Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyergesg.á.

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nádasdy Ádám nagyszerű, még egyszer: nagy-sze-rű verset írt, nyilván választ Kemény és Térey hazaversére. A Holmi legújabb számában van, mindjárt idemásolom. Addig elégedjetek meg annyival, hogy amikor olvastam, azt hittem, le kell szállnom a metróról, mert sírva fakadok.…..
nyergesg.á. 2011.12.22 20:32:57
@Szántó Domingo: Láttam, néztem nagyokat, de az Apokrif kapcsán is, azokkal a posztneotransz akármi szenzibilis szemeimmel, de hát mit lehet tenni, csak a saját szövegemért vállalom a felelősséget :D
nyergesg.á. 2011.12.23 12:12:25
@Szántó Domingo: (az IJ-s felkerült)
"Óvatlan lépések egy új kánon felé" - ezzel a címmel írt Mezey Katalin előszót a novemberi Magyar Naplóba. Mint a cikkből megtudtam, a magyar EU-elnökség alkalmából megjelent egy "Magyar kulturális kalauz" című kötet, amelyben huszonöt oldalon Vasy Géza…..
Nem Nagy Józsefé a hónap interjúja cím, már csak azért sem, mert az ő cikke novemberben jelent meg, Láng Zsolté pedig még októberben.Nem tudom, mi ez, az Írók Boltjában csak a májusi Látó kapható, a neten mindenesetre fenn van az októberi. Nem rossz Papp Attila Zsolt "A…..
A Literán Kemény István "Égi harmóniá"-ja a hét verse. A bevezető szerint K.I. "remekműve". Nagy Gabriella választotta, de a vers elé írt szavai nem győznek meg erről a remekműségről - igaz, maga a vers sem -, és más bajom is van velük. [Későbbi megj.:…..
1981 augusztus 1-én, 30 évvel ezelőtt kezdte meg adását az amerikai Music Television, és vetített le vagy hatszázmillió videoklipet addig, míg a YouTube és a reality tévézés közös erővel meg nem ölte. Az eredetileg 24 órán át válogatás nélküli videókat sugárzó adóban a…..
nyergesg.á. 2011.08.04 22:40:02
Ezt elismételjük párszor ebben a dalban, mert mintegy refrénként, beékelődött a sorok közé, hírértékét mégis inkább az növeli, hogy ez az egyik legkorábbi Kiscsillag szerzemény, ami már az első lemezre is felkerülhetett volna, fel is vettük, de aztán nem, majd a másodikra is…..
Brautigam Gábor (húzóneve: Ricsi, született: 1965) következik, aki a Kispál zenekarban dobolt 1987-1995 között, majd a Kiscsillag zenekarban 2006-2007 között. Eredetileg arra kértük volna meg, hogy véleményezze a már nélküle elkészült Kiscsillag lemezt, de mint az…..
Szombati ajánlatunk egy videoklip, mely a rögvalóságból vétetett Van-e szándék című dalt új kontextusba helyezi, két helyes csemete szerepeltetésével és dacára annak, hogy nincs benne kutya,  ami szintén "cuki" tud lenni filmen, nekünk tetszik, különösen azért,…..
nyergesg.á. 2009.03.01 11:57:44
örökre szívembe zártalak miez? 2009.02.12 20:51:00
Négy férfi, akik mind világhírűek. Négy férfi, akik önerejükből lettek azok, akik. Négy férfi, akik soha nem tévesztenek a választásban (itt beúszik egy szörfös, borotválkozva és miközben elegánsan végighúz az arcán, mosolyogva kitér egy őt bekeríteni igyekvő hullám…..
Oké, mindig is tudtuk, hogy az újkori orosz demokrácia csak egy határig szabados, azért ott még nem tartunk, hogy Putyint/Medvegyevet nyíltan szidalmazó polgárok csak úgy randalírozhassanak az utcán, mert jön a Pelikán elvtárs által oly jól ismert nagy, fekete autó, meg a…..
A többi kereskedelmi csatornához hasonlón az RTL Klub is sajtótájékoztató keretében mutatta be az őszi műsorrendjét a sajtónak. A csatorna nem válik meg jól bevált műsoraitól, és kiderült melyik celebeknek kell majd túlélniük.Most az RTL Klub sajtótájékoztatóján jártunk...
Tegnap írtunk a TV2-SONY paktumról, és Barb kolleganő kielemezte a TV2 atombiztos szerdai lineupját is (House-SzülFel), ami persze csak addig ütős, míg a feleségek pár rész után el nem mennek pihenni, hiszen elfogynak a negyedik évados epizódok, a sztrájk most kezd begyűrűzni…..
Dupla poén, dupla retró. A Szomszédok önmagában is vicc, és ezt még lehet fokozni: "minden hányásban akad sárgarépa". Újabb bizonyíték arra, hogy Gálvölgyinek valaha volt humora. ..
Csáp Géza Végül nyert a Jurij 2007.04.16 15:15:00
Végre befejeződött a demóverseny és mehetek gyógyszerelvonóra valami vidéki szcientológus-farmra.  A Jurij zenekar került ki győztesen a Sexlightkórral vívott egyhetes kardozásból, miután bizonyos zenekarok ármánykodásainak hatására a legtöbb versenyző tiszta versenybe…..
nyergesg.á. 2007.04.16 19:08:24
A maratoni kritizálás, a sorozatos alázás és as sok-sok udvariatlan beszólás meghozta gyümölcsét: végre az összes zenekar demója feldolgozásra került. A gyűlöletes Béláné kegyetlenkedéseinek tehát ezennel vége, aminek mi is örülünk, hiszen napi rendszerességgel jöttek a…..
Csáp Géza Szolgálati közlemény 2007.03.06 12:03:00
Az igazságtalan és szűklátókörű zenekritikus, a neves Bűntető Béláné, pár hónapos távollét után most visszatér, hogy végleg leszámoljon a demóverseny maradék résztvevőivel. Egy hosszasan elhúzódó és fájdalmas prosztataműtét-sorozat miatt volt kénytelen távolmaradni…..
Ha cingár, a játszótéren rendszeresen megalázott külvárosi kissrácok felnőve zenekart alakítanak, akkor metált fognak játszani. Amennyiben a kölkök budai kertekben élték át a megaláztatásokat, akkor hiphopban utaznak. A seggbe rugdosott belvárosi, értelmiségi gyerekekből pedig…..
nyergesg.á. 2007.01.12 22:43:22
Csáp Géza Lakótelepi Slipknot 2007.01.11 15:02:00
Álmosan nyitom ki a YouTube-ot a reggeli zabpehelyhez, erre mit látok, ez a klip fogad. Önkéntelenül rázni kezdem a hajamat, így elaludt fejjel, lögybölöm ki a pehely mellől a tejet, kanalat tartó öklöm magától emelkedik a levegőbe.   Rossz lehet, ha valakinek annyira…..