Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Padovano

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus vezérigazgatója, Maurizio Scanavino a Sky Sport Italia munkatársának adott hosszabb interjút, amely során szó esett a klub és a csapatot irányító Massimiliano Allegri helyzetéről is. "Allegri soha sem volt téma. Teljes az egyetértés a jövővel kapcsolatos forgatókönyvek tekintetében,…..
Padovano 2023.06.08 14:24:16
@MarcoT: Jó hogy vannak még itt - rajtam kívül - akik annyira "öregek" , hogy csak a TOTO eredményekből (telesport vasárnap este) tudhatták meg, hogy mit játszottunk a hétvégén. :)
A Juventus veronai mérkőzésén két tizenegyesgyanús helyzetben is elmaradt a büntető, ám a mérkőzéseket követően egykori játékvezetők egyértelműen arról beszéltek, hogy jogos döntés született. Az első eset Danilo kezezése volt, amelyet a DAZN műsorában Luca Marelli, a Sky Sport Italia stúdiójában…..
Padovano 2022.11.11 10:09:44
@delpi0823: Én nem írtam, hogy bármelyikért is büntetőt kellet volna ítélni, csak arra akartam rávilágítani, hogy az ítéleteke megvédik. Tök minden hogy van VAR vagy nincs, ha rossz (csaló, korrupt, rosszindulatú, bármi) a bíró akkor rosszul fog ítélni akkor is ha százszor megnézi. Marco Guida egy pöcs volt végig, egyértelmű szabálytalanságokat nem fújt le, Pumikli mellét meg kéznek látta.
Nem vagyunk a szövetség kedvencei az biztos!
A múlt heti meg nem adott gólnál szerintem büntetőt kellett volna ítélni (mert kézzel nem lehet gólt szerezni, ez le van írva).
Ha Škriniar kezét Daniló fogja a hóna alá és az ő kezére rúgja a labdát, akkor 11-es vagy szabadrúgás kifelé?
Hrutka Jani meg a "nem természetes kéztartásával" elmegy a búsba!
Megnézném, hogy a pályafutása alatt hányszor csúszott be hátratett kézzel!
A csoportkör első két fordulóját egyaránt vereséggel záró Juventus számára nem maradt több hibalehetőség, amennyiben életben kívánja tartani reményeit a továbbjutásra, kötelező begyűjtenie mind a hat pontot a Maccabi Haifa ellen. A párharc első felvonásaként az izraeli együttes látogat az Allianz…..
Padovano 2022.10.06 08:52:20
@LacaGLJuve: Azt megint Bonucci nézte be, belógott vagy 1,5 méterrel mint a PSG első góljánál.
Hihetetlen, hogy a legrutinosabb védőnk követ el ilyen hibákat!
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventustól távozó Pualo Dybala nagyon közel került az Interhez, s a La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hamarosan döntő megbeszélés következik a felek között. Az argentin támadó ingyen igazolható, miután a Juventus elzárkózott attól, hogy meghosszabbítsa a június…..
Padovano 2022.06.13 08:49:41
@Wizzurah: Micsoda egy "óvodás agyú" vagy!
A Juventus folyamatosan figyeli a lehetőségeket az átigazolási piacon, s az olasz sajtó értesülései szerint a támadórészlegét megerősíteni és átalakítani kívánó klub kívánságlistájára felkerült az Eintracht Frankfurt csapatát erősítő Filip Kostić neve is. A szerb játékos a jelenlegi szezonban az…..
Padovano 2022.05.24 13:48:15
@Rikoo: Juan ma-holnap 34. Tőle szerintem már nem igen várhatunk sokat. Aztán Di María dettó. Bőven elég az egyikük (nekem még sok is, én hosszabbítottam volna vele), nem hoznék még egy hasonló korút.
Bonuccit meg úgy hajtanám el, hogy .... Az utolsó fordulóban kritikán aluli volt amit művelt.
Elvileg ezek a "rutinos rókák" kellene, hogy szükség esetén összerántsák a csapatot, na ez idén nem sokszor történt meg. Akkor mit várunk tőlük jövőre?
A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus közel áll Jorginho megszerzéséhez, miután a játékos szívesen visszatérne az olasz bajnokságba. A futballista ügynöke természetesen nem erősítheti meg ezt túlságosan, sőt, olykor ezzel ellentétes nyilatkozatokat is tesz, ám a valóságban a középpályás…..
Padovano 2022.03.24 13:58:56
@Pavel1988:
Szerint az olasz válogatottban nyújtott teljesítményét kellene inkább figyelni, az sokkal közelebb áll hozzánk sajnos. (főleg az utolsó selejtezők).
Nálunk senki nem fog helyette rohangálni. Arthur legalább fut.
Mindketten fényévnyi távolságra vannak a 36 éves Pirlo-tól is. Bár itt ő sem tenne csodát.
Ide szélső kell aki bírja a tempót (Cuadrado teljesen csapágyasra lett hajtva idén) a bal oldal meg aztán szinte szót sem érdemel.
Az a csoda, hogy versenyben vagyunk a 4. helyért.
A mai napon új szakasz kezdődik Paulo Dybala elhúzódó szerződéshosszabbítása kapcsán, mivel ma ül le tárgyalni Jorge Antun és a Juventus vezetősége. Paulo Dybala szerződése nyáron lejár, és bár a játékos képes meccsek eldöntésére, a Juventusnak mindeddig nem sikerült a maradását biztosítania, s…..
Padovano 2022.03.21 13:31:09
@Kasabai: 15 meccs maradt ki összesen a szezonban, ebből 9 a bajnokságban.
Egyébként a bajnokságban lejátszott 1593 perccel olyanokat előz meg mint:
DANILO, A. SANDRO, MCKENNIE, BERNARDESCHI, CHIELLINI, DE SCIGLIO.
BONUCCI kb. 30 perccel van előtte.