Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minden, ami Nő

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoztunk Nektek egy szuper hasznos cikket, arról, hogy mi is a különbség a DermaGene FaceTight mátrix RF és a DermaGene Magiclift 4in1 készülék között. Sokakban merül fel a kérdés, hogy melyik lehet a számára megfelelő technológia, illetve készülék. Budapesti bemutatótermünkben ezekre a…..
Sziasztok! Galló Lídia vagyok és szeretném megosztani a tapasztalataimat a DermaGene Grow My Hair 3in1 Hajhullás elleni, Hajerősítő Fésűvel és a Grow My Hair Hajszérummal kapcsolatban.   Novemberben kezdtem el alkalmazni ezt a készüléket hetente két alkalommal hajmosás után. Mostanra körülbelül…..
A legszebb szó, amit nőnek mondani lehet….anti-aging. Szervezetünkben 25 év felett lecsökken a kollagén, valamint a hialuronsav termelődése, ennek okán megjelennek bőrünkön a finom ráncok, majd később a makacs barázdák. Szerencsére van lehetőség arra, hogy a lelkünk mellett a bőrünk fiatalságának…..
A kavitációs zsírbontás a gyors eredményessége miatt vált az egyik legkeresettebb alakformáló kezeléssé. Az ultrahang hullámok egy bizonyos frekvenciájának (20-50 KHz) hatására buborékok (kavitok) jönnek létre a zsírsejtek között, amik a nyomásváltozás hatására kipukkannak, így a zsírsejtek fala…..
A narancsbőr a nők egyik legnagyobb ellensége. Hiába az edzés, hiába figyelünk oda a táplálkozásra, hiába fogyunk, a narancsbőr csak nem akar eltűnni. Személy szerint én hetente többször is koptatom az edzőtermet, a táplálkozásomra is ügyelek, mégis… Azok a ronda kis gödröcskék makacsul tartják…..
Az Igazinő magazin újságírója, Szűcs Kata, vállalta, hogy két hónapon át tesztelte FaceTight Rádiófrekvenciás készülékünket, és őszinte, hiteles véleményt ír a tapasztalatairól. A nők küzdelme az öregedéssel évezredes múltra tekint vissza. Már Kleopátra szépségtippjei is ismertek voltak. A mai…..
Mindenkinek ismerős lehet az az érzés, amikor viszontlátja magát a tükörben kedvenc rövidnadrágjában vagy fürdőruhájában, és nem elégedett a látvánnyal. Legyen szó narancsbőrről, rugalmasságát vesztett, megereszkedett bőrről, egyenetlen bőrtextúráról, sokat tud rontani az önbizalmon, ha úgy érezed…..
Julcsi szépségipari újságíró, több híres női magazinnak is rendszeresen ír. Vállalta, hogy 3 hónapig teszteli a Light 3in1 otthoni végleges szőrtelenítő IPL gépünket és őszinte, hiteles véleményt ír. Lássuk a harmadik cikket a 3 hónap tesztelés után! Már három hónap is eltelt, mióta először a…..
Lídia sminkes, fodrász és szépségtanácsadó. Vállalta, hogy 2 hónapig teszteli FaceTight Rádiófrekvenciás arcfiatalító és ránckezelő készülékünket és őszinte, hiteles véleményt ír. Lássuk a cikket a tapasztalataival. Lassan egy éve nyílt lehetőségem megismerkedni a DermaGene több arc és testkezelő…..
Julcsi szépségipari újságíró, több híres női magazinnak is rendszeresen ír. Vállalta, hogy 3 hónapig teszteli a Light 3in1 otthoni végleges szőrtelenítő IPL gépünket és őszinte, hiteles véleményt ír. Lássuk a második cikket, az első tapasztalatokkal.  Még csak másfél hónap telt el, azaz három…..
Julcsi szépségipari újságíró, több híres női magazinnak is rendszeresen ír. Vállalta, hogy 3 hónapig teszteli a Light 3in1 otthoni végleges szőrtelenítő IPL gépünket és őszinte, hiteles véleményt ír. Lássuk az első cikket, az első benyomásokkal! A következő időszakban a kavitációs zsírbontó mellett…..
Julcsi szépségipari újságíró, több híres női magazinnak is rendszeresen ír. Vállalta, hogy 3 hónapig teszteli a CaviHome Kavitációs Zsírbontó gépünket és őszinte, hiteles véleményt ír. Lássuk a harmadik cikket az eredményekkel! Három és fél hónap telt el, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben. A…..
  Julcsi szépségipari újságíró, több híres női magazinnak is rendszeresen ír. Vállalta, hogy 3 hónapig teszteli a CaviHome Kavitációs Zsírbontó gépünket és őszinte, hiteles véleményt ír. Lássuk a második cikket az első tapasztalatokkal! Körülbelül egy hónapja csinálom itthon a kavitációs…..
Kavitációs zsírbontás: Hogyan működik? A kavitációs kezelés már 10 éve piacvezető szalontechnológia a körfogatcsökkentésben és a zsírszövet eltávolításában. A kavitáció hatására a zsírsejtek fala megtörik és a benne lévő folyadék (triglicerid tartalom) a sejtközi térbe ürül, majd onnan a keringési…..
Julcsi szépségipari újságíró, több híres női magazinnak is rendszeresen ír. Vállalta, hogy 3 hónapig teszteli a CaviHome Kavitációs Zsírbontó gépünket és őszinte, hiteles véleményt ír. Lássuk az első cikkét az első benyomásokkal! A fogyókúrán túl: zsírbontás otthon, egyszerűen Az tetszik a…..
Tartós szőrtelenítést már otthonunk kényelmében is tudunk végezni, ennek egyik leghatékonyabb módja az IPL technológia alkalmazása. Bár egy nagyon biztonságos módszer alkalmazásáról van szó, itt is vannak szabályok, amelyeket be kell tartanunk a látványos eredmény érdekében és persze egészségünk…..
  A szépségipar rohamos ütemben való fejlődése miatt már szinte megszámlálhatatlan krémet, kozmetikai beavatkozást, orvosi eljárást, és praktikát találunk bármilyen szépségápolási problémánk kezelésére. Ez garantálja, hogy bármi legyen az amit fejleszteni szeretnénk magunkon biztos létezik nekünk…..
Szerencsénkre ma már több szalonokban használt technológia is elérhető otthonunkban, ide tartozik a FaceTight is. Na de lehet bármilyen szuper az eljárás, ha nem megfelelően kezelünk vele, a kívánt hatás sajnos elmarad. Mi most bemutatjuk nektek, hogyan tudjátok arcfiatalító készülékünket a…..
Ha a bőrfeszesítés a téma, legtöbbünknek az arcunk jut eszébe, hiszen az a legkézenfekvőbb, legszembetűnőbb. De testünk többi részéről sem feledkezhetünk meg, hiszen a jó idő beköszöntével előkerülnek a lenge öltözetek és fürdőruhák, amikor nem tudjuk takargatni a kisebb-nagyobb megereszkedéseket.…..
Rengeteg a kérdés, ha szőrtelenítésről van szó, hiszen ez egy olyan „probléma”, ami mindenkit érint. Egyre több lehetőség közül választhatunk és ember legyen a talpán, aki könnyedén kiigazodik köztük. Vannak 1-2 napig tartó praktikák, van, ami még talán egy hétig is húzza és vannak tartós…..
Ahhoz, hogy igazán látványos eredményeket érjünk el, legyen szó bármilyen kezelésről is, fontos, hogy betartsuk a helyes kezelési protokollt. Ebben a rövid cikkben összeszedtük, hogyan használd leghatékonyabban az új DEESS készülékeinket. SZŐRTELENÍTÉS Kezelés előtt 24 órával borotváld le a…..
Az arcápolási rutinunk elengedhetetlen része az elhalt szaruréteg eltávolítása a bőrünkről. Már mi is rengeteget írtunk arról, hogy a drága kozmetikumok és szérumok, amiket alkalmazunk sokszor nem jutnak le a bőr mélyére, és nem tudják kifejteni 100%-osan a hatásukat. Emiatt is kell eltávolítanunk…..
1. Valóban végleges a végleges szőrtelenítés? Sokszor hallhatjuk mostanában a ’végleges’ szőrtelenítés kifejezést, azonban nem biztos, hogy mindenki számára világos, hogy mit is takar ez a kifejezés.A szalonokban vagy otthon alkalmazott IPL villanófényes készülékekkel (és egyéb technológiákkal is,…..
A DermaGene® legújabb, elegáns peeling készülékével egyszerre 4 technológiát tudhatsz magadénak, melyekkel egy komplett szalonkezelést kaphatsz otthonodban.  MILYEN TECHNOLÓGIÁKKAL DOLGOZIK A DERMAGENE® DEEP PEEL 4IN1 OTTHONI ARCFIATALÍTÓ KÉSZÜLÉK? 1. Ultrahangos mélytisztítás Az ultrahangos…..
Emeld arcápolási rutinod magasabb szintre egy kompakt szilikonos arctisztító készülékkel, amely többet tud, mint első ránézésre gondolnád! ALAKÍTSD KI KOMPLETT LUXUS BŐRÁPOLÁSI RUTINOD A DERMAGENE SZÓNIKUS ARCISZTÍTÓJÁVAL! 4 kezelési módban használható a készülék, a bekapcsoló gomb rövid…..