Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fritz kraft

28 bejegyzést írt és 333 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új, rendszertelen időközönként jelentkező sorozatunkban sorra vesszük azokat a korszakos figurákat, akik nélkül nem lenne, vagy nem lenne ugyanaz a globális gettó-tánczene. Ki mással indíthatnánk, mint azzal az emberrel, aki a house műfajában minden új trendre csak elnézően…..
Ha követtek tumblin, tudhatjátok, hogy új alvási mintázatot szeretnék beállítani, ami azt jelenti, hogy kábé este tizenegytől reggel negyed nyolcig akarok aludni, mint a bunda. Mindezt azért, hogy kedvesebb és egyben produktívabb, nem utolsósorban pedig egészségesebb legyek.…..
Fuck To The Music turné... 3. 2009.12.23 19:40:00
Oslo eléggé atom hely. Leszámítva, hogy egy megpakolt bevásárlókosár tartalmáért magyar minimálbér közeli összeget kell fizetni :-DMasamival nagyon nagy örömben volt részünk. Nem basztak ki minket egy lemezboltból sem ellenben a Kastanienalle szégyenével, a Franz und Josef…..
Január 2-án újabb metrós fotóséta, ezúttal a Duna alatt, a Gellért tértől a Kálvinig. 3 érdekes állomást tekinthetünk meg ismét methan vezetésével, a Gellérten megyünk le - ami már sokkal jobban áll mint az előző alkalommal - átsétálunk a Duna alatt a hírhedt Fővám…..
fritz kraft 2009.12.21 12:25:39
LE KRAFT ELKÖLTÖZTEM 2009.12.21 11:13:00
Egy nemesebb cél érdekében zenei témájú postjaimat mostantól részben a MashKulture zenerovatába, részben a Quartra, részben pedig személyesebb hangvételű privát blogomra publikálom. Keressetek ott, kommentoljatok bőségesen!Cheers ..
Elvárható-e egy olyan állami szervezettől, melynek fő feladata, hogy felügyelje a törvényes rendet, hogy ezt az elvet a magára nézve is kötelezőnek vallja? Bizton mondhatjuk, hogy a Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságától (VPOP) ezt várja a törvénytisztelő…..
Épeszű ember nem kérdőjelezi meg, hogy 2009 Pándi Balázs éve volt. Őszintén bevalljuk, hogy egészen egyszerűen nem bírtuk követni, mi mindent csinált az idén Magarország legcoolabb embere. Az biztos, hogy volt egy csomó együttes, a punktól az őrült dzsesszig, elindította…..
Critical Miss Gyászmeló 2009.11.11 07:15:00
Tegnap volt szerencsém belefutni egy riportba az RTL-en, ahol elég sok időt szenteltek annak, hogy az emberek szerint egy nő nem gyászolta kellőképpen a férjét. Ekkor jutott eszembe, hogy pont nemrég olvastam cikket, ami a gyásszal kapcsolatos elképzeléseinket módosíthatja egy…..
Nemrégiben ellátogattam a Colabs-ba, hogy a saját szememmel lássam, működőképes-e egy városi közösmunkahely Magyarországon. A hely, és az oda dolgozni járó emberek is szimpatikusnak tűntek. Miként a projekt gazdái is. Miről van szó? Ugye vannak páran, akik freelancerként…..
Az élet nem áll meg, a győzteseknek gőzerővel be kell indulniuk, hiszen november 18-ától már sugározniuk kellene valamit a megnyert csatornákon. Az indulásra viszont ki kell találniuk a rádiókat, mert a pályázatokba még elég volt szép kerek számokat beírni, amelyek alapján ki…..
Tegnap bukkantam rá a Neo FM új logójára, ami így elős látásra szíven ütött. Az rendben van, hogy sietni kellett, hiszen 18-án már indulni kell a csatornának, és addig még rengeteg helyen kell hirdetni az új adót. Azonban ezzel együtt is többre számítottam ennél az eléggé…..
fritz kraft 2009.11.03 12:18:28
és a további jelentkezők:

aif.developabilene.com/images/news/neo_logo.png
www.deckchair.co.uk/images/b-portfolio11.jpg

amúgy nagy rakás fos ez a neo fm logo, kezét kéne tördelni az elkövetőnek.
A hallgatag szomorkodás közepette a Danubius is megcsinálta a maga sopronis reklámklónját, pontosabban a Molson-reklámról nyúlt sopronis reklámklón reklámklónját. Hosszú és vegyes összetételű sorba állt be ezzel a rádió. A magyarkodó ismeretlen, Hagyó Miklós, Baromfi…..
Sasvári Plastik Angelday József internetes híresembertől kaptuk 2 perccel ezelőtt ezt az ocsmányságot. Barátunk jellemző módon letagadta, hogy ő találta volna ki a ritka műfajú (rövidítésvicc X parasztvicc) alkotást, amit emberileg amúgy akár meg is lehetne érteni, hiszen: -…..
Nem fordult még elő, hogy magyar DJ bekerült volna a DJMag TOP100-as listájára. Nos, a héten ez is megtörtént, a történelmi tettet Myon és Shane 54 (utóbbi Császár Előd művészneve) hajtották végre. Nagy indulatok kavarognak a TOP100 DJ lista körül, sokan imádják, sokan…..
Subba Jeszi! Sok itt a köcsög! 2009.10.23 17:03:00
HÁHÁ, ezt csak most vettem észre! Dj Jeszi, a magyar zeneipar legszánalmasabb szereplője visszatért!! Képes volt magát odáig alázni, hogy odamenjen a szily blog róla szóló (amúgy jogos kritikát megfogalmazó) blogbejegyzése alá mosni a csuromszaros szennyesét. :-D De várjál, az…..
fritz kraft 2009.10.24 12:51:50
@gitáros: "Ó, ez kurva hálás téma, ehhez is mindenki ért. Főleg, akik szerint a zene "ingyen" van, és egyébként is teljesen fogalmatlanok a jogdíjak mibenlétét és felosztását illetően. Ja, és az életben nem alkottak semmit, amiért mások pénzt is hajlandók lennének adni..."

nem VAN ingyen, de kurvára nem az a dél-chicagoi house producer fogja kapni a zsét, akinek a 92-es zenéjét lejátszom, hanem a tankcsapda meg a crystal, meg egyéb huszadrangú balkáni szarok.

ráadásul ha én a beatporton tízezreket költök el csodálatos dalcsokrokra, aztán ennek tetejébe még ehhez a lehúzó paraszthoz is oda kell cammognom matricáért, mert anélkül nem játszhatom le őket, azt te minek neveznéd?

arról nem beszélve, hogy éppen jeszenszky zsolt az, aki a legnagyobb mértékben támogatja a zenetolvajlást az átalánydíjával.

régen le kellett volna már perelni a gatyáját bűnszervezet létrehozásának vádjával.
Subba Rövid borzalmas: H1N1 2009.10.19 12:51:23
Beteg? HÁEGYENEGY almát! VIA..
fritz kraft 2009.10.19 22:05:01
A kéken villódzó képernyő előtt térdre rogy az emberség, a bennünk bujkáló György Péter a civilizáció végét kiáltaná, de kiszáradt a szánk. Sírnánk, de már nincs könnyünk. Vége mindennek, most már csak a neutronbomba fehér villanása tisztíthat meg mindent. A kultúra…..
fritz kraft 2009.10.19 09:58:03
@szabóZ: na de zoltán, az ugye sejthető, hogy ha fel is merült ez a szerkesztők agyában (mármint a szociopata előtérbe nyomása), akkor is ölég gyorsan elhessegethették ezt a gondolatot, mert nyilván nem szívesen futnának bele néhány boxeres ökölbe egy sikátorban. pláne most, hogy egyre rövidebbek a nappalok.
  Kőházy „FankaDeli” Ferenc hosszan válaszolt saját blogjában a Reakción megjelent tűnődésemre és az azokra született olvasói kommentekre. Az alábbiakban - egy rövid viszontválasz után - változtatás nélkül közöljük tanulságos gondolatait.   Személyes…..
Már a májusi ízelítőből sejteni lehetett a Google új kommunikációs platformja nem csupán egy újabb platform. Annál sokkal magasabbra tör. Meg akarja változtatni a hozzáállásunkat az online kommunikációhoz. Persze a Google Wave nem abban az értelemben újdonság, hogy sok új…..
Három évvel a Pop The Glock című elektróreppje után Uffie, az Ed Banger egyszemélyes női szakosztálya videót is mellékelt sikerdalához. Az időzítés oka egyszerű, és nem kevésbé marketingorientált: 2010 első felében jön a Sex Dreams and Denim Jeans, az állítólag nem éppen…..
"Igaziak nincsenek, úgyhogy nekem ezek a fotók a gyerekeim" - nyilatkozta Jim Marshall fotográfus, aki Trust című új kiadványában 164 oldalon tesz közszemlére eddig nem látott képeket a zenetörténelem legnagyobbjairól. A sufni mélyéről előbányászott fotókon olyanok…..
Alexis Taylor után a zseniális (vigyázat, elfogultság beszél belőlem!) indie-elektropop együttes, a Hot Chip újabb tagja adott hírt szólólemezről. Ezúttal a szintikezelő és vokalista Joe Goddard készült el önálló lemezével, aminek a Harvest Festival címet adta.A…..
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..