Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Libsikéim, bekaphatjátok!

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na igen, ostobaságot beszélni nem magyar kiváltság, ezt tudtuk. Ennek ellenére méltán számíthattunk valamiféle előkelő helyezésre a nemzetközi ostobaság beszélő versenyben, mondjuk mittudomén, második helyezésre az oroszok után, de most egy mesteri beszólással ezt a reményt elvették tőlünk. Szóval…..
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.05.05 18:51:47
@birkamenet: "Te vietnámi traumás, azóta már eltelt pár évtized és megtörtént néhány paradigma váltás, úgyhogy itt az ideje, hogy elkezd a mentális kezelésedet."

Elmondanád ezt azoknak is, akik még mindig Hitlert emlegetik, esetleg élvezettel huhognak haláltáborokról, zsidóüldözésekről? Azóta még több paradigmaváltás történt, és mégis slágertéma, nem igaz?
A pompás ellenzékiek azt hiszik, hogy Viktort szórakoztatja a közpénzlopás. Nem, Viktornak ez már smafu. Nem mondom, az elején, amikor átvette a bótot Simicskától, akkor még nagy élvezettel űzte. Ma már unja. Semmi kihívás nincs benne. Miért is lenne? Reggel szól a Gerinek, hogy Lölő ma nyer tízezer…..
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.05.05 13:57:53
Elegem Van, régebben nem írtál egyszerre ennyi baromságot. Történt valami?

@sync: "5x 2/3 egyértelműen jelzi, hogy diktatúrával van dolgunk. Soha nem váltható le választással Orbán."

Na, te is jól megmondtad. Aztán ha körülnézel, látod azokat, akik Orbán helyére állhatnának? Van talán valaki a kedvenceid között, aki képes lenne egy ország ilyen vagy olyan vezetésével elboldogulni? Vagy az lenne a terv, hogy megadjuk magunkat valamelyik nyugati államnak, aztán onnan kezdve bajlódjanak a melóval ők? Ha majd lesz valaki a libsik között, akin látszik az értelem, a felkészültség, látszik egy komoly terv, akkor az megbuktathatja Orbánt, de beugró feladatként legalább a kétharmadot meg tudja akadályozni. De, tudod, amíg az ellenzéki hadvezérek összes terve annyi, hogy megbuktatják Orbánt, utána pedig majd lesz valami, és főleg amíg azt képesek hinni, hogy ez a natúr gyűlölködés egy ütőképes terv, addig tovább mondogathatjátok magatoknak, hogy nem LEHET Orbánt megbuktatni, mert a rendszer olyan. Dehogyis, ti nem TUDJÁTOK Orbánt megbuktatni, mert ostobák vagytok hozzá. A feladat ismert volt, negyedszerre most már meg is lehetne jegyezni, és volt egypár év a terv kidolgozására. Nem ment. Nem, nem a rendszer ilyen, hanem a kedvenceid. Évekkel ezelőtt megmondtam, ha feladnák a migrisimogatást és a buzipártiságot, mint két teljesen fölösleges és könnyedén elhanyagolható alaptételt, a kétharmad többé álomként sem merült volna fel, még egy vékony győzelem is szóba jöhetett volna. De az idióta külföldi pénzembereknek és aktivista tömböknek persze engedelmeskedni kell, hát akkor tessék, itt van, ez a jutalmatok, sokra mentetek a libbantságaitokkal.
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.05.05 14:14:43
@sync: "Jó lenne megismerni a Fidesz programját is."

Olvasgasd a kormánysajtót. Vagy hallgasd Orbán rádióinterjúit. Ott mindig elmondták, hogy mik a Kormány és az Országgyűlés tervei. Hogy mi a program? Hát ezeknek a terveknek a megvalósítása, és a folytatás ebben az irányban. Mit kell ezen még magyarázni? Orbán nem szorul bemutatásra, tizenkét éven át lehetett figyelni, mit csinál, a program ugyanez.

Egyébként mit rinyáltok azon, hogy a Fidesznek mi volt a programja? Ezt kérdezzük mi is a baloldaltól. A Fidesz nem tartott külön programbeszédet, mégis jobban nyert, mint eddig bármikor. Akkor tehát nem is volt szüksége külön programbeszédre. Az ellenzék viszont elfelejtett programot tervezni, már persze a börtönnel való fenyegetésen túl, és a vak is látja, hogy ez kevés volt. Ne kérdezgesd tehát ezt, mert erre a kérdésre mindenekelőtt a kedvenceidnek kellene válaszolniuk.

@gigabursch: "A Jobbik még kb határeset, de szerintem még az is ment volna a kukába."

Talán nem. De amikor arra vetemedtek, hogy a győzelem reményéért még az addig ócsárolt ballibekkel is összebútoroznak, akkor egy mozdulattal lerázták magukról a szavazóikat. Ha ezt a mohó ökörséget nem lépik meg a párt élvtelen idióta vezetői, akkor most talán erősebb lenne a jobbszél a parlamentben. De valóban fölösleges ezt firtatni, mert egyszerűen annyi történt, hogy összenőtt, ami összetartozik. Ennyit ért a korábbi jobbikos fröcsögés, mindössze ennyi volt mögötte. Elárulták a saját fajtájukat, ez a legférgesebb az összes közül.
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.05.05 18:00:11
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Én csak a megfelelő alkalomra tartogatom magam.
Archiregnum Propaganda 2022.04.17 16:47:45
Elemezzük egy kicsit a jelenséget, ha már az összes létező ellenzéki betlihuszár ezt jelölte meg a vereség legfőbb okaként. Tényleg Wunderwaffe-e a Fidesz propagandagépezete, ami ellen egyszerűen nem lehet védekezni, és önmagában képes eldönteni a harcot?..
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.04.20 16:42:40
@Tata86: "Btw: MZP most is nyerte Hódmezővásárhelyet."

Gratulálunk neki ehhez a kiváló eredményhez. Remélhetőleg ő is örömét leli ebben a tényleges értéket nem képviselő diadalban. És az országos politikában akkor már nem is szükséges feltűnnie a jövőben, boldog polgármesterkedést kívánunk.
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.04.20 16:44:37
@ulpius66: "aztán a vásárhelyiek úgy kibasszák, mint a macskát szarni"

Ez szerintem egyáltalán nem biztos. De ha a vásárhelyiek meg vannak elégedve vele, akkor én is meg leszek elégedve vele, hálistennek többé nem hallok róla.
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.04.20 18:22:37
@GyMasa: És az is kiderült, hogy a szóban forgó sikkasztások valamelyike tíz évvel ezelőtt történt. Véletlenül épp a választás két fordulója között jutott az OLAF tudomására az ügy, gondolom. Persze a sikkasztás bűncselekmény, nem számít, hogy tíz éve követték-e el, de önmagában az a tény, hogy a híres OLAF a tudomására jutott (nem tudom, mennyire megalapozottnak vehető) ügyet egy választás befolyásolására akarja felhasználni, kimondottan aggasztó. Állítólag bennük van a szabad világ utolsó bizodalma a törvény és rend visszaállításához, és erre ezt lépik.
Új világhatalmi konstelláció Az egypólusú világrend megrendülése után minden főbb civilizációs egység igyekszik visszaszerezni egykori hatalmi befolyását a világban: Kína a 200 évvel ezelőtti hatalmi pozícióját; Oroszország meg a pravoszláv-cári birodalmi kereteket. Ebben az összefüggésben időszerű…..
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.04.11 17:57:09
@blaubner: "hanem közösen elfogadott értékekre és normákra, amelyekkel minden tagország azonosulni tud, és utána lehet csak erre építkezni."

Az uniós bürokraták sajnos még ott tartanak, hogy "a pénz beszél". Annak van igaza, aki a leggazdagabb. Milyen közös normákról lehetne itt szó? Ha minden tagállam gyarmatosító kapitalista hatalom lenne, meglehetne köztük az egyetértés. De így?

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ne matyiskodj.

@midnight coder: "De tény, hogy nem totál különbözõ nyelvû, kultúrájú, gazdaságú országokból próbáltak egy birodalmat összetákolni."

De az amerikaiak még csak azt sem tudták hiba nélkül végigcsinálni, hiszen amint elég sok állam értette meg egymást, rögtön háborúba kezdtek az új haza másik felével. Az EU-ban egyelőre még nem volt "polgárháború". Ha nagyon erőltetik, még összejöhet.
Olvasom minap a Zindexen az interjút Baán Lászlóval. Nagyrészt a frisch Bosch kiállításról szól, de azért szót ejt a Liget projektről is. Ez utóbbival kapcsolatos remek kijelentéseit röviden méltatnám is. Kezdeném az alábbi érveléstechnikai gyöngyszemmel: Először megállapítja, hogy az országos…..
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.04.11 17:30:59
@Etniez: "3. ha nem számít a népszavazás eredménye, akkor minek van népszavazás?"

Azért van, hogy ha valakinek van véleménye, azt kimondhassa. A gyáva, és eleve lúzer ellenzék tudta, hogy ezt a népszavazást semmiképpen nem nyerheti meg, mert a véleményüket csak egy kisebbség támogatja. Ahelyett, hogy elfogadták volna ezt a helyzetet, a kretén híveiket arra biztatták, hogy szavazzanak érvénytelenül, mert akkor a Fidesz sem lesz majd elégedett. Azt elfelejtették, hogy a Fidesz teljesen elégedett a már meglévő törvénnyel, azzal is, hogy darabra tudni lehet, hány embere van mindössze az ellenzéknek, és most az ügyben nem változik semmi. A népszavazás ugyanis nem ad felhatalmazást változtatásra. Az Országgyűlésnek persze megvan minden joga a változtatáshoz, hiszen a népszavazás mintha meg sem lett volna, de a libsik nem vették észre, hogy a törvény már megszületett, korábban.

"Nagyon vékony jégen táncol a Fidesz, hiszen ha most elkezd erre hivatkozni, akkor majd ugyanezt kell tennie a hasonló eredményű Fundan-szavazáskor."

Nincs oka a Fidesznek arra, hogy a népszavazásra hivatkozzon. Azt pedig megteheti, ahogy most MZP is kihirdette a hódmezővásárhelyi nemhivatalos "győzelmét", hogy értelmezi a számokat. Azok, akik mertek szavazni, óriási többségben a transzok ellen vannak. Köszönjük, ez végre felmutatható, hivatalos eredmény, nem a buzik házon belüli közvéleménykutatása.

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Azt hiszem, a hadseregnyi EBESZ-megfigyelő és ellenzéki biztos tapasztalatai alapján inkább neked nincs igazad."

A sánta eszű húgom, aki rettenetesen fúj Orbánra, persze a barátaitól már konkrét esetekről is tud, amikor a kormánypárti biztosok összebeszélve hamisították az aláírásokat, csakis így jöhetett össze ez az eredmény. Hogy az ellenzéki biztos ezt miért nem hirdette ki, arra neki sincs teóriája. Nem vitatkozok vele, mert egyébként jószívű, rendes ember, csak rossz barátokat választott.
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.04.11 17:39:03
@chrisred: "Az a nagy bajod, hogy csak barát-ellenség koordinátarendszerben tudsz gondolkodni. Aki nem Fidesz nézőpontból látja a világot, az csak ellenzéki lehet."

Az ellenzék zöme még egymással is képes volt összebútorozni, csak valahogy váltsák le Orbánt. Ők ellenségek. Az az egy-két jelentéktelen sercli, akik nem kerültek be az ellenzéki összefogásba, nem mondott semmit. A választás után a Mi Hazánk volt elég merész ahhoz, hogy benyögje, hajlandóak esetenként a Fidesszel egyformán szavazni, ha valamilyen kérdésben szerintük jó véleményen vannak. Ez jó jel, nem minden ellenzéki elvakult barom. Az ilyet nevezik konstruktív ellenzéknek.
Az elmúlt napokban bejárta sajtót néhány ellenzéki politikus esete a helyesírással. Hol a J és LY betűket nem sikerült leírniuk hol egy betű maradt ki. Aztán persze lehet, hogy a képviselő asszonyok köztársasági elnöki címre pályáznak, mert hát ugye volt olyan "áLamfőnk" aki vagy másolta a…..
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.04.08 20:44:12
@nemecsekerno_007: "Közben a patásnak érik az újabb 2/3-d v. 3/4-d."

Ámen. Bejött.
A harmadik választást nyeri egymás után a Fidesz úgy, hogy nem volt választási programja, a kormányalakítást követően pedig várhatóan ezúttal sem lesz leírt stratégiája, amit később számon kérhetnének a választók. Ez egyrészt rendkívül lehangoló képet mutat a magyar közállapotokról, másrészt…..
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.04.08 19:15:09
@s: "Kurva anyád, kurva anyáááááááád . . . ."

Jó érzés látni, hogy végül már csak ennyi mondandód maradt. Bekaphatod. Kétharmad. Üvölts.
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.04.08 19:22:17
@sírjatok: "Lehet nyafogni, de egy ugyanilyen helyzetben egy ilyen ellenzék, akinek első dolga egymás hátbaszúrkálása, vajon milyen teljesítményt nyújtott volna?"

Ha ők nyertek volna, most elég nagy lenne az ijedelem közöttük, hogy akkor most csinálni kell valamit. De sajnos eddigre már elmúlt volna az ijedelem, és készülnének a tervek egy orbitális alibizésre. És szuggerálnák a szóvivőkbe "az elmúlt tizenkét év" fordulatot.

Én tudom, hogy nagy halom szart kell majd ellapátolnunk, mert pár végtelenül gazdag rohadéknak sok pénzt hoz a járvány, a háború, a recesszió is. De tudom, hogy jobban bízhatok a mostaniakban, mint azokban, akik ki sem látnak a gyűlöletgödörből, és mindössze börtönnel tudtak fenyegetni, választási program gyanánt.
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.04.08 20:25:52
@taga20: "inkább aszt tessék elmesélni, hogy putyinevtársék hány ukrán nőt és gyereket öltek meg!"

Leszarom. Egyenjogúság van. A gyereket jobban lehet sajnálni, de egy felnőtt sem fél kevésbé a haláltól.
Orbán és Magyarország sorsa a francia elnökválasztáson dől el Avagy; Vigyázó szemetek Párizsra vessétek! Érdekes hangulat uralkodik az országban, mintha mindenki szép lassan ébredezne egy brutálisan átbulizott éjszaka után, ahol felébredt valaki mellett, akit nem ismer, keresi bizonyos…..
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.04.08 20:19:47
@Ekrü: "mert ha ez az ellenzék képes ilyen villámgyorsan patkány módra távozni a süllyedő hajóról, akkor mit csinálnának ha a hatalomra kerülnének?"

Engem az érdekelt volna, bár örülök, hogy nem fogom meglátni, hogy hogyan lett volna mégis miniszterelnök Klárikából. Nem tudom, MZP látta-e maga körül a hóhérokat, de én biztos vagyok abban, hogy valami képletes baleset érte volna hamarosan. Amikor az előválasztási győzelme után olvastam a csikorgó gratulációkat, az mindent elmesélt a jövőről.

Egyébként én annak idején elmentem az előválasztásra, és MZP-re szavaztam, őt láttam a legveszélytelenebb jelöltnek. Meglepett, amikor kiderült, hogy sokan mások is rá szavaztak. És elégedett voltam magammal, amikor láttam, hogyan tébolyodik meg MZP a kampányban, nem csalódtam benne.
  "Az Orbán-kormány nem húzza ki az elkövetkező négy évet. Rájuk fog omlani az a válság, amit Orbán Viktor maga idézett elő." - jövendölte Facebook-bejelentkezésében Jakab Péter a választás éjszakáján, majd arról beszélt, hogy az ellenzéknek kell átvennie az ország vezetését, amint a népharag…..
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.04.06 22:10:53
@s: Több kommentben is arról ábrándozol, hogy de szar lesz nekünk, és akkor majd Orbán jól megbukik. Hát hacsak te nem egy kis szigetállamban lapítasz valahol, akkor csak tudd, hogy ha nekünk szar lesz, akkor azzal neked is szar lesz. Ha ezek után te még mindig feláldoznád a minimális jólétet azért, hogy Orbánt lásd ellenzékben, akkor jobb is, hogy nem itthon büdösíted a levegőt.
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.04.06 22:12:10
@ulpius66: Ez megháborodott a gyászban.
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.04.07 15:37:22
@s: "Ha magányosnak érzem magam, elmegyek Bécsbe lakni. A kurva anyátokat."

Nem tudom, hogy most mi a helyzet, de tíz éve egy barátom mesélt azokról a plakátokról a bécsi metróban, amelyek arra biztatták az embereket, hogy tegyék le az érettségit. Érted, az osztrák fővárosi átlagbürger úgy gondolja, hogy neki elég a nyolc elemi. Ezek közé fogsz te elmenni magányodban, menekülve a gombák országából? Jó utat, libsikém.
Nézem, nézem a vereségre adott reakciókat, és azt látom, hogy az ellenzék nem tud akkora pofont kapni, amekkorát megérdemelne. Az emberi tisztesség minimumára is képtelenek, még akkor is ha "nincs tétje". Nem tudok mást mondani: elejétől a végéig ez egy értékelhetetlen söpredék. A 35% nem túl kevés,…..
Egy nagyon ronda választási kampány után nagyon csúnya végeredmény született. A parlamenti képviseletből kiesett vagy hat millió ember, maradt 2 millió és nyolcszáz ezer, aki örülhet, a többi néma csend. A választásra jogosultak harmada most is távol maradt – erre mondják azt Magyarországon, hogy…..
Óriási pofont kaptak a kormányváltásban reménykedők tegnap, az újabb kétharmad még a kormányközeli kutatóknál sem volt benne a pakliban. Kommunikációs szinten is előkészítették a sima győzelmet, nagyon úgy tűnik, hogy még a fideszesek is meglepődtek az arányon. Előre tehát nem látta szinte senki,…..
Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.04.05 23:12:24
@Igazamvanvagyigazamvan?: "Csak az a baj, hogy aki elhiszi, az szavazhat..."

Ugye milyen szar ötlet is a demokrácia?