése szerint a „Leiratkozás” gomb a lap tetejére, a feladó e-mail címe mellé került, hogy könnyebben leállíthassuk a hírleveleket, a közösségi…..
A rezsitábornok nagyon bátor, amikor katonákkal a háta mögött kell kinyilatkoznia az ájult híveknek, vagy amikor Obersovszky-díjas újságírók kérdeznek alá a Magyar Rádióban, de speciel Mesterházyval nem mer kiállni vitázni. Úgy látszik még élénken él benne annak emléke,…..
Már több mint két hónapja volt, hogy december 5-én, polgári engedetlenségből nyilvánosan elszívtam a belvárosi NAV iroda előtt egy füves cigarettát, miután jelképesen befizettem az utána járó áfát. A demonstrációt biztosító rendőrök azonnal előállítottak, majd…..
A legújabb ötlet a Németországban osztatlan gyűlöletnek örvendő GEMA (Gesellschaft für musikalische Aufführungs- und mechanische Vervielfältigungsrechte) jogászainak az agyából pattant ki. Akik próbáltak már Németországban Youtube videókat böngészni, ismerik ezt a borzalmas szervezetet, akik szinte…..
serwer 2014.02.14 12:35:19
Az államtitkár feljelentésére kommentelőket, a rezsibiztoséra tumblr felhasználót hajkurász az ügyészség. Tényleg ez-e a legjobb dolga az államnak, és ha igen, akkor miért? Összeszedtük az okokat, amik szerintünk ezekhez az abszurd eljárásokhoz vezettek. A hasonló ügyekre…..
"Akkor másszatok vissza a fára!".  "Akkor internetet se használj!"  "Kamionok nélkül hogyan jutnál friss élelmiszerhez?" Íme néhány azon újra és újra előkerülő mondtatok közül, amelyeket a környezetvédelmi szemlélet kritikusai vetnek rendszeresen óda nekünk,…..
Magyarországról tudósított a New York Times. Ne, lécci, ne kattintsatok tovább, nem a Horthy-szoborról és a növekvő antiszemitizmusról lesz szó, ígérem! Komolyan, ilyen riportot amerikai újságíró tollából régen nem olvastatok. Seth Kugel szerdán megjelent írására a HVG…..
KÜMA Repülj 140 karakterért! 2014.02.02 17:50:46
Ugye nem felejtettétek el, hogy két brüsszeli repülőjegyet ajándékozunk jövő hétfőn induló játékunk nyertesének? A feladatot most prezentáljuk legeslegelőször, íme, eredményes spekulálást kívánunk mindenkinek! Áldás vagy átok magyarnak lenni? Kik vagyunk mi, magyarok…..
VK blog Kurvák vs. informatikusok 2014.01.30 22:32:13
A minap egy állásajánlat kapcsán elgondolkodtam, mi is tulajdonképpen a különbség a fenti két mesterség gyakorlói között. Például: az egyikben többségben vannak a nők, míg a másikban a férfiak ööö... ööö...  Azt hiszem, a másik irányból megközelítve jobban…..
serwer 2014.02.02 11:16:27
@laptop szerviz:
Azt éppen a látogatóid 29 százaléka. :D
Ha még hozzávesszük az IE-t és a Chrome-ot, akkor talán kijelenthető, hogy a weblapod tényleg használhatalan.
s28.postimg.org/utd0qi5vx/chrome.jpg
s10.postimg.org/4wgvetwyx/image.jpg
A Nemzetbiztonsági Hivatal egy nagyon titkos szobájában, nagyon titkos tisztek éppen a heti beosztást írták. A megfelelő kompetenciák és tapasztalat alapján osztották ki a feladatokat. Mikor már indultak volna dolgozni, egy lelkes hadnagy még megszólalt, „Ezredes úr! A Chemtrail…..
Nagyon nagy jóakarattal 300 ember gyűlt össze szombat délután a Pecsában, hogy részt vegyenek a chemtrail (erről még lesz szó) elleni és a HAARP (erről is, de ezt még annyira sem értettük meg) intézetek bezárása melletti nemzetközi tiltakozáson. Szó volt Sebestyén Balázsról…..
Vannak, akik szerint ez az igazi bolsevik-tempó. Gergő kezdetben SZDSZ-tanácsadó. Majd a Gyurcsány-Bajnai kormánnyal szembeni állásfoglalásként barátaival megalapítja az LMP-t. Aztán megkísérli, hogy a Lehetmást szőröstül-bőröstül bevigye a Bajnai által vezetett…..
serwer 2014.01.19 00:07:58
@taga20: Csak a személyeskedés?
A posztolót és a politikai elitet egy virtuális vascsővel agyonverhetem.
De a mögötte álló személyt tisztelem, mint embert.
Mi olyan nehéz ezt ebben?
serwer 2014.01.19 00:30:10
@taga20:
Most akkor rohadjon meg minden pék?
Ezek csak foglalkozások, munkák és persze előítéletek.
serwer 2014.01.19 00:37:47
@taga20: A panelek mind azok, mind a kommentekben, mind a posztban.
Semmi újdonság, semmi eredeti, semmi konkrét, csak az unásig ismételt és visszaböfögött panelszövegek.
Mesterházy Attila, Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc, Fodor Gábor, Szabó Tímea. Így néz ki az összefogósdiak listájának csúcsa. Lehetne most azzal poénkodni, hogy vajon akkor miként festhet az alja, meg hogy mi a fene történt Kóka Jánossal, hogy ő kimaradt. Ehelyett inkább vegyük…..
Tegnap a dohányzás korlátozásának lehetséges módjáról, az adóemelésről írtunk, ma egy másik szenvedély, a marihuána van soron. Colorado államban január elsejével lett legális a marihuána árusítása, ráadásul nem csak gyógyászati célból. Így a boltok előtt kígyóztak a…..
serwer 2014.01.04 23:10:00
@GERI87:
Szerinted mennyi és hányféle olyen csoportosulás létezik itthon, amely a szavatok súlyozását igényelné? Rengeteg. Sokfélék, mindenféle oldalról, mindenféle emberek.
Egyetlen közös van bennük és ez betonkemény ismérvük: a saját szavazatukat minden esetben egésznek értékelik. :DDD
serwer 2014.01.04 23:22:21
@Mesterlövész:
Tölts el egy délután Maastricht városában, a fiatalok között.
Én voltam ott és ötpercenként nem tudtam, hogy éppen melyik országban vagyok.
Persze rajtam kívül ez nagyjából senkit nem érdekelt.
Tehát tolerancia a jelszó.
serwer 2014.01.04 23:35:45
@GERI87:
A politikai elit degradálásában abszolút egyetérthetünk. A magyar politikai elitet pedig egy népszavazással akár már holnap betilthatnánk. :)
A választás anatómiájához pedig ajánlom a Rajelméletet, aminek a lényege: a raj egésze az adott körülményekhez képest mindig a legjobb döntést hozza.
Tehát a legbutább és a legokosabb választók összesége minden esetben a legokosabb döntést hozza. Ha ebből kivennénk valamelyik csoportot, akkor a döntés (választás) valós eredménye torzulna.
Jobbegyenes Golden Troll 2013 2013.12.31 18:05:45
Véget ért a Jobbegyenes első teljes esztendeje. 2013-ban 179 írást lőttünk fel a blogra, közel másfél milliószor kattintottatok ránk, és nagyjából megtízszereztük a Facebook-os lájkok számát is. Szóval mi tagadás, ma éjfélkor elégedett mosollyal dőlünk hátra, és bontjuk…..
2013 végére a magyar társadalom újfent bebizonyította alkalmatlanságát a közügyekben. Bebizonyosodott, amit eddig is sejteni lehetett. Az ország nem a Gyurcsány vagy az Orbán miatt van ott ahol, nem a cigányság vagy éppen a rasszizmus miatt, de még csak nem is a gyenge foci vagy a…..
Gasztrodiziákum Gulyásleves 2013.10.27 17:23:16
A gulyásleves a magyar konyha egyik jellegzetes étele, úgy is mondhatnám, hogy gasztronómiánk alappillére. Bizton állíthatom, hogy családunk kedvenc levesei közé sorolható ez a paraszti eredetű étek. Készíthetjük szabadtűzön bográcsban, de egy egyszerű, mezei lábasban…..
Szombaton délután átvonult a budapesti belvároson az utolsó Critical Mass. Már az újpesti rakparti gyülekezőnél látszott, hogy nagyon sokan, több tízezren gyűltek össze, hogy végigtekerjék a 16 kilométeres távot, amely Petőfi híd - budai alsó rakpart - Halász utca - Fő utca…..