Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pingvinbab

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Púderes macska Ízitónus 2010.10.28 13:01:00
A Reeboknál lekerült a figyelő tekintet a keblekről, a sportszergyártó a farpofáinkra és a futóműveinkre koncentrál inkább. A szike, a push-up, vagy a bölcs belátás megoldotta a mell méretének kérdését. Most a helyzet az, hogy egy olyan cipőt kell beszerezned, ami…..
Íme egy adventi naptár, aminek garantáltan minden férfi örülne. A Porsche Design adventi naptárának 24 ablaka egy-egy pazar cuccot rejt. De mit? Talán egy luxusjachtot? Napszemüveget 18 karátos arannyal díszítve? Karórát 800 alkatrésszel szerelve? Dizájntollat, báránybőt…..
ExT azt hitte, hogy az utolsó pillanatban sikerült elkerülnie a kikapcsolást, miután délután háromkor kártyáról rendezte a T felé fennálló tartozását. Ötkor mégis lecsapott a bárd és mind a négy száma elhallgatott. Ő azt állítja, 15:14-kor megkapott banki sms-e van, a…..
A hit nem pénzkérdés, a keresztény egyházak tanításai szerint a legcsóróbbakat is a menyország várja, tehát nem kell sokat költeni rá. Ha viszont fontos, hogy a többi, még élő sorstársunk is lássa elhivatottságunkat, az már nem olcsó mulatság. Erre épül Luis Luna…..
Ügynökök szűrik össze a levet egy szupertitkos küldetésen, míg az isten háta mögötti szigeten ketrecekben folyik a küzdelem. A TVSquad listája az autómosós lányokkal való kavarás mellett pikáns leszbi jeleneteket tartalmaz, ember legyen a talpán aki átnyálazza magát ezeken,…..
Februárban jelentette a Homár, hogy az amúgy az egyéb kozmetikai termékeket áruló üzletekben is megszokott seggretapadóbiztonságiőr-jelenség elleni tiltakozásul létrejött egy Facebook-csoport. Épp jött az üdvözítő hír, miszerint túl vannak a 10000 támogatón, amikoris a jelek…..
Pingvinbab 2010.06.28 10:55:09
@turcsány karcsi elvtárs: de elvtárs igen. :D ("Akinek van arckönyve, az sikeres ember nem lehet." - ez nettó ostobaság, meg egykalapalá-zás, bocs.)
Pingvinbab 2010.06.28 10:56:52
@dm (drogerie markt): Ezt csak helyeselni tudom. Nem szeretnék rossz szájízzel vásárolni, márpedig ha ezt nem lépnék meg, biztosan így lenne. Örülnék, ha ezt a pozitív lépést valóban megtennék.
Marcellnek nem is ezzel van gondja, hanem hogy mintegy két hónap alatt odáig jutott a szerviz, hogy most már lehet, hogy tudják a hiba okát, és talán a cserealkatrész is megérkezik nemsokára: 2005-ben vásárolt Candy hűtőnk 2010. májusában meghibásodott. A Candy márkaszervíznél…..
Manzárd Café e Cobra Sinthesya 2010.04.08 11:34:00
Fél napja azon töprengek, vajon melyik filmből ismerős ez az óriás, spóra szerű idegen...a barátságos életforma bolygónkra került példánya, a Dar'c Studio új lámpa koncepciója. A két fiatal olasz, a ma már - hál'istennek - zsigeri szinten is berögződött ökotudatos alapelv mentén haladt a tervezés…..
Pingvinbab 2010.04.08 11:45:00
Szeméttelep kezd kialakulni a Pongrác lakótelep határán húzódó utcában. A lakótelepen élő édesanya már próbálkozott bemutatni a problémát a Kőbányai Önkormányzatnak is, de az általa  (majd másfél hónapja) elküldött levelet még válaszra sem méltatták.A levelet és…..
Június 13-én térnek vissza a "Vámpírok, akikkel dugni akarunk". VILF, bazmeg, VILF. ..
Az első Predator film klasszikus, olyan film, amely még ma is könnyen megállja a helyét sok akciófilmmel szemben, a folytatást már kevésbé szerették, szerintem az is megállta a helyét (erről itt írtam). Harmadik rész nincs, hiába hiszik azt oly sokan, a DNA - Ragadozó 3 elnevezés…..