Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazságkereső

8 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó reggelt feleim! (2008.09.10. tegnap utánanéztem a történet személyéhez kötődő valósságnak és nem igaz, ezért elnézést mindenkitől, de ettől függetlenül az eszmefuttatás nagyon tetszik) Az ateista filozófia-professzor arról beszél a tanítványainak, mi a problémája a…..
Igazságkereső 2008.09.19 16:49:58
Szia Tamás,

"hogy néz ki az ördög"
csúnya :)))))))))))

"Valamint azon még kérlek gondolkodj el, hogyha csak a kereszténység az igazi hit, akkor ha egy más vallású ember ugyanezt gondolja a saját hitéről, nem vezetnek e a gondolataitok előbb, vagy utóbb háborúkhoz?"
Nem lehet egy állítás és az ellenkezője igaz. Vagy az összes vallás közül egy igaz, vagy egyik sem. Nincs több variációs lehetőség. Isten nem lehet egy (iszlám) meg három (kereszténység) is egyben... Ezért meg nem kell(ene) háborúzni, mert nem értik meg egymást. Ilyen viták kellenek mint ez :) max alagi fog megkövezni minket, amikor már nagyon felidegesítjük ;)

"Az utolsó részben, mintha egy kicsit kikeltél volna magadból:)"
Jaja, bocsánat, de ilyenben elragad a hév, ha hívő tesó szerintem rosszul lát valamit. Hangsúlyozom szerintem. Mivel nem tudtuk rendesen személyesn átbeszélni ezt csak azokat tudom és értelmezem amiket írsz ezért írom azt amit írok.

Igazad van midnennek az alapja a szeretet, az egyik Péteres posztban ezt bőven ki is fejtem asszem, hgoy szerintem ez hogy épül fel és hogy jön össze. Viszont szerinted mi történt Ghandival, aki mindenkit szeretett és mondjuk soha nem fogadta el Jézust? Az elhet, hogy a szeretete gyógyított, de minek egy egészséges test, ha azt pár év múlva elrohad és megeszik a giliszták? Nem azt mondom, hgoy légy beteg, de inkább beteg 70év és örökkévalóságig menny, mint egészséges 70 év és örök kárhozat
Igazságkereső 2008.09.19 17:40:35
cask egy nagyon gyors komment. Nézz légyszi utána, hogy ki az a Kent Hovind és mondd meg hogy hol sántít amit mond. Nekem nem megfelelő a tudásom, de Te jobb vagy fizikából , mint én. www.drdino.com és ott a download-ban van az Age of earth, meg még mások is. Biztos fel fogod idegesíteni magad rajta, de remélem kibírod és egyszer majd írsz nekem :) Nkem csak jópofa volt a stílusam de nem tudom elfogadni amit mond mert nem értek hozzá semennyire

na majd reagálok a többire is
Szervusztok feleim!  A múltkori bejegyzés alkalmával megemlítettem egy olyan kérdést, amit azok szeretnek kérdezni Istennel kapcsolatban, akiket nem érdekel a válasz, csak kötekedni akarnak és megígértem, hogy el fogom mondani, hogy mit vágott rá csuklóból egy kedves hívő…..
Igazságkereső 2008.09.19 17:05:23
Alagi,

Én akkor is váltig állítom, hogy a Darwinin wevolúció nem létezik és közel ugyanannyi nevet tudunk felsorakoztatni pro és kontra. Én azért hármat adtam , mert példát kértél. Másoljak még többet? :) Ez nem úgy megy, hogy a számok döntenek. Attól mert több milliárd légy szereti a tehénszart attól az még nem jó...

Földrengések:
Az egyesült államokban azt kell bizonyítani, hogy bűnös. Magyarországon azt hogy ártatlan, tehát a bíróságot csak hagyjuk ki nyugodtan.

Pénz:
én se a kézpénzről beszéltem, nem a kézpénznek van kamata. Te alagi, Te már megint csak kötekedsz és mindenáron akarsz valamit írni a kommentre. Miért fáj az, ha valami nem úgy van ahogy Te gondolod? Eddig az összes témában minden egyes véleményre volt véleményed és mindig más. Te most vagy tévedhetetlen polihisztor vagy, vagy valami nem stimmel.

"Ez olyan mint mikor az ovodasok versenyeznek hogy ki tud nagyobb szamot mondani."
Én megnyertem az oviban, utána megnézhettem a takaró alatt a Timinek a..... :P amúgy biztos nagyon értesz a matematikához is, tehát kapd elő a valószínűségszámítás könyvet és nézd meg, hgoy kell kiszámolni.

SZóval, nehogy megsértődj (bár tudom nem fogsz), de kérlek vitázzunk úgy, hogy legalább néha adj valakinek igazat, mert most vettem észre, hoy eddig mindig mindekinél mindent jobban tudtál. Miélrt csinálod ezt? Most őszintén? Én régen azért csináltam, mert tisztában voltam vele, hogy tévedhetetlen vagyok. Aztán rájöttem, hogy tévedtem. Nem hiszem, hogy mindent tudsz ami a világon van, tegyük fel, hogy szupergyad van é Te vagy a legokosabb és tudod a világ tudásának 50%át, mi van h a aválasz a másik 50%ban van?

Na csak ennyi. Én meggyőzhető vagyok, tehát ha alátámasztod az érveidet és nem csak vagdallózol, akkor szívesen vitázom, de már értem mi baja volt Rezsőnek meg Tamásnak

szép napot
1 millió forintot fizetek* annak, aki a tudományos módszertannal létrehozott, Általános Isten meghatározása istenérvemet, rövidebben IGe istenérvét, cáfolni tudja. Következetes érvekkel írásban,  vagy akár bemutatással, demonstrációval hogy az alapjaiban hibás. Mert a hibás istenérveket könnyű…..
Jó reggelt feleim, Tegnap óta azon gondolkodom, meg ma reggel is ez motoszkált a fejemben, hogy miért kell, hogy rossz dolgok történjenek az életünkben. Ha annyira jófej és igazságos az Isten, akkor miért kell, hogy Darfurban éhezzenek a gyerekek, miért kell az Oroszoknak háborúzni…..
Igazságkereső 2008.08.23 21:26:21
Szia Tamás,

köszönöm, ez nagyon bátorító volt és dicsőség az Úrnak, hogy hoz ide embereket. Csak imádkozom, hogy jöjjenek ide értelmes, válaszokat kereső emberek és folytassunk nyitott beszélgetést. Tényleg nyitott beszélgetést akarok, mert én is meggyőzhető vagyok és, ha valaki bebizonyítja nekem valós szilárd, logikán alapuló tényekben, hogy a Biblia nem igaz, akkor hinni fogok neki, mert én nem Istent kerestem hanem az igazságot
valasztkeresek.blog.hu/2008/08/22/bicskey_zsolt_bemutatkozo és meg is találtam: valasztkeresek.blog.hu/2008/08/22/a_vegso_valasz_nyoman

Majd meséld el egyszer a bizonyságodat itt mindenkinek, hogy Te miként tértél meg, akár el is kezdhetek egy blogbejegyzést, ahova bárki beírhat, ha van egy olyan története, amit érdemes megosztani és minden történet ilyen, mert annyira egyformák és mégis annyira különbözőek. Ámulatos, amit Isten művel velünk és olyan megnyugtató, hogy eleve el van rendelve minden. Halleluja!

Vicces, hogy még a mai napig is érdekesen nézek magamban néha, amikor ilyeneket mondok, ha csak két évet visszamennék és valaki azt mondja nekem, hogy a Bibliában fogok hinni, hahaha hát tuti pofán röhögöm.
Ez a Zeitgeist c. film egyik állítása. Ebben azt állítják és bizonyítják is - ami sokunknak és persze egyre többünknek nem újdonság - hogy a keresztény vallás majdnem teljes egészében plagizálás, tehát egy nagy átverés. Ez sajnos a megdöbbentő igazság. A film egy az egyben rámutat és be is…..
Igazságkereső 2008.08.22 19:54:04
Wowww, mennyire igaza van a gyereknek. Én még jó pár hónappal ezelőtt láttam a Zeitgeist c. alkotást és jókat röhögtem az egészen. Vannak amúgy benne nagyon jó dolgok, mert ha jól emlékszem, akkor gyönyörűen mutatja az egységes világrendet, ami uralkodni fog, ahogy az a Bibliában is meg van írva.

A gonosz jele (keress rá MoDex) és egyéb jóslatok ezek úgy vannak és úgy lesznek. De azon is el lehet gondolkodni, hogy mennyire valós ez az egész és hogy a fenébe tudták volna leírni ennyi évvel ezelőtt a mai valóságot akkori ostoba emberek (igen, Isten szinte sose a bölcseken keresztül prófétált, hogy látassék az Ő hatalmassága), ha nem Isten mondja nekik, aki tudja a jövőt.

Csak végig kell gondolni, hogy mi mindent elért a Rotschild család és a pénzoligarchia mára. 200 év alatt sikerült elintézni, hogy nincs az országok kezében a saját nemzeti bankjuk. Cseszhetjük a választásokat, ha a politika nem tud befolyással lenni a pénzre, hanem a pénzoligarchia irányítja az egész világot élükön a Rotschild család sarjai. Csak az USA 2002-ben kb 20.000 milliárd (igen húszezer!!!!) dollár után fizet nekik kamatot.

Na szóval ebbe se lovallom bele magam, majd egyszer írok egy bejegyzést a blogombam, de lénye, hogy nagyon durván Istentelen ez a film. Elég annyi, hogy csak egy gondolat megmaradjon az ember fejében és cél tévesszen és az örök kárhozat vár rá. Mert a bűn nem más a görögben, mint céltévesztés.

A Sátánnak meg azonnal teljesül a terve, miszerint bármit csinálhatsz csak Jézust ne fogadd el. Ez az 1000 IQ-jú pszichopata állat nem olyan ostoba, hogy olyan hazugságokkal etessen téged, amiből kilód a lóláb, hanem mond valamit, ami 99%ban igaz de 1%ban hazugság. Az neki már elég.

najóvanmár, csapongok ide-oda, mert fáradt vagyok, szóval ennyi....

Sziasztok Feleim, Mindenek előtt leszögezném, hogy ez a blog nem Biblia elemzésről szól, nekem nem tisztem és nincs meg a tudásom, hogy ilyeneket írjak és nem is ez a fő célja a blognak! Mindazon által vannak pillanatok, amikor érzem, hogy ezek nem a saját gondolataim és ezért…..
Sziasztok Feleim, Gyakorlatilag tényleg lövésem sincs mit keresek én itt, mintha nem is én irányítanám az életem (hehe, na erre majd még visszatérünk). Annyi sokkal hasznosabb dolgot tudnék ma csinálni, tényleg lenne mit és én mégis itt ülök a konyhában és ahelyett, hogy…..