Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pók

94 bejegyzést írt és 1123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én megpróbáltam, remélem nem sértődnek meg, azok, akiket véletlenül kihagytam a listából! Nagyjából 12 éves voltam az első alkalommal. Buszon, fényes nappal egy idegen és nagyon felnőtt férfi egyszerűen alám nyúlt és megmarkolt. A legutóbbi pedig egy "ártalmatlan"…..
Pók 2015.01.04 02:26:52
Pók 2015.01.04 02:27:27
Pók 2015.01.06 12:58:11
@dukeekud: Gratulálok hozzá. Shakespeare-t sem olvasod, ugye? Ott sem lehet kommentelni.
Hányszor, de hányszor gondoltunk rá, milyen jó is lenne, ha sikerülne elkapni azt a szarházit, amelyik feltörte az autónkat, és elvitte a rádiót, az akkumulátort, a gyerek plüssmackóját. Mondjuk pont akkor, amikor nekiáll felnyomni a kocsinkat. De ez sosem jön össze, a rohadékok…..
A gyerekszájak hihetetlen szórakoztató dolgok, ugyanakkor időnként mélységesen el tudják gondolkodtatni az embert, hogy mennyire élesen látnak dolgokat. Rátapintanak a lényegre, amit őszintén ki is mondanak, nem lévén még elég diplomaták. Én attól kezdve, hogy elkezdtek…..
A vietnami háború előre látható elvesztéséről szóló „Pentagon Papírok” kiszivárogtatásáról elhíresült Daniel Ellsberg ma egy új generációs szivárogtató, Chelsea Manning rajongója. De kik az új generációs whistleblower-ek, miben változtak meg az üzleti és politikai…..
A valaha készült legjobb rövidfilm a tervezett elavulásról. Minden nyelven. ..
A kormány 17 ezer laptopot kíván eljuttatni a rászorulókhoz. A 17 ezer laptopból 16 ezer darab a megadott célcsoportból pályázó magánszemélyekhez, a többi pedig meghívásos tender révén hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű tanulók oktatását célzó intézményekhez,…..
  Bombaként robbant tegnap a hír, hogy Balogh József több mint fél éves megállás nélküli hazudozás után részletes beismerő vallomást tett a felesége megveréséről, amit kezdetben a vak komondorukra fogott. Nem tudni minek köszönhető, de a fideszes honatya megtört és nem…..
Pók 2013.11.19 21:55:31
@Kelletteznekem?: Teljes mértékben egyetértek.

Sohasem hittem, hogy Balogh ült otthon, és egyszer csak elhatározta, hogy mától mocskos nőverő szemétláda lesz. Nyilván oka van a viselkedésének. Akiben sok az empátia, vagy rászán rengeteg időt és energiát, hogy megértse ezt az embert, az biztosan meg tudja érteni. Én magam sem gyűlölöm. Csak épp szerintem is méltatlanná vált rá, hogy bizonyos szerepeket töltsön be.

Majd ha nyilvánosan beismeri a tettét, megbánást tanúsít, letölti a kiszabott büntetését, bocsánatot kér mindenkitől, akinek fájdalmat okozott… Majd ha nyilvánosan elmondja, milyen szörnyűnek tartja a tettét, és látszik rajta az őszinteség… Ha a nők elleni erőszak felszámolásáért hatalmas erőfeszítéseket, minden pillanatban hangoztatva, hogy ő is bűnös, és pont a magafajta emberek áldozatain akar segíteni, és egy eltévelyedett, de azóta "megtért" vezeklőként tesz is le valamit az asztalra; természetesen mindezt társadalmi munkában, ingyen, sőt vagyonának, bevételének egy jó részét szétosztva… Ha majd az emberek így fogják látni őt, megbocsátva neki a múltját… Akkor ki tudja, talán még politikus is lehet belőle még egyszer.

De nem fogadnék rá.
E poszt élesítésével egy időben mutatják be a Design Terminálban a Graphifesten, milyen is lesz a BKK új metró-(M), HÉV- (H) és dunaihajó- (D) logója. Pontosabban, hogy melyik pályamű nyert. Mivel én is ott ültem a zsűriben, kedves Urbanista-olvasók elsőként ismerhetitek meg a…..
Tegnap vallomást tett Balogh József amiből kiderült igaz volt a feltevés, a Fidesz tag független képviselő megverte élettársát, négyszer-ötször arcon vágta, majd fejét beleverte egy fa korlátba. Remélhetőleg Balogh börtönbe kerül, de ugyanennyire fontos két morális döntés…..
Pók 2013.11.05 23:47:41
@Sir Galahad:" @kisQtya: Ha a többi párttal is ilyen szigorú leszel, az korrekt. De akkor nem lesz kire szavaznod."

Atyaég. Itt 2010 óta nincs kire szavazni. Ez kérdés még valakinek?!

Mit pártoskodtok itt?! Az MSZP-nek annyi, az SZDSZ-nek vége, páran még bíztunk egy normálisabb országban, de a Fidesz mindent hozott, csak azt nem.

Ha egy nőverő állat van a parlamentben, akkor egy emberként ki kell utálnunk onnan, nem azon rugózni, hogy bezzeg Gyurcsány. Gyurcsánynak vége, nem ő van hatalmon, ő már megkapta, ami járt neki, legalább is politikailag.

Komolyan azon megy a vita, hogy ne bántsuk szegény bántalmazó tahót, mert anno nem bántották X-et meg Y-t sem?!

Elég baj! De valahol el kell kezdeni!

Ha ti most nekiálltok gyurcsányozni meg SZDSZ-ezni, akkor megérdemlitek, hogy még sokáig ilyen politikusaitok legyenek.
Subba Figyi, valami van a szádban! 2013.05.03 10:43:36
Igen, ott. ..
Pók 2013.05.04 15:21:32
      Néhány perce jelentette be a Reuters hírügynökség, hogy a Standard and Poor's hitelminősítő visszavonta a magyar államadósság leminősítését. Kiderült, hogy valójában felminősítették az államadósságot, de elfelejtették, hogy az elemzőjük éppen Új…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
A hír: Reggel még azon röhögtünk, hogy Magyari kolléga írt egy cikket Gyurta és Én címmel, ami nem is Gyurta Dánielről szólt, hanem a fotelből okoskodó, irigy, "én is simán megcsinálnám, ha annyit edzenék" típusú potrohos tévénézőkön élcelődött. (De megdöbbentően…..
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
  Tisztelt Praxis Blog!   A kisfiamnak egy szép hétfői napon egy kis bogárka mászott a fülébe Szegeden egy kerti pancsolóban. Mi a szülei épp nem voltunk vele, mert a szomszédban volt a pancsoló. Fiunk barátainak szülei látván gyermekem sínylődését ( komoly fájdalmai…..
2007. Apám egy életerős ember volt, 1939-ben született, de 20 évet letagadhatott volna.Kertészkedett, dolgozott napi 8-10 órában, segített a helyi közösségnek, majd egyszer elkezdett fáradékony lenni.Prosztata gondok. Sugárkezelés, gyógyszer. Tökéletesen gyógyultnak…..
„Váratlanul kiderült a feladata” az első sora annak a versnek, amit L. Simon László kulturális államtitkár-jelölt publikált tíz évvel ezelőtt. A fordulatokban gazdag és tanulságoktól se mentes műnek már eddig is legtöbbet idézett részlete az utolsó harmad eleje: "a hazai…..