Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kives

0 bejegyzést írt és 210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan Itália már nem képviseltette magát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, az olasz csapatok nagyszerűen teljesítenek a kisebb európai kupasorozatokban, s ennek köszönhetően eldőlt, hogy bizonyosan öt olasz résztvevő vághat majd neki a Bajnokok Ligája új, átalakított kiírásának. Az Európa-liga…..
Angelo Di Livio a minap a SportItalia számára nyilatkozott a Juventus jelenéről és jövőjéről, és az Öreg Hölgy soldatinója szerint a keret több játékosa érinthetetlen kellene legyen. „Ha a Juventus ismét versenyképes akar lenni, akkor Federico Chiesa, Dušan Vlahović Vlahovic, Gleison Bremer és az…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Kenan Yıldız válhat a megújuló Juventus arca, ezt pedig a klub a 2028-ig érvényes hosszabbítással erősítheti meg. A lap szerint a felek már megegyeztek a hosszabbítás tekintetében, a bejelentés pedig a BL-szereplés bebiztosítása után történhet meg, vagy…..
Kives 2024.04.18 08:14:26
Jó reggelt!
Nekem némiképp eltérő a véleményem, remélem nem bánjátok, ha megosztom veletek. Érdekel mit gondoltok róla, vagy hátha új gondolatokat ébresztek.
Nem gondolom, hogy feltétlenül ki kellene érdemelni a 10 -es mezt. Sajnos akkoriban még nem néztem labdarúgást, nem tudom mennyire kiérdemelve kapta meg pl Baggio, vagy a legendánk: Del Piero meg a 10 mezt. Nagyon korán, nagyon fiatalon viselték. De mondjuk Tevez sem tett sokat a klubbért amikor megkapta a mezt, igaz ő már nem volt fiatal és máshol bizonyított.
Én úgy gondolnám ez egy gesztus, vagy remény a klub részéről. Kapja meg egy szerethető játékos hátha legendává válik.

@Pavel1988: egyébként tényleg vezérek kellenének nekünk. Nem a mezszám jelenti, hogy valaki legenda legyen nálunk. Buffon, Chiello ... Del Pierot sem azért szeretjük ennyire, mert Ő volt a 10 -es... hanem mert Ő DEL PIERO!!!

Megint sokan nem fogtok egyet érteni velem, de nálam utoljára Dybala érdemelte ki. Talán 3 év után kapta meg a 10 -es mezt. Addig minden évben az év legjobb olasz csapatába választották.

Remélem, ha Yildiz megkapja, akkor szép karriert fut be, és közben találunk mellé vezéreket! Remélem újra lesz egy szerethető csapatunk és játékunk.
Kives 2024.04.18 09:17:33
@alexGicamo: Szia!
Köszönöm!
Hosszú véleményemből az lemaradt, hogy én hasonlóképpen megértem a Ti nézőpontotokat. Talán az elmúlt évek hatására nincsenek már különösebben nagy elvárásaim, sokkal inkább remény, hogy újra lesznek nagy játékosaink.
Én a Ti meglátásotokat a mezre és nem a mezszámra tenném át. Sokkal jobban örülnék, ha a Juve mezt érdemelnék ki a játékosok!
A Juventus elveszítette a pert, amelyet egykori játékosa, Cristiano Ronaldo indított a klub ellen, s így csaknem 10 millió eurót, valamint az összeg kamatait köteles fizetni a portugál támadónak. A Sport Mediaset beszámolója szerint a döntőbíróság szerdán hozott döntése értelmében a Juventus 9.7…..
Kives 2024.04.18 08:55:01
@delpi0823: Egyet értek veled! Nem csak Dybalától és nem csak a 11 és szabadrúgásokat vette el, de kb mindenkitől minden helyzetet.
Tudvalevő persze, hogy ő egy ilyen játékos. Mindig mindent rá kell kijátszani, de a Juve család, a Juve csapat összetartása erősen megbomlott ekkor.
A Tuttosport hasábjain olvasható Fabrizio Ravanelli nyilatkozata, aki beszélt a hétvégi torinói derbiről, illetve a Juventus ikonja a nyári mercato kapcsán is megfogalmazott egyes elvárásokat. „A derbit a megfelelő koncentrációval kell kezelni, és nem szabad figyelembe venni a tabellán látható…..
Kives 2024.04.12 08:57:41
@Shyr Kahn: +1
@delpi0823: +1
Ha jól emlékszem tavaly minden európai kupasorozat döntőjében volt olasz csapat. Sajnos egyik sem nyert, de látható, hogy van azért erő a Seria A -ban.
Marco Tardelli véleményezte a Juventus aktuális helyzetét a La Stampa munkatársának, s az egykori középpályás kiemelte Dušan Vlahović fontosságát. „Ha az Öreg Hölgy nem kvalifikálja magát a BL-be, az igazi sport- és pénzügyi dráma lenne, és számomra úgy tűnik, hogy az üldözőktől számított…..
Kives 2024.04.05 18:43:36
@gomorra21: :D :D :D :D ez jó volt!!! :D
A Juventus egykori játékosa, Angelo Di Livio is megszólalt a mély hullámvölgybe került zebramezes csapat jelenlegi helyzetével kapcsolatosan, s határozott ötlettel szolgált az új edző személyét illetően. "Ha figyelembe vesszük mindazt, amit a szezon második felében műveltek, senkinek a…..
A Juventus holland tehetsége, Dean Huijsen, aki a szezont kölcsönben az AS Roma kötelékében tölti, végül nem Hollandia, hanem Spanyolország nemzeti csapatát választotta, s első alkalommal kapott meghívót az U21-es csapathoz. A La Gazzetta dello Sport munkatársa arról kérdezte a fiatal játékost,…..
Kives 2024.03.21 16:33:44
@gomorra21: ++
@Shyr Kahn: ++

Abszolút egyet értek.
Andrea Cambiaso nemrégiben a La Gazzetta dello Sport munkatársának nyilatkozott múltjáról, példaképeiről, illetve azt is elmondta, melyik játékos mezét viselte gyerekként először. „A szerepköröm? Szélsőhátvéd vagyok, de szeretek a pálya közepe felé elmozogni. Mivel a szélen futballozok, szeretek…..
Kives 2024.03.11 08:37:24
@Gaben Smith: Teljesen egyet értek.
Korábban már én is hangot adtam hasonló véleménynek, ha nem is ezekkel a szavakkal.
A sajtóban Maurizio Sarri és Luciano Moggi egymásnak üzenget, miután Luciano Moggi nem volt rest és nyilatkozatában Maurizio Sarri torinói évadjáról is beszélt. „Válasz Luciano Mogginak? Nehezen tudok megfelelő választ adni egy olyan személynek akit eltiltottak a futballtól.” - számol be az edző…..
Kives 2024.03.11 08:32:20
@Ethan Hunt: +
Én is egyet értek!
A Juventus az Atalanta együttesét fogadja az olasz bajnokságban, s a torinóiak mestere, Massimiliano Allegri nyilatkozott a mérkőzést megelőző szombati sajtótájékoztató alkalmával. "A szezonnak ehhez a szakaszához érve a pontok nagyon fontosak, pontokat kell szerezni a cél eléréséhez, s egy olyan…..
Kives 2024.03.11 08:31:24
@Wizzurah: :D :D :D :D ez óriási duma volt :D :D :D
A Juventus a Frosinone csapatát fogadta, s Dušan Vlahović révén gyorsan megszerezte a vezetést, azonban a vendégcsapat Cheddira és Brescianini találataival még az első félidőben fordítani tudott. A zebramezesek így ismét futhattak az eredmény után, s ennek eredményeként Vlahović még a szünet előtt…..
Az olasz és az argentin sajtó értesülései szerint nem csupán Európában figyeltek fel a szezonban nagyszerű formát mutató Matías Soulé teljesítményére, s a szaúdi bajnokságban szereplő Al-Ittihad 30 millió eurós ajánlatot tett a tehetséges játékos megszerzése érdekében. A 20 esztendős támadó…..
A Juventus folytatja a jövő csillagainak felkutatását, s olasz és argentin hírforrások szerint megszületett a megegyezés, az ügy az utolsó részletek elsimításánál tart, így a torinói klub hamarosan leigazolhatja az argentin labdarúgás legújabb csodagyerekét, a mindössze 14 esztendős Francisco…..
Kives 2024.01.26 14:17:52
@Attilio79: Üdv!
Abszolút egy véleményen vagyunk.
Én már nyáron is írtam néhány átigazolási cikkhez, hogy sokkal nagyobb hangsúlyt kéne fektetni a "csodagyerekek" elhappolásába. Én nem csak 1 kikiáltott tinisztárt hoznék el Dél-Amerikából, hanem akár 10 -et is.
Kiváló példa Pogba. Vele semmire sem megyünk már, értéke sem lesz. A fizetéséből bőven lehetne venni névtelen srácokat, fizetésük szinte semmi.
Jól mondod: bukás szinte semmi, viszont, ha a 10-15 srácból lesz akár 1 db szupersztár, már megérte. De legyen 2 vagy 3. Akkor meg aztán nagyon jók vagyunk.

Tetszik, hogy nyitunk a fiatalítás irányába.
A Juventus magabiztos teljesítményt nyújtva, gólzáporos, 6:1-es győzelemmel vette az Olasz Kupa nyolcaddöntőjét, s a ma esti negyeddöntőben a Torinóba látogató Frosinone együttese lesz az ellenfele. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a párharc győztese a már két mérkőzéses rendszerben…..
Kives 2024.01.11 20:57:36
@LacaGLJuve: vagyunk azért :) De én mindjárt lefekszem és a kényelmes ágyból nézem.
Kíváncsi vagyok én is. Hajrá hajrá!
Szép estét Mindenkinek!
A Juventus a Salernitana ellen a meccs végére hagyta a végső döfést, amelyet Dušan Vlahović adott a házigazdáknak, miután a Juventus a második félidő derekán kiegyenlített, majd emberelőnyben harcolhatott a győzelemért. A szerb csatárt a DAZN kapta mikrofonvégre, s azt kérdezték, mennyire érzi…..
Kives 2024.01.08 09:09:06
@Rocky80: persze jogos, de ez egy - két alkalommal úgy jön le, mintha előre védenék magukat. Pont így nem feltétlenül kell mindent kiadniuk magukból, mert akkor szezon végén lehetünk akár 3. vagy 4. is, és szarul játszani.
Nekem az lenne a leghitelesebb, ha azt nyilatkoznák: igen beleadunk mindent, mert az első hely a cél.
De lehet, hogy csak én szeretném ezt hallani. :) De én nem értek ehhez a diplomatikus beszédhez.

@venember83: persze az más dolog, ha megint elvennének pontokat tőlünk. De akkor is lehet mondani, hogy megnyertük.
Kives 2024.01.08 09:37:28
@MarcoT: megegyezik a véleményünk. Pont így gondolom én is.
A Juventus a Salernitana otthonába látogatott, s borítékolható volt, hogy egész más mérkőzés vár a zebramezesekre a csütörtöki 6:1-es diadal után. A házigazda már az első félidőben előnybe került, s egészen az utolsó percekig kellett várni, hogy a Juventus bebiztosítsa a győzelmet, s ezzel begyűjtse…..
Kives 2024.01.08 07:18:40
@west30: Üdv!
Egyet értek! Szerintem akkor is érdemes lenne a fiatalokat játszatni, ha nem feltétlenül jobb képességűek. Ez az év pont megfelelő lenne a fiatalok beépítésére, tapasztalat gyűjtésre.
Mindenesetre örülök, hogy páran azért megkapták a lehetőséget, és jól teljesítenek.
Reménykedem, hogy többen is meghatározó játékosokká fejlődnek!
A tavalyi szezont lényegében teljesen kihagyó Paul Pogba csereként lépett pályára a Bologna elleni hazai bajnoki mérkőzésen, s szerepet vállalt a a Juventus egyenlítő találatával záruló támadásban. "Nagyon boldog vagyok, hogy visszatértem a pályára, s azt tehetem, amit szeretek. Segíteni akarom a…..
Kives 2023.08.28 14:37:30
@Pogboom: nem tudom más, hogy van vele de nálam egy unszimpátia nem múlik el csak úgy, hogy eltelik pár év. Valamint szerintem nem beszélt Pogba félreérthetően. Legalábbis számomra. Iling Pogbával együtt állt be. Lehet azért nem tudtak a többiek addig előre passzolni. :) De Pogba beállása előtt is volt gól, csak pehhes volt, és les lett.

@Rikoo: Sajnos egyet értek veled ... a jelenlegi középpálya nem üti meg a Juve szintet, és valóban nincs vezéregyéniség, karakter, tökösség.
Kives 2023.08.28 18:02:49
@Pogboom: remélem nem haragszol, ha nem keresgélek számodra 7 évvel ezelőtti cikkeket.
Számomra nem volt szimpatikus ahogy távozott, de a Manchester eltöltött idők alatt sem úgy viselkedett, mint egy profi labdarúgó.
De ez az én véleményem. Én azzal kezdtem elfogadom, hogy számodra szimpatikus. Kérlek fogadd el, hogy számomra nem az. Ennyi.
Kives 2023.08.28 18:04:09
@SuperTrezi: Morata játéktudása olyan amilyen, de szerintem is egy szimpatikus személyiség. :)

Lukaku, ha tényleg Roma ... akkor már ketten örülünk! :)
A La Gazzetta Dello Sport több Juventus vonatkozású pletykát megosztott ma, az egyik szerint a Juventus szeretné meghosszabbítani Federico Chiesa szerződését, mivel az aktuális kontraktus 2025 júniusában lejár. Federico Chiesa szeretne maradni, azonban a milánói sportlap szerint 7 millió eurós bérre…..
Kives 2023.08.25 10:45:29
@FAF: egyet értek!
Ráadásul nem is egy teljes csapatról beszélünk. Az állandó kezdőbe talán 3-4 új embert kellene/lehetne beépíteni. De bőven lehetne többet is, ebben a helyzetben.
Kives 2023.08.25 13:27:21
@Freddydread1985: nekem személy szerint nagyon tetszik a szubjektív véleményed, az utolsó kérdésed még inkább. Szeretnék is válaszolni!

Bár lennének olyan csodatinik itt is akiket soroltál!!! Újra és újra elmondom, hogy mennyire hiányzik ez a jelenlegi Juvéból. Amikor beleszerettem a csapatba /még a 90-es években/ rengeteg fiatal jött, akikből legendák lettek, azt hiszem nem kell sorolni. Bezzeg most ...
Abban is teljesen egyet értek, hogy játéklehetőség kell. Amikor lesoroltak a B ligába. Marci és Chiellini nem voltak nagy tehetségeknek kikiáltva, de sok - sok játékkal legendák lettek. Egyébként a mostani Arsenalban is ez volt szerintem. Saka, Martinelli, Odegard ... pár éve nem ment még így nekik. De szépen lassan felvették a tempót, és most gyönyörű focit tesznek le az asztalra.
Tehát ezen az analógián én szépen beépítenék pár fiatalt.

Egyébként tartom azt, hogy 3-4 fiatal beépítését még elbírná az idei év. Hátul: Bremer, Gatti, Danilo rutinosabbak +1 fiatal itt beépülhet. Közép: Rabiot, Kostic már sok tapasztalattal bír, Pogbát csak úgy megemlítem, de itt +2 fiatal. Elöl: Chiesa, Vlaho, Milik +1 fiatal csere.

Akkor az utolsó kérdésedre: Allegri helyében és őt ismerve, nem mernék kockáztatni. Edzőként fel kell mutatni valamit a rossz évek után.
Viszont a vezetőség helyében kockáztatnék. Úgy érzem kockáztatni is kell most. Öreg sztárokkal csak foltozza a lukakat. Drága megoldás is az idős "rutinos" neveket hozni. Vagy egyáltalán nem is hoznak megváltást, vagy csak 1 max 2 évre megoldás, és ugyanott van a csapat. A fiatal olcsó, ha nem válik be nincs nagy veszteség, lehet cserélni. Ha meg beválik, akkor hosszú évekre nagy megváltás, vagy nagyon jó pénzt hoz.
Kives 2023.08.25 14:40:29
@Freddydread1985: Köszönöm szépen!
A Seria - A -ra valóban nagyon ráférne egy felfrissülés. A 90 -es években a világ elitje focizott itt a többi ligábak csak 1-2 kiemelkedő csapat volt /Barca-Real, Man.U., Bayern/ ... ahh a régi szép idők.
Amikor még a Fior, Parma, Milan, Inter, Roma, Lazio, JUVE közül bárki lehetett bajnok.
A Juventus magabiztos teljesítményt nyújtva aratott 3:0-ás győzelmet az Udinese otthonában az olasz bajnokság nyitó fordulójában. A klub egykori igazgatója, Luciano Moggi a Radio Bianconera riporterének nyilatkozva értékelte a pályán látottakat. "Nem szabad túlértékelni az udinei győzelmet, hanem…..
Kives 2023.08.24 20:12:28
@Leram7: őt én is szívesen megnézném. Amikor akar játszani akkor igazán ügyes dolgokra képes.
Viszont nem igazán szimpatikus amit most művel az Atleticoban.
Az átalakuló Juventus egyértelművé tette Leonardo Bonucci számára, hogy nem számol vele a következő szezonban, így a veterán védőnek új csapat után kell néznie, s sajtóértesülések szerint megkezdődtek az egyeztetések az Union Berlinnel. A 36 esztendős Bonucci kikerült Massimiliano Allegri…..
Kives 2023.08.15 12:17:09
@Thuglife!: Teljesen egyet értek!
Számomra is érthetetlen ez a fordított arányosság. A fiatalokra meg meg vannak sértődve, hogy kiszorítják őket.
Samp és Pirlo csapata nagyon jó példa, hogy is lehetne /kellene/. Pedig elég sokat játszott együtt egy igazi legendával, akiről példát vehetne: Buffon visszament egy B ligás Parmába. Nekem ez pl nagyon szimpatikus volt.