Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FixedXHungary

23 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolhatod, hogy Stark nélkül unalmasan telik az idő, de kicsit sem lesz igazad. Az újonnan összeverődött világbéke kommandó ugyanúgy befoltozza az üres hétköznapokat, mint korábban Tony, annyi talán a különbség, hogy kevesebb "meeting" van, amit egy pohár mellett töltünk... Van meló bőven, pedig…..
Fixed X Hungary A hazai helyzet 2018.07.19 13:08:03
Jó! Jó dolog ma Budapesten bicó boltba járni! Nem csak azért, mert a saját nyáladon csúszol el, amikor kézzel tapintható közelségbe kerülsz egy csodacuccal, hanem mert emberileg is helyén van a dolog. Tudod például szívesen megyek a Mester utcába, ahol eleve a kávéillattól jólesően arconvágva mindig…..
Ó..., már megint... Tulajdonképpen Tony-val sehogy, semmilyen körülmények között nem érdemes épeszű akciókról beszélni..., mondjuk főleg azért, mert nála nincs olyan. A tavalyi emlékezetes lidérckergetés óta volt pár kisebb szösszenet, amolyan rövid kergetőzés, de tudom, ha felhív, akkor valami más…..
Fixed X Hungary Téli hullámok 2018.01.29 13:23:15
Eleve nem vagyok egy nagy blogger, de hogy hónapok óta nem evett ide a fene, az is csak megerősíti, hogy szóvá kell tennem bizonyos hullámvölgyeket, amivel a téli szezonban találkozom. Arról van szó, hogy van ez a bő 3-4 hónap, amikor minden összefog ellened, nehogy kedved legyen már megmozdulni,…..
Fixed X Hungary Okos(ság) 2017.10.16 12:33:45
Szóval van egy olyan téma, amiről mindenképp írni érdemes, de minimum csacsogni egy kicsit róla egy sör..., vagyis egy spenótos turmix mellett..., ez pedig az óra! Na jah, biztos mindenkinek van már, de bevallom őszintén, hogy én is csak 2 éve élek/edzek vele. Ez a poszt nekem szól, vagyis a 2 évvel…..
Nos..., ugyan most nem a 152. emeleten ücsörgök, de kavarognak a fejemben az élmények, gondolatok, ötletek, tervek. Vagyis egyelőre tervek még nincsenek, mert hát azért ülltem ki ide bámulni a csillagokat, hogy legyenek. Meg aztán végre hivatalosan be is rúghatok, mert kemény vagyok még mindig, mint…..
Szóval volt tavaly az az 5i50-es verseny, az első ilyen távú versenyem és arra emlékeztem, hogy atom élmény volt és óriás menés, így amikor posztolták Mukiék a BudapestMan-t, úgy voltam vele, így nyár végén ez milyen fasza lenne, szóval bele is ugrottam. Kis levelezés eredményeképp Mukiék…..
Hát..., mivel a nagyatádi versenyre mindenképp szerettem volna felkészíteni a jelen lévő szurkolóimat, benne főleg szüleimet, így a soron következő BudapestMan esetében is fontos tisztázni pár dolgot.  Miért? Azért mert amíg Nagyatádon fél napon keresztül mész, addig a BudapestMan-on bőven 3 órán…..
A 152. emeleti teraszról nagyon más az esti város képe. Innen fentről elsimulnak az élet mikró küzdelmei és a magasság elsimítja a hibákat..., szép, már-már csodaszép, valami mégsem hagy nyugodni. Az, hogy újra itt vagyok nem jelent mást, mint hogy Tony megint kitalált valamit, vagy bevállalt valami…..
Fixed X Hungary Edzés + kaja 2017.07.25 23:14:44
Ez a második évem, amikor nemcsak tudatosan edzem, hanem tudatosan is kajálok, ráadásul úgy, hogy mind az edzés, mind a kaja és így a bevitt tápérték egyensúlyban legyen. Nos, ha olyan hülye vagy, hogy fixivel menj neki egy ironman-nek, akkor például kishazánk egyik, ha nem A legjobb edző gárdája,…..
Közeleg a nagy nap..., gyakorlatilag hónap végén van a hosszú távú ironman Nagyatádon. Hazai versenyről lévén szó, van esély rá, hogy édesanyám és édesapám is ellátogat, hogy szemtanúja legyen az önsz*patás csúcsának és mivel élőben még nem láttak szenvedni, mindenképp össze kellett szednem pár…..
Fixed X Hungary Edzés taxival :-) 2017.06.15 13:24:49
Egy hét van hátra a német Challenge Heilbronn féltávos versenyig, ahol csak egysebességes üzemmódban mehetek, így átszereltem a szíjas rendszert láncos racsnisra, felkerült a 48-as lánctányér és a 16-os racsni. Azért ez egy picit más, mint a 60/21 szíjas áttétel, így mindenképp meg kell hajtanom a…..
Korábban már írtam Simon Peti edzőmről, aki az Ensport-tal egyengeti előttem a fixis vasember utat..., igen igen, ő az, aki 4 és fél óra alatt körbecsapta a Balatont..., nos hát igen, khm... :-) Szóval Ernával és Petivel régóta tervezgetjük, hogy tartunk egy közös edzést, ahol jól ki tudnak jönni a…..
Amatőr szinten is állandó téma a kajálás, főleg a mit eszel edzés előtt, alatt és után, de tavaly óta tudom, hogy nem csak az edzéssel (időben) szorosan összekapcsolódó kajálás a meghatározó, hanem úgy általánosan az életmód, vagyis az egész napi/heti étkezés. Na nem csaptam fel dietetikusnak és…..
Biztosan mindenki másképp van vele, de nekem speciel jól tud esni egy nekem kedves ember pozitív elismerése. Sporttal kapcsolatban úgy fogalmaznék, hogy amikor mondjuk egy maraton 34-35. kilóméterénél épp széthullani készülsz, de a pálya széléről mondjuk teljesen véletlenül - legyen mondjuk - egy…..
FixedXHungary 2017.01.26 15:22:41
@Budácsik Attila: Köszönöm :-)
Fixed X Hungary Tudatos kajálás 2016.12.12 16:08:38
Tudom, tudom, ez egy állandó, visszatérő és igen sűrű téma a sport fórumokon, meg az is, hogy a sport az csak az egyik oldal, de ott van az is, amit eszel, vagy ugyanez, csak fordítva. Persze mind tudjuk, hogy azért ebben van igazság, mégis nehezen vesszük rá magunkat a változásra. Szóval, mikor…..
Ma 2016. december 2. van. Tegnap néztem a telómon az időjárás appot és valami eddig ismeretlen ikon volt ott, ahol korábban napsütés, vagy eső, vagy felhő és a szokásos ikonok..., először azt hittem így jelölik, ha köd lesz. Na megtudtam reggelre mit is takar az új ikon..., olyan szelet barátom,…..
Nos igen, az úszás a 3 sport közül, ami a legtávolabb áll tőlem, ezért 2015-ben, amikor készültem a budapesti 70.3-ra, nagyon izgultam. Gyerekkoromban jártam úszni, mármint úszni tanulni. Emlékszem a BVSC uszodába jártunk, annyi van meg belőle, hogy kicsi vagyok, nem szeretem, hideg van kint, egy…..
Arról még nem írtam, hogy pár hete új edzőm lett, a 2017-es szezonra Simon Petivel készülök, aki amúgy nagy motiváció nekem, hiszen olyan bringás eredményei vannak, amiről én max álmodozok. Szóval Peti javasolta, hogy le kéne mennem a közös tornatermi futó edzésre, ahol többedmagammal sajátíthatom…..
Mielőtt nekimentünk volna a 2015-ös évnek, Nándi javasolta, hogy térképezzük fel a pulzuszónákat, hogy majd azalapján tervezzük az edzéseket. Mondom aha, te tudod..., ugyanis fogalmam sem volt, hogy ez mit jelent. Persze - ahogy mindenki más is, aki mondjuk úgy sportol, én is - olvastam már a…..
Fixed X Hungary Edzővel | a kezdet 2016.11.28 11:58:07
Először is el kell mondjam, hogy ez a blog nagyjából arról fog szólni, hogyan készülök immáron 3. éve a különböző sport kihívásokra, így azt is mondhatjuk az előző 2 poszt amolyan felvezetése volt annak, amiről ez az egész blog szólni fog. Vagyis arról, hogyan készülök most és melyek ennek a…..
Fixed X Hungary Edző nélkül... 2016.11.28 11:31:57
Kezdésnek annyit, hogy mozogni mozgok már egy ideje, de a konkrét eseményre felkészülés kb. 2 éve jelent meg az életemben. 2014-ben volt egy nagy ötlet, hogy csináljunk egy hivatalos Magyar rekordot és tekerjünk át az országon, Debrecenből Nagykanizsára és tegyünk mindezt non-stop és egy olyan bicó…..
Fixed X Hungary Intro 2016.11.25 15:40:48
Öööö..., először is köszi, hogy itt vagy és még nagyobb köszi, ha el is olvasod, sőt mi több követed majd ezt a blogot. Egy ilyen blog írása már régóta foglalkoztat, de leginkább most gondolom úgy, hogy amit lenyomtam az elmúlt években, az talán sokak számára lehet érdekes, jobb esetben motiváció…..
killtheradical Reklámérték 2008.08.22 06:17:00
Before írta volt, hogy a magyar élsportnak befellegzett, nem kis részben köszönhetően a magyar sportpolitikának, mely tele van olyan multitalentumokkal, hogy a legtöbb ország sírva könyörög mindenféle diplomáciai csatornákon, hogy adjuk őket kölcsön, de mi nem adjuk. Phelps…..