Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aesopus

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A nigériai feltaláló, Kofo Akinkugbe technológiai piacvezető cége az első olyan ATM cég a szubszaharális térségben, amely Verve, Visa és MasterCard minősítéssel rendelkezik. Vállalata, a SecureID, világszínvonalú gyártóüzem, amely az egyetlen smartcard-gyártó üzem…..
aesopus 2019.06.15 07:21:03
Már többször foglalkoztunk a Mesterek filmbeli étkezési szokásaival, de ezt most egy videóval is alá tudjuk támasztani. Régen téma rajongói körökben a sokszor extrém és igen vicces ételeltüntetés, ahol Bud és Terence kitesz magáért. Valahogy részévé vált a BSTH filmek kultúrájának az esetenként…..
aesopus 2016.05.23 21:05:21
aesopus 2016.05.24 07:38:55
@Doktor Spider: bocsi, valóban, kicsit gyorsan néztem :)
Sok régi parasztház maradt fent az országban az idők során. Sajnos számos közölük rémes állapotban van, de akadnak olyanok, amik gyönyörűen fel lettek újítva és tökéletesen illenek a 21. századba is. Kiválogattunk négy olyan eladó parasztházat, ahova bármikor szívesen…..
A Csernobili és a Fukusimai katasztrófát követően számos zöldszervezet vetette fel a nukleáris létesítmények fokozatos leépítésének gondolatát az alternatív energiaforrásokban lévő potenciált előhívva, majd azokat felhasználva: az azonban tagadhatatlan, hogy jelenleg nincsen…..
aesopus 2014.12.21 19:50:29
@ember100: valóban történt baleset Püspökszilágyon, LZ meg Bátaapátiban volt vezető, utána Pakson. de nem Püspöszilágyon
a baleset idejében regnálö üzemeltetési igazgató már nem igazgató
A hétfőket utálhatjuk, a kedd viszont már egyfajta feloldást kell, hogy adjon. Mégis ilyenkor elindulni egy rövid egy napos gasztronómiai utazásra merész ötletnek tűnik. Nemcsak azért, mert túl korán indulunk és nincs időm a törzshelyemen elfogyasztani a sok éve töretlenül…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
aesopus 2012.07.15 21:59:38
Egy hete azt kértem tőletek, hogy legyetek ti is olyanok a futással kapcsolatban, mint Carrie vagy ki a franc, aki mindent tud a szexről (mondjuk arra kíváncsi lennék :-), de amit meg nem, azt meg nem fél megkérdezni. Jó ötlet volt és nyomban meg is veregetem a saját vállamat, hogy…..
Ezeken töltöttem az elmúlt éveimet. Hüppögök, de nincs mit tenni: eladom a régi Macjeimet! Mielőtt feltenném valamilyen adok-veszek oldalra, gondoltam, felajánlom nektek is.Nemcsak jó állapotban vannak, de blogtörténelmi jelentőségük is közismert. Ezeken indult be az Appleblog,…..
Appleblog Lemondott Steve Jobs 2011.08.25 06:21:00
"Eljött a nap" - írta 35 év után a vezér, majd lemondott az Apple vezetői pozíciójáról és átadta azt Tim Cooknak. Információk szerint Jobs utolsó CEO-ként töltött napját a vállalat központjában töltötte, és bár gyengének tűnt, aktívan végezte feladatait, mint…..
aesopus 2011.08.25 06:52:36
@Mészáros Laci: hülye vagy fiam leülhetsz...
----------------------------------------------

thanx for all, Steve
aesopus 2011.08.25 07:59:04
@Mészáros Laci: tudod, mit jelent a R.I.P rövidítés?
aesopus 2011.08.25 08:13:38
@Mészáros Laci: nyugodjék békében... többnyire sírfeliratként szokták alkalmazni, halott emberekre.
mindegy, nem vitatkozom veled, mert nem látod be, hogy hülyeséget írtál
Terry Gou, az Apple-termékeket készítő Foxconn vezetője a napokban jelentette be, hogy a gyártósoron végzett optimalizációknak hála a vállalat nagyobb hasznot tud majd kipréselni az iPadek gyártásából. A fickó arra is panaszkodott, hogy az Apple-lel közös munka igazán…..
aesopus 2011.06.09 14:30:50
@Ollokes: a foxconn nem csak az apple-nak gyárt. csak a hírek úgy sokkal jobban hangzanak, hogy egy "apple terméket IS gyártó" cégnél lett öngyilkos egy dolgozó.

feltételezem, hogy a foxconn az elvégzett munka után ugyannyit számláz pl a samsungnak is, mint az apple-nak. csak te (is) vagy olyan lökött, hogy sokkall többet kifizetsz az apple termékért. ebből jön az apple extraprofitja.

a kínaiak tudnak jót gyártani, ha akarnak, és ha azt igénylik. és nem csak elektronikában
aesopus 2011.06.09 14:50:17
Úgy tűnik, Walter Isaacson elkészült a művel, az első Steve Jobs életrajzzal, amit maga az Apple vezére hagyott jóvá, sőt segítette a létrejöttét. A Time magazin korábbi szerkesztője, későbbi bestseller-életrajzokat író Isaacson három évig készített interjúkat Jobsszal,…..
Nemrég feltöltöttek a Youtube-ra egy 1994-es videót, amin Roger Fidler víziója látható, és ennek a víziónak a modellezése. Fidler egy könnyű, lapos kijelzős tabletről beszél, ami szövegeket, képet, hangot és beágyazott videókat játszik le, és ami a számítógépek egy…..
aesopus 2011.05.02 17:14:47
@TrueY: jaja. nekem megvan "eredeti" cd-n 4 sorozat, amit még a magyar rádió-tól vettem meg, gyakorlatilag a legjobb elérhető minőségben
A Ferenciek terén találkoztam ezzel a két fiatalemberrel, akiknek a játéka megint egyértelműen leragasztotta a sarkamat a lépcsőfeljáró előtt. Azt se bántam, hogy fent vár rám valaki, aki már ekkor eléggé fázott - ő bizonyára bánta, de hát ez a muzsika hatalma.Valahogy…..
Több mint egy éve írtunk arról, hogy a Hungaroton elkezdte digitalizálni a zenéket az iTunes Store számára. Akkor azt hittük, ez a magyar bolt eljövetelét jelenti, de mint kiderült, más szervezetek nem kerültek kapcsolatba az Apple-lel, így egy magányos folyamat tanúi lehettünk.ÉS…..
Ma még felmérhetetlen a japán atomkatasztrófa áldozatainak száma és következményeinek mértéke. Egyelőre csak egy dolog bizonyos: ahogy annak idején Csernobilban és a világ más pontjain történt kisebb atombalesetek során, most is össze-vissza hazudoznak az áldozatok, a…..
Appleblog A három kép esete 2011.02.20 11:18:00
Én igazán nagyon szerettem volna írni valami értelmes posztot mára, de igazából tegnap Magyarország nagyjából összes csúcsborát végigkóstoltam, úgyhogy az agyam helyén vattacukor van. Málnás, például.De ezer szónál is többet mond egy grafikon, mondá ilyenkor a bölcs, és…..
  Ötvennyolc évvel az ihlet után készült el végleg a Destino, a Disney és Salvador Dalí közös animációs kisfilmje. A bolondos, de zseniális, katalán monarchista szürrealista művész 1945-ben kezdett el együtt dolgozni a hollywoodi rajzfilmvállalattal: John Hench animációs…..
aesopus 2011.02.18 07:03:30
@kis123435: a filmből nekem nem szűrődik le, hogy Dali skizofrén lenne. ha szerinted igen, akkor egy Jankovics Marcell filmről mi a véleményed?
Szerintem azok sokkal ütősebbek.

ez a rövidfilm közepesen jó, leginkább a zene emeli fel a színvonalt, anélkül egy érthetetlen kotyvasz
Ma kaptunk egy sajtóanyagot a T-Mobile-tól, amiben egy érdekes számadat olvasható: négy hónappal az AppStore-os debütálása után 16 ezren használják az ingyenes magyarországi Navigon Select navigációs programot.Az alkalmazás csak annyi adatforgalmat használ mobilhálózaton, amennyi…..
Vasárnap reggel még félálomban olvasgattam az Appleblog posztjait, az elmúlt napokban alig ültem gép előtt, főleg Ádám tolta a kontentet, és nem akartam lemaradni semmiről. Ekkor vettem észre azt a hírt, ami az ünnepek előtti leárazásokról szólt: amikor megtudtam, hogy 5-6-7-8…..
aesopus 2010.12.20 13:06:40
@chipanddale74: várjál. aztán ha megjelenik, ne vedd meg, várj az ipad 3-ra
E-könyv olvasók Radar! 2009.10.04 23:33:00
Közkívanatra itt egy poszt, semmi másért, hogyha valaki más témához nem illő anyagot  talál a hálón, itt megoszthassa. A legjobbakból posztot fabrikálunk. Előre is köszönöm, a többi olvtárs nevében is. UPDATE: új megjelenéseket, érdekes könyveket a Könyvradaron…..
Híreim vannak, édes drága Barátaim!Korábban cikkünkben szerepelt, hogy a magyar piac egyik jeles, mondjuk úttörő vállalkozása az Adamo Books. Ők sem eddig megszerzett babérjaikon ültek, hanem gondoltak egy nagyot, és belevágták a szekercéjüket egy fába: elkezdtek régi könyveket…..
Tegnap megkezdődött az, amit az utókor Nagy iOS 4.2 nyomkodás napjának nevez majd el, az eseményt kísérte a Hová a francba tűntek el a zenéim és a Fogom-e használni a Find my iPhone funkciót kérdéskör megválaszolása.Én is letöltöttem az iPhone 4-esemre a cuccot (erre kétszer…..
aesopus 2010.11.23 14:19:49
@mi nem foglalt még: nemtom. független, telenor 3G nincs
független telenor 4G van
tmobile 3G van
külföldi fórumokon is panaszkodnak, hogy nincs
Mottó: virágozzék száz virág Vannak a célszerszámban hívők, és vannak a multifunkcionáriusok. Mai vendégposztunk írója Nikkel egy androidos tablet mellett tette le a voksát. Közelítésével, következtetéseivel nem mindenben értek egyet, de akiket érdekel ez az irány, talán…..