Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrejas

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben Matt Kramer a syrah lelkét faggatva arra a következtetésre jutott, hogy a syrah valódi szépsége csak hosszas érlelés után tárul fel. Erre valaki azt a megkerülhetetlen kérdést szegezte Kramernek, hogy meg tudja-e mondani, és ha igen, mi alapján, hogy melyik bort érdemes…..
Június 24-től 27-ig került megrendezésre az a teljesítménytúra, ami a 4 nap alatt kerülte meg hazánk legnagyobb állóvizét, a Balatont. Az eseményt a Zöldgömb Sport Klub szervezte. A Csipet-csapat, azaz én, Kati, Tibor és Gabi csak a 3. napra tudtunk benevezni- több okból is.…..
Az idei, pünkösdi hosszú-hétvégére Kati szülei 4 napos, 3 éjszakás kikapcsolódást szerveztek a Fertő-tóhoz. Nekünk semmi teendőnk nem volt az előkészületekkel kapcsolatban, csupán a szabadidő hasznos eltöltését kellett kitalálnunk. Nem volt kérdéses, hogy bringázzunk-e,…..
Az egész úgy kezdődött, hogy nagyon unatkoztunk szombat délutánonként.  Amikor eldöntöttük, hogy a következő cél a Hármashatárkő meghódítása lesz, már csak egy ahhoz közeli szállást kellett keresnünk. A legkézenfekvőbbnek Felsőszölnök tűnt, ahol –hála az…..