Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandikaa

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veszetthuzat Sartharion Down 2008.12.14 18:31:00
2008.12.13 Valamivel éjfél előtt...  Megesett, hogy elesett ... Sajnos bővebb infókat nem tudok mondani  mivel nem voltam ott, de akik ott voltak remélem vázolják nekünk a harcot. Gratulálunk a "firstkill"-eseknek nagyon szép teljesítmény ! A képeket Simulacra…..
Veszetthuzat Mea culpa 2008.11.17 10:19:00
Leszögezném az elején. Én voltam az értelmi szerző, és senki más. Engem tessék hibáztatni. Én alapvetően casual játékos vagyok. Nem tudok napi szinten wowozni. Azért volt a heti két nap raid, mivel a többiek is kb. így vannak ezzel. Ezért amikor beloggolok este szeretnék…..
2008. november. 8.......Több mint két tucat mindenre elszánt harcos sorakozott föl egy nyirkos, bűzös, halszagú vízalatti birodalom bejáratánál, mely Ilidan egyik fő szövetséges teremtményeinek, a nagák vezérének és csapatának Lady Vashj-nak a trónterme fekszik. Már a…..
Veszetthuzat Veszetthuzat Guild 2008.11.01 03:33:00
Köszöntök minden régi és új tagunkat, illetve látogatónkatWeblap : veszetthuzat.try.hu (amit most látsz, egyenlőre a blog-on keresztül)Blog : veszetthuzat.blog.hu Néhány mondatban összefoglalnám a Veszetthuzat Guild főbb irányvonalait és útmutatást adnék az új tagok…..
Veszetthuzat Veszetthuzat 1.97b 2008.10.30 13:37:00
Most egy kicsit rászántam magamat és átalakítottam a blogot. Eközben a weblap lassan elkészül .. már csak évek kérdése ..   Tehát ennek a képnek annyi a története, hogy Gabcsa és Rasheed igen távol és magasan voltak amikor eszükbe jutott, hogy ezt itt most belevésik... ..
Hirtelen ötlettől vezérelve ragadtam billenytűzetet. Illetve az a tény is közrejátszott, hogy kis guildünk lassúnak semmiképpen sem mondható iramban bővül. A cím is sugalja a lootosztásról fogok regélni egy cseppet.Mi a helyzet most? Számolatlanul járjuk a raideket, így a WOTLK…..
Veszetthuzat Támadás alatt. 2008.10.26 00:08:00
(Mostmár senki sem tud a zombiktól megszabadulni .. heheheheee) közben vége lett.....
Bandikaa 2008.10.28 18:19:16
Olvasd végig a szöveget -_-"
In one of the most spiritual experiences of his life, Thrall befriended the spirits of Earth, Air, Fire, Water, and the Wilds. He became the first new shaman since Gul'dan's vile corruption of the Horde. He returned to the camp a new orc and became fully immersed in the old ways of the shaman and his clan, embracing his role as son of the chieftain. This was a significant and symbolic event, since Thrall was the first shaman to be accepted by the spirits since Drek'Thar's time. Not only did this mean Thrall would be destined to be one of the greatest shamans in orcish history, but it also meant that the spirits finally forgave the orcish race for consorting with demonic powers, and deemed Thrall as the first of a brand new generation of shamans.

The camp was soon visited by a wandering stranger. At first, Thrall spoke pleasantly with him, but began to grow angry when the stranger accused the Frostwolves of hiding away in the mountains. His fury — and orcish pride — growing within him, Thrall informed the stranger that he would join with Hellscream and the Warsong and lay siege to the encampments. The stranger dismissed Hellscream as a "demon-ridden dreamer", and said that the humans were not worth fighting. Enraged, Thrall challenged the stranger to single combat. The stranger threw aside his cloak to reveal well-worn black plate armor and a massive warhammer. After a short but brutal contest, Thrall managed to disarm him, but was prevented from throttling the stranger by some of his clan. It was then that the stranger revealed himself as Orgrim Doomhammer — the Warchief of the Horde. Doomhammer had been contacted by Drek'Thar about the return of the son of Durotan. The Warchief decided to provoke Thrall into a fight to see if Drek'Thar's praise was deserved — and it was. Not only was Thrall able to challenge Doomhammer's strength, he also was able to best him — a feat only once before accomplished...by Thrall's father.
Bandikaa 2008.10.28 18:19:55
Veszetthuzat Veszetthuzat high end. 2008.10.17 09:10:00
 Ezt is elértük hát. Egészen hosszú menetelésünk volt idáig. A BC raidei közül az utolsó, amit mi, saját erőnkből el tudtunk érni. De úgy érzem ez egy biztató kezdet a wotlk-ban történő folytatáshoz. A nerf ellenére, én úgy érzem mindenki a maximálisat tudta…..
Egy kis szűkszavú összefoglaló követekzik :D Az indulás döcögősen kezdődött, de meglett a csapat. Még rá kell hangolódnunk a szombati kezdésre. A madaras boss (Akil'zon <Eagle Avatar>) volt a célunk. Miután elkezdtük, igen jól haladtunk a trashen. Külön köszönet ezért…..
Eljött hát ez a pillanat, hogy kérjem a raidereket a következőket hozzák magukkal raidre. Legyen legalább 20 kötöző, 20 valamilyen kaja ami a classodnak megfelelő buffot adja, illetve healing poti, mana poti, (szintén classnak megfelelően) valamint flaska, elixír. Ha nincs, akkor…..
Veszetthuzat Full kara 2008.09.29 00:05:00
wwsa Nehezen bár, de lement. Az összes bosson (kivéve a két sárkányt) könnyedén átverekedtük magunkat, de Prince szívatott minket. Minden tök jól ment az utolsó 25 %-ig mindíg. De amikor elkezdte dobálni az infernálokat, bizony Prince-nek kedvezett a szerencse. Az összes a…..
Veszetthuzat Szorítunk Samika 2008.09.18 11:46:33
 Mindannyian nagyon szorítunk, hogy azt az ominózus levelet megkapd...
Veszetthuzat Termékeny Kharazan 2008.09.05 06:44:36
Igazán jól indult a tegnap esti Kara. Két új taggal bővült aguild, melynek mindenki nagyon örül, mivel így lassan elérjük, hogy nem kell random tagokkal bővíteni a 10 fős raideket. A lootokat nem részletezném, mivel rengeteg volt, és nem tudom ki mit kapott. Ha Zul'amant lootoljuk,…..
Kara UPDATE!!!Megvolt. Lenyomtuk a dögöt :D Helm of the Fallen Hero nem emlékszem :) valami randomMalchazeen Hudson vitteAdornment of Stolen Souls nem emlékszem :) valami random..