Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RottenBiller

230 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amal Clooney férjével George Clooney-val közösen a Clooney Alapítvány az Igazságért társalapítója. Libanini-brit ügyvéd, akinek szakterülete a nemzetközi jog és az emberi jogok.      Kép: By Foreign and Commonwealth Office - , CC BY 2.0,   ..
  Az USB egy ipari szabvány. Az Univerzális Soros Busz rövidítése. A számítógépek, perifériák és egyéb számítógépek közötti csatlakozásához, kommunikációjához és áramellátáshoz szükséges kábelek, csatlakozók és protokollok specifikációját jelenti...
A tűzijátékot eredetileg Kínában találták ki és jelenleg is Kína a tűzijátékok egyik legnagyobb gyártója és exportőr az egész világon. A legkorábbi tűzijáték valamikor 960 és 1279 között készült el. Számos ünnepségen alkalmazták. A készítése művészet, tudománya önálló szakterületté fejlődött a…..
Az adatvédelem rendkívül fontos kérdés. Ahogyan a hétköznapi életben is szeretnénk olyan közbiztonságot magunk körül, hogy amíg végig megyünk az utcán, ne vegyék ki táskánbból a pénztárcánkat. Ne lökjenek fel minket és rabolják el a táskánkat, ne találkozzunk olyan helyzetekkel, hogy fenyegetnek…..
Az Apple egy multinacionális technológiai nagyvállalat. A fogyasztók számára elektronikai cikkeket, szoftvereket és online szolgáltatásokat kínál. Központja az Egyesült Államokban, Kaliforniában található. Árbevételét tekintve a legnagyobb technológiai vállalat. 2021-ben 365,8 millió dollár…..
Akik látták a Quentin Tarantino filmjeit, tudják, hogy egy egyedi hangvételű, igen gazdag rendezői eszköztárban bővelkedő alkotásokról beszélünk, ha Tarantino filmjeiről van szó.  Quentin Tarantino kétszeres Oscar-díjas, olasz származású, amerikai filmrendező, színész, producer és forgatókönyvíró.…..
Taylor Swift meztelen ruhában jelent meg az MTV Video Music Awards gálán. A ruhán strasszok, magas nyakú gallér és rövid szegély szerepelt. Taylor Swift sminkje is kiemelkedő volt, macskaszemeket viselt. A megjelenés nagyon csillogó és feltűnő volt. Taylor Swigt a színpadon jelentette be új…..
A kvantumszámítástechnika a kvantummechanika jelenségeit, a szuperpozíciót, az interferenciát, az összefonódást használják fel. A kvantumszámítógép egy olyan számítógép, amelyik kvantumszámítást végez. A jelenlegi kvantumszámítógépek még túl kicsik ahhoz, hogy a gyakorlati feladatok elvégzésére is…..