Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jano

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdemes nézelődni a hazai videómegosztókon, néha igazi gyongyszemre bukkan az ember. Kezdik ugyanis felfedezni a kisebb cégek a vírusfilmekben rejlő lehetőséget, éshát miért ne alapon fel is raknak egy-egy remekművet.A teljesség igénye nélkül volna itt két példám, ami…..
Túl szigorúak a hazai spam szabályok. Ezt nem holmi elméleti alapokon állítom, hanem a gyakorlati tapasztalatok alapján.A szabályozás alapelve, hogy csak annak szabad küldeni elektronikus üzenetet (e-mailt, sms-t, mms-t) reklám tartalommal, aki erre előzetesen engedélyt adott.…..
Egyszerűségében is annyira kiváló a Blog Heraldnak (is) író Amit Agarwal postja, hogy nagyon nem is tennék hozzá semmit. Majd ti. Szóval a bejegyzés röviden arról szól, hogy ugye érdemes a blogbejegyzéseinket képeket illusztrálni, mert az olvasó (aki mi vagyunk) jobb szeret úgy…..
Webisztán Kávéhoz: 5 morzsa 2007.01.04 23:29:00
Usability. Vágjunk bele a morzsálásba. Az RWW-en megjelent felmérés adatai szerint a rich internet alkalmazások (flex, ajax) verik usabilityben a html interfészeket. A legjobban a Google Maps végzett a 22 vizsgált webes alkalmazás közül. Helyi erő. Elindult a Placeblogger. Az ötlet…..
Régi probléma, hogy a Google nem keres a magyar szavak esetében a különböző szóalakokra és szinonimákra. Bár a Google-nak megvan a technológiája, ezt egyelőre csak az angol, német és francia keresőjébe implementálta. Nyilván túl kicsi piac Magyarország ahhoz, hogy egyhamar…..
Jano 2006.11.27 12:55:20
Láttunk már egy-két magyar startupot, de olyat, ami igazán eredeti és átgondolt, még nem. Ez most sem fog változni (bár sok más startuptól eltérően itt nagyon díjazzuk a lelkesedést, ami kitűnik a projektből), mindenesetre szimpatikus próbálkozásnak tűnik a Dolgomvan.hu erős…..
A Fon: forradalom. Ezekkel a szavakkal definiálja magát a spanyol kezdeményezés és mi tagadás, van is benne valami. A Google, eBay és Skype által is megtámogatott cég világszerte sikeres programjában a regisztrált felhasználók rendkívül nyomott, jelenleg 5 eurós áron juthatnak jó…..
Azaz a Web 2.0 Symposiumon... De nem írok történést, inkább véleményt, benyomásokat. Akiket az események érdekelnek, azok a hivatalosabb blogokon tudnak tájékozódni. Idő: 9.39 Csapjunk bele, György Péter már itt van, nagy a nyüzsi, sokan vannak (tényleg!), a blogszféra egy…..
Itt a 2.0-n, vagyis a friss és ropogós Index-blogon hétfőn élőben jelentkezünk az első magyar Web 2.0 szimpóziumról. Ha minden összejön, képeket is töltünk majd, sőt. Az indexes percről-percre tudósításokból ismert szakkomentátor is lesz, aki nem érti az egész webkettőt, és…..