Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kives

0 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tuttomercatoweb értesülései szerint Giacomo Raspadori felmerülhet a Juventusnál a téli mercato során. Cristiano Giuntoli tanulmányozta az olasz válogatott játékos helyzetét a Napolinál, és mivel a játékos nem elégedett az idei szezonban kapott játékidő mennyiségével, nyitott lenne arra, hogy a…..
Kives 2024.10.17 11:53:39
@gomorra21: egyet értek Veled! Tonalit el tudnám képzelni én is, bár kicsit rossz a mentalitása ... de hátha megjött az esze.
Raspa szeritnem is egy Lazio, Fior féle csapat "sztárja" lehetne. De nem Juvéban.

@alexGicamo: én is örülnék, ha több olasz lenne a csapatban! Valamint, ha több jó olasz játékos is! Hol van a mai válogatott régi bajnokokhoz képest? :(
Paul Pogba a Juventus mezében való visszatérésről álmodik, a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott a középpályás, aki nem kíván más klubbal foglalkozni, mivel érvényes szerződése van a Juventusszal. „Egy új Pogba lesz: éhesebb, bölcsebb és erősebb. Idén egyedül edzettem egy stábbal, és készen…..
Kives 2024.10.17 09:58:17
Kives 2024.10.17 10:53:06
@kidelpiero: viszont amikor eligazolt, nagyon csúnyán beszélt a Juventusról.
Nekem ez nagyon nagy tüskét hagyott a szememben.
Más nem emlékszik erre? Rossz a memóriám, kezdek kételkedni magamban. :)
Kives 2024.10.17 11:47:21
@venember83: köszönöm szépen a cikket!!! Megnyugodtam. :)
Hát azért ilyen szinten ezt nem tudom mennyire lehet viccelődni egy ilyen nagy szintű klubbal, ami nem mellesleg őt naggyá tette.
Azért sem gondolnám viccnek, mert sok médiafelület is ezekről beszélt még sokáig. Nyaralás, ugródeszka, hazatértem, stb.

@kidelpiero: ez a jó a fociban. Lehetünk itt más - más véleménnyel. :) Nagyon technikás volt, ezt nem vitatom.
Kedveltem nagyon még a Pirlo + Vidal + Marci csapatban. De azután egyre unszimpatikusabb lett.

Mindenesetre, ha a rossz véleményem félretenném ... akkor sem gondolnám, hogy ez a mostani Pogba segítené a csapatot.
A Juventus újra pályára lép az átszervezett Bajnokok Ligájában, Thiago Motta együttese a második fordulóban az RB Leipzig otthonába látogat szerda este. A zebramezesek a PSV elleni hazai 3:1-es győzelemmel, begyűjtött párom ponttal, míg az RB Leipzig az Atlético Madrid otthonában elszenvedett…..
Kives 2024.10.02 23:12:39
@Ethan Hunt: Simonst én még a holland bajnokságban kezdtem el követni ... fantasztikus játékos, és még fiatal is.
Nagyon örülnék, ha valamiképp hozzánk igazolna!
Kives 2024.10.02 23:14:20
@Del Pybala: én általában egyet szoktam érteni Veled, és emlékszem is, hogy mondtad milyen jó a srác.
Bevallom én nem ismertem őt, így nagyon kíváncsi voltam, hogy ismét egyetértés lesz e ... hát igen! :)
A Juventus ma este visszatér a Bajnokok Ligája versenyébe, amely idén első alkalommal már új rendszerben kerül lebonyolításra, így több mérkőzés vár a résztvevő csapatokra. Az augusztus végi sorsolás nyomán eldőlt, a Juventus mely ellenfelekkel küzd majd meg a továbbjutásért, hogy biztosítsa helyét…..
Kives 2024.09.17 21:09:10
@babo0410: Gregorionak eddig nem nagyon akadt védeni valója, de ez a lövés szerintem védhető lett volna. Kis aggodalmat keltett is bennem. Mintha csak maga alá esett volna, nem is vetődött. Azért reménykedem továbbra is.

Nagyon kíváncsi vagyok a továbbiakban. Mert nagyon úgy fest, hogy a védekező csapatok ellen még mindig nem vagyunk túl hatékonyak, sokkal inkább a támadó szellemű csapatokkal szemben. A legtöbb nagy csapat támadó szellemű, kíváncsi vagyok nagyon, hogy mire megyünk velük.
A Juventus tegnap hivatalosan is bejelentette Teun Koopmeiners érkezését, aki több hónapnyi várakozás után igazolhatott Torinóba, így érhető elégedettséggel és boldogsággal nyilatkozott első napján a klub csatornájának. "Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Ez egy régi álom volt számomra.…..
Kives 2024.08.29 18:00:10
@Evoken: ennyi hangzott el, hogy :
"Ha meg mindig hallegri lenne az edzo Koopnak eszebe se jutott volna ideigazolni..."
Ez annyira sértő vagy provokatív volt? Fentebb szóba került, hogy Motta és Koop beszéltek a támadójátékról, és mennyire szeretne támadni. Del Pybala megállapítása abszolút helytálló, mivel Allegri a védekezést erőltette.

Nem született volna 20-30 hozzászólás, ha ez a megjegyzés el lett volna engedve. Azt gondolom én.
Kives 2024.08.29 18:38:04
@Evoken: tocsog a gúnyban : ) ez jó ...
Hát nekem nem tűnt ennyire botrányosnak. :) Egy jót mosolyogtam és olvastam tovább.
A Juventus kedden jelentette be Francisco Conceição leigazolását, aki az FC Porto csapatától érkezett Torinóba, s a fiatal portugál játékos már rövid nyilatkozatot is adott a klub csatornájának. Francisco, isten hozott a klubnál. Most már a Juventus játékosa vagy. Hogyan érted magad az első napodon…..
Kives 2024.08.29 09:11:26
@DegerFaCan: Öregszünk sajnos. :(
Nekem nagyon úgy rémlik, hogy nemcsak nagyon jó focista volt, de emberileg is kiváló személy volt. Én nagyon drukkolok neki, hogy edzőként szép sikereket érjen el.
A fia pedig legyen nálunk nagyobb legenda, mint Ő volt! :)
Mozgalmas napokat él a Juventus, amely ma az ilyenkor szokásos sajtótájékoztató formájában mutatta be új igazolását, Pierre Kalulut, aki az AC Milan együttesétől érkezve igazolt Torinóba. "Az első érzéseim nagyon pozitívak, egy csodálatos csapatot találtam itt, amely nagyon jól fogadott. Ráadásul…..
Fabrizio Romano beszámolója szerint megvan a megegyezés a Liverpoollal, Federico Chiesa 13 millió eurós átigazolási díjért csatlakozik a vörösökhöz. A díjat további bónuszok emelhetik. A játékos négyéves szerződést kap, s a mai nap később Liverpoolba érkezik. Federico Chiesa azonnal igent mondott a…..
Kives 2024.08.29 07:38:06
@Joachim21: ez a lehetőség már az én fejemben is megfordult.
Talán kezdünk sokan lenni szélsők terén. De lehetséges, hogy ez egy terv: jövőre felmegy az áruk egy jól szerelő év után, és sokkal jobban kezdjük az átigazolási piacot.

@ggbuffon: olyan sokan nem elleneznék szerintem. Én sem. Bevallom én csak pár BL meccsen láttam tavaly a Dortmundban, de ott elég meggyőző volt. Ráadásul komoly csapatok ellen. Felőlem jöjjön nyugodtan.
Az olasz sajtó egymással egybehangzó állításai szerint a felek között végre valóban megszületett a megállapodás Teun Koopmeiners ügyében, s a holland középpályás a holnapi nap során teljesíti majd a kötelező orvosi vizsgálatokat Torinóban. A La Gazzetta dello Sport és mások mellett a…..
Kives 2024.08.27 12:01:53
@SuperTrezi: Abszolút! Elnézést.
Először egyébként a középpályán gondolkodtam, de nem nagyon ugrott be más.
DeLight meg még egész friss.
De valóban Van der Saar egy szerethető kapus volt.

De igazából a hozzászólásom a nagy kedvencemnek szólt, Davids! Micsoda karakteres egy játékos volt.

Bevallom nem sokat láttam Koopmainerst játszani, de nagyon nagy reményeim vannak felé.

HAJRÁ
Kives 2024.08.27 12:04:04
@SuperTrezi: Nekem is pont ilyen jó előérzetem van.
Valahogy én pont a BL -ben érzem ezt. Az a vízió van előttem, hogy a csoportból kicsit döcögve 2. ként jutunk tovább. De addig egész jól összeáll a csapat és 4 közé jutunk.
Kives 2024.08.27 12:15:27
@Rikoo: hoppá, milyen igaz. Néha még a múltban ragadok.
Köszi :)
A Juventus a Como elleni 3:0-ás hazai győzelemmel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban annak a Hellas Veronának az otthonába látogat majd hétfő este, amely ugyanilyen arányú, meglepetésszerű győzelmet aratott a Napoli fölött. Az augusztusi időszaknak megfelelően a Juventus kerete…..
Az olasz sajtó egybehangzó állításai szerint megszületett a megállapodás a Juventus és az AC Milan között Pierre Kalulu ügyében, s a francia védőjátékos a torinóiaknál folytatja pályafutását. A Juventus azt követően kényszerült új opciók felkutatására, hogy a védelembe kiszemelt Riccardo Calafiori…..
Kives 2024.08.13 19:49:49
@Rocky80: jó hasonlat! Pont ilyesmire gondoltam én is. Nehéz így pénz nélkül nyújtózkodni.
Ahogy fentebb írtam én is inkább az argentin vonalon gondolkodom mindig ... de seria A szinten nagyon jó brazilok voltak, ráadásul klubhűek is. Cafu nagy kedvencem volt pl.
Kives 2024.08.14 07:40:41
@gomorra21: ilyen balesetet inkább még hasonlatként se!

Belátom kicsit túlzóan írtam, de az akart lenni a lényeg, hogy érdemes lenne sas szemmel figyelni a dél-amerikai fiatal tehetségeket. Kaio Jorge nem jött be, ezt nem vitatom. De egyszer sem lehetne szerencsénk? Amellett, Kaio nem is került olyan nagy pénzbe, mint egy - egy nagyobbacska sztár leigazolása és magas fizetése.
Kives 2024.08.14 12:38:12
@gomorra21: Nem teljesen értek egyet veled, de ilyen ez a szurkoló fotel. Attól, hogy egy brazil nem jött össze nekünk, attól még más játékossal összejöhet. Nem? Igazán lehetne egyszer /de legyen inkább többször/ nekünk is szerencsénk.
Egyébként nem gondolnám, hogy az Udinese szintű csapatok csinálják ezt. A Real évek óta elég neves brazilokat húz elő a kalapból. Náluk pont, hogy bevált 4-5 brazil. Úgy rémlik most is megy oda egy tini, Endrik ha jól rémlik.

Egyébként akármelyik igazolásra rá lehet mondani, hogy rulettezés. Senki sem jós, hogy megmondja ki lesz jó és ki nem. Mindent felteszünk Koopmeinersre, és mi a garancia, hogy jó lesz. Vlaho, de akár Ronaldo sztori ... nem lehet tudni.

Én nagy potenciált látok a dél-amerikai fiatalokban. Ennyi. Sokkal jobban örülnék, ha olasz világverő csatáraink lennének, hidd el! Ahogy az régen mindig is volt. De sajnos most nem azt az időszakot éljük.
Beigazolódtak az olasz sajtó értesülései, a Juventus ma hivatalosan bejelentette, hogy Thiago Motta a zebramezes csapat új edzője, s a szakember 2027-ig érvényes szerződést írt alá a torinói klubbal. "A Juventus Football Club örömmel jelenti be Thiago Mottát az első csapat vezetőedzőjeként. A…..
Kives 2024.06.13 19:19:14
@gomorra21: megelőztél, pont ezt akartam írni én is: 20 - 25 évvel ezelőtt nem csak az olasz bajnokság, de a világ futball is sokkal jobb volt. Dugig voltak a csapatok világsztárokkal. Mai Real, vagy PSG, vagy a leggazdagabb kluboknál sem biztos, hogy fel tudom sorolni a kezdő tizenegyet, de nem is ismerem.
Régen egy Parma, Samp, Lazio teljes kezdőjét ismertem névről, egyéniségéről ... pedig nem volt 6-8 sportcsatorna. Aranylabda választásnál a top 50 -ből úgy volt az ember, hogy bárkié lehet olyan nagy sztár. Ma meg a top 10 -et olvasva is fintorgás van sok esetben.

Az olasz bajnokság pedig szerintem csak pehhes, hogy nem ide jöttek az olajosok. Premier ligában meg van 3, vagy 4? Nem is tudom pontosan. Büszkeség lehet szerintem az olasz ligának az, hogy már évek óta ott vannak az európai porondon. Tavaly 3 kupasorozatból 3 olasz döntős, idén is 2. Valamint 2020 -as EB egy szép olasz győzelmet hozott. Történelem és nagy múlt az még mindig van itt, szóval hajrá olaszok, hajrá JUVE!!!
Kives 2024.06.14 11:06:16
@Attilio79: nekem az az észrevételem, hogy a legtöbben nem előremutató következményekkel élnek, sokkal inkább azért örülünk, hogy nem Allegrivel lesz folytatás.

Egyébként abszolút igazad van: egyáltalán nem garancia a Bolognával elért eredménye. Ez egy teljesen lutri igazolás. De szerintem a lutri ugyanúgy benne lehet idősebb, nevesebb, tapasztaltabb edzővel is.

Én részemről örülök a váltásnak, remélem a legjobbakat, de természetesen értelmes keretekben nézve előre.

Hajrá JUVE!!!
Kives 2024.06.15 06:15:12
@Shyr Kahn: Tudor nekem is szimpatikus. Pláne, hogy Juve kötődés, így még jobban. Sok sikert kívánok neki bármerre legyen edző!
Régen elcsendesedett név, de nagyon megnézném újra Didier Deschamps -ot nálunk. Többször felmerült, hogy már leváltják a válogatott éléről, de még mindig ott van. Szóval ez egy darabig nem is opció. De Őt is nagyon kedvelem. Kíváncsi lettem volna, hogy a B liga után mire lenne képes a Seria A -ban a Juventussal.
Mirko Di Natale értesülései szerint az elmúlt órákban a Dortmund, a Liverpool és a Newcastle ismét érdeklődött Dean Huijsen helyzete ügyében. Jelenleg az Atalanta nem bonyolódott bele az ügybe az első puhatolózások után. A Juventus nem akar mindenképpen megválni a fiatal tehetségtől, de egy…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus ifjú támadója, Kaio Jorge hamarosan visszatérhet hazájába, mert a Cruzeiro tárgyalásokat kezdeményezett a torinói klubbal. A 22 esztendős brazil játékos 2021 nyarán csatlakozott a zebramezesekhez, ahol, részben egy súlyos sérülés miatt, nem tudta…..
Kives 2024.06.06 10:24:28
@gomorra21: Bevallom nem láttam előtte játszani. De felcsillant a szemem amikor írtak róla, hogy egy fiatal brazilt igazolunk.
Egyébként egyet értek, az argentin vonal jobban be szokott válni.
A Juventus a bajnoki szezon vége előtt két fordulóval felmentette Massimiliano Allegrit a csapat irányításának felelőssége alól, s azóta többször arról szóltak a hírek, hogy a felek nem tudnak megegyezni a szerződés felbontása tekintetében, miközben a klub megfelelő jogalapra hivatkozott. A mai…..
Kives 2024.06.04 12:46:51
@OneT: +1
@Del Pybala: én általában egyet értek veled ... most is !!!

@MarcoT: akárcsak veled. Pontosan erről van szó.
A Corriere Torino beszámolója szerint ezen a héten Cristiano Giuntoli egyeztetést fog tartani a vezérigazgatóval, Maurizio Scanavinóval, a cél pedig a játékospiaci büdzsé meghatározása. A pletykák szerint a klub körülbelül 40 millió eurót költhet majd igazolásokra, azonban ez az összeg nem…..
Kives 2024.05.28 21:44:20
@Rikoo: szerencse az nagyon ránk fér.
Valóban Zhegrova neve felmerült már. Nem láttam sokat játszani, de whoscore szerint a Lille legjobbja volt idén. Akár jó is lehet. Ha jön
A Sportitalia munkatársának, Alfredo Pedullànak nyilatkozott nemrégiben Maurizio Sarri, s a nyilatkozatban felmerült a mester egyik legnagyobb visszhangot keltő kijelentése az edzhetetlen csapatról, de Thiago Motta esetleges érkezéséről is elmondta a mester a véleményét. „Soha nem mondtam olyat,…..
Kives 2024.05.27 07:27:57
@ggbuffon: a kutyánál azért sokkal több szurkolónak hiányzik/hiányzott.
Az első 5 évében 4-szer az év olasz csapatába választották, egyszer pedig az év seria A játékosának.
Az első 4 évében stabilan megvoltak a 30+ mérkőzésszámai is. Az utolsó 2 évben valóban sok volt a sérülése. Viszont látszott a különbség a támadásokon amikor a pályán volt. De ez az én véleményem.
Nem kötekedni szeretnék, mert tudom, hogy nagyon megosztó volt az Ő megítélése. Csak te fentebb már annyira ragaszkodtál a kész tényekhez, akkor gondoltam megosztom ezt veled.
A Juventus a Bologna elleni mérkőzés utolsó szakaszát alaposan megnyomta, és az ellenfél hibáira is alapozva végül sikerült döntetlent elérnie Bolognában, a mérkőzés után pedig Kenan Yıldız a DAZN műsorában osztotta meg gondolatait. „Melyik a szebb gól, ez vagy a Frosinone elleni? Egyáltalán nem…..
Kives 2024.05.22 08:42:19
@Ppoppszi: Először is köszönöm a választ!
Távol álljon tőlem ilyesfajta Istenkáromlás. :) Hogy őszinte legyek Del Piero nem csak a Juventust szerettette meg velem, de a futballt is. Én addig nem is néztem focit tévébe, míg meg nem láttam Őt játszani. Nálam Ő az aki a labdarúgásból mindenféle jót jelent.
Talán kicsit ezért is szimpatizálok Yildizzel, mert nagyon sokszor említi Del Pierot mint példaképét. Első komolyabb góljánát is neki ajánlotta a nyelvnyújtással. /ha jól emlékszem/ és ahogy írtad is: visszafelé is így van, azaz Del Piero is jó véleménnyel van a srácról.
Arról már olvasgattam, hogy tényleg kiszorította Baggiot, de a mezszámokkal nem voltam képben. Köszönöm még egyszer!
Kives 2024.05.22 08:46:10
@Ethan Hunt: Neked is köszönöm a választ!
Az nem volt meg, hogy utódjának szánták e, vagy hosszabb távon esetleg mellé. Nem is tudom, hogy mi a jobb. Hogy így alakult, vagy ha együtt maradtak volna. De hasonló kreatív játékosok voltak mindketten. Talán jobb, hogy külön folytatták. De az biztos, hogy csodálatos ahogyan Del Piero folytatta. :)

Milyen jó ezekről nosztalgiázni! :)
Kives 2024.05.24 08:23:09
@OneT: Persze ez nyilvánvaló, hogy nagy jelentősége van. Nem is írtam olyat, hogy ne lenne. Csak valahogy arra próbálok célozni, hogy ne úgy kezeljük a 10 mezt, hogy a következő aki megkaphatja az legyen Del Piero, Baggio, Totti féle szuper tehetség.
Lássuk be erre mostanában nem csak nálunk, de a legtöbb csapatnál is kevés az esély /bár ne így lenne!/
Pont ezt a terhet kéne levenni a játékosról, aki meg sem közelíti most ezeket a legendákat, de attól még lehet egy szimpatikus és emblematikus játékosa a jelenlegi csapatnak. A jelenlegi csapatnak, amelyre most nagyon - nagyon ráférne a Juve szív, a Juve család hangulat.
A Juventus teljesítette céljait, amelyeket erre az idényre a klub a csapat elé tűzött: a zebramezesek ott lesznek a Bajnokok Ligája következő kiírásában, s a szerdai döntőben győzelemmel zárták az Olasz Kupa fináléját is. A döntő utolsó pillanataiban azonban Massimiliano Allegri a pálya szélén,…..
Kives 2024.05.20 22:01:15
@MdewC: Megegyezik a véleményünk. Szerintem is sokkal jobb és kreatívabb játékos Dybala. Nagyon szép dolgokra képes a labdával és nem is önző.
Szerintem Vlahoval is nagyon jó párost alkottak abban a kevés időben amíg együtt játszottak. Dybala tudott jó labdákat adni.

Csak hát a sok sérülések ...
Kives 2024.05.20 22:06:10
@Direct_01: egyet értek!
100 millákat simán kifizetnek az angol csapatok egyszezonos játékosokért. Minden cent nagyon kell, ne jótékonykodjunk.
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, akinek az Olasz Kupa döntőjében mutatott magatartása összeegyeztethetetlen a klub értékeivel. "A Juventus bejelenti, hogy menesztette Massimiliano Allegrit a férfi első csapat vezetőedzőjeként…..
Kives 2024.05.18 18:04:42
@Evoken: nem veszem offensnek. Nem bántasz meg vele, ha kineveted a véleményem, vagy hogy bajnoknak nevezek VB, EB, BL, EL nyertes játékosokat. Vállalom.

Érdekes, hogy magyarázatot vársz tőlem arra, hogy a blogon miért cserélné ki a fél csapatot sok szurokló. Láttál tőlem valaha ilyen kommentet? De ahogy olvasni szoktam ezt inkább az Allegri pártiak írják. Szóval máshoz intézd a kérdést.

Ne haragudj, de kihagyom azt, hogy tételesen magyarázkodjak neked. Egyébként is egy hosszabb véleményből kiragadsz egy mondatot és kineveted. De ne vedd offense -nek!
Kit raknék ebbe vagy abba az évbe ez egy teljesen felesleges párhuzam. Leegyszerűsítem a pontról pontra magyarázkodást: a top 6 csapat után mindenkinél jobb, drágább, és minőségibb játékosaink vannak? Én buta, ostoba szurokló úgy gondolom igen. Akkor miért védekezünk és alibizünk ellenük??? Pontról pontra, a jelen idényben.
Tisztelettel,
Massimiliano Allegri a Juventus győzelme után a Sport Mediaset számára nyilatkozott, s a mester elmondása szerint egy erős csapatot hagy hátra Torinóban, ha távozna. „A Juventusnál a győzelem az egyetlen dolog, ami számít. Nagyon boldog vagyok a srácok miatt, jó munkát végeztek, boldoggá tették a…..
Kives 2024.05.16 10:41:03
@SuperTrezi: a munkásságát figyelmen kívül hagyva ...
Nálam mindenfajta tiszteletet elvesztett, hogy másodjára is lehúzza "szeretett" klubját egy évig.
Kives 2024.05.16 11:25:46
@Rikoo: szép, hogy az Exor ennyi profitot ért el. De azt mind tudjuk, hogy ez nem a klubra lesz elköltve. Viszont lehet, hogy Allegri bére oda ment volna, vagy mások béreire.
De kis ember vagyok én ehhez, nem látok bele.
Nyilván nem kell jótékonykodnia, persze. De mehetne akkor más csapathoz. Úgy tudom a kettő kiárja egymást.
Számomra ez nem szimpatikus, ennyi. :)
Massimiliano Allegri a római döntetlen után a DAZN munkatársainak értékelte a mérkőzést, és már a Salernitana elleni meccs fontosságáról is beszélt. „Kockáztattuk ma a meccs elvesztését, egy olyan meccs elvesztését, amit nem tudtunk megnyerni, különösen a második félidőben, ahol több kedvező…..
Kives 2024.05.06 14:35:56
@juve2121: Azért az is erős egy kicsit, hogy ez a csapat, vagy keret szar játékosokból áll.
Locatelli és Chiesa EB győztes olaszok, Kostic EL győztes, Vlaho majdnem gólkirályként jött, Rabiot VB győztes, Bremer talán év védője volt.
Én sem értek a focihoz, ezt elismerem. De én nem gondolnám ezt kakinak. Nem arra gondolok, hogy 20 ponttal kellene a bajnokságot vezetnünk. De igenis kellene a kis és középcsapatokat gólokkal verni, igenis kellene, hogy valamiféle focihoz hasonlót lássunk, kellene felállást váltani néha, nem egy ötlettelen fussatok bolondok mérkőzést lenyomni hétről hétre, évről évre.
Gondolom én, de én sem értek hozzá. Csak egy gondolat.
Kives 2024.05.06 14:40:22
@Rikoo: Jól összefoglaltad ezeket a csapatokat, le a kalappal.
Én mostanában az Arsenal példáját irigylem, ezt a példát szerettem volna nálunk is látni.
Arteta átvett egy fiatal, tehetséges csapatot. Évek alatt szépen összeért a csapat, szép lassan jöttek fel a tabellán évről - évre. Mostanra pedig egy nagyon szép focit játszó sikerekre éhes /és esélyes/ csapat lett belőlük.
Persze van még csiszolni való, de öröm nézni őket. Ezt szerettem volna, ha ez történik itt a 3 év alatt!
A mai nap folyamán Romeo Agresti több játékos kapcsán is friss és feltehetően megbízható értesüléssel szolgált, az egyik ilyen játékos Dean Huijsen, és az újságíró szerint a Juventus nem következő évben számít a fiatal védőre, hanem 2025 nyarától számol a jelenleg mindössze 19 éves spanyol…..
Kives 2024.05.02 07:57:40
@Shyr Kahn: Teljesen egyet értek veled Ruganival kapcsolatban. Számomra abszolút szimpatikus, hogy évek óta szó nélkül tűri a padozást és készen áll szinte mindig.
Még egy dolgot kiemelnék vele kapcsolatban: nagyon jó irányítónak tartják. Itt a blogon is, és más forrásokban is olvastam, hogy nagyszerűen irányítja a hátsó vonalat, és van esze a játékhoz. Én mindenképpen kívánom neki, hogy az említett 32-33 éves korára egy meghatározó védő legyen nálunk. A kisebb és közép csapatok ellen pedig állandó kezdő.
Kives 2024.05.03 07:14:15
@Shyr Kahn: egyet értek, hogy nagyon szerethető és Juventino Morata, de én nem szeretném, ha visszatérne... legalábbis a kezdőbe nem.
Sok Atletico meccset nézek minden évben, valóban nagyon szép az idei statisztikája, de úgy gondolom sokkal inkább a csapat érdeme a sok gól. Nagyon sok helyzetet kihagy és lassú is. A Dortmund elleni párharc egy jobb csatárral helyette simán nyerhető lett volna.
Idén nagyon jól jött ki neki a lépés, jókor jó helyen, a tőle megszokott lesipuskás gólok jöttek, kedveljük és Ő is minket ... viszont én inkább egy fiatal feltörekvő játékosban gondolkodnék. Aki gyűjtse szépen a meccs perceket, legyen a jövő építve, legyen új Juventino.
Nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem olyan egyszerű találni egy új fiatal tehetséget.
De hátha Giuntoli meglep bennünket. Egyébként én Morata helyett inkább megtartanám Soulét.
Ugyan Itália már nem képviseltette magát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, az olasz csapatok nagyszerűen teljesítenek a kisebb európai kupasorozatokban, s ennek köszönhetően eldőlt, hogy bizonyosan öt olasz résztvevő vághat majd neki a Bajnokok Ligája új, átalakított kiírásának. Az Európa-liga…..
Angelo Di Livio a minap a SportItalia számára nyilatkozott a Juventus jelenéről és jövőjéről, és az Öreg Hölgy soldatinója szerint a keret több játékosa érinthetetlen kellene legyen. „Ha a Juventus ismét versenyképes akar lenni, akkor Federico Chiesa, Dušan Vlahović Vlahovic, Gleison Bremer és az…..