Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laja08

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A finn megerősítette, az angolok szerződést kínálnak neki, de a Forma-1-en kívül is van lehetősége.”A Toyota szóba sem került, ha F1-es autót akarok vezetni, akkor a McLaren az egyetlen opcióm. A következő néhány napban kiderül” – nyilatkozta a finn MTV3…..
laja08 2009.10.30 07:27:19
@tosy: Palik sem szokta eltalálni. Egyébként ne bántsátok, az amőbát milyen jól vezették a Héderrel -:)). Akkor azt csinálta, amihez értett, most nem.
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
Következő sztorink első fele játszódhatott volna akár 1979-ben, mondjuk egy kiskörúti cipőboltban is. Néhány apró, járulékos motívum azonban kiemeli az Alföldi papucs cserzőanyag-illatú, cúgos cipős boltieladó-nénis, unott világából, és a mába helyezi át. Egyik, hogy…..
 Boldog szakítást mindenkinek! Ennél többet és jobbat egy poszttal nem tudunk nektek adni. Kedves Blog! A múlt héten egy 37 éves hölgy mesélte el kalandjait a férfiakkal kapcsolatban. Azt gondoltam, hogy - mivel az évezred elején igencsak intenzív ismerkedési periódusom volt -…..
  Újabb két hét telt el, mikor azon kapta magát, hogy körbe-körbe járkál a garázsban, pucolgatja a szerszámokat, fölöslegesen megzsírozza a krokodilemelőt, kézbe veszi a hidegvágót, és hosszú percekig rugdal ide-oda a padlón egy szakadt porvédő gumit. Rá kellett…..
Zseniális naiv ügyfelet talált EK a méltatlanul keveset linkolt Étteremblogon, akik amiatt panaszkodtak, hogy rövidgatyában és papucsban nem engedték őket az ötcsillagos Villa Medici éttermébe. Átkopiztam az egészet, mert annyia vicces: "A hétvégén 2008. 08 16.-án…..