Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Christina bin Laden

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Publi ciszta 2011.10.20 17:27:00
Miért okádjunk a 'Dupsteptől'? Időről időre újabb és újabb zenei irányzatok bukkannak fel, ami helyén is való, hisz semmi sem lehet állandó. Változnak az emberek, változnak az igények, a szórakozóhelyek összetétele is, generációk jönnek mennek, és helyénvaló rotáció is,…..
Hoze A hét hülyéje - rovat 2011.01.24 06:44:00
Engedjük szabadon a West Balkán késelőinek feltételezett gyanúsítottjait – de Geréb Ágnest, óó azt nemNos ez egy igen érdekes „A hét hülyéi” rovat lesz, ugyanis ezúttal egy korábbi nyertesünk, Geréb Ágnes marad felűl pont egy ilyen ügyben.. Pontosabban…..
Christina bin Laden 2011.01.25 19:55:15
Szóljon rám valaki, ha tévednék, de hogyha:

1) tény, hogy a magyar börtönök kb. 40-50%-a cigány, miközben a társadalmunknak olyan 10%-át teszik ki,
2) személyes tapasztalatom, hogy 10 az utcán belém kötő szarháziból 9 cigány,
3) a mocskos állat, aki két kedves lány(!) ismerősömet este az utcán ütlegelni kezdte, cigány volt,
4) bizonyos bűncselekményeknél, mint pl. lincselés, tanárverés, késelés nyilvánvalóan lehet tudni, hogy az elkövetők cigányok voltak, még akkor is, ha ezt a talpnyaló média nem mondja ki

akkor általánosságban véve tartani a cigányoktól, negatív érzésekkel gondolni rájuk nekem kurvára nem előítélet, inkább nevezném "utóítéletnek".
Ne mismásoljuk el a dolog lényegét! Senki nem a bőrszínük miatt utálja őket. Le van szarva, hogy milyen nemzetiségűnek születik, a hangsúly azon van, hogy mivé válik! Lehet őket mentegetni, hogy "de hát az ő kultúrájuk" meg "de hát az ő társadalmi helyzetük". Kultúra? Nagy faszt nevezném én kultúrának azt, amiben élnek! A saját nyelvüket sem beszélik, nemhogy kultúrájuk lenne... Társadalmi helyzet? Szegényeket meg ne sirassam, hogy a magyar emberek adójából élnek, a magyar kormányok támogatásával szarják a világra százával a kölykeiket, mindeközben pedig még ők utálkoznak velünk szemben, tartanak minket félelemben - teszem hozzá, mi meg hagyjuk. A hatalom pedig az oldalukon áll egyértelműen és vérlázító módon.
Mindezek után feltenném a kérdést, hogy hol a faszban van ebben az előítélet?
Lehet okoskodni, nagyon objektíven szemlélődő embert játszani, és mondogatni, hogy a normális cigányokat -akik amúgy jó esetben a cigányság 10%-a - nem ítélhetjük el a geciládák - 90% - miatt, ettől függetlenül, ha éjszaka végigmész az utcán egyedül és szemben jön veled egy cigány, nem fogsz azon agyalni, hogy ez a 10%-ba vagy a 90%-ba tartozik-e, automatikusan összeszorul a gyomrod. Ha ez előítéletesség, én előítéletes vagyok. Sokkal inkább nevezném viszont az ismert tények alapján elsajátított józan ítélőképességnek, előrelátásnak.
Hoze Na hát akkor 2011.01.16 10:36:00
Nyilvános elnézéskérés a Dr.Melancholia zenekartólNo igen, a cikk címét olvasva most bizonyára egyesek felröcögnek, mi a túró van velem, megőrültem e, vagy hasonlók. Pedig komoly az indíttatása. Az a helyzet, röviden szólva, baszottúl elegem lett az utóbbi időkben az…..
Christina bin Laden 2011.01.16 16:40:00
@Wellington_89: Na, ehhez előbb össze kell, hogy tákoljam az új csapatot! :D Ennek a zenekarnak jó szokása időnként szétperegni, jelenleg a fő problémánk a dobos pozíció megüresedése, úgyhogy ezzel muszáj lesz valamit kezdenem ahhoz, hogy elkezdhessünk megint próbálni. Amint ez összejött, lenézünk egy próbára! :)

@Skinny Spider: Te jó isten... Oké, Hozeval volt egy eléggé elmérgesedett konfliktusunk, ebből adódóan aztán írt, amit írt. Mi is mondtunk anno, amit mondtunk. Viszont a többség pártatlan maradt. Te feltétlenül szükségét érezted, hogyha épp Hoze utál minket, akkor neked is utálnod kell? Akkor most ezek szerint kedvelni fogsz minket, hogy békesség van? :DDD
Kicsit lehetnél önállóbb, feltételezem, hogy felnőtt ember vagy.
Az MM koppintásról pedig annyit, hogy ez már egy nagyon lerágott csont. Ha azt gondolod a Dr. Melancholiáról, hogy egy szimpla Manson kópia, akkor több éves elmaradásban vagy. A zene sokszor már köszönőviszonyban nincs vele, nemhogy másolat lenne, az image meg... Ha ez az image neked Manson, akkor lehet, neked szemüveg kell: sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1199.snc4/155159_1689755317734_1053241500_1837626_5836115_n.jpg
Christina bin Laden 2011.01.16 16:58:52
@Skinny Spider: Ha valóban meghallgattad a lemezünket, és abból neked annyi jött le, hogy Manson utánzás, akkor csak azt tudom mondani, hogy "a hiba az ön készülékében van". :D
Christina bin Laden 2011.01.16 18:31:25
@-Hoze-: Tény, ami tény, promóció meg nyomulás téren amit lehetett, azt valóban elbasztuk mindeddig. 2010 meg egy rakás fos volt egyenesen. Valahogy nem találtam önmagamat sem, és egyre inkább hajlamos lettem rá, hogy belemerüljek az önsajnálatba és az elkeseredettségbe, amit amiatt éreztem, hogy nem haladunk előre. Ahelyett, hogy rádöbbentem volna, hogy tennem kéne valamit, nem pedig siránkozni... Az utóbbi hetekben merőben elkezdett megváltozni a hozzáállásom, és úgy érzem, most kész vagyok arra, hogy nyavalygós kurva helyett végre az a megmondós, rebellis figura legyek, aki a szívem mélyén mindig is voltam. :)))
Ez már számomra is félelmetesen hangzik, de volt időszak, amikor annyira magam alatt voltam, hogy a zenélést sem tudtam igazán élvezni, most viszont lelkesen dolgozom az új lemezünkön, a legutóbbi koncertünkről pedig elmondható, hogy ilyen jó hangulatú estét még nem csináltunk. Az ilyesmik kurvára feltöltik az embert pozitív energiával, arról nem is beszélve, hogy a hónapok óta húzódó marakodásunk is elrendeződni látszik végre. :D
Hoze Publi ciszta 2010.07.11 03:04:00
Mi ölte meg a rock and rollt?Létezett évtizedeken át egy életformával járó zenei közösség, melyet rock and roll-nak szólított a köznép, ki ki magához társítva hozzárendelt saját szubjektív véleményét. Egyazon dolog, aki bármennyire is jártas a zene világában,…..
Christina bin Laden 2010.07.12 11:59:07
@Skinny SiXX™: A promóció részét a dolognak mi rettenetesen elbasztuk viszont. Az üzleti érzékünk a nullához közelít egyébként is, meg pénzünk se nagyon volt hozzá. Az, hogy vért fogunk hugyozni, nagy igazság, erre fel vagyok készülve. :D Magyarországon viszont a vesénket is kihugyozhatnánk, mire odáig eljutnánk, hogy talán már 100-200 ember eljárna élőben megnézni minket. Szóval, inkább külföldön igyekszünk megtestesíteni "halott világunkat" a továbbiakban, aminek egyébként a darkhoz - hála a jó égnek - kb. annyi köze van, mint a sárgadinnyének a betonkeverőhöz. XD
Christina bin Laden 2010.07.12 15:54:10
@Skinny SiXX™: A világért sem akarlak elkeseríteni, de ha bármiben is az úgynevezett dark hatással volt miránk, az annyi, hogy a hazai szintér eggyel több nyomós ok arra, hogy elhúzzuk innét a belünket. Ez egy címke, ami ránk lett aggatva, ugyanúgy, mint ez a francos industrial. Mindkettőt ha csak meghallom, máris a sikítófrász tör rám. Külsőségekben sem hinném, hogy darkok volnánk. Vagy akkor mondjuk azt, hogy bárki, aki sminkben lép fel, dark. Ha nem így van, mi sem lehetünk egyértelműen azok, hacsak a picsagatya-neccharisnya-csillámos női felső kombó nem számít dark viseletnek. Rosszul vagyok bármilyen kategóriába sorolástól, de őszintén mondom, ezektől már a ragya üt ki, ahogy maguktól a Gyáras buliktól meg az egész szarságtól. Nem beszélve a kibaszott műmájerkedésről. Nem is oly rég volt szerencsém hallani, hogy valami szétcseszett myvipes goth klubban minket hordtak le mindenféle buziknak. Alapjáraton ezzel nincs baj, de olyan ne buzizzon már le, aki ugyanúgy festéket ken a pofájára. Lassan azt sem tudom már, ki vagyok, annyi mindent és annyi mindenkit utálok, amit és akit látok itt magam körül, így aztán végképp jót kell, hogy tegyen a környezetváltozás ősszel.
Hoze Programajánló 2010.01.06 01:20:00
Disorderlies, Drugzone01.08.péntek- Wigwam -Itt az újév és máris egy remek koncerttel indít a Drugzone illetve a Disorderlies együttes is. A helyszín a Wigwam lesz (Bp, XI. Fehérvári út 202), belépés egy ezres, kezdés 22:00-kor. A szórólap magáért…..
Christina bin Laden 2010.01.07 12:22:08
@Siwa: Mi van?? Nemhogy nyilvánosan az iwiw-en, még a hátad mögött sem neveztelek senkinek... Valószínűleg (tutira) szőlőtől kaptad a téves infókat. Ha gondolod, privátban valahol megírom, hogy mit mondtam, mert valóban írtam vagy 2 mondatot, amit mondtam neki, hogy átadhat nyugodtan, mert vállalom a véleményemet. Ha egyáltalán lényeges ez... De olyasmit, amit nem mondtam, nem vállalok. A helyedben nem adnék olyan ember szavára, aki még akkor is, mikor épp spanolni kezdett veled, szíve szerint átment volna az egész zenekaron, aztán még a groupoe-s bejegyzésnél elő is adta, hogy az ilyesmi micsoda szánalmas dolog... :D
Christina bin Laden 2010.01.07 15:04:36
@-Hoze-: Nekem szólt a kérés és idő közben teljesítettem is már. :)
A Lady Gaga őrület- Chick Norris akcióban -Árulja már el valaki, minek kell minden évben találni valami rendre elfuserált gusztustalan ostoba pop-ringyót, akire aztán a végén olyan egyébként teljesen másféle emberek gerjednek, akikről az életbe nem gondolta volna…..
Christina bin Laden 2009.11.25 12:54:25
Na, most tiltakoznom kell. :D
Szerintem az sem baj, ha egy segges-combos csajt adnak el jó nőként, mert nincs az sehol kőbe vésve, hogy a vékony lányok a jók. Nem azt mondom, hogy a kövér nőkre bukok - megint másnak persze, ők is bejöhetnek, mert miért is ne -, de számomra a vaskos comb és nagy segg kellő mértékkel még szexi is. Amúgy én úgy vettem észre, hogy Lady GaGa ezen a téren leginkább ingadozó, mert látni róla olyan felvételeket, mikor egészen vékony, meg olyanokat is, amiket pl. te is linkeltél. De nem kenegetem a szart: szerintem jó nő. :D A csavar az benne, hogy igazán nem tudnám megmondani, miért, pláne, hogy smink nélkül majdhogynem csúnya is. Illetve egy olyan szóval tudnám magyarázni, amit a médiában való gyakori használata miatt nagyon megutáltam: kisugárzás. Ennek a csajnak szerintem tényleg van.
De kinézet ide vagy oda, én nem azért értékelem, ahogy nőként kinéz, mert egy előadónál ez számomra huszadrangú dolog körülbelül.
Egyrészt a popsztároknak egy olyan kategóriájába tartozik, akiknek van egyénisége mind zeneileg, mind image-ben. Ezek közé sorolom pl. a következőket is: Michael Jackson, Prince, Christina Aguilera, Madonna. ÉS pont ez az ok, amiért tutira nem fog eltűnni néhány év múlva. Ez a csajszi simán képes lesz időről időre megújulni, ezt már most ki merem jelenteni.
Másrészt nemcsak hogy egyénisége van, de a megjelenésével olyasmit hozott a popzenébe, amit én sokkal inkább a glam rockkal tudnék párosítani, és ami ennél fogva a lehető legközelebb áll a szívemhez.
A további okok pedig, hogy miben tudom még értékelni már alapvetőbb dolgok: tetszik a zenéje is (és ami nagyon fontos: nem aláteszik a számokat, hanem maga írja őket!), énekesnőként és színpadi előadóként is kiemelkedő.
Aki utálja, nyilván a körülötte lévő folyamatos felhajtás, felkapottsága miatt utálta meg, de én azt mondom, erre a csajszira érdemes odafigyelni, mert még nagyon sokáig a csúcson fog maradni.

Látod, én is átváltoztam, most már kénytelen leszel agyonlőni! XD
Na, csókolom a segged, te padlizsánsütögető! :D

Christina bin Ládenfi Krisztike Laden
Christina bin Laden 2009.11.25 21:33:14
@-Hoze-: Eeejnyemááár! :D
Most leleplezem magam. Valójában erre ugrálok otthon az ágyamban: www.youtube.com/watch?v=_9N9J6thBts
Ja... és szamurájkarddal, azt elfelejtettem. XD

Komolyabbra fordítva a szót, szerintem egyáltalán nem nagyobb szégyen az, ha valaki "dark" létére Lady Gagát hallgat, mintha minimalt vagy hard technot hallgatna. Pláne, hogy én egyáltalán nem vagyok se dark, se semmi, ezektől a stílusbéli meghatározásoktól meg faszom szubkultúráktól én elhatárolódom teljesen. A szubkultúra szótól már lassan heveny hányinger fog el, mert a korlátokat, az indokolatlan és íratlan szabályokat juttatja eszembe. "Te ILYEN vagy, szóval nem hallgathatsz OLYAN zenét." Ez ugyanolyan elfojtás, mintha nem dugnál meg egy jó nőt, aki már addig hergelt, hogy a farkad csaknem kiszakítja a nadrágodat. Szélsőséges példa talán, de ha valami legbelül tetszik, én nem fogom csak azért rámondani, hogy szar, mert hűű, majd mások mit gondolnak rólam, ha nem ezt teszem. Mert szerintem az lenne az igazi kurvulás. És mondom, nekem amúgy sincs stílusom. Még csak azt sem lehet meghatározni, hogy többnyire milyen jellegű zenéket hallgatok, mert eléggé sokfélét.
Én például a technot utálom úgy, mint a pestist meg az industrial, illetve EBM néven eladott, egyébként szintén techno zenéket, márpedig az úgynevezett darkok 80%-a ezeket imádja. Most mit tudok erre mondani? Maga a tény egyáltalán nem zavar, hogy valaki ezeket szereti. Az már mondjuk, az én csőrömet is basztatja - annak ellenére is, hogy nem vagyok dark -, ha egy bulin ilyen zenéket nyomatnak és azt dark-goth buliként adják el. Tehát szerintem addig ne aggódj, amíg a dark bulikon nem Lady Gagát kell hallgatnod. :D

És hogy tovább sokkoljalak, őket is nagyon kedvelem :P
www.youtube.com/watch?v=amIu9AHagzg
www.youtube.com/watch?v=ElY5Gr845Fw

Azért remélem, ennek ellenére sütünk még majd padlizsánt együtt! :D

Ládenfi bin Christina bin Krisztike Viktor Laden von Füzi
Christina bin Laden 2009.11.25 22:19:39
@teo77: Ne is lepjen meg, mert tényleg tőle kölcsönöztem. XD

@_Princess_: Nem tervezem még a nősülést. XD

@roxychrist: A Tini Nindzsa nekem is nagy kedvenc volt, ezért is ugrálok itthon erre az ágyamban. :P :D
Hoze Publicisztika 2009.11.10 01:25:00
Mikor már nincs hová menni hétvégénIgyekszem felkavarni az állóvizet, ami néha posványos hallgatag tóvá varázsolja az 'élményfürdő szavakban'-t a Hoze.Blogon. Most egy olyan cikk jön megint, aminek gondolati alapjait már régóta fogalmazom magamban, legyen most, hogy világ elé…..
Christina bin Laden 2009.11.10 12:31:17
Én egy dolog kivételével mindennel egyetértek, amit leírtál: nekem a Kék Yuk bejön, de - teszem hozzá -, mint fellépő írom ezt. Ugyanis eddig két hely volt életemben, ahol gondmentesen, szervezetten tudtunk lenyomni egy koncertet, ez pedig egy alkalommal a Wigwam, több alkalommal pedig a Kék Yuk volt. A gyárbéli bénázásokról, szervezetlenségről, illetve a Rocktogon személyzetének hányingerkeltő bunkóságairól például már lassan könyvet is írhatnék... :D
A selectorkodást meg Én sem tudom végképp értékelni, akkor sem, ha Orcoo leharapja a faszomat. XD De nekem sem az olyan selectorokkal van bajom, mint mondjuk Ő, mert róla tudom, hogy nem erre veri a faszát, csupán szórakozásból, szórakoztatásból csinálja alkalmanként, és mellette bőven van mit felmutatnia. Akiket viszont nagymértékben le tudok nézni, azok az ld50-ről jött kis szarházik, akik hajlamosak azt képzelni, hogy valami olyasmit tesznek ezzel, amihez tehetség kell. Az ld50 körében bárki könnyen selectorrá válhat, sőt, önjelölt DJ-jé, mert ehhez nem kell más, csak edzett nyelv.
Én épp nemrégiben jelentettem ki először nyilvánosan (a DrM blogján), hogy sem dark-goth, sem industrial zenekarnak nem tartom magunkat. Egyrészről a zenénk legfeljebb néhány elemében fedezhetők fel ezeknek a stílusoknak bizonyos elemei, ami ennél viszont jóval lényegesebb, hogy ezeket a stílusokat fokozatosan látom olyasmivé torzulni, ami tőlem a lehető legmesszebb áll. Kezd az egész színtisztán az elektro zenékről szólni, a cyber szarságokról, az ebm-nek, illetve industrialnak titulált dübörgős szarokról, amiket tőlem nevezhetnek istenfaszának is, nekem akkor is hasonlatos marad mondjuk, a techno-hoz, aminek semmi köze nem kéne, hogy legyen a fent említett szubkultúrákhoz. Oké, pl. Te is techno zenét nyomsz az SM's-ben, ahogy írtad is. DE: lényeges szempont, hogy nem állítod be goth meg industrial buliként. Az már más kérdés, hogy a külső jegyeid és a maga a techno közt is igen erős disszonancia van, de zsákbamacskát nem árulsz, ez kétségtelen. :D
Ami viszont végképp elkeserítő számomra, mint zenésznek: egy olyan bulin, ahol Orcoo selectorként működik közre, legalább kétszer, ha nem két és félszer akkora a közönség, mint amikor a Dr. Melancholia vagy Wet Lips gitárosaként lép színpadra. És ugyanúgy rosszul vagyok azoktól a "zenekaroktól" is, akik kiállnak "koncertezni" egy samplerrel meg keverőpulttal, de még inkább annak tényétől, hogy ezeket az égig magasztalják - leginkább ld50-es körökben. Amit tudok minderre mondani, az csupán háromszoros "BASZD MEG!" Jó ideje már világos előttem, hogy ebben az országban olyan zenével, amit játszunk, ha megfeszülünk se fogunk tudni 50-100 embernél többnek játszani, amíg nincs hátszél. A selectoros buliknak pedig többnyire meglesz a maga 150-200 fős közönsége, eltekintve néhány kivételtől, de ezek a kivételek is többnyire azért azok, mert akkor épp nem tuc-tuc zenét nyomatnak.
Meglehet, hogy csomóan ezekért, amiket elmondtam, begyepesedettnek fognak tartani, lehet, egyeseket meg is sértettem, de az őszinte véleményem ez, másrészt nem személyek, hanem jelenségek, állapotok ellen mondtam, amit mondtam.

Christina bin Laden aka Ládenfi Krisztike
Hoze Blog 2009.10.19 12:45:00
Újabb savanyú hétfőÓ hétfő, te hét legrútabbika. Nem szeretem ezt a napot. Vontatottan indul, még szinte a hétvége zaja is itt zúg, mégis a monoton semmitmondó hétköznapok elsője ez. Amolyan üres járat, pesszimista légkörrel. Megint egy újabb hét nyitánya. Ha még ilyen…..
Christina bin Laden 2009.10.19 19:22:32
@Disznajházy uraság: Azt hiszem, most volt elég nekem is a gyökérségeidből.
Tudod mit, haver? Egyetlen jó érvet mondok neked: nem te vagy az emberi nem mércéje! Így aztán baromira semmi közöd ahhoz, hogy más hogy néz ki, illetve miben érzi jól magát. Téged minősít az, ha másokról ez alapján formálsz véleményt, vagy akár csak következtetni is próbálsz külső jegyekből bármire. A buzizással meg pláne leírod magad, hiszen jól tudod, hogy Hoze nem az. Netán begyepesedett, beképzelt fasz vagy? Igen, szerintem ez telitalálat. Begyepesedett, mert a "gondolataidból" ordít, hogy nem látsz az orrod hegyénél tovább és makacsul nem is akarsz meglátni dolgokat, beképzelt pedig azért, mert onnan veszed a bátorságot ahhoz, hogy mással közöld, meg kéne változnia, hogy úgy gondolod, te magad példaértékű ember vagy.
Továbbá pont te lennél az, aki nem követ másokat?
Hagyjuk már ezt a faszba... Hiszen a napiszarra járó idiótákkal fújsz egy követ. Egy vagy az egymillióból, te kibaszott nagy egyéniség!
Hoze Szubjektív publicisztika 2009.10.05 11:40:00
A dark-gothic kultúra lehetséges jövőképei MagyarországonValamiért tendencia az ebben az országban, hogy hirtelen begyűrűdzik egy szubkultúra, pár évig irdatlan erejű, és közönségű tarolást végez, majd aztán amilyen gyorsan be is jött, olyan gyorsan el is tűnik. Maximum…..
Christina bin Laden 2009.10.08 22:38:34
@Ysengrin: Pont te vagy az, aki keveri a dolgokat. Egyrészt az image az egy dolog, tudtommal a zenét illetően nem ez a legelső szempont, de javíts ki nyugodtan ha tévedek, hisz te nagyon bölcs ember vagy. :) Másrészt nem mindegy, hogy koppintásról beszélünk vagy arról, hogy ihletforrásként használod fel egy-egy zenekar munkásságát. Harmadrészt egyelőre Mi sem nagyon játszottunk még 150-200 főnél nagyobb közönség előtt, így aztán a "tömegzene" megnevezést bár némileg hízelgőnek veszem, azért a valóságot még korántsem fedi. :)

Egyébként srácok, nagyon kis aranyosak vagytok tényleg ezzel a 18 éves dactól fűtött underground elitizmussal, viszont ha ebből akartok zenei karriert építeni, már most lehúzhatjátok magatokat a WC-n. Képzelhetitek, hogy Mi sem azért játszunk olyan zenét, amilyet, mert sikerhajhászok vagyunk, Mi is legalább annyira szeretjük, mint Ti a sajátotokat. A hozzászólásaitokból viszont kihallatszik, ha a sorok közt olvas az ember, hogy valójában bassza a csőrötöket, hogy a zene, amit Mi játszunk százszor eladhatóbb. Nyilván kimondva ennek ellenkezője van, tehát hogy ez nekünk milyen ciki. Lehet "menzonitázni", lehet koppintásnak nevezni bennünket. Ha úgy érzitek, azzal nagyot könnyítetek magatokon, hogy a feszülő húgyhólyagotokból időnként felénk spricceltek egy kis brunyát, ám legyen, de ezáltal csak a saját nadrágotok szára lesz egyre húgyosabb. Mert széllel szemben pisálni szar ügy.

Ui.: De ki tudja... Talán még néhány év és Ti is akkora seggfejek lesztek, mint Én meg Hoze. :D

Ládenfi Kriszta bácsi
/Még a művésznevét is lopta a geci!o.O/
Christina bin Laden 2009.10.09 12:10:14
@Ysengrin: Bazzeg, most nagyon irigy lettem. Ti voltaképp industrial guruk vagytok. :D A föld alatti ténykedéssel egyébként pontosan annyit lehet elérni, hogy a többi föld alatt ténykedő ideig-óráig majd emlékezni fog rád. Tetszik vagy nem, a zene nagyjai nem véletlenül a mainstream előadók és nem véletlen, hogy Ők írják a zene történelmét.
Részemről végszóként még annyit megjegyeznék, hogy senki nem mondta egyébként, hogy Mi gothic banda vagyunk, pontosabban egy szóval sem állítottam. Én tiszta szívből szarok az ilyen idióta stílusbéli besorolásokra. Látom, te frankón megtanultál kategorizálni mindent, amihez közöd van, csak ezzel elveszed magadtól egyúttal annak szabadságát is, hogy olyan zenét írj, amihez úri kedved tartja. Megteheted persze így is, csak meg fogod kapni a szemrehányást, hogy hát ez nem is az, ami...A Dr. Melancholiát mindenki nevezi, aminek akarja, leszarom. Mikor leülök zenét írni, távolról sem foglalkoztat, hogy azzal, amit írok kinek fogok tetszeni és kinek fogok csalódást okozni. És végképp nem érdekelnek ezek az ostoba, stílusbéli skatulyák. Azt meghagyom a kibaszottul okos szakértő uraknak.

Kriszta
Christina bin Laden 2009.10.09 13:00:10
@-Hoze-: Beszoptuk, Hoze. Szerintem menjünk nyugdíjba. XD
Hoze Ál-zenei hírek 2009.09.10 00:26:00
Új tagok a Dr.MelancholiábanIsmeretes, amik mostanában a Dr.Melancholia együttes táján zajlanak. (Katt) A basszus gitárosuk távozásával, visszatér egy korábbi basszus gitárosuk, Dan. Azonban lapunk kiderítette, nem ő lesz az egyetlen új tag az együttesben!  Mint…..
Hoze Aktuális 2009.06.28 12:28:00
Michael Jackson hagyatékaAktuális vagy sem, aktuál érdelmi preferencia e, ha egy sztár, vagy tündöklő (hulló)csillag azzal szerez érdemet magának, hogy egy fekete zsákban végzi. Ez a legendák örök receptje, halj meg fénykorodban. Lehelleted örökké égni fog. Így vált…..
Christina bin Laden 2009.06.29 00:08:17
Gondolkodtam azon, hogy a Dr. Melancholia blogjára Én is írok egy cikket róla, de aztán mégsem tettem, tekintve, hogy mint téma igen távol áll a zenekartól.
Én a mai napig tisztelem a fickót. Annyi biztos, hogy a popszakma legnagyobb sztárja, és nem gondolom, hogy ezt a lemezeladási mutatói támasztják alá, sokkal inkább az egyénisége, és persze, a számai, amik egyébként annak ellenére bejönnek, hogy alapvetően tök más zenéket favorizálok és írok. A popszakma sztárolt előadói közt kevés az, akiben tényleg van karizma, ez Jacksonban megvolt. Hogy mit tett a külsejével egyedül rá tartozik, semmit nem von le az érdemeiből. A pedofilos szarakodás meg, ami körülötte folyt, szerintem gusztustalan. Néhány szemétláda meg akarta szedni magát ebből, akik azzal éltek vissza, hogy mindenki jól tudta, mennyire gyermeki, infantilis és zárkózott személyiség volt. Mondhatni, különc. Ugyanolyan szaros pletyka ez, mint a "Menzonkivetettealengőbordáithogyletudjaszopnimagát" című. Annyi különbséggel, hogy persze, egy ilyen jellegű vádnak jóval komolyabb következményei lehetnek, ahogy lett is. Szerintem abban, hogy ilyen fiatalon halt meg, bőven volt része annak a médiahadjáratnak, ami ellene folyt élete utolsó éveiben.
Amit a legundorítóbbnak tartok, hogy azok a médiumok, ahol nem is oly rég még arról cikkeztek, mi van épp az orrával, meg milyen állítólagos szemétségeket tett, most gyakorlatilag piedesztálra emelik. Gusztustalan kétszínűség. Az MTV-n is egész hétvégén nyomatják a klipjeit, míg meg nem halt, addig meg annyi se jutott eszükbe, hogy mondjuk, leadjanak egy Michael Jackson top 10-es listát. Persze, nem mondom, hogy ez meglepett. Minden eltávozott egykori sztárral, hírességgel eljátsszák ezt.
Hoze Beszámoló 2009.06.21 16:41:00
CONTRAST FESTIVALGyár. 06.20.Nem volt eltervezett a tegnapi Contrast Fesztiválra eljutás. Ezt a bulit eredetileg egy erdőben szervezte volna a Gyár, és az LD50, de technikai és anyagi problémák miatt a Gyár udvarára kiterjesztve tartották meg. Ez nagyon elsőre nem hangzott…..
Christina bin Laden 2009.06.22 00:15:05
Sejtettem, hogy a Szőkének annyi volt a dolog lényege, hogy hisztériáztunk meg nem vittünk semmit. Persze, a miértekről minek is beszélni? Az tök lényegtelen... :D
Tök lényegtelen, hogy azért nem vittünk cuccot, mert bár hetekig folyamatosan érdeklődtem, utolsó napon délelőtt tudtam meg érdemi információkat, ami délutánra mellesleg már változott, a konklúzió pedig az lett, hogy tulajdonképpen az egyik gitárt majd vonalba kell kötni, ha más megoldás nem lesz, de dobcucc, egy gitár- és egy basszuserősítő lesz mindenképp. Na most a Szőke már az elején basztatott minket, a budira (!) is utánunk jött, hogy odaszóljon: "Dr. Melancholiások, siessetek, légyszíves", miközben még nem volt dobfelszerelés a színpadon. Nagy nehezen fölpakolták, akkor az derült ki, hogy pergőt kellett volna vinni. Mindegy, szereztek egyet. Aztán kiderült, hogy végülis nem úgy van az, ahogy meg lett beszélve, nem használhatjuk azt az egy gitár és basszuserősítőt sem, ami ott volt, megy minden vonalba. Már akkor rosszul lettem, mikor meghallottam, hogyan szólnak a gitárok vonalba kötve... Az igazi tortúra csak ekkor következett: 45 perc szarakodás, semmi nem változott közben, csak tökörészés ment lényegében. Többször szóltunk, hogy nem halljuk a hangszereket, kiváltképp Daisy gitárját, Amola basszerját, meg az Én kibaszott hangomat. Többször is szóltunk, változás semmi. Elkezdtünk poént csinálni a helyzetből, vicces beszólásokkal, odamondogatásokkal igyekeztünk Lin és Én oldani a feszültséget a közönségben és magunkban is.
És itt jön az ún. "hisztériázás" oka.
A Szőke a fülem hallatára fenyegette meg Lint, hogy fejezze be a jópofáskodást, mert leszedi a színpadról, kiviszi és összeveri. Kurvára bepöccentem. Egyrészt senkit, aki velem egy színpadon áll, bántódás nem fogja érni. Ezt garantálom, mert ez alap! Másrészt Linnek túl sok mindent köszönhetek ahhoz, mintsem annyiban hagytam volna a dolgot. Elkezdtem hát durván megmondani a magamét, Szőke közben még fikázott bennünket, mert hát nyilvánvalóan a Mi dolgunk lett volna tisztességesen leszervezni mindent és normálisan behangosítani magunkat... Szóval, egyre dühösebb lett mindenki. Mikor szóltak, hogy most próbáljunk össze minden hangszert, egyszerűen még mindig olyan szarul szólt az egész, ráadásul olyan gyatra hangerővel, hogy képtelenség volt elkezdeni a koncertet. Amola -miután előtte már százszor szóltunk, hogy adjanak rá hangot, és ez még mindig nem történt meg - lebaszta a gitárját és lerontott a színpadról. A Szőke mondta, hogy hívjuk vissza, megpróbáljuk újra az egészet. Ekkorra már csaknem egy óra eltelt. Amola visszajött, állítgattak ezt.azt, és bár továbbra is gyalázatosan szóltunk, hangerőben már leagalább elértünk egy olyan szintet, hogy a dobon kívül mást is lehessen hallani... Elkezdtük, de kurva idegesek voltunk, nem is hallottuk igazán se magunkat, se egymást, így aztán egy nagy dühöngés lett az egészből. Zenei értéke ennek a koncertnek egy nagy nulla volt igazság szerint.
Megkaptuk persze, azt is, hogy miért nem mentünk oda du. 3-ra beállni. Egyrészt talán mert szólni kellett volna, és megyünk. Másrészt, ha elméletileg rajtunk kívül mindenki ott volt, hogy előre megcsinálják nekik a beállást, miért tartott az utánunk következőnek is még legalább 45 percig az előkészület?
Röhej volt az egész. Lehet, hogy a buli egészét tekintve jól sült el, de nekünk elbaszták az esténket ezzel a szervezetlenséggel.

Christina bin Laden
Christina bin Laden 2009.06.22 00:16:19
Hoze Programajánló / Exkluzív 2009.04.11 08:37:00
'Bloody Easter' party / GYÁRdj Sis, Felix, Hoze, NINthLast minute!!! De jobb későn mint soha: Tegnap későn este jött az infó az LD50.hu vezér 9th-tól, egy hirtelen ötletből felbuzdult 'húsvéti' Gyár club party szervezésre vasárnap. Oké mondtam, miért ne. Tehát…..
Christina bin Laden 2009.04.11 20:15:10
Szia, Hoze!

Remélem, nem veszel rossz néven egy kisebb ön, illetve Wet Lips reklámot. :D De ez tényleg mindenkit érdekelhet, aki a két banda egyikét, pláne mindkettőt szereti:

drmelancholia.freeblog.hu/ (a legújabb bejegyzés természetesen, és egy remixről van szó)

Egyébként ez a buli még érdekelne is, mert ahogy elnézem, leginkább olyan zenék várhatók, amiket szeretek. Szívesen el is ücsörögnék és ütném a negyedeket rájuk a magam kuurva nagy "bulizós" szellemiségében, csak mostanság örülök, ha a saját fellépéseinkre van időm elmenni, faszom...:D
A régóta beígért új demónkkal is késében vagyok már, hogy mást ne mondjak. -.-
Hoze Napi szentségelés... 2009.04.08 11:08:00
Nincs is jobb arra kelni, minthogy a Napiszar.com oldal a címlapjára rakott...Végülis a negatív reklám is reklám. Mégha ezzel a szarrágó dumával körítve is.;)..
Christina bin Laden 2009.04.08 14:26:57
Nem könnyű ám az ilyesmikkel egyáltalán nem foglalkozni, ezt tapasztaltam. Hiába alapvetően szar, gyáva, ostoba emberek irkálnak ezt-azt az emberről, mégis idegesítő tud lenni, ha ezt nyilvánosan teszik. Magamat is láttam már viszont jó pár hasonló oldalon. Régen az volt a jellemző reakcióm, hogy felvettem a kesztyűt, ma már többnyire csak elolvasom, kicsit felbaszom magam, aztán leszarom. A másodikat sajnos, még nem sikerült kiküszöbölnöm, ahhoz talán több száz ilyen eset kell, hogy egyből megtanulja leszarni az ember, és pláne, el se olvasni...
reagálni a magam részéről már azért nem nagyon szoktam ilyen fikázásokra, mert ezeket a fagyökereket meggyőzni semmivel sem lehet, meg ráadásul nincs is értelme, mert ezeket igazából elpusztítani kellene, okosabbak már soha nem lesznek. Szinte el se hiszem, hogy még ma is élnek olyan szarfaszúak, akik ott tartanak értelmi színvonalban, hogy "Te meg hogy nézel ki, köcsög?"...
Meg kell mondanom, amikor végigolvastam a hozzászólásokat, nehéz volt megállnom, hogy ne regisztráljak, és szálljak be a "vitába" melletted. Viszont átgondoltam, és két okból nem tettem: 1. ilyen égetnivaló idiótákkal szót érteni úgysem lehet, 2. azzal, ha regisztrálok, végül is, támogatom azt a balfasz weboldalt. Gondoltam, inkább itt írok.
Egyébként a hozzászólók közt a legszánalmasabb talán az a magát punk-rockerként megnevező, és a szóhasználatából ítélve egyértelműen lúzer gyerek volt, aki mentegetőzött, hogy a festett haj szerinte nem buzis, persze, azért, mert neki is festve van. Aztán, amikor a nagy, buzigyűlölő megmondóember megnyugtatta, hogy ő a sminkre értette, a következő hozzászólásából szinte kiolvasható volt az is, ahogy a monitor előtt felcsillannak a szemei, és azonnal helyeselt, hogy hát igen, a smink az már fúúúúj, de buzis. :D:D:D
Gyökerek ezek, Hoze, szarj rájuk magasról! Mindnek súlyos önértékelési problémái vannak. Annak is, aki azzal bassza az idejét, hogy másokat pocskondiázó honlapokat készít, meg annak is, aki ilyeneken lóg egész nap, és nicknevek mögé bújva gecizik. Buzi kis nethuszárok. Hozzád képest igazán szart sem tudnak felmutatni, ennyi. :)
Hoze Programajánló / Felhívás 2009.02.18 15:59:00
Dr.Melancholia koncert - 'Emergenza tehetségkutató' -  Kék Yuk. 02.20. péntek - 19:00Ez most kissé rendhagyó programajánló. A Dr Melancholia együttesről már olvashatott itt mindenki sokat, beszámolót, ajánlót, illetve ismertetőt, meg még dalt is hallott. Azok…..
Christina bin Laden 2009.02.19 21:34:38
@-Hoze-: Lecternek félinformációi vannak ezek szerint, vagy legalábbis volt, amikor ezeket elmondta.
A teljes igazság az, hogy hivatalosan az elővételi jegyek 1000 forintba kerülek, a helyszínen 1500-ba, viszont Mi úgy döntöttünk, olcsóbban adjuk, 800 forintért. Azóta viszont sikerült olcsóbb jegyekre szert tennünk (ezt tegnap tudtam meg Amolától estefelé), ezeket valóban oda tudjuk 700-ért adni. Hogy ezekből pontosan mennyi áll rendelkezésünkre, egyelőre nem tudom, de feltételezem, hogy jut majd mindenkinek, akinek kell! :)
Christina bin Laden 2009.02.19 21:35:30