Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C€

11 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meccs értékelés a statisztikai mutatók tükrében. Labdabirtoklásban 60%-ban nálunk volt a labda. Majdnem dupla annyi jó passzunk volt, mint a Crystal Palace játékosai. Newcastle 525 passz próbálkozásból 408 jó passzt hajtott végre, ami 78%-os pontosság. Az ellenfélnek 345 próbálkozásból csupán 226…..
Catchy blog Gary Burden 2022.11.08 19:35:25
1. (Gondolat)kísérlettel kezdünk!   Ha becsukod a szemed és meghallod azt a szót, hogy "album",  mi jut eszedbe? Mondjuk, valaki megkérdezi, hogy mi a kedvenc albumod?     Nekem egy borító ugrik be. Mondjuk az ikonikus, fából kinyúló Eddie-figura a "Fear of the Dark"-ról, a föld alól…..
Bevezető I. Na, szóval van ez a brigád, akikről már szinte mindenki hallott innen-onnan, de legtöbbünknek elsőre csak az maradt meg, hogy mégis ki a fasz nevez el így egy zenekart? Hát erről a kérdésről ez a poszt nem fog szólni, mert van ennél sokkal furcsább dolog is, ami az ausztrál ifjak…..
Catchy blog SAMPLER KVÍZ PT. 1 2022.08.10 16:19:55
  Na, mivel a korábbi bejegyzésekben esett szó a mintázásról, ezért úgy gondoltam, jó néha lecsekkolni, honnan is erednek a legnépszerűbb zenék. Bizony, mert nem minden a zseniális producerek fejéből pattant ki, hanem ezt-azt sokszor más zenékből "nyúltak". Itt egy kis kvíz formájában nyílik…..
  Szóval eljutottunk, a Kavinsky poszt-trilógia befejező részéhez. Ha leküzdötted az első és a második részt, őszintén gratulálok! És akkor most beszéljünk az új albumról. De persze előtte pörgesd le itt:   Röviden vázolom a poszt szerkezetét: rövid bevezető után kiemelek pár trekket (a…..
C€ 2022.08.09 14:51:41
@fkv.119: mármint az albumra gondolsz? hát, az biztos, hogy nem lett egy korszakos cucc, nálam ellötyög a háttérben, de a karaktere tényleg kicsit hiányzik.
Szóval az előző fejezetben kicsit elmerültünk a synthwave hátterében, illetve a stílusalapító ikon, Kavinsky zenéjébe is beleláttunk. Ezek alapján talán érthető a hatása: mégpedig a máig tartó retrómánia. De hogy lett Vincent Belorgey-ből kultikus alak? Azért azt láthatjuk, hogy attól még, hogy…..
Elöljáróban elmondanám, hogy engem a FOO felhozatala érdekelt mindig is a legjobban a hazai szcénát tekintve. Ennek ellenére az elmúlt 7 év alatt most először kutathattam fel a  legendás Picsahal birodalmát. Ennek következtében idén igyekeztem kimaxolni a lehetőségeket: Úgy 23 olyan koncerten…..
Vincent Belorgey (a.k.a Kavinsky) közel 10 év után visszatért! A hibernált állapotban levő francia elektro-guru tavasszal jött ki 2., "Reborn" c. nagylemezével. Egy olyan előadóról és zeneszerző/producerről van szó, akinek a hangzásvilága iszonyatosan meghatározta a 2010-es évek '80s-'90s retro…..
Ez a rövid kis koncertbejegyzés 2 részből fog állni: az egyik szakasz szól majd ténylegesen az Analog koncertjéről, míg a másik inkább bizonyos tapasztalati koncert-etikett ügyeket érint, amelyek a varázslatos Kobuci adottságainak köszönhetően igencsak nagy hangsúlyt kaptak szombat…..
“Helyben vagyunk, egy újabb Cseh Tamás cucc!”   -mondaná az egyszeri olvasó. De azért ez tényleg megér egy misét. Akcióban (jegy.hu)  Elsősorban azért, mert ez színház. Amiről talán nem is kéne írnom, mert még kevésbé értek hozzá, mint a zenéhez. Na de ritka az a színházi előadás, amit…..
Catchy blog Másnap 2022.05.01 19:26:05
Ezen a felületen ez az első írás, ami során szóba kerül Cseh Tamás, de garantáltan nem az utolsó. Hát nem sikerült túl sokáig leplezgetni a fanboiságomat, na :). Szóval ez a rövid kis szösszenet a címben szereplő előadóest fontosságáról és az általa keltett érzésekről szólna.   Az újbudai B32…..
Hát ez egy elég erős hét a magyar könnyűzenét tekintve: SÉF+Mikee 420 koncert, Dzsúdló meg 30y a Parkban, Duckshell lemezbemutató, Mulató Aztékok a Gólyában, pénteken meg valami focista figura tölti meg az Akvát, amit azért én is lecsekkolok.  Ezek közül csütörtökön a Duckshell-t…..