Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konor94

0 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Movie Tank Vasököl 2011.10.09 16:24:00
 Sziasztok! Nemrég volt alkalmam megnézni a Vasököl című filmet, és egy igazán király filmet kaptam, amit nyugodtan nevezhetek az idei év egyik pozitív csalódásának, ami engem illet. Charlie Kenton ( Hugh Jackman ) hajdanán profi ökölvívó volt, ám a közönség ráunt arra,…..
Nem véletlen, hogy nem írtam a múltheti részről, ugyanis az ötödik epizód az Odaát átlagszínvonalának mértékével mérve sajnos kritikán aluli volt. Így nagyon reménykedtem az eheti részben, hogy visszahozza kettő elbaltázott epizód után az igazi Winchester-hangulatot. És,…..
Az utóbbi 15 évben hatalmas divatja van a kézi kamerás, ál dokumentarista stílusban készített filmeknek. Eleinte még leginkább a horrorműfaj foglalkozott ezzel a módszerrel, azonban idővel más műfajok is csatlakoztak a repertoárhoz, jó példa erre az idén óriási sikert aratott Az…..
Kérte: Sh1mmy A Halálsoron előtt néhány évvel Frank Darabont már rendezett egy Stephen King adaptációt, cím szerint A remény rabjait, ami nem mellesleg az IMDB-szavazók szerint a valaha készült legjobb film. Ezzel az állítással lehetne vitatkozni, már csak azért is, mert nem kell…..
Kérte: navigationsA '80-as évek sikerfilmjei olyan különleges atmoszférával rendelkeznek, ami kifejezetten erre a filmévtizedre jellemző. Az időszak egyik legemlékezetesebb alkotása a Hegylakó, mely hatalmas sikerét egyértelműen lehengerlő alapötletének köszönheti. Azóta…..
Túléltük az Oscaros szezont és bár mindent nem sikerült megnéznem, amit akartam volna (a "Beszélnünk kell Kevinről"-t még igyekszem pótolni), azért a legfontosabbakat igen. A Hugót majd kiveszem tékából ha megjelenik dvd-n.Jövő héten megnézzük aAztán 22.-én…..
Alan Glynn - Csúcshatás Történetek   Könyv: Eddie Spinola egy lusta könyvszerkesztő, aki állandóan halogatja a megélhetését biztosító könyv munkálatait. A kiadója megnyugtatásához folyamatosan hazugságokat mond a könyv terjedelméről, holott még a piszkozata sem…..
Story Tank Törött emlékek 2011.10.23 10:33:22
Az ágyamban ébredek. Izzadok, mint egy ló, és szörnyen hasogat a fejem. Az ébresztőórám az éjjeliszekrényen 7:30 - at mutat. Nem tudom, hogy kerültem haza. Alig emlékszem valamire. Feltápászkodok, a fejfájás enyhül. Kimegyek a konyhába és meglátok egy félig üres…..
konor94 2012.01.03 20:25:12
@danialves: Mondjuk szerintem a szituációhoz pont illik az ilyen szerkezet . Mikor ilyen zavarodott este után ébred az ember nehezen tudja rendezni a gondolatait . Ezért szerintem érthető az össze vissza csapongás .
2006-os film. Másik címe "Simon Mondja". Egyébként ez az egész Simon Says dolog csak egy olcsó alibi, alig van tematizálva, megmagyarázva.  ..
Movie Tank V mint vérbosszú 2011.08.05 17:02:00
Sziasztok!Ismét egy képregény adaptációról írok, ami igazán jó, de ez a darab ezúttal nem fért volna be a Top10 - be. A V mint vérbosszú a Watchment is jegyző Alan Moore képregényéből készült 2006 - ban.A nem túl távoli jövőben, a politika és a média által uralt…..
Johnny kinyitotta a szemét. Sehol senki és semmi. Hová tűnt Tim, a nagydarab haverjai, a mosókonyha? Hová tűnt a kés? A kés, ami az előbb még a nyakából ontotta a vért. Amerre csak nézett, körös körül szürkeség, semmi. Gomolygó, szürke füst. Vagy felhő? Várjunk csak! Ekkor…..
konor94 2011.07.13 19:44:07
Johnny felébredt. Elindult a fürdőszobába, de nemsokára néhány vastag ráccsal találta szemben magát. És akkor feleszmélt. Már öt napja itt van, de akárhányszor felriad este, mindig azt hiszi, hogy otthon van, az Armageddon által fizetett lakásában. Visszabotorkált az…..
Tudjátok, hogy én a moziknak a nagy híve vagyok és próbálok minél több embert rávezetni arra, hogy a mozizás egy olyan élmény, amely nem pótolható még a legfaszább házimozival sem (bár nincs sok különbség). Még szeptemberben voltam ugyebár mozis túrán, ahol betekinthettem a…..
 Elég hosszú ideje nem jelentkeztem videóval, ezért most úgy döntöttem készítek nektek egy írásos cikket. A mostani téma a 10 kedvenc sorozatom lesz. 10. Family guy Képzeletbeli 10-es listám utolsó helyére a Family guy fért föl. Kedvelem ezt a sorozatot, mert a karakterek…..
Ahogy a videóban is elhangzik, hamarosan Froggal, Sparowwal és Nexusszal - akik közül Frog és Nexus előkelő helyezést értek el a Filmelemzők Oscar-ján anno, és azóta saját blogot készítenek (Perfect Insanity, Movietank) - együtt megnézünk egy általatok választott gányolmányt,…..
konor94 2011.04.03 10:02:45
A készítő üzenete a videóhoz: "bocs a FreddyD copyért!"..
konor94 2011.03.31 16:18:43
Na ki találja ki, hogy az alábbi jelenet melyik emlékezetes filmből van?   ..
konor94 2011.03.19 17:52:37
 Üdvözlök mindenkit!  2011. Február 7-én freddyD bejelentette, hogy oldala a Rossz PC Játékok Sorozat blog, bezárja kapuit. Sokként érte a hír kis videós társadalmunkat illetve a nézőket. FreddyD egy búcsúvideóban köszönt el minden nézőtől és mondott el pár dolgot…..
konor94 2011.02.09 20:12:05
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Baaad Movies Baaad Movies - Postal 2011.01.05 18:05:00
Most már hivatalosan is visszatértem a decemberi szünetből, az idei első videónk pedig igazi hiánypótló darab, hiszen Uwe Boll borzadálya, a Postal már jó régóta kívánkozott a Baaad Movies-listára. A végére pedig egy felhívás az Anime Manga Palota nyereményjátékáról! Aki kedveli az animéket,…..
konor94 2011.01.05 18:32:32
Sziasztok! Réges-régen volt már ebből a sorozatból új rész.Itt a folytatás! Remélem tetszni fog! ..
konor94 2010.12.30 10:39:54
2
 EDIT: A szavazás 19:00-kor lezárva! Hamarosan eredmény hirdetés!A hamis profilok kommentjeit, még a héten törölni fogjuk, így az ő szavazatuk nem lesz érvényes! Szavazás: CSAK a számot, kommentben. Mindenki egyszer. Köszönjük mindazok fáradozását, akik a szavazás…..
konor94 2010.12.27 12:55:39
2
Kevés dologtól paráztam még úgy az életemben, mint az érettségitől. Sosem voltam valami jó tanuló, de ez leginkább annak volt köszönhető, hogy ami nem érdekelt, azt nagyon felületesen tanultam csak meg. Persze voltak tárgyak, amelyekhez szimplán tök hülye voltam, mint pl a…..