Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fabrizio

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Az Il Giornale szerint Massimiliano Allegri állása azért is van veszélyben, mert az Empoli elleni vereség után a mester arra utalt, hogy a csapat jövőre sem lesz versenyben a bajnoki címért, s annak ellenére, hogy az Inter és a Sevilla elleni találkozók után is voltak szerencsétlen nyilatkozatai a…..
Fabrizio 2023.05.25 15:16:47
A Juventus helyzete korántsem rózsás, az ismét érvénybe léptetett pontbüntetés pedig a tegnapi vereséggel lényegében ellehetetleníti a BL-szereplést, ám ennek ellenére John Elkann a Bocconi Egyetemen tartott eseményen európai reményekről beszélt: „Nehéz időszak ez a Juventus számára, amely klub…..
A nyolc mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatnak köszönhetően a Juventus felzárkózott a tabella második helyére, de így is hét pont hátránnyal érkezett a listavezető Napoli otthonába. A találkozó azonban a zebramezesek legrosszabb rémálmai szerint alakult, s a csapat 5:1-es vereséggel, megsemmisülve…..
Hosszú betegséget követően, 58 évesen elhunyt a Juventus és a Sampdoria korábbi játékosa, Gianluca Vialli. Vialli 2018 novemberében beszélt először arról, hogy mintegy egy év küzdelem után sikerült túljutnia a súlyos betegségen, amely azonban 2021 decemberében kiújult. A szakember 2019…..
Fabrizio 2023.01.06 16:29:16
Hatalmas fordulat történt Torinóban, Romeo Agresti és Fabrizio Romano egyaránt arról számolt be, hogy a Juventus igazgatósságának minden tagja, köztük Andrea Agnelli és Pavel Nedvěd is lemondott a rendkívüli közgyűlés előtt. A zebramezesek negatív rekordot jelentő 254.3 millió eurós veszteséggel…..
A Juventus a PSG elleni, vereséget hozó, ám bizonyos szempontból bíztató mérkőzés után fogadja az Inter csapatát vasárnap este. A két csapat számára rendkívül fontos a találkozó, mivel mindkét együttes komoly hullámvölgyből mászik kifelé az elmúlt időszakban, s ahogy Simone Inzaghi mondta a meccset…..
Fabrizio 2022.11.06 22:26:36
Paul Pogba kapcsán újabb sérülésről számoltak be a lapok, ezúttal izomsérülés hátráltatja a térdműtéten átesett játékost, akinek így egyre valószínűtlenebb a világbajnokságon való szereplése. Pár napja a Calciomercato.com arról számolt be, hogy Paul Pogba részben már a Juventus keretével edzett,…..
A Le Repubblica értesülései szerint súlyos, 20-60 millió eurós büntetés várhat a Juventusra, amennyiben bebizonyosodik, hogy a klub 2020-ban nem nyilvános, titkos megállapodások keretében valóban kiigazította több játékosa, köztük Cristiano Ronaldo fizetését. A pályán nyújtott minősíthetetlen…..
Fabrizio 2022.10.28 20:03:39
@szakika10: Allegrit elég lenne egyszer kirúgni:)
A Juventus a városi derbin aratott győzelem után az Empoli gárdáját fogadta, s a korai gólt ezúttal Moise Kean jegyezte, majd a második félidő elején Weston McKennie növelte az előnyt, az utolsó bő tíz percben pedig Adrien Rabiot duplázott. „Most már egyre inkább csapat benyomását keltjük. Jól…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus szeretné megerősíteni védelmét, s az egyik kiszemelt a RB Salzburg középső védője, Strahinja Pavlović, aki 2023-ban 20-25 millió euro fejében válthat klubot. A 21 esztendős Pavlović érkezésével tovább erősödhetne a szerb kontingens, hiszen…..
Fabrizio 2022.10.20 11:17:10
@Shaky79: Volt egy minőségi RB, Joao Cancelo. A Mester szerint túl offenzív volt :)
A Juventus a városi derbin aratta első idegenbeli győzelmét idén, az összes kiírást figyelembe véve, s ezt követően nyilatkozott Massimiliano Allegri. „A srácok ma bizonyították, hogy csapatot alkotnak. Szervezettek voltunk, a meccs elejétől irányítottuk a mérkőzést, számos kapuralövésünk volt.” -…..
A Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett idegenbeli, majd a Benfica elleni hazai vereségekkel a Juventus rendkívül nehéz helyzetbe kormányozta magát. Ahhoz, hogy egyáltalán életben tarthassa továbbjutási álmait a Bajnokok Ligája csoportköréből, mind a hat pontot be kell gyűjtenie a Maccabi…..
Fabrizio 2022.10.11 20:19:29
@Del Pybala: baszki te már rossz fórumon nyomod...
Fabrizio 2022.10.11 21:07:34
@DelPiero2: Cefre keze sokáig elér.
Amíg ő lesz, mindent megtesz h a Juve a BL-ben ne jusson sokáig. Most speciel nincs tennivalója.
Fabrizio 2022.10.11 22:13:23
@JeetTrader: Mancini éppen telefonált a San Siro-ban a kezdéskor. Lehet Arrivabene érdeklődött. Komolyra fordítva ezt a szarkupacot melyik sztáredző vállalná be? Allegri ázsiója esik mint a Juve részvény, neki komoly csapata nem lesz többet. Ide fiatal, ambiciózus, de legfőképpen motivátor személyiség kellene, amolyan Tudor-Nicola-Gattuso-Italiano mix lenne ideális.
A Juventus ismét címlapokon szerepel, bár tart a válogatott szünet, a torinói klub elhúzódó hullámvölgye és Massimiliano Allegri jövője megfelelő témát ad számos cikkhez. A Corriere della Sera a minap még arról írt, hogy a Juventus Massimiliano Allegrivel folytatja a szezont annak ellenére, hogy az…..
Fabrizio 2022.09.21 22:47:19
@ZED!: te már voksoltál is:))
Fabrizio 2022.09.22 04:44:15
@JuveMI: full adom, milyen Juve kötődésről beszélúnk amikor leül a Sintér kispadjára?? Nem is értem, ez üzlet és hatalmas €€€-ról van szó.
Ilyen már nem jellemző.
Fabrizio 2022.09.22 08:11:51
@venember83: azzal maximálisan egyetértek, hogy a Juventusnál a bajnoki címnek minimum elvárásnak kell lenni.
Azzal már kevésbé, hogy Conte legyen az edző. De a vezetőség biztosan tudja a helyes utat.
Mély hullámvölgybe került a Juventus Massimiliano Allegri vezetésével, s az újonc Monza otthonában elszenvedett szégyenteljes vereséget követően egyre erősödik a szurkolói elégedetlenség, a többség pedig a csapattal korábban zsinórban öt bajnoki címet nyerő szakember távozását követeli. Allegri…..
Fabrizio 2022.09.20 18:39:25
@babo0410: sokadik verzió, hogy Gasperini a terv júnistól.
20-án lesz elnökségi megbeszélés állítólag, talán utána okosabbak leszünk. Addig is lehet találgatni.
Fabrizio 2022.09.20 18:40:47
@Fabrizio: hja hogy az ma van:)))))))
Itt a vég:))
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Fabrizio 2022.09.19 10:39:49
@Thuglife!: szerintem nem. Még a Ferencváros is necces lenne. Legalább koncentrálhatunk a 4. helyre a bajnokságban.
A Juventus a szezon mélypontjára ért, ahonnan remélhetőleg már csak fölfelé vezet út, hiszen a zebramezesek a Monza otthonába látogatva szenvedtek történelmi vereséget. Az újonc csapat talán remélni sem merte, hogy a klub történelmének első Serie A-s győzelmét éppen a Juventus ellen aratja majd, s…..
Fabrizio 2022.09.18 20:45:34
@Mtg007: hiányzik mint sz@r a zsebbe.. volt itt elég Come back, el is sültek remekül.
A Juventus a Benfica elleni 2-1-re elveszített torinói meccs után kötelező győzelemre készül, vasárnap az újonc Monza csapatához látogat. Massimilianio Allegri feje az eredmények mellett számos hiányzó miatt is fájhat, hiszen Federico Chiesa, Paul Pogba, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Kaio Jorge…..
A Juventusra sorsdöntő Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés vár szerda este, a zebramezesek a Benfica együttesét fogadják Torinóban, s nyerniük kell, amennyiben ott szeretnének lenni az egyenes kieséses szakaszban. "Ángel Di María ismét rendelkezésünkre áll, de még nem tudom, hogy az elejétől a pályára…..
A Juventus szerda este a Benfica csapatát fogadja a Bajnokok Ligája-csoportkörében, azonban a zebramezesek előbb még a Salernitana együttese ellen lépnek fel vasárnap az olasz bajnokság hatodik fordulójában. Massimiliani Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Federico Chiesa, Paul Pogba,…..
Fabrizio 2022.09.11 22:25:24
@Gaben Smith: azt a Benfica elintézi.
Fabrizio 2022.09.11 22:28:06
@Juventina7: Binotto még jöhet:))
Fabrizio 2022.09.11 22:51:32
@Apuleius: Ceferin keze benne van.
De sajnos nem ezen kellene múlnia.
A Juventus kedden vereséget szenvedett a Paris Saint-Germain csapatától, tegnap pedig a Calcio e Finanza egy másik negatív hírről számolt be. Az olasz klubok pénzügyeit kiemelt figyelemmel kezelő lap szerint a Juventus a 2021-22-es költségvetést 240 millió eurót meghaladó veszteséggel fogja…..
Fabrizio 2022.09.08 18:55:39
@giorgio007: Paratici is egy alkalmazott volt. Feltételezem, hogy Agnelli is tudott az ügymenetekről, sőt jóváhagyta azokat, így nem hinném hogy a cash-flow meglepetésként érte. Amennyiben igen az nagyon kellemetlen lenne. El is kezdődött a pénzügyi trükközés (plusvalenza, superliga, FFP, tőke investment) és a bértömeg csökkentése. Ezek fényében talán nem is meglepő (de nyilván elfogadhatatlan) ami a pályán ezekből visszatükröződik.
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
Fabrizio 2022.09.06 23:06:03
@JuveMI: igen, ma egy taktikailag fegyelmezetlen, egyénieskedő PSG-t láttunk. Ilyen játékkal egy nálunk erősebb csapat leszögelte volna őket.
Fabrizio 2022.09.06 23:15:15
@JuveMI: a mi taktikánkat nem tudom megfejteni:)
Mai hírek szerint, amelyeket Leonardo Bonucci is megerősített a mai sajtótájékoztatón, Paul Pogba mégis kénytelen kés alá feküdni a meniszkusz-sérülése miatt, mivel a konzervatív kezelés nem vezetett eredményre. A francia válogatott tegnap és ma a pályán edzett, azonban az elmúlt hónapban…..
Fabrizio 2022.09.06 15:30:18
@MGB75: Valamint az sem kerek, hogy mint Juventus "alkalmazottként" hadd ne ő döntse már el, hogy sorry, nem műttetem meg magam, megyek a vb-re.
Ilyet meg lehetett tenni? Na ezért vonzó a Juve, mert stabil jövedelem van balf@szkodás esetén is.
Fabrizio 2022.09.06 20:19:00
@Pogboom: Kissé sántít a hasonlatod.
Nem lehetek pl. légiirányító, ha szar a szemem. Mert az kell a munkához, így alkalmatlan vagyok arra, tehát fel sem vesznek. Pogba a lábával keresné elvileg.
Fabrizio 2022.09.06 20:24:16
@Pogboom: egyébként a kialakult helyzetért a klubot tartom felelősnek, nem a játékost.
A Juventus, amely nyáron komoly átalakuláson ment keresztül, még nem találja formáját, azonban kedd este a szezon eddigi legnehezebb mérkőzése vár a zebramezesekre, akik a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitónapján az egyik nagy favoritnak tekintett Paris Saint-Germain otthonába…..