Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanyikácska

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerűen nem hiszem el az évezred magyar sportsztoriját, mert pont rajtam csattant a zsidóostor.Irtó hosszú idő után végre eljutottam volna MTK-meccsre, mert szokatlan időben, pénteken ötkor van. Én, aki kimentem Zágrábba, mínusz húsz fokban, négy órát reszkettem a…..
Az az érzésem, hogy LMP egyre inkább a késő MDF-re hasonlít. Legalábbis ott láttunk hasonló jelöltállítási és kopogtatógyűjtési nehézségeket.  Persze, ha az LMP-nek fél éve még 10 aktivistája volt a második legnagyobb fővárosi kerületben, akkor nehéz ott 16 jó helyi…..
sanyikácska 2010.08.30 13:26:59
@Kivlov: Miért bújjak el? Visztek a gulágra, komcsikáim?
Kettős Mérce Lebukott az LMP! 2010.07.26 07:59:00
  Ha nem vigyáztok: A világ jövendő urai!    Tegnap Schiffer András, egy MTI-nek adott interjúban - ahogyan a máskor alulinformált, de most különösen jól teljesítő Mandiner is megírta - bevallotta, hogy az LMP összefeküdni készül az MSZP-vel! Az LMP…..
sanyikácska 2010.07.26 12:11:04
Mert a grillezés vallás. Ugyanúgy, mint a bor, meg a testépítés. Én, mint alapvetően szockom-érában nevelődött és nevelt gyerek, kurvára ateista lettem, és az is maradtam. Felsőbb vezetésre azonban, mint embernek - mint többször is magára hagyott embernek - szükségem lenne,…..
Hihetetlen sikersztorit ír ezen a világbajnokságon az uruguayi válogatott, a két-három kulcsembert leszámítva kevés figyelem esett eddig a csapat egészére. Ez ugyanis tényleg csapat, minden poszton jó játékosokkal, néhány klasszissal, óriási szívvel és rengeteg munkával. Egy…..
sanyikácska 2010.07.06 17:23:35
@zsakfos : király volt a hsz-ed Suarezről. Én is Ajax drukker vagyok, és bár nekem Suarez A kedvencem, mélységesen egyetértek. Egyébként a csávó a '82-es Maradonára emlékeztet, minden hibája mellett hihetetlen kreatív, szvsz kreatívabb mint Messi vagy a Cé, és ez az, amit én a pályán látni szeretek.
sanyikácska 2010.07.06 17:28:17
@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: nyíhaha, a hüllllyegyerek, de hát anno gondolom Gianni Gouigou is ezt csinálta fordított előjellel.
sanyikácska 2010.07.06 17:30:48
@horas: bunyóért kiállították az Argentína elleni selejtezőn és kapott asszem 4 meccs eltiltást, ezért a Maestro el sem hozta (nem volt meg, hogy 7 meccs lesz belőle...:))
A nyolcaddöntők után nem volt power ranking, mert lusta voltam munkahelyi elfoglaltság miatt, ezért most egy összevont, nyolcaddöntők-negyeddöntők meccseit feldolgozó lista készült, hogy naprakész legyen. Mint korábban is, az erősorrendet az előzetes várakozások+meccseken mutatott…..
Engerland Angol lapreakciók 2010.06.28 11:24:00
Várható volt, hogy a legenyhébb jelző a szánalmas lesz a válogatott teljesítményére, és az is, hogy a bulvárlapok kis picike darabokra szedik szét Capellót és játékosait. A BBC nagyon higgadtan elemez, kiemelve azt, hogy a csapat hiányosságairól eddig is tudott mindenki (nincs…..
sanyikácska 2010.06.28 12:02:17
@larry: egyetértek. Capello mehet haza Olaszországba, ott éppen elkelne a válogatott padjára, az angolok pedig - ha maradt 1 csepp eszük - kinevezik Redknapp-et és mindent újra gondolnak.
Nem kell kétségbe esni, nem égtünk le úgy, mint Franciaország vagy Olaszország. Bosszankodni, na azt lehet. Mert ha legyőzzük a japánokat, akkor Paraguay jött volna, nem reménytelen meccs. Legalábbis ezt gondolhattuk tegnapig. Amikor jött egy teljesen reménytelen meccs.Mindenekelőtt,…..
Nou San Trafford Mocskos Inter! 2010.05.20 10:30:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) Alapvetés: az Inter mindennek a legalja. Ez már a kezdetek óta így van, és ezt a klub maga is…..
Nou San Trafford Mocskos Bayern! 2010.05.19 13:00:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) A szerencse fogalmát (értsd: orbitális disznó mák) Münchenben találták föl, de a bajorok…..
Már egyet sem kell aludni, hogy elinduljon a Brazilok vb-blogja, ahol a sportszerű szurkolást messze magunk mögött hagyva toljuk a Brazil Válogatottat a döntőbe, ott pedig a győzelembe!Hamarosan kifejtem, miért unatkozhatjuk végig az egész Világbajnokságot, abban a megnyugtató…..
sanyikácska 2010.05.19 13:28:14
A föld legtrébb dolga a pártállami múltat rejtegetni. Azon túl, hogy tök álszentnek de fölöslegesnek is tartom. Egyrészt mert előbb utóbb úgyis kiderül, hiszen pici ország a mienk. Másrészt meg mindegyik pártban ülnek a pártállam képviselői. No nem akarok megtisztult…..
Subba Ingyen Csabi 2010.05.04 15:10:00
Kis emlékkép: Horváth Csaba, aki a II. kerület polgármestereként is szerette a jó humort. Köszi Zog..
Sárdobáló Burka 2010.04.30 07:00:00
A belga parlament tegnap elfogadta az egész arcot és testet takaró muzulmán női viseletet betiltó törvényt. A tiltás minden közterületen érvényes, a probléma pedig éppen az, mint a holokauszttagadást tiltó törvénnyel.A burka viselése sok nő számára megalázó lehet. Ilyesmire…..
Gulyásdemokrácia Égővörös 2010.04.13 15:21:00
Azt nyilván külön mondani sem kell, hogy ha az LMP-nek most van egy kis esze, és nem szeretné két nappal a Parlamentbe jutás után elveszíteni minden hitelességét, akkor csuklóból utasítja vissza az MSZP legapróbb közeledési kísérletét is. Nem is annyira az az érdekes, amit ők…..
sanyikácska 2010.04.13 16:43:42
A választási eredményeket látva derék Maszopos prominenseink lelkében úgy szökkent szárba a pánik, ahogy a kannibál gyerek születik: rágta magát bentről kifelé. A gazdatest hiába igyekszik palástolni szenvedését optimista nyilatkozatokkal, a ded minden igyekezet ellenére…..
A Beastie Boy nemrég adott hírt arról, hogy sikeresen felépült rákbetegségéből, és készül az új lemez, de most új történés került napvilágra vele kapcsolatban: megvette ugyanis a jogait az "A Film Unfinished" című holokausztról szóló dokumentumfilmnek.…..
Megint egy válogatással jelentkezik vb-történeti sorozatunk, ezúttal a világbajnokságok történetének legbotrányosabb meccseit vesszük sorra. A kritériumrendszer ennél már nem is lehetne szubjektívebb, de próbáltuk úgy összeválogatni a lista résztvevőit, hogy igazán nagy…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Nagy előnye a Facebook új privacy-beállításainak, hogy még olyan hatalmas emberek adatainak egy részét is fel lehet túrni, mint a magyar politikusok. Így tett egy élelmes mikroblogger is, akinek nyilván nem akadt jobb dolga BKV-sztrájk közben, mint Demszky Gábor adatlapját…..
sanyikácska 2010.01.15 18:05:57
@csz0: juj, mert szegény Demszkynek ég a keze alatt a munka... muhaha! gratulálok, ez volt idén eddig a legviccesebb hsz.
  Mo Dorka - aki nagy örömünkre szintén blogunk nevét viselő kedves követőinkhöz tartozik - egy novellának is beillő művet engedett át nekünk közlésre az utazók jellegzetes típusairól. A modoros utazó A modoros utazó görögbe, spanyolba vagy olaszba megy. Ha nemcsak…..
Bár hivatalosan még senki nem erősítette meg, de egyes források szerint John Frusciante kilépett a Red Hot Chili Peppersből. Állítólag hónapok óta a gitáros nélkül próbálnak, mert ő nem tért vissza a többéves szünetről, ahogy a többiek ezt pár hónapja bejelentették,…..
Mi történik a válogatottal az EB selejtezők közepén? Remény nincs, Mészöly távozik. A bajnokság inkább botrányoktól hangos. Az előző évek meghatározó csapatai botladoznak. Az egyetlen vígaszt kupacsapataink váratlanul jó szereplése nyújtotta. Ilyen légkörben, szinte…..
Magyar csodák az európai kupákban, botrányoktól terhes ősz az NB I-ben. Nyilasi az Austria Wienben, Szokolai a Grazban, egy legendás metrófogantyú pedig az Üllői úton. Vezéregyénisége nélkül szétesik a Ferencváros és botaldozik Rába ETO. Feltörekvőben…..