Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erbenagy

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lestár Ferenc a doktornő munkatársát is fojtogatta, mert nem adott neki bianco lepecsételt recepteket, elítélt bűnöző. A visszaeső, már egy 2014-ben elkövetett esetért büntetőeljáráson tettlegességért elítélt álorvosról törvényszéki megerősítéssel a Bors, a lejárt működési engedélyéről a cikkem…..
erbenagy 2022.04.03 17:50:38
@Jogálom 2.0:
Igen érdekes egy társaság ez lehet hogy egy picit jobban utána kéne nézni ezeknek az embereknek. Dr? Grécs szerintem nem doktor a neve egy négy évvel ezelőtti pályázaton nem doktor hanem mentőápoló szerepel. Csak be kell írni a keresőbe higy (Grécs László pályázat). A Facebook lapján össze vissza vannak írva az el végzett egyetemek és főiskolák olyan mennyiségbem amit lehetetlen elvégzezni. Ezen kívül nem túl valószínű az sem hogy egy Dr elvégez 2020 ban egy mentőápoló iskolát elég gyanús dolgok ezek. Sajnos egy ismerőstől hallottam aki ott dolgozott tele van az ügyelet szakképzetlen emberrel sőt vezető beosztásban is dolgozik ilyen ember. Nagyon jó a cikk gratulálok a blog írójának és várjuk a folytatást szerintem még egy picit kutakodik az író találni fog még érdekes dolgokat.. Várjuk a további updateket mert ez tényleg egy kuruzsló banda...
erbenagy 2022.04.03 20:23:07
@Jogálom 2.0:
Még egy kis bennfentes információ...
A kifizetések ennél a cég csoportnál bizonyos cégeken keresztül történik Non profit vállalkozások. 2021 ben Nav vizsgálat is folyt nevezetesen a Nexus nonprofit Kft ellen arról nincs infó milyen eredménnyel. De azóta is költségtéritessél fizetnek a dolgozók nagy részének természetesen úgy hogy nincs semmilyen költség elszámolás. Érdemes utána nézni ennek is mert állandóan változtatják a cég neveken. Ringer medical nonprofit Kft Nexus nonprofit Kft Nexus alapítvány. Ezeket is egy most is ott dolgozó kolléga osztotta meg velem..