Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kangörcsös TSZ elnök

0 bejegyzést írt és 393 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erőfitogtatás, az ellenzék és az EU becsmérlése, a problémák relativizálása, illetve elhallgatása jellemezte a Fidesz 30. kongresszusát. Orbán Viktor mit sem törődik azzal, hogy a rekorder infláció kiszolgáltatott helyzetbe sodorta az alacsony jövedelműeket, ugyanakkor a hazai kis- és…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.11.21 12:35:21
@Igazamvanvagyigazamvan?: Nem tenyésztik. Ez sajnos vadon terem.
Régen lehetett permetezni ellene de ez a köcsög eu betiltott minden hatékony szert.
Talán gmo- val lehetne érni, hogy az utódai mohák legyenek egy
Kangörcsös TSZ elnök 2023.11.21 12:36:19
@Kangörcsös TSZ elnök: fatörzsön.
Szóval ja, hallom a hírt, az oroszok látogatást tettek észak-koreában.  Elmentek, körülnéztek, a rossz nyelvek szerint kuncsorogni. Könyörögni. Kim Jongunnak ugyanis iszonyatos mennyiségű rohadtul elavult fegyvere és lőszere van. Ez közismert. Az országában más sincs, se gyógyszer, se kaja, se…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.07.29 22:08:54
@gigabursch: GMO meg DDT...
Ja...
Ha tudnád, milyen minőségű a hazai búzatermés az idei szezonban, sírva ennéd a kenyeret. Vagy sehogy.
Érdekes dolgokat olvas az ember Horthyról, numerus clausus, amatőr csillagászokról. Ilyet olvastam például[1]: Vannak amatőr csillagászok is, ha egyikük például azzal állna elő, hogy a Hold sajtból van, a szakértő csillagászok (is) kinevetnék. Azért itt álljunk meg egy szóra! A csillagászok…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.07.12 09:57:51
@arthurthedent: Ne gondold, hogy bátor ember. Egy arrogáns kis seggdugasz(és még ő vádol másokat arroganciával).
A fenti monológ max a buta kis fejében létezok, utólag mondogatja magának, hogy frusztrációját elűzze.
Ettől függetlenül sajnos több dologban igaza van.
Felfoghatjuk a politikust, mint terméket? Természetesen igen, hiszen egy közéleti személyt is épp úgy el kell adni a közönségnek, mint egy mosóport vagy autót. Kérdés, hogy egy politikai közösséghez tartozó, esetleg az azt vezető személyt lehet-e külön utakon felépíteni, mint a pártját? Orbán Viktor…..
bircahang Bantu 2023.03.14 12:12:00
Az egyetlen afrikai nyelv, melyet valaha tanultam a szuahéli. Ez a legnagyobb bantu nyelv. A bantu nyelvek a niger-kongói nyelvcsalád legnagyobb ága. Niger-kongói nyelvcsaládhoz tartozó anyanyelve jelenleg 450 millió embernek van, ebből a bantu nyelvek beszélői kb. 350 millió. Afrika…..
Vicces ország ez a Hunnia, én mondom. A közvéleménykutatók szerint jelentősen nőtt azok aránya, akik szerint: "Jó irányba mennek a dolgok". Helyes is az optimizmus, csak így tovább. Nemzetközi hitelminősítők sem látnak nagy problémát, tehát minden frankó. A forint szépen erősödött, csodásan épül a…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.03.11 10:55:18
@Kálmánka1: Anyukád üzeni,hogy menj lea kamionparkolóba mert akkora zsák krumplit kapott a török kamionostól a szopásért, hogy nem győzi hazavinni.
Ja, fürgyé le előtte mert a másik kamionos a fiúkat szereti...hátha leesik egy kis apró...vagy egy kiló banán, ha meglátja azt a majom fejedet...
Orosz-ukrán háború Az immár 12 hónapja tartó ukrajnai háborúról/különleges katonai műveletről rengeteg elemzés látott napvilágot, melyek közül jó néhány mítoszokat is épített köré. Ezektől és a rengeteg dezinformációtól nem könnyű megítélni, hogy pontosan mi miért történik és főleg, hogy mire…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.03.01 10:47:16
@Rodney 2: Fordítsuk meg az első mondatot. Most azért ilyen bátor putyin mert azt gondolja, hogy a nyugat tartja magát a saját szabályaihoz amíg ő vígan mocskoskodhat, hazudozhat, pusztíthat.
Az atom azonban nem ilyen, ott nem annyira elnéző senki mint voltak a retkes barbár oroszokkal szemben az elmúlt tíz-tizenöt évben.
Bár tudják a nyugati elemzők is, hogy ez a kgb-s törpe blöfföl, a kutyáit meg azért tartja, hogy ugassanak, de az atomfegyverei valszeg szoros kontroll alatt vannak és nem biztos, hogy lenne idejük elhagyni a kilövőállást.
Nem hagyhatják, hogy ez az elmebeteg vérszomjas görény tűzbe borítsa a világot.
Kangörcsös TSZ elnök 2023.03.01 19:35:26
@2023: Egy retkes ruszkifasszopó lázálmai... Ezt küldték, kisköcsög? Kissé idejétmúlt...
Kangörcsös TSZ elnök 2023.03.01 19:38:12
@Rodney 2: Aham...eddig csak az usákok vetettek be atomfegyvert de most válaszcsapást se tennének...
Csak én nem látom ebben a logikát?
Aha, szóval ha egy szakmai szervezet - aminek tagságát a Fidesz tett kötelezővé az orvosoknak - elkezd valódi érdekképviseletként működni, akkor gyorsan megszüntetjük... "Nyilatkozniuk arról, hogy meg kívánják-e tartani a kamarai tagságukat és ha 30 napon belül nem tesznek nyilatkozatot, a törvény…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.02.27 23:02:30
@2023: Ja, pont mint az előző rendszerben...
Ja mégsem...moszkvából ugyanis nem kaptunk pénzt...csak adtunk.
Brüsszelből viszont igencsak várja a tetves gazdád az újabb ellopható milliárdocskákat. Csak azok a fránya feltételek...
Úgyhogy a brilliáns logikáddal nyugodtan visszabújhatsz a narkós kurva anyád ritkánmosott tetves picsájába te csököttagyú kretén bérkommentelő ocsmány fideszes féreg (csak hogy a saját nyelveden szóljak hozzád, hátha így megérted)
Kangörcsös TSZ elnök 2023.02.28 22:42:51
@AvéCézárVavan: Ez szereti a szart. Azon nevelkedett. Valójában elborzasztja, rettegéssel tölti el a gondolat, hogy létezik csokoládé is és a többség azt eszi.
Amúgy meg hogy menne külföldre? Életében egyszer merészkedett el a szomszéd faluig, akkor is megdobálták a gyerekek lócitrommal aztán sírva takarodott haza.
Orbán imádja, ha a Nyugat irtózik tőle és sátánnak látja... Ekkor legalább végre "valakinek" érzi végre magát az a senki...
Kangörcsös TSZ elnök 2023.02.27 23:11:44
@Doszika: Én a szobrát tettem ki. De aztán lehúztam...
Kangörcsös TSZ elnök 2023.02.27 23:14:02
@Cornel Marghiloman: Ja te ingyen, lelkesedésből vagy barom. Egészségedre! Alkotmányos jog hülyének lenni...
Az évértékelők időszakát éljük, ami nem túl vidám korszak olyanok számára, akik túlságosan komolyan veszik azokat a mondatokat, melyek ilyenkor elhagyják a politikai vezetők száját. Orbán Viktor beszéde nem hozott túl sok újdonságot, ezért érdemes inkább a hallgatósággal foglalkozni. A…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.02.23 13:57:35
@konrada: Ez egyre szánalmasabb öcsém.
Annak a vallásnak nem mellesleg Ukrajnában is igensok híve volt. Oszt az orosz katonák nem kérdezgették a csoportos nemi erőszak és gyilkosságok előtt, hogy ki az ortodox és ki nem...valahogy az a kirill nevű féreg se hívta fel erre a figyelmüket, csak simán uszította őket.
Egy golyó a fejébe kevés lenne...nyilvánosan kellene kivégezni, putlerrel együtt.
Kangörcsös TSZ elnök 2023.02.23 15:35:15
@konrada: Te agymosott fasz, nem " egy magát demokratikusnak nevező országban " korlátozták azt a csuhás majmot hanem az egész unió lefelé tartotta a hüvelykujját csak a gazdád érezte szent kötelességének, hogy benyaljon a meleg szarig putler valagába.
Kangörcsös TSZ elnök 2023.02.23 18:22:10
@atomic power 1986DucaDuca: Süket duma. Nem a vallásszabadásgot korlátozták hanem egy háborús uszítót. Egy olyan férget aki egy nép kiírtására buzdítja a híveit, ráadásul egy olyan népére amelyben sok híve van(volt) az egyházának.
És ez minden európai vezető számára természetes, olyanokéra is, akik VALÓBAN KERESZTÉNYEK BAZDMEG, nem ilyen disztemplomjárók mint a gazdátok.
Csak és kizárólag orbán viktor aggódik a vallásszabadságért és az emberi jogokért, mi? És ezt le bírtad írni röhögés nélkül? Az az orbán viktor akinek az emberi jogok csupán púpot jelentenek a hátára, az a féreg aki páros lábbal, bakanccsal tapossa a kis egyházakat...
Na menj a picsába de nagyon gyorsan a süket demagógiáddal.
Orbán számára az emberség nem létezik, csak a féktelen hatalomvágy és a félelem, hogy elveszti a korlátlan hatalmát.
Január elején jött a hír, hogy az Európai Bizottság felfüggeszti az Erasmus és a Horizont programot. A magyar kormány és a propagandasakálok erre elkezdtek visítani, mint egy sötétben inzultált hölgy. Kezdte a Navracsics úr, aki rendkívül európai módon érthetetlennek nevezte a döntést. Folytatta a…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.02.08 05:30:24
@törppicur: Nem is azért fizet a gazdád, hogy megérts bármit te féreg.
Jó nézni a fidernyák gyökerek tanácstalanságát. Nem jött meg a napiparancs?
Kangörcsös TSZ elnök 2023.02.08 09:33:45
@törppicur: A véleményem megegyezik a posztolóéval. A gazdádé meg nem érdekel, szarcsimbók.
Kangörcsös TSZ elnök 2023.02.08 09:36:47
@nemecsekerno_007: Szerda van. De már megnyerted a hét hülyéje díjat.
A lendvai utcában átveheted, vazelint vigyél.
Különös fordulata a magyar kormány kommunikációjának, hogy Orbán Viktor egyre gyakrabban nyilatkozik külföldi újságíróknak, igaz, ezek a beszélgetések többnyire zárt körben zajlanak. Már az is furcsa volt, amikor tavaly év végén Berlinben két német újság főszerkesztőjével beszélgetett a kormányfő…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.02.03 15:23:55
@Sancho12: Melyik csatornából? Putyin tápcsatornájából. Az aljából ofkórsz...
Kangörcsös TSZ elnök 2023.02.03 15:27:43
@2023: Anyád üzeni, siess haza, kapott segíjt, vett kannást de ha nem igyekszel, megissza egyedül.
Pedofilnek lenni nem bűntett - ez a kereszténység állítása. Abszolút így van. Hiszen egy téves nemi orientáció szimplán betegség. Egy betegség meg hogyan is lehetne bűncselekmény? S még az állami jog is így látja ezt: a törvény nem bünteti a pedofiliát. A törvény csakis a pedofil nemi…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.31 08:30:57
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Már egy hozzászólásra is matyizol?
Mondom én, hogy egy beteg állat vagy.
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.31 10:10:41
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: A kisgyerekek képére matyizás a perverzió...
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.31 15:09:10
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Szánalmasan terelsz pedóbulgár...
A szakértő Rácz András szerint: "... a kilencvenes évek elején Oroszország három befagyott konfliktust is létrehozott már (Transznyisztria, Abházia, Dél-Oszétia), miután kikényszerített egy-egy fegyverszünetet, aztán pedig elszaboltálta a politikai rendezést, „befagyasztva” ezzel ezeket a…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.30 19:50:49
@cortes: Otthon, anyádnak hazudozz hülyegyerek...
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.30 19:51:57
@ulpius66: Milyen békéről beszélsz te húgyagyú istenbarma?
Dühödt „európafóbia” vett erőt Orbánon, aki egyelőre pénzt nem, csak kritikát kap Nyugatról. Igaz, ő mondta korábban, hogy a nótát az rendeli, aki fizeti, de azt egyáltalában nem úgy értette, hogy neki úgy kéne táncolnia, ahogy az EU fütyül. Megmondta, hogy legszívesebben már holnap kilépne ebből a…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.28 11:17:17
@a nagy hohohorgász: Azt érti alatta, hogy anyád nyugodtan kurválkodhat, nem bélyegzik meg érte, nem zaklatják folyton a hatóságok stb. Mondjuk meg sem fizetik de az azért van, mert öreg, ronda és büdös...
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.28 14:54:23
Az utóbbi időben sokat foglalkoztam a gasztronómiával. Általában hozzátettem azt is, hogy nem kívánok versenyre kelni a szak-bloggerekkel. Ez továbbra sem cél, még akkor sem, ha most kivételesen egy konkrét recept is szóba kerül. A közelmúltban már írtam, hogy az én halászlevemet édesapám alapozta…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.23 11:36:22
@Jumbóka: Csaxólok, a blogzóna dedikált fogyatékosával, a "hét hülyéje" cím örökös birtokosával beszélgetsz...
És még büszke is rá a nyomorult habonytakony fidesztroll.
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.25 13:18:33
@Jumbóka: Tévedsz. Neki nem lehetnek. Nézd meg az egyéb hozzászólásait. Ez nem is ember(háború éltetése, tanárok közé lövetés stb.)
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.25 13:19:53
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Az ulpius nick mögötti sejthalmaz nagyon beteg, nem az, aki ezt szóvá teszi.
A semlegesség álcáját kihasználva igyekszik politikai és gazdasági előnyökhöz jutni Orbán Viktor. Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban ezt már szinte mindenki tényként kezeli az Európai Unióban, de még a NATO-ban is gyanakodva figyelik azt, amit Magyarország tesz. Ez nem jelenti azt, hogy a nehéz…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.23 12:17:08
@Rodney_2: Fogalmad neked sincs arról, mi folyik Ukrajnában de kibaszott határozottsággal nyomod a kormánysajtó putyini propagandáját és arra alapozva az elmebeteg fasiszta gyülölködésed.
Egy bomlott elméjű fasiszta állat vagy, semmi keresnivalód az emberek között.
"Azokról írok most, akik papíron nem szegények. Akiknek az életébe viszont ezekben a percekben is megállíthatatlanul, alattomosan, ravaszul és csendben kúszik be a nélkülözés." Herold Eszter WMN – 2023. január 17. Nem a mélyszegénységről írok, a teljes kilátástalanságról, ahonnan a hetedik…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.20 11:03:58
@a nagy hohohorgász: Nem mindenki.
Te például kötélen végzed te rühes patkány. :-)
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.20 16:22:33
@a nagy hohohorgász: Mit képzelsz jobbágy, eszedbe se jusson!
De ha tartós, bircánál nagy sikered lesz. :-)
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.21 15:13:36
@a nagy hohohorgász: Látod milyen ostoba vagy?
Okos ember nem pénzt csinált a tsz privatizációból hanem termőföldet a pénzből.
Elmesélek röviden öt megtörtént és meghökkentő titkosszolgálati akciót, és utána elmerengünk rajta, hogy vannak-e összeesküvések a világban. Némelyekről már régen olvastam, azokhoz nem tudok forrást tenni, de a lényeg maga a körmönfontság, hogy hogyan verik át a másikat.   Crypto AG A nevezett…..
Kár! Kár-kár, persze, hogy kár. De ne károgjunk itt előre, annál is inkább, mert azt a varjú mondja, nem az aktuális barátaink. De tudható, hogy a szerepüket azért megtaláljuk nekik is. Végre a „másik”, pontosabban az „egyik” oldalt is megdicsérhetem valamiért. Ebben persze az a nagyszerű, hogy…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.16 08:43:04
@törppicur: Van abban valami bizarr amikor a demokráciát eltaposó, beszántó kancigány egyik felkent seggnyalója nevez demokráciaellenesnek valakit aki távolmaradásával tüntet a nemzeti konzultációnak csúfolt gyalázatos kutyakomédia ellen.
Igen, rólad van szó te féreg. Igen, gecibuta vagy és még aljas is.
És persze kurva anyád...
bircahang Majdan Brazíliában 2023.01.09 12:12:00
Viccesek ezek a ballibek. Éljenezték a kijevi puccsot pár éve, azt forradalomnak nevezték. Most meg Brazília esetében rázzák az öklüket? Hogyan is van ez. Nekem a helyzetem könnyű. Sose voltam legitimista, legelista, nem szenvedek jogállam-fétistől. Szóval szabadon tudom támogatni azt, ami…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.10 15:35:14
@tűz fal: Véletlenül pofánkeménycsávóskodnálak, a délutáni alvásod kb. feltámadásig tartana te kis nyomorék korcs...
Akkora büdös pofád van így a névtelenség mögé bújva közben meg egy csökött gyáva kis féreg vagy aki lefekvés előtt kétszer is benéz az ágy alá...
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.11 07:11:56
@tűz fal: Kis buzi, te vagy birka fiúja, hogy azonnal ugrassz ha valaki csúnyán néz rá? Futtatod is?
Ja nem, te csak egy kupac kutyaszar vagy a járdán, előbb utóbb széttapos valaki.
Mi volt az "anyád", uszkár vagy bernáthegyi?
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.11 12:08:13
@tűz fal: Ideges vagy szarcsimbók?
Melyik talált be, a kutyaszar vagy az, hogy te vagy birca fiúja?
Bár egyik nem zárja ki a másikat.
Na nyugodj le szépen és húzódj be a fal tövébe, nehogy valaki összekenje veled a cipőjét... :-)
Vlagyimir Putyin fegyverszünetet hirdetett az ortodox karácsony idejére, de szinte minden érintett fél átverésnek, álságos hazugságnak, vagy trükközésnek titulálta a bejelentést. Nem csoda, ha kevesen hisznek el bármit is az orosz elnöknek, hiszen szinte soha sincsenek szinkronban a szavai a…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.09 19:23:09
@Igazamvanvagyigazamvan?: Gondolom, nem hernádi megy ki aláírni... :-)
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.09 22:01:59
@Androsz: Nem volt valós oka az ellátás akadozasanak, simán bekamuzta a MOL.
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.09 22:43:52
@Igazamvanvagyigazamvan?: Valójában az állam az alacsony ár miatti adóbevételen bukott. A forgalmazáson a kis kutak buktak, a MOL szemmel láthatóan nem.
A pontos választ természetesen nem tudjuk, de 2010 óta most először merült fel a komoly politikai és gazdasági krízis lehetősége Magyarországon, ami szűkíti a kormány mozgásterét. Az Orbán-kormány jövője nagyban függ az orosz-ukrán háború alakulásától, no és természetesen attól, mennyire gondolja…..
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.02 09:23:03
@a nagy hohohorgász: Mondja ezt egy rühes ruszkibérenc putyincsicska aki amúgy egy felcsúti cigánygyerek végbelében él...
Akkor biztos igaz lehet...
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.02 13:21:26
@a nagy hohohorgász: Kívánságod már akkor teljesült amikor osztódással létrejöttél. Soha nem is voltál magyar, ezen nem kell aggódnod te kis féreg...
Kangörcsös TSZ elnök 2023.01.06 18:10:48
@taga20: Miért sajnálnád?
Szemmel láthatóan szereti, ha szopatják...
bircahang Az első csalódás 2022.12.31 06:06:00
Nemzedékem első nagy csalódása volt az eset. 1983 októbere. Addig nemzedékem alaphangulata a nyugatimádat volt, persze spontán módon, nem ideológialag megindokolva. Mi akik a 60-as években születtünk abban nőttünk fel, hogy nyugat=jó és kelet=rossz, s történelmi balszerencsének éltük meg, hogy…..
Kangörcsös TSZ elnök 2022.12.31 17:31:25
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Csalódás az volt, hogy a szüleid gyereket vártak aztán te jöttél.
Életre szóló, feldolgozhatatlan trauma.
Drágáim! Itt az ideje lefordítani Lázár Jánost! Figyeljétek meg, milyen árnyaltan tud fogalmazni, és mi van mögötte! Lefordítom Nektek...