Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macihagyma

0 bejegyzést írt és 202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadd el, hogy nincs magyar egészségügy. Ami pedig van, az működésképtelen. És ez nem fog változni egészen addig, amíg a rendszer bele nem döglik a saját hamvaiba. Magyarországon kevés orvos van. És kevés nővér. Különösen nővér/ápoló van kevés. Ennek nagyon egyszerű…..
Praxis A beteg nem fejőstehén! 2016.07.19 09:43:37
Majdnem 50 ezer forintot voltunk kénytelenek kifizetni az ingyenes egészségügyi ellátásért. Hogy miért? Biztosak lehetnek benne, nem passzióból, vagy, mert nem tudnánk a pénzünket másra elkölteni. Tisztelt Praxis!   Tudom, nem én vagyok az első, aki ebben a témában önöknek ír, de úgy látszik, sok…..
Aki használható, menthető azt előre veszi, megmenti, aki már öreg, a gyógyulása csak kicsit meghosszabbítja az életét, de a csata kimenetelét már nem tudja befolyásolni, azt ott hagyjuk az útszélen megdögleni. Tisztelt Praxisblog!   Szeretném elmesélni történetünket, és egyúttal örülnék…..
macihagyma 2016.06.25 23:14:19
@Hóhér az utolsó barátod: A lobotómiát nem végezték el rendesen nálad, mert elég sok szenny maradt a koponyádban.
Nem azt sérelmezem, ahogy beszélt velem, ahogy viselkedett, bár az ember azt gondolná, azért van egy szint, amely alá mégsem kellene leereszkednie senkinek, hanem azt, hogy mindezek mellett még el sem látott rendesen.  Tisztelt Praxis blog!   Azért írok önöknek, mert nagyjából 10 évet követően…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Első munkahelyemen történt velem olyasmi, amit mai napig nem felejtettem el, pedig annak már jó 15 éve. Nem mondom, hogy nem tudtam feldolgozni, mert fel tudtam, de időnként óhatatlanul az eszembe…..
macihagyma 2016.05.25 06:42:18
@Afrika steht an der Elbe: ...hogy te mekkora egy bunkó paraszt vagy! Anyád is szülhetett volna inkább egy szecskavágó felett...
Ismerjük a történetet: A hatalommal szemben álló ártatlan kisember könnyen megszánható és szinte biztosak lehetünk benne, hogy Illés bácsi is ilyen. Szegény elesett öreg ember. Hát honnan lenne neki pénze? Kérem szépen nekem van egy nagyon egyszerű elképzelésem a dologról. Ma 78 éves. 25 éve meg 53…..
Közhely, de az embernek minden esetben eszébe jut, amikor tömegközlekedési járatra várakozik feleslegesen, hogy ha ilyen szolgáltatást nyújtana egy mobilszolgáltató, vagy cipészmester, akkor nemhogy felkopott volna az álla, de hozzávágták volna már a cégért, mint Mekk mesterhez minden epizód…..
Ha ma úgy döntesz, hogy társkeresésre adod a fejed, akkor vannak olyan körülmények, amelyek könnyíthetik és vannak olyan körülmények, amelyek nehezíthetik a helyzetedet. Az egyik ilyen „körülmény”, amely mind a kettőt eredményezheti, hogy a társkeresésbe egy (vagy több) diplomával vágsz bele...
macihagyma 2016.05.04 10:50:13
@ubu1a:
Korel....kolera.....koll...nem kolerra....látod, igazad van. Mezei erősáramú technikusként le se bírom írni külföldiül a kölcsönviszonyt.
Röhej ez a post a mai tanyasi diplomagyárak korszakában.
Egy Orvibo márkájú Smart konnektor/elosztó érkezett keletről. Az okos otthon felé vezető első lépést ezzel tehetjük meg. Az Orvibo egy feltörekvő kínai márka. Kizárólag az intelligens otthonra specializálódott. Az első terméke egy egy dugaljas Wifi-s konnektor volt. Azóta több terméket a piacra…..
macihagyma 2016.05.01 17:57:08
@bringás bosszantó: Én értek hozzá és nincs földelés. Kéteres vezetéken nehéz lenne
Magyar Asztal Éljen május elseje! 2016.05.01 09:00:00
Írom mindezt a munkahelyemről. Most, hogy ismét nyitva lehetnek a nagyobb üzletek vasárnapokon, időszerűnek tartom leírni ennek az egész politikai-ideológiai katyvasznak a ránk, agráriumban dolgozókra vonatkozó részét. Mert ha van olyan ágazat, amely soha nem pihen, az az…..
A családi adókedvezmény jelentős segítséget ad a magyar családoknak, ugyan igazán sokat a három gyerek után kapott kedvezmény ad, azonban már az egy gyerekesek is jól járnak vele. Náluk a munkát terhelő adók és járulékok 35,3 százalékát teszik ki a munkaadó…..
A hírekben mind gyakrabban hallunk olyan híreket, mely a magyar vasút fejlesztéséről szólnak. Új járművek, 1500 milliárd forintos Európai Uniós támogatás, Budapest-Belgrád vasút fejlesztése kínai hitelből, villamosítás a Balaton északi partján... "Hibrid-IC" 2013-ban Kecskeméten, a szerelvény…..
Ugye ti is láttatok már férfiakat egyedül ülni a bárpultnál, ahogy éppen borongósan néz maga elé, vagy a pultosribancnak udvarol, esetleg hülyét csinál magából. Valamiért vannak olyan férfiak, akik meg vannak győződve arról, hogy a pult támasztása jó móka, sőt mi több jövedelmező lesz valamilyen…..
macihagyma 2016.04.23 07:44:18
Most olvasom a hírt a Magyar Földrajzi Társaság honlapján, hogy a szakiskolák döntő többségében idén szeptembertől megszűnhet a földrajz oktatás. Mivel a Pangea blog alapvetően földrajzos, és remélhetőleg némi hatással van a hazai földrajzos ismeretterjesztésre, nem mehetünk el szó nélkül a…..
Az, hogy egy 77 embert lemészároló neonáci tömeggyilkost háromszobás luxuslakosztályba zárnak, már csak mifelénk, Európa barbár és elmaradott alvégén készteti hörgésre az embereket. Aztán ez a figura megnyeri az embertelen tartási körülmények miatt indított perét a norvég állam ellen. Én pedig azt…..
macihagyma 2016.04.21 19:20:20
@chrisred: Mennyi pénzt kapsz érte, hogy pörögjön a topik?
Tudom, hogy ők fáradtak, kihasználja őket a kórház, de ez a stílus, hangnem nem megengedhető egy sürgősségi osztályon. Már többször is jártam ezen az osztályon, de soha még ilyen alpári hangot egyetlen egy ott dolgozó nem ütött meg a betegekkel. Tisztelt Praxis blog!   Név nélkül szeretném…..
macihagyma 2016.04.21 18:29:18
A 32 éves Rodrigo Alves igencsak a plasztikai műtétek megszállottja. Függőségéről mi sem ad nagyobb tanúbizonyságot, mint az erre fordított 10 év és a 305 ezer font. Hát igen a szépségért meg kell fizetni. A férfi több mint 42 plasztikai műtéten van túl 2004 óta, hogy minél jobban hasonlítson a…..
macihagyma 2016.04.20 09:16:54
@terrormaci: Ahhoz kell agy is.
Kértük, hogy írjon beutalót kardiológiára, amire annyi volt a válasza, idézem: "Minek?! Úgysem jutnak be!" Emberek, sajnos a magyar egészségügy tényleg rémes állapotban van, és bár ha nem is a teljes sztorit, de a nagyrészét el tudom képzelni a magyar orvosokról, akik itthon maradtak.  Lássuk az én…..
James Hansen klimatológus és aktivista, a NASA korábbi munkatársa tizenhat társával együtt március közepén egy új tanulmányt publikált, mely a korábbi jelentéseknél is sokkal sötétebb képet fest a jövőről. A jelenlegi legpesszimistább forgatókönyveknél is nagyobb léptékű tengerszint-emelkedést,…..
macihagyma 2016.04.19 06:35:37
@monddazigazatmar: "Hallgattál volna, bölcs maradtál volna!"
Vannak olyan minimumok, amelyek egy demokratikus társadalomban alapnak számítanak. 2016 van, amikor már kínos szexistának lenni, de az is ugyanennyire kínos, ha valaki gúnyt űz a másik vallásából. A lengyel nagykövetség előtt múlt vasárnap civilek  tüntettek az abortusz teljes betiltásáról szóló…..
macihagyma 2016.04.19 06:25:54
@Aranyi Gábor: Kihagytad a "gazdasági okot". Az nem ment abortuszra, aki nem akart. A "60-as évek közepén évi 260ezer!!!!! abortusz volt. Amúgy meg magadat minősíted, hogy a hívő embereket ostobázod. Örülj neki, hogy te ennyire felvilágosult vagy. Amúgy meg kb 10 perc alatt bebizonyítom neked Isten létezését materalista megközelítésből.
Nem az a baj, hogy az emberek nem akarnak vasárnap dolgozni. Én sem szerettem sose, de ez mégis ki a büdös szart érdekel rajtam kívül? Senkit. Jogomban áll olyan munkát választani, ahol nem kell ilyen tevékenységet végezni, mondjuk lehetek küldeménykézbesítő, és kelhetek reggel négykor, hogy…..
macihagyma 2016.04.17 08:02:10
@tomfree: Mit is termelnek Pesten?
Mindj már egy termelő egységet!
Sajátos látlelete a mai Magyarországnak Klári írása. Talán akadnak köztetek, akik emlékeznek még rá, ő az, akinek lánya és unokái Ausztráliában élnek, ottani tapasztalatairól már itt, a blogon is beszámolt (a két poszt itt és itt olvasható). Klári és férje Magyarország…..
Fúúúúú gyerekek állítsuk meg a triciklit, mert nagyon messzire gurult. Enyhébb nyomásra a Fidesz kihátrált ebből a buliból, és egy évnyi szenvedés után kinyitja nekünk a boltokat, kereskedelmi egységeket. Bloggerként nagyon sok emberrel érintkezek a legkülönbözőbb társadalmi, politikai rétegekből és…..
A Dél-pesti kórházat, déltepsinek hívják, de rá is szolgált a hírére. Édesanyám volt életem központja. Nagyon bánom, hogy bevittem a kórházba. Ha nem viszem be, még mindig itt élne velem. Kedves tisztelt cím, köszönöm a lehetőséget, hogy írhatok önöknek. Az esetleges segítségüket is kérném levelem…..
Végre bedobták a törölközőt: annyi félrevezetés és kamuzás után belátták, hogy többet vesztenek, ha kitartanak a boltzár mellett. Amikor érthetetlen módon bevezették, akkor is pontosan tudták, hogy a nép gyűlöli. Egészen minimális esély volt arra, hogy ez változzon. De végignyomták izomból, mert…..
macihagyma 2016.04.12 09:33:16
@nu pagagyí: Adjál már linket erre a 30-40 ezer dolgozóra!
macihagyma 2016.04.12 09:34:02
@mojszipupi: Te mija faszomat dogozó?
macihagyma 2016.04.12 09:36:59
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Akkor kurva jól kereshet. Ha beveszi a gyomrod, áldásom rá.