Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jolt

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Számtalan oka van - elmondom.A borravaló korrupció, (mint már mondottam volt) az Oszmán birodalom és a kereskedőnépek idejéből ittmaradt csökevény: baksis. A bakshish perzsa szó, ajándékot jelentett eredetileg - de ma szinte az összes közel-keleti államban elvárt még olyan…..
"Schmitt Pál többször is erőszakoskodott velem" - állítja exkluzív interjúnkban a Magyar Nyelv, válaszul Schmitt Pál Széphalmon, a Magyar Nyelv Múzeumában tartott beszédére. Hírcsárda: Mikor találkozott először Schmitt Pállal? Magyar Nyelv: Talán másfél éves…..
Több budapesti polgármester, köztük Rogán Antal javaslatcsomagja nyomán a kormány egy országos, átfogó rehabilitációs programot indít hajléktalanoknak még az idén. A sajtótájékoztatón Rogán Antal V. kerületi polgármester elmondta, hogy az "Új kezdet" nevű…..
jolt 2011.06.17 16:26:09
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Holló jő a nyitólejenetben, és Brant látjuk két lábon, nahát. Álom, persze az egész, hiszen a kisklambó az ágyban fekszik odafent. A hollónak három szeme van, ettől én is rosszat álmodnék. Bran szegény ugye saját lábon nem tud haladni, a kerekesszéket meg párszáz évig még…..
(A szerző újságíró, az Index gazdaság rovatának vezetője) Magyarország nem lépett be/nem írta alá/kimaradt, Orbán átlépte a Rubicont. A még hosszan sorolható, különböző érzelmi töltetű megfogalmazások is mutatják, meglehetősen ellentmondásos annak értékelése, hogy…..
Na itt van még egy ellentmondásos gondolat (mert az tegnap is úgy bejött a Gripenekkel). A felnőtt cigány férfiak 85 százalékának nincsen hivatalos munkaviszonya (mondta Balog Zoltán államtitkár kedden). A Magyar Honvédség szerződéses állományában akkora lukak tátonganak, mint…..
jolt 2011.04.20 10:14:38
@Szlankó Bálint:

Bejegyzésének témája érdekes, kivitelezése kissé felületes.

A kommentek nem moderálása, a kurucinfo szintű fröcsögés eltűrése viszont szomorú. Ha mar az európai tapasztalattal rendelkező újságírókra sem lehet számítani egy minimális kulturális alapszint betartásában, hogyan fogjuk elkerülni a közélet teljes balkanizálódását?
jolt 2011.04.21 09:55:59
@Szlankó Bálint:

OK köszönöm a választ!
A Fidesz-kormány nemet mondott Németországnak, így hazánk nem csatlakozik az Európai Unió Versenyképességi Paktumához. A döntés nagyon helyes! Ritkán voltunk olyan helyzetben az utóbbi időben, hogy dicsérni tudjuk a kormány valamely gazdaságpolitikai döntését. A kormány erre…..
jolt 2011.03.24 12:43:49
@sárkányfő:

100% - ig egyetértek. A németek csak azt mondjak, hogy az nem megy hogy pl Írország az Eu-ban legalacsonyabb társ. adóval elszipkázza a befektetéseket, aztán meg ha baj van, akkor a németekhez rohangálnak segítségért, mert üres a kassza.

Mo. nem helyesen döntött, hanem csak a szokásos önző és rövidlátó álláspont érvényesült..
A mobilplatformok rövid történetének kétségtelenül egyik legfontosabb mérföldköve az Apple eheti bejelentése az új előfizetési rendszerről, ami minden korábbinál világosabban jelzi, hogy az iOs platform uraként jelentős szeletet akar lehasítani a platformon keletkező…..
 Mivel töltik az idejüket az emberek ott, ahol fél évig tart a tél, kinn mínusz 40 fok van, benn viszont nincs áram, folyóvíz, sőt, wifi sem. A helyzetet még elképzelhetetlenebbé teszi, hogy ezen emberek egy olyan faluban élnek, ahová nyáron is csak dzsippel lehet eljutni,…..
jolt 2011.02.15 14:24:19
@nexialista:

Pedig ez lenne az érdekes sztori! Saját trekkinget/hegymászást/körülhajózást/miegymást tudományos/kulturális/hazafias célnak beállítva szponzorpénzeket gyűjteni, majd hogy a szponzor/saját ego is megtalálja számítását erről blogot/twittert/facebookot vezetni, na az már kevésbé eredeti.

Nem mondom, hogy ez a blog pont ilyen, és ha ilyen is, akkor is szívesen olvasom, csak jó többet hallani a világ Baraka katalóguson túli oldaláról is...
Január 1-jétől Magyarország fél évig az Európai Unió soros elnöke. A magyar kormány ezzel egy óriási lehetőséget kapott, hogy helyreállítsa megtépázott reputációját. Ehhez azonban előbb változtatnia kell politikáján. Mi a soros elnök feladata? Először is érdemes…..
jolt 2011.01.03 15:56:14
@Öreg Sam:

"naponta öntözni,hetente nyirni,és 300 év mulva...."

Orban nem pepecsel ilyesmivel, kapásbol felszantotta az egészet, amint a Zetorhoz engedték..
A kaland ott kezdődik, hogy ha odafigyelsz, egy-két év alatt nagyjából belőheted, hogy melyik női alkalmazottnak, mikor van menzesze, vagy legalábbis mikor fogja rá, hogy haza kell mennie, vagy be se jön. És mind azon a bizonyos odahajolós hangsúllyal mondja, ugyanazzal a kis szünettel…..
Nem felejtem ám a tavaly augusztusi kerékpártúráimat, amikor is Észak-Pestet és Belbudát egyaránt dicséretesen bejártam fényképezőgépemmel - itt-ott 1-1 pohárra megállva. A budapesti ellátóhelyek szinte minden kategóriáját lefedtem a rákosrendezői Manó büfétől kezdve a…..
Geekblog A bombák földjén 2010.02.18 09:36:00
Noha kétszáz éve ódákat zengtek az arab vendégszeretetről, most már tisztán látszik, hogy nem látnak szívesen. Vendég vagy, de te sem szeretnél itt lenni. A tested minden pontját belepi a homok, és ha bárhol utat talál, befészkeli magát mindenhova - mint a félelem. De ez nem egy…..
jolt 2010.02.11 11:55:59
@Pikszi: "felbuzgott a civil tesztoszteron"?

Na, pont az ilyen gunyos megjegyzések miatt kellenek Bigelow filmjei.

A "tesztoszteron"-al megaldott/vert férfiaknak nem konnyu helyet talani a modern tarsadalomban. Az iszlamistak egyébként szerintem foként ezért nem is akarnak modern társadalmat. A többieknek eloszor meg kell érteni, hogyan müködnek a férfiak, erre jok a fentihez hasonlo filmek. Azutan jo lenne arra is rajönni, hogy mire jo a "tökös" viselkedés a jelenlegi védett, elkényelmesedett, nagy részben a nöi elvárásoknak megfelelöen kialakitott civil életben.
A Terrormédia szerkesztősége teljes mértékben hisz egy szebb magyar jövő lehetőségében, ezért megnyugvással vettük tudomásul, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke sajtótájékoztatóján tisztázta pártjának pénzügyeit, melyet eddig titokban tartottak. - A Jobbik a…..
Futóblog "+ 5 fok alatt soha" 2010.01.19 17:20:08
Talán már említettem, hogy a futás kiegészítéseként olykor-olykor beiktatok egyéb testedzést. Ilyen a spinning, a streching vagy akár a jóga. Próbáltam egy korábbi posztban elhangzott bikramot, de leteszteltem különböző óraadók gerinc, illetve egyéb streching tréningjeit is,…..
A lavina nem gyerekjáték, ezt mostanában Magyarországon is nagyon jól megtanultuk. De azért valószínűleg a többség nálunk sem értene egyet azzal, ami Ausztriában történt. Sölden mellett egy nemzetközi orvoscsapat disznókkal kezdett kísérleteket kedden. Azt vizsgálták, mennyi…..
jolt 2010.01.15 14:50:52
@bolomba: " es ha azt mondom, hogy allatok nelkul is megoldhato?"

Akkor én azt mondom, hogy közöld le gyorsan egy jo szaklapban, az ötleted Nobel-dij esélyes!
jolt 2010.01.15 15:26:24
@I. P. S.:

Ez nem csak hosszu tavu elképzelés, hanem valosag, a disznobol vett szivbillentyû-beültetés maris széles körben alkalmazott, sikeres modszer.
jolt 2010.01.15 15:53:50
@futuretech:

"Az ilyen jellegű kutatások mindössze korlátolt lustaságból jönnek létre.
Minden hasonló kutatás több gondolkodással, elmélyüléssel, gondolati kreativitással máshogy is megoldható.
A félhülye és szűklátókörü de kiváncsi és kisérletező tudós rémképe lebeg a szemem elött aki félig degenerált és mindent a "kisérletei" eszközének lát."

Ha ez lebeg a szemed elott, akkor valoszinuleg semmit sem tudsz arrol, hogyan müködik a tudomany 2010-ben.
Bigyóblog Öt perc a Nexus One-nal 2010.01.08 10:38:00
Csörgött a telefon, egy eltorzított férfi vagy női hang szólt bele, hogy ha meg akarom nézni "A" mobilt, akkor menjek ide és ide, és öt percre a kezembe foghatom és kipróbálhatom. Fotót és videót nem készíthetek. Igent mondtam, belebújtam 007-es jamesbond-ruhámba és…..
Közeleg a CES, és a hírek szerint az Apple egyáltalán nincs egyedül az év első felére pozicionált tablet tervével. Akkora a készülődés a multitouch képernyők piacán, hogy a durranás valószínűleg egész évben kitart majd. Először is vegyük a Microsoftot, a redmondiak a HP…..
A Kalandtúra blog igen közel áll a 3-án a Tátrában szerencsétlenül járt hegymászókhoz (az iKaland társaság túravezetői írják), vagyis a tegnapi beszámolójuk tele van első kézből származó információkkal. Nem másolom ide az egészet (azt érdemes itt elolvasni), de a…..