Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mh.Mirike

27 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kell, hogy az ilyen beszédnek foganatja legyen, minél hamarabb! Konkrét, ellenőrizhető adatok, világos távlati tervek. Köszönöm!"    ..
  "Bízom benne, hogy ezzel a videóval elejét lehet venni egy újabb hisztikeltésnek, ezért jó lenne, ha minél többen látnák. Ahogy a doktor úr elkezdett beszélni, rögtön szimpatikus lett, hatalmas tudása van, ez egyből kiderült. Annyira közvetlenül és főleg érthetően beszél, hogy lehetne hallgatni…..
1. "Szerintem levizsgáztak a riporterek, hárman nem tettek ki egy elfogulatlan, korrekt újságírót, különösen a hölgy áll messze a korrekt függetlennek nevezett újságírói hivatástól, ő inkább celebként viselkedik. Toroczkai Lászlónak gratuláció az éles látásáért és a valósághoz hű…..
      Három a magyar igazság, egy a ráadás:  ..
  Kiemelt komment: Nagyon fontos, hogy Toroczkait minél több fórumon hallhassák az emberek!..
Mielőtt belinkelem az ATV Start Szigorlat c. műsorát, melyet a csatorna ci****kodó hiéna műsorvezetői folytattak Toroczkai Lászlóval - pár szóban megemlítek egy velem történt, igen félelmetes emléket. Jó pár éve már annak, hogy Zala megyében nyaraltunk, még három éves sem volt a gyerekem. Aznap…..
  De most tényleg! Tegyük a kezünket a szívünkre... Össze kéne fogni a magyaroknak és egyszerre lelécelni a facebook-ról. Szívesen megnézném a Czuki Muki fejét, amikor észlelnék. Na persze, meg még más személyek fejét is meglesném. :D No, de mi lehetne egy európai közösségi oldal elnevezése?…..
 Teljesen igaza van. A videó alatt csúcs(!) kommentek vannak!    (Ja! Zárójelbe gyorsan ide biggyesztem: Kukac Mancit mások sem csipálják! :D Megértem. Borzasztóan irritáló nőszemély. Szoktak az ilyenre más jelzőket is használni.)..
 ..
    Maximálisan egyetértek a kommentelővel, aki azt írta: "Öröm hallgatni minden szavát."   No, de van ám egy másik komment is. Mégpedig az alábbi: "Emberek, hol vannak a képviselők? Miért nem érnek rá ott lenni a parlamentben? Nem onnét kapják a fizetésüket? Ezt is helyre kellene tenni."…..
  Már megint csak én érzem kóstolgatósnak a riportert? A parlamenti élő közvetítést pedig néztem és javaslatot nyújtanék be, hogy a Zsigát minél hamarabb ültessék el Toroczkai Úr mellől, mert roppant illetlenül viselkedik egyfolytában. Hátra forog, beszél, grimaszol. Magamban elneveztem…..
A videó alatt olvasható kommenteket is érdemes elolvasni. :) Ízelítő gyanánt egy kis szemezgetés:   "De jó lenne, ha Toroczkai kormányozna. Nem gondoltam, hogy lesz politikus, akit támogathatok."   "Személyesen találkoztam Toroczkaival, egy nagyon kiegyensúlyozott, türelmes, empatikus…..
hogy egyre többet fogom hallani az alábbi mondatot: "Vendégem pedig Toroczkai László - a mozgalom elnöke."   Valamint azt is remélem, hogy abban a nagy kupolás épületben levágták, hogy héttel kevesebb homokozó vödör kell.....
Miért hiszel másban? Azért 2022.04.04 13:46:00
... amikor tegnap este a "zajos" ember beszédét kezdték közvetíteni a butító ernyőn - hát rögtön ordenáré hétszentségelésbe kezdtem. Mondtam én olyan cifrábbnál cifrábbakat, hogy még na! Biztos hallotta a szomszéd is, de az nem érdekel. Nem tehetek róla, de elég csak meglátnom a "zajos" embert, és…..
  Tudtam én, hogy érdemes hinni! :D Boldogság van!     S I K E R Ü L T !    ..
Miért hiszel másban? MI HAZÁNK 2022.04.02 22:05:01
"Undorító az, amit a média a közvélemény kutatókkal karöltve művel a napokban a Mi Hazánk Mozgalom ellen ! Senki ne hagyja magát megvezetni, hajrá Mi Hazánk Mozgalom, fel a győzelemre !!!" "Toroczkai megbuktatta a végrehajtó maffiát amit a fidesz üzemeltetett." "Totál egyetértek a Mi…..
    VAN KÉRDÉS?   NINCS KÉRDÉS...
   ..
  É B R E S Z T Ő ! ! !..