Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sárkányfő

0 bejegyzést írt és 13687 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megállapodott az MSZP és az E14-PM a választási együttműködésről. A lényeg közös jelölteket indítanak, koordinálják a kampányt is és maga a választás lesz az az előválasztás. Akinek a listája több szavazatot kap az adhatja a miniszterelnök-jelöltet. Tehát maguk a…..
sárkányfő 2013.08.30 13:02:56
@balage_81 reloaded: én nem értek egyet velük, ugyanis a jobbos tömegmédiafegyver szétmanipulál legalább egymillió embert, főleg nyugdíjasokat, meg vidéki, magányos embereket akiknek kicsi a szociális hálójuk, azaz kevés a közvetlen találkozásuk, tapasztalatuk a saját kis életükön túli valósággal. Ezek beszopják az összes hírtévés baromságot, és gőzük sincs arról hogy barmolta szét az országot Orbán.

Ami Schiffert illeti, vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban, van egy kiállása, gerince, következetessége, amiért tisztelem, de Bajnai feltűnése előtt volt két és fél éve hogy érdemi szereplővé hízlalja a pártját, ez nem sikerült neki, ezzel a realitással nem sikerült szembenéznie, jövőre valszeg be sem jut. Ilyen áron már túl merev, ezzel kikeménykedi magát a parlamentből, azaz nem lesz hatása a politikára, az ország javítására, ami elvileg ugyebár minden politikus eredeti és fő célja, szóval innen nézve inkább csak megosztja az ellenzéki szavazatokat. Olyan jobbos tábor vagy akár valamiféle nem létező közép, amely Schiffer-féle elvhű, európai politikát akarna, olyan nincs, a jobbosoknak jók a balkáni pártok, minél tahóbbak annál jobban bírják, szóval jobbról nem várhat komoly mennyiségű szavazatot, ezt is be kellett volna már rég látnia, és alkalmazkodni kissé a valósághoz.

Ha Németországban élnénk, amely azért előttünk jár vagy ezer fényévvel, akkor megérteném, hogy hosszútávra csinál egy kőkemény kis pártot, amely gondolkodásmódja hatással van az országra, de itthon ez nem így megy, és sokkal nagyobb bajok vannak, amikre reagálnia kéne.
sárkányfő 2013.08.30 13:05:23
@Nero Bianco:

A barátnője apósának életfogytig börtönben kéne ülnie az MTV felgyújtásáért, azaz tömeggyilkossági kísérletért.

A többiért (Budapest hadszíntérré változtatása, ezzel az itt élők veszélyeztetése, rendőrök megtámadása, stb., stb.) halmazati büntetés.
A közoktatási törvény legújabb változata szerint jövőre a hároméves gyerekeknek kötelező lesz napi négy órában az óvodai foglalkozáson részt venni, tekintet nélkül arra, hogy hároméves korban a kicsik még nagyon különböző érettséggel rendelkeznek. Hívjuk ezt a…..
sárkányfő 2013.08.28 23:06:42
@Kőmíves Kelemen: :)
Azért ne kiabáld el, a neheze még csak most jön...
sárkányfő 2013.08.28 23:20:48
@gipsz.jakab: Ezzel akarsz ijesztgetni? Magyarországon élek. A pokol ehhez képest andalító muzsikaszó a lágy esti szélben.
sárkányfő 2013.08.28 23:21:17
@tucano: :DD
2013.08.25, vasárnap: A Savaria Karneválon zenéltek az emberek, amikor "valaki felszólította a dobosokat, hogy azonnal hagyják abba amit csinálnak, ugyanis ők nem fizettek helypénzt, úgyhogy nem is játszhatnak itt. A dolgot akkor kezdte mindenki komolyan venni, amikor vagy…..
sárkányfő 2013.08.26 21:22:31
Magyarország uniós tagságával járó előnyök közül a leginkább kézzel fogható az több mint ezermilliárd forint, amellyel az EU hazánk felzárkózását támogatja. Magyarország az EU-s támogatások egyik legnagyobb kedvezményezettje: a listák élén szerepel a legkülönbözőbb…..
sárkányfő 2013.08.22 13:26:56
@Behajtó70: Orbán nevezi évek óta ellenségnek az EU-t, állandóan szabadságharcol ellenük. Ki ne találd már hogy a barátainkkal szemben szokás harcolni.
sárkányfő 2013.08.22 13:37:31
@Sexual Harassment Panda: Bocs, azt hiszem félreértettelek. Ezt írtad: "jelenleg a pénzlehívás kb 905" Én a 905-öt egy elírt 90%-nak néztem, de úgy látom mégse ezt akartad írni.
sárkányfő 2013.08.22 13:38:46
@Makkasz:
"2011-ig Magyarország nettó befizetője volt EU-nak."
Frászt.
Sokan voltunk igen szomorúak a Malév csődjekor. Még akkor is, ha igazából már nem volt a miénk az orosz kézbe került magyar „nemzeti légitársaság”. Az EU 2012-es döntése, miszerint a magyar állam nem mentheti meg sokadszorra a MALÉV-et, akkor is valamiféle sokként ért…..
sárkányfő 2013.08.22 12:08:15
Pont van egy indexes összefoglaló a cégről, azt írják elég amatőrnek tűnik:
index.hu/gazdasag/2013/08/22/solyom_szajbarago/

Mellesleg arab tőkéből, arab tulajdonosokkal miért is "nemzeti" a cég? Ilyen alapon a Tesco is magyar meg az Apple is.
Magyarország Alaptörvénye a házasságot egy férfi és egy nő kapcsolataként definiálja, a család pedig házasságon vagy szülő-gyermek viszonyon alapul a jogszabály szerint. A Polgári Törvénykönyv is hasonlóan rendelkezik, így hátrányosan megkülönbözteti azokat a családokat, akik ettől a modelltől…..
sárkányfő 2013.08.15 13:19:19
@Sadist: Akkor a balkezesek, meg a kék szeműen nem normálisok szerinted, pont.
sárkányfő 2013.08.15 13:54:45
@panaszmuki: jól van kicsi troll, linkelj be egy példát, ahol két azonos nemű, de heteró férfi vagy nő kifejezte igényét arra, hogy össze akarnak házasodni.

@Sadist: LOL! még képes is vagy leírni, hogy a balkezesek nem normálisak! :DD

Hülye vagy, nem kicsit.
sárkányfő 2013.08.15 16:19:24
@Sadist: Haha, akkor minek írsz erről egyáltalán? Ha nem kapcsolsz negatív jelentést hozzá, akkor nincs velük semmi bajod. Ha meg nincs velük semmi bajod (már persze a te egyéni nézőpontodból), akkor meg mi a bajod?
Orbán Viktor tusványosi szabadegyetemen elmondott beszédét nyilván sokan és sokféle megközelítésből fogják elemezni. Engedtessék meg, hogy mi egyetlen gondolatot ragadjunk ki belőle, nevezetesen ezt (HVG): Orbán fontosnak nevezte, hogy végre vannak "nemzeti tőkések". Itt…..
sárkányfő 2013.07.27 22:10:39
@czjanos: Ja-ja. Ez egy 7,5 milliárdos mutyi.

A helyszín a Zala megyei Szévíz-völgyi láprét.
A láp az egész országban természetvédelmi terület, de a Szévíz-völgyi egybefüggő lápvidék közepén az Orbán-papa és az Orbán testvér bányászhat, mivel pont azt a területet, ami az Orbán-családé, és ami a lápvidék közepén van, na azt nem nyilvánították lápnak. Vannak egyenlőbbek...

Amúgy tőzeget bányásznak ott Orbánék, szóval nem is lehet más mint láp :)

A család területe a lápon 200 hektár, ezen 2,5 millió köbméter tőzeget lehet kibányászni, ennek az értéke 7,5 milliárd forint.

Az Orbán-klán jobban teljesít...
A Fidesz székházban demonstrálók közleménye: A Budapesti Rendőrfőkapitányság megszüntette az eljárást, amely során az Alaptörvény negyedik módosítása miatt a Fidesz székházában demonstrálók ellen fellépő  ’önkéntesek’  tettének jogszerűségét…..
sárkányfő 2013.07.27 14:24:00
@Kandeláber: A gyilkos nem albérlője a székháznak, nincs semmilyen vagyoni érdekeltsége.
Ha szerinted vagy a Fidesz szerint birtokháborítás történt, akkor az ellen lehet feljelentést tenni, nosza, rajta, tegyétek, elég nagy a hátszeletek is a "független" bíróságnak köszönhetően.

Sajnos nem látom a véleményed arról, amiről maga a poszt szól. Mi a véleményed arról, hogy micsoda kamu szöveggel mentik fel a gyilkost az erőszakos tette alól? Vagy szerinted is az életveszélyes épület esetleges összedőlése miatt, életmentő szándékkal vonszolta ki erőnek erejével a 40 kilós lányt?
sárkányfő 2013.07.27 14:39:32
@Kandeláber: Hát ha már csak egy ilyen lényegtelen mellékes részletbe kapaszkodsz, akkor jól van, örülök hogy a lényegbe nem tudsz belekötni.

Az, hogy kimondod: baromság, az egy jó irány, ezek szerint nem vagy teljesen elvakult fideszes droid, aminek örülök, de az igazság az, hogy az igazi az lenne, ha kimondanád te is, hogy itt bizony politikai nyomás hatására történt a felmentés, azaz nincs független rendőrség az országban. Mert ez az igazán durva, nem a látványosan kamu indoklás, az csak a felszín.
sárkányfő 2013.07.27 20:53:31
@susu64: Hát ez jó nagy szamárság volt, tényleg nem futja többre? A 40 kilós terrorista-lánnyal kár hogy nem hamarabb jöttél, meg főleg a bombával a derekén, kurva jót röhögött volna rajtad mindenki.
Most megmondom előre, hogy a következő választások a legrövidebb szlogenekről fognak szólni. Aki egyszerűbben mondja, hatásosabban mondja, és hozzá hitelesen adja „a nép gyermeke” ábrázatot, az fog nyerni. Aki meg túlbonyolítja, hogy „egyrészt-másrészt”, az a szó…..
A mai Orbán Viktor interjú után újra napirendre került a már lerágottnak hitt gumicsont: legyen luxusáfa vagy ne legyen? Miniszterelnökünk szerint lesz, az erről szóló módosításokat pedig már a jövő évi adótörvényekbe beépítik. A szándék jó, és az alapötlet…..
sárkányfő 2013.07.27 14:43:16
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
A küszöbérték nem abszolút szám, hanem országonként változó, relatív szám. Mi szegény ország vagyunk, itt egészen mások az arányok.
A megélhetési minim alatt keres jelenleg ebben az országban vagy egymillió ember. Ezt kéne valahogy felfogni, nem csak a jól keresők igazság létezik, bár tudom őket más nem érdekel.
sárkányfő 2013.07.27 14:52:30
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Szlovákia lassan másfélszer gazdagabb nálunk, de ez most mellékes is. Az, hogy milyen lenne az ideális adórendszer, az egy remek kérdés, amin a végtelenségig el lehet vitatkozni, ebbe most nem megyek bele, a lényeg hogy a mosatni magyar adórendszer egyszerűen igazságtalan, szegényellenes, és nyoma sincs benne a nemzeti szolidaritásnak.
sárkányfő 2013.07.27 15:10:35
@zobod:
"abban nincsen semmi szolidaritás, ha én azért fizetek akár 40% szja-t, hogy másnak ne kelljen semmit."

És ezt a butaságot ki írta neked?

Ha már nem adórendszerről, hanem segélyezésről beszélünk, érdemesnek lenne a stadionépítések képeben érkező százmilliárdos futbal-segélyezést valóban átgondolni, ahogy a felelőtlen fidesz polgármeseterek szintén rengeteg milliárdos adósság-felhalmozását, és annak központi átvállalását, azaz a felelőtlen önkorik segélyezését is átgondolni, mert ez a bődületes segélyezés ami itt a mi pénzünkből megy, hát ez borzasztó.

Nyomják itt a százmilliárdos segélyezést a fociknak meg a felelőtlen önkoriknak.
Ha már segélyeznek akkor ne a focit hanem a szegényeket. Különben is miért nem bír önfenntartó lenni a foci, ahogy még Szlovákiában is az? miféle nemzeti érdeke fűződik ennek a csontszegény országnak ahhoz, hogy a szociális vagy oktatási, egészségügyi terület helyett százmilliárdot pumpáljanak bele a gagyi szintű fociba?
    Levelet kaptunk. Ön is, kedves Olvasó.     A Heti Válasz nem máshoz, mint Scott Livelyhoz fordult a "tolerancia diktatúrája" ügyében. Lively lelkész úr pedig még egy kedves levelet is írt nekünk. Lively úr támogatásáról biztosította azt az ugandai…..
Egy tegnapi híradás szerint a Budapesti Rendőr-Főkapitányság megszüntette a nyomozást a gyilkosságért korábban elítélt Sz. Ferenc ellen, aki több társával együtt erőszakkal elrángatta a Fidesz-székháznál demonstráló egyik, a képek alapján kb. 40 kilós egyetemista lányt, a…..
sárkányfő 2013.07.26 18:02:59
@Kim Jong Un:
Na ez a beszéd! Végre egy igazi, tökös, ŐSZINTE fideszes!

Hogy verted volna ki a fogukat? A saját öklöddel, vagy egy hosszú vasrúddal?
sárkányfő 2013.07.26 18:13:56
@kovi1970: Ja-ja. Borzalom milyen körülmények között dolgoztatják a szegény fideszeseket. Lehet hogy már halt is meg valaki? Utána kéne járni.

Szabó Tímea, téged pedig arra kérlek, hogy jelentsd fel a Fidesz-székházat kezelő szervet gondatlan veszélyeztetésért. Sőt, ha tudják hogy életveszélyes az épület, akkor az már nem is gondatlan veszélyeztetés, hanem tudatos! Tégy feljelentést!
Valakinek meg kell mentenie a Fidesz-dolgozókat! Még a végén meghal valaki! Istenem ott lehetnek családanyák is, ki számol el majd az árváknak?
sárkányfő 2013.07.26 20:37:26
@Sznob: Remek, akkor április óta tudják, hogy életveszélyes az épület. És mégis tartózkodhatnak ott emberek?

A gyilkos Sanyi minden nap bejár oda kicibálni az ott dolgozókat, vagy csak a 40 kilós diáklányokat szeretni megmenteni?
A Fidesz székházban a lenti kép tanúsága szerint erőszakot alkalmazó Sz. Ferenc ellen megszüntették a nyomozást arra hivatkozva, hogy amikor társával hona allá fogták a Fidesz székházban demonstráló aktivistát, és erőszakosan arrébb rakták, nem a személyi szabadságát…..
sárkányfő 2013.07.26 15:30:52
@Kandeláber: Az értékelés szubjektív, a tény meg objektív. Az, hogy Horthy simán végig asszisztálta a magyar történelem 2. legnagyobb népirtását, na ez pl. egy tény. Hogy ezt ki hogy értékeli, az csakugyan szubjektív, a magyargyűlölőknek pl. biztos tetszik, nekünk magyaroknak viszont nagyon nem. és tök szubjektíven úgy vélem hogy aki ennek a faszfejnek szobrot állít, az maga is megérdemelné, hogy leöntsék festékkel, az se baj ha nem jön le róla soha. A szobrot pedig egy igaz hazafi csípőből felgyújtja, és nem tűri a magyarok megalázást egy ilyen szar felállításával.

@Az_Univerzum: Ez könnyen lehet, sajnos. Sok a patkány.
sárkányfő 2013.07.26 16:15:29
@Kandeláber: Látod, már megint olyat írsz, amit nem írtam, nem tudsz olvasni? Amikor Dániel leöntötte azt a szobrot, aznap valóban ő volt az igaz magyar hazafi. Kár, hogy egyébként egy pojáca. De aznap ő mentette meg a magyarok becsületét, ezt nem lehet elvitatni tőle.
De a történet nem Dánielről szól, hanem a szoborról. A lényeg: "Az, hogy Horthy simán végig asszisztálta a magyar történelem 2. legnagyobb népirtását, na ez pl. egy tény. Hogy ezt ki hogy értékeli, az csakugyan szubjektív, a magyargyűlölőknek pl. biztos tetszik, nekünk magyaroknak viszont nagyon nem."
Ha nem sikerül értelmezned, kérdezz bátran.
sárkányfő 2013.07.26 17:27:50
@Kandeláber: Ennek semmi köze ahhoz amit írtam.
Nem annak ellenére támogatom a melegházasságot, hogy konzervatív vagyok; azért támogatom a melegházasságot, mert konzervatív vagyok - mondta ki a 2010-es évek egyik legfontosabb mondatát David Cameron brit kormányfő. A tory miniszterelnök koalíciós kormánya elérte, hogy a héten a…..
sárkányfő 2013.07.23 17:19:48
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Világosan leírtam, hogy miért: mert kiskorú, éretlen, nem képes helyesen megítélni a világot, annak veszélyeit, de még önmagát sem ismeri, manipulálható, stb. Azaz egy a gyerek érdeke, ezt minden felnőtt tudja, épp ezért nem adunk töltött fegyvert sem a gyerek kezébe.

Továbbra is magadat alázod meg azzal, hogy levegőnek nézed a világos válaszaim, amikkel egyébként nem tudsz mit kezdeni. További kellemes trollkodást.
sárkányfő 2013.07.23 17:21:32
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Szánalmas trollkodás, ide süllyedtél.
sárkányfő 2013.07.23 17:22:38
"Kádár János kiválónak tartja Magyarország és a Közös Piac együttműködését a gazdaság területén, nehezményezi ugyanakkor, hogy a tőkés országok a Szabad Európa rádión keresztül megpróbáltnak beavatkozni belső ügyeinkbe." Ha elővesszük a Magyar Nemzet hetvenes években…..
sárkányfő 2013.07.22 20:34:38
@visszakettopadlogaz:
Ja és ha már ennyire mániád a választási eredmény, akkor nesze: 84%-os, elsöprő többséggel döntöttek úgy a magyarok, hogy csatlakozzunk az EU-hoz, és vállaljuk az ezzel járó következményeket.

Látod, nincs az a párt, amelyik ilyen többséget tudna felmutatni, ha valamiről, akkor erről van a legnagyobb nemzeti egyetértés.
sárkányfő 2013.07.22 20:40:54
@visszakettopadlogaz:
hop hopp, kezdődik a tipikus trollos szardobálás.

1. Egy nyilvános blog, de az a kérdés kifejezetten Fejesrob személyének szólt, mivel ő írt az emberek nevében. Rólad nem feltéteztem, hogy mások nevében szólsz, mivel nem írtál ilyet, ezért nem tőled kértem számon Fejesrob hülyeségét, hanem Fejesrobon. Szóval te miért is válaszolsz fejesrob nevében?

2. Ezt kérdeztem, nyilván nem volt könnyű értelmezni: "Az Szdsz szerinted indult 2010-ben?" A kérdésem tehát: indult-e az Szdsz? Segítek: a válasz: nem, nem indult.

3. Remek hír, véded a szólásszabadság klasszikus liberális jogát, ezek szerint liberális vagy. Akkor már csak az a kérdés, hogy miért is nem írhatja le Fodor a véleményét?

4. Remek, ürülök hogy ezt is beláttad, akkor már csak az a kérdés, hogy miért is hivatkoztál arra hogy milyen pártok jutottak be a parlamentbe?

5. Az remek, viszont amit itt írsz, az ellentmond annak amit az előző, 4-es pontnál írtál. Akkor most melyik álláspontot is képviseled?
sárkányfő 2013.07.22 20:49:47
@visszakettopadlogaz: nem, ha véded a nyugdíjasok, vagy bárki más jogait, akkor jogvédő vagy. egyébként egy kis fricska volt, de nyilván nem voltál képes értelmezni.

a többi kérdés elől elmenekültél, ez magárért beszél.
Hadd pontosítsak, a közkeletűen baloldalnak nevezett internacionalista baloldalról (etatizmusról) beszélek, és nem foglalkozom a közkeletűen jobboldalnak nevezett nacionalista baloldallal (etatizmussal). Nem foglalkozom még a népszerűbb dolgokkal: a baloldal velünk élő múltjával, a…..
sárkányfő 2013.07.21 15:33:57
@willdataa: Létod, ismét jöttél a fideszes érveléssel, és direkt nem vetted figyelembe a fideszes-neokomcsis részét a dolognak :)
Mondom én hogy fideszkomcsi vagy, ezért beszélsz úgy mint egy fideszkomcsi...
sárkányfő 2013.07.21 15:51:20
@willdataa: Azt vontam kétségbe, hogy a teljes igazságot írtad volna le, tudod féligazság=félhazugság. és ez még durvább, mert a részigazság igaznak tünteti fel a hazug részt is.
valahogy te tendenciózusan mindig a fideszes részét hallgatod el az igazságnak, ez nem lehet véletlen, fideszkomcsik védjegye ez.
sárkányfő 2013.07.21 17:36:03
@midnight coder:

A fasizmus a sátán ideológiája.

Szégyelld magad azért amit képes voltál leírni.
Ahogy sorjáznak a hírekben - persze nem az állami médiában - a beszámolók az újabb és újabb mutyikról, felvetődik a kérdés, hogy hogyan élik meg ezt a Fidesz támogatói? Nyilván nem egységesen. Egyesek mindent automatikusan elfogadnak, amit a párt és a kormány csinál, sőt meg…..
sárkányfő 2013.07.21 13:02:45
@Sir Galahad: nem, nem ugyanazt jelenti, ami még lehet hogy nem vagy képes helyesen fogalmazni.

Az nagyon cuki, és ismét jól jellemez téged amikor kifejezetten a te személye véleményedet kérem, elkezdesz rólam beszélni :D

Egyébként halvány dunsztod sincs milyen ember vagyok, még a politikai véleményemet is csak szuperfelszínesen/félreértve ismered, mindegy, az előítéleteid és tévképzeteid írtad le, méghozzá rád jellemző lenéző, magadat bölcsebbnek beállító, kicsinyes-szánalmas módon.

Főleg annak fényében röhejes ez a pózolgatásod, hogy nem látszol te különbnek semmilyen fanatikus fideszesenél, hiába szeretnéd magaddal meg másokkal is lehitetni ezt. Sose, ismétel SOHA nem láttam tőled semmilyen érdemi fideszkritikát, ellenkezőleg, csakis mosdatást láttam tőled, meg relativizálást (ez főleg sokat) a legdurvább húzasaiknál is sorozatban véded őket, elképesztő mély megértést bizonyítasz mindig, mindig a fideszes szemszögből véded őket eszedbe se jutva hogy esetleg az ország szempontjából nézd a dolgokat.

Ákos sajnos nem bírom hallgatni, a kedvedért most majd fél percig hallgattam ezt a mesterkélt primitíven didaktikus szöveget majd lekapcsoltam. Ha van saját véleményed és nem másról (mondjuk rólam) akarsz beszélni, meg nem gagyi dalokat akarsz linkelni, hanem mindenféle további hárítás és terelés helyett fel bírsz végre vállalni a saját szavaiddal egy morális állásfoglalást, akkor vegyél erőt végre magadon és tedd meg.

Biztos vagyok benne hogy nem fogod megtenni, sajnos minden eddigi tapasztalat veled kapcsolatban ebbe az irányba mutat. Helyette majd jön majd az ami eddig.
sárkányfő 2013.07.21 16:06:15
@Sir Galahad:
Lol :))

1. Írsz egy leereszkedő, lekezelő kommentet, idézem:
"Téged olvasva gyakran eszembe jut a fiatalkori önmagam (...) Ma már látom, hogy ennek sok értelme nincs."

És: "Érdemesebb a dolgokat egy lépéssel hátrébbról, higgadtabban, nyugodtabban szemlélni" Tehát úgy mint te, bölcsebben, nem úgy mint én :)

És a leglealázóbb sunyi lenézés:
"nem baj, leszel még idősebb te is :)"

2. tehát így kezdted, majd ezeket én neked szépen visszamondtam. Megtehettem volna, hogy bevágom a műhisztit, mint te, de nem ettől én még érdemben visszakérdeztem.

3. Még a végén NEKED (!!!) áll feljebb :DD Még te vágod magad megsértett kamu pózába, miután te sértegettél engem :D

4. És persze az érdemi választ gondosan megspóroltad az újabb személyeskedéssel, ahogy előre megmondtam :)

Na akkor hogy fogalmazzak a stílusodban: mehetsz a trafikodért... hamar leesett rólad a vén bölcselő szerepében pózolgató álarc...
Nevelek A nagy pedagógus-átverés 2013.07.20 23:17:09
Az Orbán-kormány rendkívül intenzív, hosszú és fordulatokban gazdag kommunikációs hadjárata lassan végére ér: már a legeldugottabb magyarországi tanya, tömegkommunikációval alig találkozó lakója is tudja, hogy rettenetesen jó lesz most már a pedagógusoknak, mert iszonyatosan…..
sárkányfő 2013.07.21 14:20:13
@midnight coder: Olvasd el a posztot, illetve keress rá ha még többet akarsz tudni, nem fogok helyetted dolgozni.
sárkányfő 2013.07.21 14:43:41
@Megfigyelo:
Hát igen, ez a fidesz egyik nagy győzelme a magyarok, és a nemzeti felsőoktatás, a nemzet jövője ellen.

@midnight coder: Érdekes, hogy általad is bizonytalannak mondott infóra alapozva fogalmazol meg véleményt...

A pedagógusok pont elsőként kaptak nagyarányú béremelést 2002-ben a (valós forrás nélküli) száznapos programban, amit mellesleg a fidesz is megszavazott.

Egyébként ez akkor nagy baromság volt, lassabban kellett volna emelni a béreket akkor a gazdasági teljesítőképességgel és az állami racionalizációval, na meg a teljesítményértékeléssel összhangban, ez egy durván felelőtlen és populista, mindkét párt által megszavazott hiba volt.

De ez mellékes, amit kérdeztél: béremelés volt.
Ha megvalósulna az Egyesült Államok és az Európai Unió közötti szabadkereskedelmi egyezmény, az évi sok száz milliárd dollárt hozhatna a konyhára.Egyre több optimista véleményt lehet olvasni az Egyesült Államok és az Európai Unió által szorgalmazott szabadkereskedelmi…..
sárkányfő 2013.07.20 12:42:48
@bankvezér: Te vegyél vissza a hisztériádból. A te szavaidat értelmeztem, elég világosan írtál, illetve amikor kerek-perec rákérdeztem, hogy te tényleg azt állítod, hogy Cameron a hazájának ártó dolog mellé állt-e, akkor meg jön a hiszti.
sárkányfő 2013.07.20 13:13:11
@bankvezér: Tipikus, amikor rávilágítanék a lényegre, hihetetlen kifakadás és személyeskedés :) Istenem hány ilyet láttam már...
na kedves bankvezér, akkor tisztázzuk, ha valóban nem írtál semmi extrát biztos nincs ellenedre: összességében előnyös-e szerinted vagy éppen ellenkezőleg, hátrányos lesz-e az USA-EU megállapodás az angoloknak? és lehetőleg hisztéria nélküli egyértelmű választ adj, ha megy.

@inebhedj - szerintem: Hagyd. Cameron nem hazaáruló, és egy nagyszájú kommenthuszár nem ismeri jobban az angolok érdekeit és a leendő megállapodás lehetséges részleteit.
sárkányfő 2013.07.20 20:34:45
@bankvezér: Megfutamodtál a kérdés elől.
Orbán a The Wall Street Journal európai kiadásának adott interjújában annyi hazugságpatront sütött el, hogy alig látni a sűrű füsttől. Szinte minden mondata cáfolható: Magyarország 2002-ben még Közép-Európa élvonalában volt, 2010-re viszont a leggyengébb…..
A maga gusztustalanságában is zseniális nertárs ez a Kubatov Gábor. Nincs mese, el kell ismerni, hogy a kormánypártoknak nem kell külön kampánytanácsadó, ha itt van nekik ez a nerFinkelstein. Ő aztán tudja, meri és teszi, a legnagyobb befosásból is képes ötletet meríteni és…..
sárkányfő 2013.07.19 17:25:21
@Spániel:
molotov-koktél?
már hogyne lenne!
A Kubatov-gárda minden piaci igényt teljesít! Utcakő, parittya, molotov-koktél, ami csak kell!

Hogy tetszik kérni?
Most van egy remek akciós csomagunk:
30 tébolyolt nyugdíjas + 15 transzparens, tábla + egy láda molotov.
Kis felárral plasztik libákat is adunk hozzá, siessen!
Úgy gondoltam hozzáfűzök ehhez valamit, ha már a lakájsajtó a flitteres férfitangapárt szintjére csúszik. Aztán úgy gondoltam kár a szóért, a véleményem elfér egy képen: Kicsit később eszembe jutott, hogy idén is gőzerővel készülnek a Bálványosi Szabadegyetemre,…..
sárkányfő 2013.07.18 23:59:34
@jaegtoer:
:DDD
na mi van, már bunyózni akarsz? :D kibukott belőled a kocsma-stíl? :D ugye ez nálad a dolgok elintézésének megszokott rendje?
sárkányfő 2013.07.19 00:14:12
Hogy a többiek is láss, miért kezdett ebbe a szánalmas ámokfutásba ez a szánalmas @jaegtoer: , hát ezért az egyszerű, sima kis kérdésért, amit még valamikor délután tettem fel neki, de azóta is csak prüszköl meg terel meg bénázik összevissza, mert egyszerűen gyáva válaszolni egy ilyen pofonegyszerű kérdésre:

"Te mit szólnál ha valakik el akarnák venni tőled a házassághoz való jogodat?"
sárkányfő 2013.07.19 00:15:14
@jaegtoer: a kocsmában a bunyózásra hívás előtt, vagy után szoktál sikert aratni azzal, hogy homizod a másikat?
A fenti kérdést számtalanszor hallottam és olvastam már különféle fórumon, legutóbb az Egyesült Államokban júniusban megtartott Meleg Büszkeség Hónap kapcsán szaporodtak el az interneten az ilyen hozzászólások. De Hetero Büszkeség mozgalom is létezik, melynek célja a heteroszexuálisok egyenlő…..
sárkányfő 2013.07.16 14:47:38
@meszena: És ki akarná ezt kötelezővé tenni?

@Tom Bradley: Nem túlzás, hanem ennyi volt. Akik meg nem vallási alapon érveltek, azoknak meg végképp nem volt semmijük.

@szamaritánus: És te miből gondolod hogy választanod kell a "biblianyammogó" és a "seggturkász" létforma között? Csak e kettőt látod, semmi mást? Amúgy nem vagyok meleg, nem vagyok magamutogató, te meg nem beszélsz mások nevében.
sárkányfő 2013.07.16 14:57:48
@szamaritánus: ki mondta hogy köcsög az aki nem megy a melegvonulásra?
egyáltalán mit számít ki megy el és ki nem? aki nem akar nem megy ki, nem kötelező.

azt egyáltalán sikerült felfognod mi a téma?
Üzenőfüzet Bajnai elbukott 2013.07.15 13:23:45
Török Gábor a blogján megjelenő “minielemzéseiben” a lehető legritkábban szokott egyértelműen állást foglalni. Épp ezért akadt meg a szemünk pár nappal ezelőtti írásán: “Most mégis valami olyasmiről szeretnék beszélni, ami ebbe a körbe tartozik: valamiről, ami…..
sárkányfő 2013.07.16 09:10:25
@Fejesrob: Na már csak te hiányoztál Móricka, meg a fékezhetetlen agyvelőd.
sárkányfő 2013.07.16 09:41:35
@gabuscica: nem, az te vagy.

@Fejesrob: mit szól a főnököd, hogy kihagyad a kötelező libázást a kommentedből? irgum-burgum, azonnal pótold!
sárkányfő 2013.07.16 09:45:50
@kurgan:

Van valamiért egy kiirthatatlan tévképzet egy csomó emberben, hogy az "idő" mint olyan magától, kvázi automatikusan megold dolgokat, hogy régi bagázsok csak úgy "eltűnnek", meg a pártok ellenzéki létük alatt "megújulnak", meg ilyenek.

Sajnos ez nincs így. A Fidesznek 8 éve volt arra, hogy köcsög maffiapártból normális alakulattá váljon, de rosszabbak lettek mint valaha. A szociknál sem tűnik úgy, hogy lenne bármi változás. Ebben az országban az idő haladása önmagában nem jelent semmit. Ez csalfa remény. Sajnos.