Regisztráció Blogot indítok
Adatok
füligjimmy77

0 bejegyzést írt és 775 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Harcolj, Feri! 2011.11.17 10:55:00
    Nem könnyű ma fideszes politikusnak lenni. Átérzem a helyzetüket és néha sajnálom is őket. Itt van ugye a Nagy Államadósság Elleni Háború, amit a magánnyugdíj kassza kifosztásával is akkora sikerrel vívunk, hogy a jelenlegi 82%-al csúcsközelbe…..
Subba Kiszel kontra Fluor 2011.05.31 19:24:00
"Tomika, hangosan és lassan mondom hogy megértsd! Kicsinálunk, megszívatunk a bíróságon!" Kiszel Tünde Lesújt, hogy Tomika nem a Mizu világra tojását bánta meg a legjobban.     ..
füligjimmy77 2011.05.31 20:14:15
A western filmek sablonoktól duzzadó jelenete, amikor a western hős, hű lovával megjelenik és belovagol a városba. Ez a film szinte összes szereplőjének rövid bemutatása. A western hős először a távolból pillantja meg a várost, amely ilyen fekália barna színű faházakból…..
füligjimmy77 2011.03.06 11:24:19
És mindig van egy kigyerek, akik bámulja a belovagoló főhőst, erre jön az anyja, és gyorsan behúzza a házba, majd becsapja az ajtót.

www.youtube.com/watch?v=7M_QC2fatXQ

És egy ajánló: Alien vs. Ninja. Le lehet tölteni, japán hang, angol felirat. Ne tévesszen meg senkit a trailer szerintem jól megkoreografált akciójelenete: botrány színészek, botrány rendezés, olyan alacsony kötségvetés, hogy abból még Koltai Gábor se tudna történelmi filmet rendezni. A sztori röviden, a nindzsáknak meg kell küzdeni az űrből érkezett, puncsfagyival üzemelő, hámszarvú delfinemberekkel. A küzdelem során olyan epic harcokat láthatunk, hogy az agyad eldobod. Ha Tarantino rendezte volna, kkor ugye ő így tiszteleg a régi japán szörnyfilmek előtt. Így meg a hozzánemértő, mindenen fanyalgó elitista, kinyúlt pamutkardigánt hordó, szarukeretes szemüveget viselő, magukat polihisztornak tartó bölcsészek szerint szar. Szerencsére mi jobban tudjuk.
Két válogatott meccs is volt tegnap – utólag is köszönet az illetékeseknek a zseniális szervezésért – és végül némi hiányérzetet leszámítva tulajdonképpen elégedetten gyűrtem bele tegnap éjfélkor a szemetesbe az utolsó sörösdobozt. Az U21 odaért, hogy már csak…..
Korántsem csendes ez a visszaszámolós hét a franciáknál, Anelka borogatja a szarosvödröt, Blanc társadalmi konszenzust hirdet a válogatottnál, a Győr pedig példás munkával beégeti a kissé önhitt Montpellier-t. A mai rajtot felvezető ikerposzt első felében az erősítések…..
Két jókedvű résztvevője már van a BL-playoff mezőnyének - estére ez a szám tizenötre dagad, aztán jöhet a leszámolás a főtábláért. A Kijev-Partizan duó felettébb kényelmesen készülgethet az utolsó rostára, hozzájuk csatlakozik a Celticet váratlanul tönkreverő Braga és…..
füligjimmy77 2010.08.06 14:51:40
@Csöncsön: A Dinamo azért csak kiesett a moldáv bajnok ellen. Az eddig mutatott játék alapján a Győr még esélyes is. Itthon is csak a bírónak, meg egy jól eltalált lövésnek köszönhették a franciák a győzelmet, az edzőnek meg volt pofája lenyilatkozni, hogy a Győr csak egyszer jutott ela kapuig. Háháhá, beképzelt köcsög. Minden világsajtóba lenyilatkoztam tavaly, a Montpellier ki fog pukkanni. Én értek hozzá.....
...és most emelt fővel távozok országomból. Augusztus közepén megtörténik az, amit eddig elképzelhetetlennek hittünk: Raúl Gonzalez Blanco-t egy nemhabfehér mezben fogjuk látni futballpályán. Talán ő sem gondolta volna, hogy egyszer ilyen lépésre kényszerül, mindenesetre…..
A Fidesz be akarta betonozni a hatalmát, de nem akart botrányt, ezért zsarolt?Egyszer volt, hol nem volt, minden azzal kezdődött, hogy a Fidesz át akart vinni egy olyan önkormányzati választási törvényt, amellyel be tudja betonozni a hatalmát. Mindezt úgy akarta, hogy politikai…..
füligjimmy77 2010.07.24 12:31:28
@lehet más a handa-banda: @aszekelyek: @Húsleves

Aki nem bírja felfogni, hogy nem az LMP szvazata kell, hanem az, hogy csendbe maradjanak, azoknak külön kiemelték a cikkben :"Mindezt úgy akarta, hogy politikai ellenfelei ne keltsenek nagyobb botrányt belőle, sőt ha lehet, támogassák is."
Ilyen az, amikor a középszerű (finom voltam) elme beképzeltséggel párosul egyeseknél.
Ismét egy példa arra, hogy miért nem érdemes beszólni a közlekedőedényeknek. Powee bár a címben finoman fogalmazott, pofán lett verve. Sajnos nem állhat minden sarkon rendőr, de ha volt az esetre tanú, egy feljelentést talán megérne az ügy. Sokáig gondolkoztam mit tegyek a lent…..
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..
Már ott kéne lennem. De minimum úton. Na jó, valójában irreális ötlet volt. Nem is gondoltam komolyan igazán, csak mentem az árral, majd lesz valahogy. Sokan minden vagyonukat feltennék, hogy akárcsak lótifutizva, promócuccokat osztogatva vagy a pályának háttal állva is részesei…..
Miért van az, hogy ha egy fideszes bepánikol, azonnal kibújik belőle a kommunista?Miközben Barroso korrekt kioktatást tartott Orbánnak a fegyelmezett költségvetési politikáról, Varga csontgyűjtői - teljesen ütemtelenül - a nyilvánosság elé álltak a felismerésükkel, hogy a…..
füligjimmy77 2010.06.03 22:25:12
@Orbán a magyar nép ópiuma!: "ettől még nyugostan szerethetik az ottani emberek."
Na, én aztán nem szeretem. Szeresse az anyja. De ha mutatnának a "zembereknek" egy összehasonlító táblázatot a közüzemi díjakról, mások se nagyon szeretnék. Bár a fene tudja.
Mivel az NST történetében páratlan módon voltunk trógerek angolposztilag, úgy gondoltuk, hogy ezután minimum páratlan módon kell tisztelegnünk a Chelsea csapata és szurkolói előtt is. Megmerítkeztünk a múltban, hogy jobban megérthessük a jelent, majd több szempontból nézve…..
Torockai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke kitalált valami újat: "A Magyarország legfrekventáltabb helyén, Budapest szívében található Klub64 hazánk első állandóan és egész évben működő nemzeti szórakozóhelye. Az ötszáz…..
füligjimmy77 2010.06.02 16:38:39
Napok óta nem cáfolta senki a Fideszből, hogy Rákay Philip lenne az országimázs következő felelőse. Mielőtt bárki meg tudná gátolni a tehetség kinevezését, gyorsan öt mellette szóló okot is fel kell sorolnunk. 1. Egész Európa felfigyelhet arra, hogy egy olyan ember teremt…..
füligjimmy77 2010.06.02 13:00:33
@zsüber: Én is irigy vagyok. Milliókat kapni azért, mert jó segget nyalok.... tulajdonképpen ha még az is kiderül róla, hogy alkoholista, lehet az ország arca is. Legalább nem vagyunk képmutatóak.
füligjimmy77 2010.06.02 13:12:27
@Chicano: Aztán kire kellett volna szavaznoim, te faszkalap??? Lehet, hogy neked megjelent egy turulmadár az Orbán oltárod előtt, és Csaba királyfivá változott, de sajna nekem nem voltak ilyen látomásaim. Az ország nevében egy ilye kis tudalan senkik, mint te, ne köszöngessenek, ha egy hangyafasznyi tapasztalatod lenne, te is okádnál.
Érthető okokból nem írta meg a mai Blikk, hogy pontosan kikről is van szó, de nekünk azért kommentben megsúghatnátok: ki volt a kokainostálba (kokainstohlstálba, aucs) hányó 50-es színész, és ki a fűfüggő sorozatszereplő?! "Az egyik legkomolyabb eset az volt, amikor egy…..
füligjimmy77 2010.05.28 14:18:26
@ebedli: Bezzeg ha Kis Bélánál találnak egy spanglit, mehet évekig tartó ánusztágításra a romaegyetemre.

Írd már le légyszíves, hány ilyen esetről tudsz. Meg az még a kedvencem, hogy a cigányokat sose ítélik el,de ha önvédelembőla magyar megüt egy cigányt, huszonötmillió évre börtönbe kerül.
A Fidesz korszakzáró kommunikációs üzenete: vége az oligarchák korszakának. Bár azt, hogy ez a ködös „mély jelentéstartalommal” bíró mondat pontosan mit jelenet, azt majd a pártatlan Fidesz szubjektivitás eldönti. A kommunikációs üzenetet ismerjük, na de nézzük a…..
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
Orbán Viktor legelső – sokáig egyetlen – konkrét ígérete a debreceni futballaréna megépítése volt. Hajrá, Viktor! A Loki ismét magyar bajnok, immáron ötödszörre! Ez nagyszerű! Végül és valójában a Győr nyerte meg a DVSC-nek a bajnokságot. Ez már nem…..
füligjimmy77 2010.05.24 12:48:55
@mavo: Na, mostmár csak azt az 500 miliót kell mellétenni a városlakóknak, azaz például nekem. Az egymilliárdot melléteszi az állam, az adófizetőkéból (például én). Tessék megmondani, ha szarok az egészre, akkor is ki kell fizetnem? Szerintem emelhetnek még valami közüzemi díjat (szemétszállítás, távhő, parkolás, stb.), az úgyis kurva alacsony Debrecenben. De legalább lesz stadion, és lehet vakítani aparasztot, hogy mennyire kurvára fejlődik aváros. Csak mondjuk még a Modem sincs kifizetve, annak az árából három stadiont lehetett volna építeni. Néhány építettő ott is kurvára jól járt.

Béke
Van olyan nálunk, hogy "Lyon szurkoló?" Ezen az ágon Manchester United-Real Madrid elődöntő is kialakulhatott volna, csak hogy odadörgöljük a két versenyben lévő alakulat szrukolói, illetve a semlegesek orra alá, és hogy megforgassuk még egyszer a kést a világ két…..
füligjimmy77 2010.04.22 14:18:58
@szferi: Ne viccejé mán, az a görög csapat kenterbe verte volna ezt a Bayernt
@A bukott Madonna a nagy didikkel Van Klomptól: Cöcö, kik játszottak abba 97es Dortmunba? Senkik. Jó időbe voltak jó helyen.
füligjimmy77 2010.04.22 14:23:10
@Vul-Kahn: És mindegyik hétvégente legalább két Bundesliga meccset néz, ezért ilyenkiforrattaka vélemények a színvonalról, iramról, stb.
füligjimmy77 2010.04.22 14:25:49
@szferi: Még nem. Aki olvassa a Bundesliga topicban a hozzászólásaimat, az tudja, hogy Dormund drukker vagyok (még az Arsenal az egyetlen külföldi csapat, amitől nem rókázok), szóval értékelem az iylen baromságoat, hogy a német bajnokság így szar, meg úgy szar, bezzeg az olasz, meg az angol, meg a spanyol. Én meg ülök a tv előtt, és egy nagyn tökösen játszó Fiorentina meccsén vagy a tizenkét remek csatárral játszó Villareal meccsén konkrétan bealszok
Tele van a hócipőd a politikával? Nincs jobb dolgod péntek este? Imádod Stallonét? Itt a helyed! Ma 21:10-től a film+ segítségével egy igazi klasszikust élvezhetünk itt végig! Lesz benne baltaarcú bácsi baltával, kevésbé baltaarcú néni nagy dudákkal és a Stallone!Gyerekek jól…..