Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aradebil

0 bejegyzést írt és 1034 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó két részhez érkezett az Aranyéletről szóló kibeszélünk. A posztban spoileresen beszélünk mindenről, ami a harmadik évadban történt...
Ezeréves rövid bringás kesztyűm megadta magát az enyészetnek, így kénytelen voltam újat venni. Miközben azon agyaltam, hogy mégis milyet kéne venni, ismét felszínre buggyant az agyam legmélyéről egy számomra érthetetlen itthoni "szokás", amit valahogy sose sikerült feldolgoznom: Amikor az emberek…..
Nagyon ritkán, de néha úgy megyek koncertre, hogy nem ismerem a fellépő zenekarokat. Ezen esetekből szintén ritkán, de néha előfordul, hogy olyan zenekart látok, amelyik elrabolja a szívemet. Ez történt március 9-én a Robotban, amikor betoppantunk az Einstand nevű zenekar…..
Aradebil 2018.03.18 17:27:28
Szombaton kiderült, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalverseny idei döntőjében, így nem meglepő, hogy Balázsék, a Rádió 1 reggeli műsorában hétfőn reggel foglalkoztak ezzel és felhívták a győztes AWS énekesét is, hogy gratuláljanak neki. Az egy fokkal már meglepőbb, hogy az egész…..
Alig olvasható magyar nyelvű leírás Közép-Európa talán legszebb folyó menti kerékpárútjának teljes, 456 km-es szakaszáról, ezért úgy döntöttünk, hogy megosztjuk élményeinket erről a csodás kirándulásról. Kiváló kempingezési lehetőségek vannak az útvonal mentén, kényelmi szempontból mégis úgy…..
Nem tudom megfigyeltétek e már, de úgy 2-3 év után, a nagyon okos telefonok elkezdenek darabjaikra hullani. Először csak beadja az unalmast valamelyik funkció, majd szép lassan tönkremegy a tacsi-pacsi képernyő, az akku kapacitása 10%-ra csökken stb...  Kismillió konspirációs teória létezik a…..
A Bringabuziról most én képviseltem a csapatot a AZ ILB-Factory CrossArena Cyclocross OB-n. Ha őszinte akarok lenni, nagyjából a verseny reggeléig bizonytalan voltam az indulást illetően, ezt a Bécsi út/Vörösvári úton lévő végállomásnál lévő óra -18 fokot mutató kijelzője sem az indulás irányába…..
Csütörtökön megírtuk, hogy mit hallgattak világszerte a legtöbbet a Spotifyon, most pedig megérkezett, hogy a Deezeren kik voltak a legnépszerűbbek idén. Ez a lista ráadásul csak Magyarországra vonatkozik, ezért várható volt, hogy lesz rajta egy csomó magyar előadó. Az viszont nem, hogy ennyire…..
Talán hihetetlen, de idén már tizedik éve létezik az Esti Kornél. Pénteken este nyolc órai kapunyitással az Akváriumban ünnepel a csapat, számos olyan dallal, amelyek az elmúlt években a legtöbbet jelentették számukra, köztük sok olyannal, amelyek már nagyon régen nem voltak hallhatók koncerten. A…..
Dupla lemezbemutatót tart az Anna & The Barbies a Fővárosi Nagycirkuszban. Eredetileg csak november 18-ára hirdettek meg bulit, de olyan gyorsan elmentek a jegyek, hogy november 17-én is lesz egy koncert ugyanott. Ahogy egy korábbi posztunkban már írtuk, a fellépéseken a cirkusz…..
Aradebil 2016.11.11 13:44:08
@SZ.A.: :D

kár, hogy elektrósabb lesz a lemez, de legalább élőben a gitár dominálta ezt a számot is (eddig). És hogy Simi ennyit énekelhet egy rádiós számban pedig külön öröm
BringaBuzi™ Kada Pak Ratt 2 2016.06.22 10:38:31
De régen volt már post köszönhetően, hogy Csipisz éppen a Mária Maratont túrja bringával, nagy lelkesen (erről tervben van egy nagyobb és/vagy több kisebb post), én pedig sikeresen leamortizáltam a bal alkarom egy kis benzin+szikra kombóval, ezzel lezárva az idei "verseny" szezonom. Sebaj. Mivel…..
Aradebil 2016.09.04 14:36:32
@korcs75: és a KTM is 10 körül, mi zajlik itt kérem szépen?!
bikemag.hu/shopping-guide/ktm-saddle-bag-tour-xl-nyeregtaska

Bikemag szerette, kommentek szerint kicsit nehezen pakolható az Author, de rendeltem egyet. Igaz rögtön sold out lett a bikemag cikk miatt, így kb még 2 hét mire megkapom, de majd írok :)
A Blikk egyik informátora szerint a Morning Show hamarosan műsorvezetőkkel együtt átköltözik Andy Vajna Rádió 1 nevű adójára, mert  Nem lehetett félreérteni, ahogy a Rádió 1 vezetői arról beszéltek, hogy Balázsék náluk folytatják, és nem úgy tűnt, mintha ez titok lenne – mondta informátorunk, aki…..
Aradebil 2016.08.24 09:44:08
@belert: azért a gecigate óta többet szólnak oda, pl. rendszeresen van kdnp-zés csökött-bigott emberekkel kapcsolatban, Putyin-Orbán kapcsolatra is utalgattak anno elég sokszor. De politikai témák nincsenek, csak 1-1 kiszólás. TV2 és MR2 ügyben is elég határozott véleményt képviseltek.
Augusztus 27-én jön a Star Academy a TV2-re. Ez egy olyan műsor, amiben a jövő sztárjait keresik és oktatják, azaz tehetségkutató.  Beköltözős realityvel vegyített showműsorról van szó, amiben lesznek napi adások, gondolom a Jóban Rosszban elárvult helyén, egy heti élő műsor hétvégén, amiben az…..
Aradebil 2016.08.04 16:37:23
@teszt123456789: a koncerteket tartsák meg, csak Anna nélkül. minden álmom egy Barrbies koncert Anna nélkül (simi foreva)
Október 18-án fog megjelenni Mark Frost 386 oldalas könyve, a The Secret History Of Twin Peaks, és ha valakinek nem ugrana be, hogy ő kicsoda, hát ő volt a másik alkotója David Lynch mellett a kilencvenes évek kultsorozatának. A könyvhöz készült egy előzetes, amit normális esetben a Könyvesblogon…..
Aradebil 2016.07.29 12:06:39
A Guardian egyenesen a maximálisra értékelte a lisszaboni koncertet, ahol először énekelt Axl Rose az AC/DC-ben, és a videók alapján valóban semmi gond nincs ezzel. Rose úgy énekel nagyon AC/DC-sen, hogy azért a saját hangja is megmaradt, de zeneileg egyáltalán nem zavaró, hogy nem Brian Johnson a…..
Az idei labdarúgó EB-re két stábbal utazik a köztévé, jelentették be egy mai sajtótájékoztatón. A kommentátorok: Hajdú B. István, Gundel Takács Gábor, Knézy Jenő és Székely Dávid lesznek, őket lehet majd dicsérni vagy szidni június 10-től. Hajdú B. István nagy örömmel készül a feladatra, mondta az…..
Aradebil 2016.04.15 14:30:51
@Dajcs Béla: Menczernél vagy Egrinél még mindig klasszikussal jobb, gondolom Faragóra meg nincs nagyon pénz. még Méhest tudtam volna, de nem tudom ő mennyi focit közvetít mostanában
Az M4 Sport a köztévé utóbbi 25 évének legsikeresebb vállalkozása, a több tízmillió forintért vásárolt sportjogokkal valóban olyan tartalmat tudnak képernyőre pakolni (nem az NB1-re vagy a Megye II-re gondolunk), ami érdekli a nézőket, a BL-meccsek, a magyar válogatott selejtezői és a Forma-1 a…..
Aradebil 2016.04.13 10:39:20
@dreamhotep: jogos! csak arra emlékeztem hogy az egyik csatornaváltásnál került tűzközelbe (aztán igy lassan leesik hogy sose volt RTL-es, vmiért Szujóval kevertem az életpályáját :D )
Akárhogy reménykedik az egyszeri rocker, a feloszlások és a halálesetek egymást érik a rockzenei berkekben az utóbbi hónapokban. A hullám következő áldozata nem más, mint az ezek szerint a búcsúalbumára készülő Blind Myself. A zenekar hivatalos közleményét kattintás után…..
  Ha az ősz-tavasz rendszerű sorozatnéző most rápillant a téli kínálatra, rájön menten, hogy lőttek a kétségkívül jól hangzó, “januárban és februárban majd darálom, amit ősszel kihagytam “-tervnek, mert annyi jó újdonság lesz (meg van is), hogy pontosan ugyanannyi sorozatot kell majd követni, mint…..
Minden botrányt a hőse tesz hitelessé – Linczényi Márkot többé nem kísérti tulajdon múltja, így készen áll beváltani nagy, kamaszkori álmát. A magyarországi színpadokra visszatérő Kolin, a Hungary’s Got Talent zsűrijébe katapultált énekesével többek között megbánt…..
Aradebil 2015.12.17 19:01:26
Már egy ideje kapható a MOL-kutakon a Bëlga Disco! című nagylemeze, jó olcsóért, ahogy ezeken a helyeken szokás. A csapat tizedik albuma, ahogy azt a címéből is lehet sejteni, stílusgyakorlat, egy csomó tánczenei stílust parodizálnak. A már most aranylemezes anyagon viszont van…..
Aradebil 2015.12.09 21:30:24
@Void Bunkoid: nagyszínpadosok voltak minden nagyobb hazai fesztiválon (pl. volt, szigeten nyílván nem) + ahhoz képest a legnépszerűbb magyar formációk mind a rap+dallamos refrén kombóra épülnek és hatalmas közönségek előtt lépnek fel: wellhello, punnany, hallott pénz :\
Ül egy amerikai, egy japán, egy észt, egy norvég, egy belga, egy francia és egy magyar az asztalnál. Azt mondja az amerikai: hű de borzasztó ez a bor! Nem kell megijedni, nem fogok vicceket mesélni, és a felsorolás sem teljesen stimmel, japánból például sokkal több volt és volt…..
Aradebil 2015.11.26 10:24:19
@Mrs. Clayton: organikus lett volna a szó amit keres a szerző

divany.hu/eletmod/2015/11/13/organikus_borok/
Aradebil 2015.11.26 10:27:36
@Mrs. Clayton: organikus lett volna a szó amit keres a szerző

divany.hu/eletmod/2015/11/13/organikus_borok/
A Megasztár negyedik szériájának győztese most éppen a The Voice című tehetségkutatóban vitézkedik, és a magyar idő szerint kedd hajnalban befejeződött párbajkört is túlélte, mit túlélte, simán továbbjutott. Egy Cassandra Robertson nevű nővel közösen énekelték a Nobody…..
Aradebil 2015.10.20 10:46:24
@Vizilabda: mert ez a műsor 80%-ban profi énekeseknek szól. Az itthoni is ilyen volt képzeld
Múlt hétről kicsit átcsúszva a mostaniba, itt az új Checkpoint (ami azt jelenti, hogy a héten kettő lesz, péntek magasságában kitolok egy Minit is). Régen ültünk vendéggel a stúdióban, úgyhogy rögtön kettőt is szerveztünk, és baromi jó hangulatú felvétel lett, nem is nagyon…..