Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mani07

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
mani07 2011.04.15 11:15:24
@Spaller Eta: ez a játék végülis pénzről szól nem? Krisztával megnyerhették volna, ha Kriszta nem akar valakinek örökké megfelelni, és kényszeresen nem keresi, hogy szeressék....az tutti, hogy ők esélytelen voltak a nyerésre. Egyébként sem Kriszta, sem Dani nem tette fel a kezét előző este, hogy szerelmesek lennének-e itt az édenben...amúgy ezt lefigylehette Levi.
mani07 2011.04.15 11:20:10
@moncsi007: ott egy korábban kisett lányt küldtek vissza, fent van a neten is. volt nagy sírás-rívás, mert 2 barátnő között dőlt el, a lányank pedig a választási ceremónián, mielőtt elindult volna a pasihoz mondták, hogy csak nielshez állhat, ahol már állt a barinője, így ő automatikusan kiesett, mert visszatérésekor védett is lett...
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
mani07 2011.04.14 23:04:44
@fairytale: a jófiúk mindig, de mindig megszívják. A Kriszta féle csajok is persze....Levi ki akarta rángatni őt abból, hogy másoknak megfeleljen, nem sikerült. Egyébként pedig a pénzt csak Levivel vihette volna el Kriszta, végülis azért jött nem? Dani rá sem b..iik, nem veszi észre?
mani07 2011.04.14 23:06:39
@beacska: pont Kriszta viselkedése olyan, mintha ovis lenne, jaj vajon most szeretni fogank? Jaj most leszel a barátom? és a párom? ha egy kicsit is érettebb, rájön arra, hogy Dani a kezdetektől le sem szarta....
mani07 2011.04.14 23:07:28
@Ljubica: a vaterán egy Thomson tévét?
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
mani07 2011.03.31 09:29:31
@beacska: egyengeti a médiakarriert?
mani07 2011.03.31 09:31:10
@beacska: na jó, nem hiányzik. Maradtak itt nála jobb pasik, pont ennyi IQ-val, és mély tisztelettel a nők iránt
  Sok férfi meglepetésére a sex sells vezérelv az ellenkező irányba is működik, vagyis nemcsak meztelen csajokkal, hanem félmeztelenre vetkőzött férfiakkal is könnyebben el lehet adni bizonyos dolgokat. Merthogy bizony nemcsak mi, férfiak legeltetjük szívesen a szemünket a női…..
"Laci, ismerős még a dallam?" - feszítette ki transzparensét a veszprémi kézilabda B-közép a mai Barcelona elleni negyeddöntő visszavágón. Azt leszámítva, hogy a magyar sportkultúra ismét bebizonyította, mennyire nem méltó a profi címre, azt sem gondolhatjuk komolyan,…..
mani07 2010.05.01 22:09:37
@redlands: Nagy Laci reg dontott. Most legalabb lesz mire fognia a dontest. Ha kimondja persze 3 even belul, hogy igen, vagy nem.
mani07 2010.05.01 22:15:44
@kerdesek05: 1, 2 pont egyet ertek. 3 nem igaz. A P1 szektor osszetetelet illetoen, azaz a torzsgardaban is tevedsz.
Figyelmedbe ajanlom, amikor tavaly elkuldtek februarban a Magyar Gardat, Cozma meggyilkolasa utan, nem engedve utat bizonyos nezeteknek.
mani07 2010.05.01 22:19:36
@jacobsson: Cozma(nem Kozma) roman valogatott volt, eszebe agaban sem volt magyarositani.Nem elitelendok, akik elmennek, csak ki kell mondani es felvallani a donteseket. Ennyi. Batorsag, kakao, szembenezes.
Keserédes történet alapítástól a privatizáció utánig. A mostani üzem helyén 1880-ban állították üzembe az ország első kekszgyárát, amelyet Bach Hermann győrszigeti gőzmalmából alakítottak át. Bach az üzemet 1892-ben eladta Koestlin Lajosnak, aki akkor települt át…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Már régóta keringett a hír, hogy a csillagkúti kórház igazgatójától megválik a TV2 napi sorozata, de csak ma vált biztossá, hogy Pongrácz Péternek mennie kell. A Blikk szerint gazdasági okok állnak a háttérben, mivel a szereplőt alakító Gazdag Tibor „havonta súlyos…..
A Renault-pilóta idén először állt dobogóra Szingapúrban, exfőnökének köszönte."Ez a legjobb eredményünk a szezonban, először vagyok dobogón. Szeretném Flaviónak ajánlani, mert legalább akkora része van benne, mint a többieknek" - nyilatkozta a kétszeres bajnok a…..
A volt Renault-főnököt kitiltották az autósportból a Szingapúr-balhé miatt, a Motorsport Világtanács (MV) indoklásában természetesen írásban szerepeltek a szankciók, de az FIA-elnök egy interjúban a biztonság kedvéért felsorolta.”Briatore büntetése azt jelenti, nem lehet…..
Magyarországon az biztos,hogy semmi nem biztos. A rendszerváltás óta eltelt húsz évben lényegében semmi nem változott Magyarországon. A bürokrácia és korrupció ugyanolyan méretekben keseríti az emberek életét mint a kommunizmus alatt. Az emberek jogai csak papíron, elméletben…..
mani07 2009.06.20 12:29:43
@molnibalage: Amerika a bevándorlóitól lett az, ami ma: írek, olaszok, németek százezrei vándoroltak be majdnem szaz év alatt,volt aki legá;lisan, de rengetegen illegálisan, kellett az olcsó munkaero, ézért aztán mindenki maradhatott, ki vasútépítésen dolgozott(az elso hullám kínai), ki gyárban, ki pedig a foldeken...
rea meneh Ki tehet a Jobbikról? 2009.06.09 01:00:00
 „Úristen, de ciki!”, „nem tudom elhinni”, „szégyen magyarnak lenni!”. Ilyesmiket küldözgetnek egymásnak a fészbukon meg sms-ben meg mindenfelé azok, akik most meglepődtek.Pedig sok csodálkoznivaló nincs. Ha a kormánypártnak és főleg külső…..
mani07 2009.06.09 16:07:04
@TaTa86.: Szerintem semmi.Es ha Max Mosley náci ruhában lengeti a karjat a prostik verése kozben az se gázosabb, mint a Jobbik a parlamentben. Legfeljebb bizarr, mert ok elvileg a másik oldalon álltak.
mani07 2009.06.09 16:15:54
@Stay_TRUE: te valamit nagyon felreertettel. Ki a fene fel a Jobbiktol? En ugyan nem. Nincs rá okom. Azon ritka magyarok kozul valo vagyok, hogy még a csaladfam is megvan 1200-ig, a kutyaborig. Az egy híres múzeumban látható.
Reckl Amál blogja Hála 2009.06.08 16:31:00
Akármit is mond Pozsgay Imre, a többpártrendszer legnagyobb magyarországi híve (hiszen már több pártot is megjárt a kedélyes reformkommunista), a hálának mégiscsak a politikai kategóriának kell lennie.A Jobbik sikere ugyanis sok-sok a párttól független ember együttes segítsége…..
Attila küldte el a csodalinket, ahol június legdrámaibb reklámakciójával szembesülhettünk. A cserebere nevű induló online piactér a mocsokmarketingre szavazott, és megvásárolta a szilokonhorror királynőjét. Geronazzo Mária, a közepesen ismert kacsacsőrű emlős tényleg a…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
Viki szép találatához nem sokat lehet hozzátenni. De mégis hány emberen mehet keresztül egy ilyen ablakfólia? Hányan nézték át, mielőtt felkerült a helyére?Én csak annyit üzennék, hogy TESCO marketing rulez, mégpedig a Soroksári úton. Ja és légyszi a barátnőm fejét…..
Urbanista Eladó egy kislány 2009.04.13 17:39:00
"Jaj de magas, jaj de magas ez a vendégfogadó! Van e benne, van-e benne barna kislány eladó? Ha nincs benne barna kislány eladó, Dűljön össze ez a vendég fogadó!" Nem rúgtam be a fiammal tett locsolókörúton - a nótás kedvemet az alábbi e-mail hozta meg. (Hogy a feladója nickje…..
Bokros Lajos MDF-es áljelölése van annyira szórakoztató hír, hogy gravitációs ereje további remekműveket rántson a rivaldafénybe, ha szabad ilyen fantasztikus hülyeséggel villantanunk. Olyat mi legalábbis még nem pipáltunk, hogy valaki egyenesen a szállodai medence mellett ragadjon…..
Gjoni egyre zseniálisabb, bent kell tartani, ez egyértelmű. Sikerült összebalhéznia Rippellel is, hajszál választotta el attól, hogy leüssék, aztán az egész epizód, és saját maga megkoronázásaként "a magyar könnyűzene őfőméltóságának" nevezte magát, "a…..