Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Girlinthemirror_music

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SARSHA igazi művészlélek: dalokat ír, énekel, zongorázik, ruhákat tervez, mindemellett pedig saját táncstílus kialakításával tölti mindennapjait. Reggeleit gyakran a táncstúdióban indítja. Január 6-án első saját dalával, az All Over Me-vel érkezik a Három Hollóba, de nem maradunk tánc nélkül sem:…..
PUZZLS vérbeli Beats Before Midnight-tag: egyenesen Berlinből jön, hogy 870 kilométer utat követően csatlakozzon hozzánk a Három Hollóban. Ezúttal már a harmadik alkalommal hallhatjátok vidám, energikus, sokoldalú dalszövegeit és világát, amivel meghódította a Spotify-t, és hamarosan Budapestet is!..
ANAM ARIA bezárta a kapukat a zene előtt, hogy „valódi” karriert csináljon, és Ázsiába költözött. A húszas évei leginkább utazással, személyes és spirituális fejlődéssel, barátságok kötésével és a függetlensége megteremtésével teltek. A zene akkor tért vissza az életébe, amikor Kuala Lumpurban élve…..
Ismerd meg az álomszerű elektronikus dalokat szerző kkoneko-t, aki gitárosokkal bővített felállásában shoegaze és dreampop vibe-okat szállít. Nitát már gyerekkorában magába szippantotta a zenei kütyük világa, 2014 óta pedig aktívan publikál. Olvasd el, mivel készül január 6-ra!..
ROSE MAY január 6-án siren/mermaid-core albumának dalaival lép fel a Három Hollóban. Most feltettünk néhány kérdést neki, amiből megismerhetitek a hullámok habjait idéző zenei világát. Olvass tovább, hogy megismerd!..
A Beats Before Midnight egy zeneileg nagyon nyitott, büszkén eklektikus koncertsorozat, ahol ezúttal a feltörekvő női előadóké a főszerep. Az R&B, EDM, shoegaze és hyperpop műfajokat játszó fellépőket a zenéhez és a közönséghez való pozitív, elfogadó és sokszínűséget ünneplő viszony köti össze.…..
Az ARGONE néven alkotó Nemes Attila 2014-ben kezdett ismerkedni az elektronikus zenével, és azóta hosszú utat járt be: foglalkozott rádióműsor-szerkesztéssel, városi rendezvények hangosításával, szoros kapcsolatot alakított ki a Wasp Record kiadóval, 2021-ben pedig szerzői kiadásban jelentette meg…..
Az Arulei néven tevékenykedő Rebecca Galfalvi több hangszeren játszó előadóművész, filmzeneszerző és producer. Számos műfajból inspirálódik, de főleg vonósokra, zongorára ír, valamint elektronikus zenét szerez. Keleti és afrikai zenei tanulmányai, valamint egy cyberpunk együttes után saját…..
Nick Jacobs számos zenei műfajjal kísérletezett már, de a chill popzenében találta meg a szenvedélyét, amelyen a brit pop, az akusztikus énekes/dalszerző, a lo-fi és az R&B hatásai érződnek. 2018-ban Donavon Frankenreiter előzenekaraként lépett fel németországi turnéján Emmi Kinggel, de játszott…..
Első esténk R&B/indie fellépője Barabás Réka, művésznevén Puzzls, filmes végzettségű énekes-dalszerző. Egzisztenciális témákról, a szerelemről, a szorongásról és olyan témákról ír, amelyeket személyes élményekből és hétköznapi történetekből merít. Dalait leadta már a BBC és a Petőfi rádió, a…..
Új zenei eseménysorozat indul Budapesten Beats Before Midnight, avagy Éjfél előtti ritmusok néven – az első alkalmát a Három Hollóban rendezik meg. A Beats Before Midnight egy olyan új kezdeményezés, amely a magyar zenei szcéna elektronikus és indie zenészeinek biztosít fellépési lehetőséget...
A Lonely arról szól, hogy néha mennyire elsöprő érzés a magány. Kétségbeesetten próbálsz megszabadulni ettől az érzéstől, de különböző fokozatokban jön elő: „mi lett volna, ha” gondolatokban vergődsz, túlelemzed, amit teszel, jeleket kérsz az univerzumtól. Bár a 2020-as lezárások kezdetén született…..