Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aliasdoki

81 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brüsszel, 2009. december 31. Egy bolgár diák és barátja elindult metróval, hogy megnézze az ünnepi tűzijátékot, melyről joggal feltételezték, hogy nem lehet olyan veszélyes, mint 2006-os budapesti testvére. Tévedtek...A hétköznapi dolgoktól nem elrugaszkodott módon, talán a…..
UPDATE: Az új cím már megvan: aliasdoki.blogspot.com tessék látogatni A blog ezen a helyen nem működik tovább. Elhatároztam, hogy egy kicsit komolyabban veszem a dolgot és az utobbi egy hónapban azért nem vittem fel a már megirt bejegyzéseimet, mert hamarosan új helyre költözik…..
Ugyanannak az iparágnak köszönehtjük a gyurmát amivel gyermekeink játszanak és a napalmot amivel embereket égetünk el élve. ..
Átlagos testfelépítésű, hétköznapi megjelenésű, hagyományos beállítottságú, mindennapi elvárásokkal rendelkező Úr keresi azt a megszokott paraméterekkel rendelkező Hölgyet aki képes kielégíteni szokványos igényeit...
Doki törött tükre Erős kép 2009.11.10 03:01:55
 húsrágó tejfogak mézédes tőrszúrásai nyaldossák a boldog férgek színtelen szürkeségét..
A herceg halkan lenyomta a kilincset és benyitott az ajtón. A legmagasabb torony legfelső szobája, igen ez lesz az. Kitárta az ajtót és hangtalanul belépett a gyertyafénnyel megvilágított hálóterembe. Fekete páncélját és kardját a halott sárkány sűrű, sötét vére szennyezte.…..
Tudjátok erről eszembe jutott az amit nem olyan régen az egyik barátomnak mondtam az ideálok kergetéséről. Mi van ha egész életedben egy dolgot kergetsz és amikor megszerzed akkor rájössz, hogy mennyi mindent hagytál elmenni magad mellett egy ideálért ami nem is ér annyit.Pont, mint…..
aliasdoki 2009.10.22 16:10:35
@képzeltbohóc: Már te is utálod ezt a szót? :D
Doki törött tükre No komment? 2009.10.18 19:31:05
Amikor azt hittem, hogy már az utolsó visszatérő olvasótol is sikerült megszabadulnom, akkor különös dolog történt.Találkoztam mostanában egy pár emberrel akik mind közölték velem, hogy ők ám szokták olvasni ezt a blogot, csak nem akartak írni kommentet mert.... (tetszőleges…..
 Tudjátok, kedves olvasók eljutottam arra a pontra, amikor már nem tud meghatni semmi. Se az, hogy a családomat nem érzem biztos érzelmi háttérnek, se az hogy a barátaim sorban hagynak el, se az hogy a nők akiket annyira de annyira szeretnék boldoggá tenni egyszerűen nem…..
 Hallottalak sírni téged Egy éjjel, mikor kerestelek, Végigjártam sok utcát érted, Nem hallottad léptem a holdfényben. Hallottalak sírni téged Egy éjjel, mikor eső esett, Fekete kalap takarta arcom, Nem láttad árnyékom a holdfényben. Nem voltál más csak álom, Ez lábam…..
Doki törött tükre Dryhumping 2009.10.11 20:46:23
Dryhumping, angol szleng kifejezés =  szexuális vágytól fűtött mozgás melynek során nem történik valódi érintkezés, általában ruhán keresztül, a nemi szervek érintkezése nélkül megy végbe (forrás: Online Slang Dictionary) A legjobb módja hogy új barátokat…..
Doki törött tükre Es tut mir weh 2009.10.07 19:15:55
A némettanárok visszatérő szövege, hogy a derdiedas ragozást "ha álmodból felébresztenek akkor is tudni kell". Nos. Ha valaki engem az éjszaka közepén felébreszt azzal, hogy ő tudni szeretné, hogy semleges névmásnak mi az alakja részes esetben, akkor az illetőt egy…..
Tudjátok az a helyzet, hogy elegem van. Elegem van abból, hogy olyan sok ember akar a legjobb barátom lenni. Kösz, van elég. Drága kedves és szeretett kritikusaim fel is emlegetik folyton: "Doki, nem lehet mindenki a legjobb barátod". Tisztában vagyok vele.Mégis mindenki az akar…..
Azt hiszem itt az ideje egy új bejegyzés megírásának. Már megint annyi mindent akarok leírni egyszerre, hogy semmi se lesz belőle. És talán nem is lenne most jó ötlet félrészegen negyed négykor az élet nagy dolgairól értekezni. Igazából ez most egy olyan bejegyzés ami csak és…..
aliasdoki 2009.09.11 20:50:29
@képzeltbohóc: nos pont ez az a bejegyzés amit ki szerettem volna törölni:D de most hogy kommentárt fűzött hozzá valaki tuti hogy marad. Egyébként köszi szépen én is meg vagyok lepődve magamon. Úgy tűnik, hogy azért annyira nem voltam részeg, hogy ne tudjak gépelni... Mellesleg mi ez a névváltás? A bohócoktól különben is félek, bár ha jobban belegondolok a képzeltektől nem... azok az elmebaj egyértelmű jelei úgyhogy ők jófejek.
Doki törött tükre Eldorádó 2009.09.01 01:52:00
 Edgar Allan Poe: EldorádoValaha régegy drága-széplovag nagy útra szállott.Ment, mendegélt,száz útra tért,kereste Eldorádot.Azóta agga szép lovag,szívében átok, átok.Bármerre ment,se fönt se lent,nem lelte Eldorádot.És végtirelankadt szive,egy árny eléje állott.Szólt:…..
Doki törött tükre Gyermekkor 2009.08.29 18:15:00
Mély szánalommal és megvetéssel gondolok minden embertársamra aki minél előbb felnőtté akar válni...
Doki törött tükre Idegenek 2009.08.29 18:11:53
Itt egy tök jó játék: Menj végig a város legforgalmasabb utcáján. Vágj teljesen semleges arcot miközben sétálsz, de közben minden szembe jövő idegennek nézz mélyen a szemébe. Úgy ahogy egy jó barát, vagy családtag szemébe néznél.És most jön a játék része. Számold…..
 Képzeld el, hogy van egy gondolat ami nem hagy nyugodni, már régóta. Egy személy, egy rossz emlék, bármi ami iránt olyan erős gyűlöletet érzel, hogy szinte megmérgez. Nem tudsz tőle szabadulni, üvegszilánkként fúródik az agyadba. Fogsz egy üres, tiszta, érintetlen…..
 Már megint túl sok idő telt el a legutóbbi bejegyzésem óta. Össze-vissza szégyellem magam és szánom bánom bűnömet. Hiszen akár visszatérő olvasó akár csak átutazó vagy ennél bizony több figyelmet érdemelsz. Mentségek engem se szoktak érdekelni úgyhogy most át is…..
Zsuuu nyári blogja nyue 2009.06.28 03:02:00
 Ahoj!Toltottem fel par kepet. Nemtom, hogy lehet megnezni, de nezzetek meg oket! Meg a polomrol meg a zsidoskodasrol nincs kep, de holnap lesz arrol is.Zsuu: Azert nem rtam meg a day off-rol, mert nemtom, mikor lesz meg. A tali meg jo lenne, csak nemtom, mikor. majd meg megkonzultaljuk ezt…..
 Kivanok, kaszalok! Esik mindig az eso. Miota itt vagyok, nem volt olyan nap, hogy ne esett volna vmennyi eso De inkabb tobb, mint kevesebb... Tegnap naggyon durvan tolta, amikor volt az orientacio. Ekkora esot sztem meg nem lattam. Es tegnap is ment egy csoport ember Woodstock-ba, es ok…..
Doki törött tükre DC 2009.06.29 06:26:10
Tettunk egy haromnapos kiruccanast Washingtonba. Majd kesobb bovebben leirom. Csak ezt most publikalom, hogy tudjam, hogy akarok egy ilyen postot is...
Na mar regen irtam a kirandulasrol. Szoval a legutolso post ota jartam a Szabadsag szobornal. Nevetseges merteku biztonsagi intezkedesek utan feljutottunk a hajora. Szerencsere a ciponket itt nem kellett levenni mint mondjuk a Heatrow repteren. o_O Egyebkent amiota otthonrol elindultunk a csaladomon…..