Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leontm

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 Mokka című, pompás reggeli műsorában sok minden volt már a szerkesztői utasításra (?) bikinire vetkőző műsorvezetőtől idegesítően ájtatoskodó és az egyoldalú tájékoztatásnak élő szoborot állító riporteren át a Szita Bence halálából hasznot húzó…..
A finisbe értünk. A program immáron végleges. Holnap érkezik Budapestre Gil Penchina. Izgulunk. :-) Nyolcadik Barcamp Budapest Web 2.0 Symposium csütörtökön az Akvárium Klubban. Sokmindent megért a rendezvény. Az évek alatt az altémáinkból sikeres külön-külön rendezvények…..
leontm 2013.04.29 21:53:42
Naiv IKEA vásárló azt gondolta, az akciós termék is ugyanúgy összerakható, mint a többi. Nagyot tévedett, a bútor alkatrészei sehogy sem akarnak úgy illeszkedni, ahogy kellene, az áruház minőségellenőre pedig állítja, a hibás termék a jó. Nemrég akciósan vásároltunk…..
leontm 2011.08.31 22:22:24
@blnbrj: linkeld be az összeszerelési mutatóját, és talán fogunk tudni segíteni.
Pl.: www.ikea.com/assembly_instructions/hemnes-chest-of-3-drawers__7SLC04_PUB.PDF

Eddig nekem is csak pozitív tapasztalataim vannak az ikeával, ha valóban a cuccal van gond, ki fogják cserélni (van bőven tapasztalatom az ügyben, lehet itt multizni, de az a helyzet, hogy az ikea kiemelkedően pozitív hozzáállású az ügyfélkezelésben, talán az egyik legfogyasztóbarátabb).

Az összeszerelési szolgáltatásra való hivatkozás tényleg jó ötlet.
Eljött a nagy nap, és erről természetesen Utazónk sem akart lemaradni. Hazautazott Csaba és Dóra közös nagy igenjére, hogy megnézze, hogy néz ki egy analóg esküvő.Mi nemsokára átadjuk magunkat a féktelen tivornyának, bár nem tervezem, de szerintem ma még táncolok az asztalon…..
Kaptam egy bírósági idézést Pécsre. Számíthattam volna rá, hiszen megadtam a rendőrnek az adataimat, és nálam közelebbről aztán senki se látta a balesetet, de mindez már másfél éve, 2009 májusában történt, úgyhogy szépen elfeledkeztem róla. Kérdeztem ügyvédemet,…..
Van egy ügyvéd barátom, Zoli, aki – hogy is szól az a szőke nős vicc? – nagyon szereti, de nem érti az autókat. Élete legjobb döntését hozta tehát, amikor tíz évvel ezelőtt vett magának egy Volvo Amazont, hiszen az stílusos, jó vezetni, nem romlik el. Zoli hosszú…..
Mindig különleges alkalom, amikor egy magyar csajt tudok megmutatni nektek, hiszen mégiscsak nálunk vannak a legszebb lányok, ráadásul sokkal izgalmasabb ugye az az alma, amibe akár bele is haraphatnánk, mint ami az óceán túlpartján van, üvegbúra és lézerfegyveres őrizet alatt,…..
addict A legviccesebb nevű boltok 2009.08.18 10:40:00
Ahogy a fenti példák is mutatják angoloknak illetve amerikaiaknak sem kell a szomszédba menniük, ha fárasztó szóvicceket kell elsütni egy bolt névadásakor. A bestweekever oldal most például összegyűjtötte a szerintük 50 legjobb angol nyelvű boltnevet, amelyek között tényleg sok…..
leontm 2009.08.18 17:03:12
@Kövi: még van is, jó hely :)
egyébként pedig: www.mctels.hu/
Legutóbb az egyedül maradt fehér szappantartót teszteltem le, most az újdonsült MacBook Prók (korábban unibody MacBook) erősebb képviselőjét néztem meg. Handrás az XMS-ben kinyitott egyet a kedvemért, amik elég gyorsan, alig egy hét alatt elértek Magyarországra is.Az ezüst…..
leontm 2009.06.21 21:56:34
@zsoci: Próbáltad már?

Eddig csak azoktól hallottam, h a glossy kijelző rosszabb, mint a matt, akik még sosem használták.

Szabadban, délután négykor a vállam felett sütött a nap a kijelzőre, miközben cikkeket olvastam.

A glossy teljesen rendben van szvsz.

Egyébként nem adódhat a kijelző különbség abból, h az ebben az unibodyban nem a korábbi változat TN+film panelje van?
Amikor felmerül a kérdés, hogy lehet-e eleve vírusfilmet készíteni, vagy pedig csak filmet, ami aztán vagy vírussá válik vagy nem, mindig felkorbácsolódik a vita. Ken Block példája most azoknak ad muníciót, akik szerint egyes esetekben előre meg lehet jósolni, hogy a film vírussá…..